Anonimen
|
Lep pozdrav še od mene... Ni kaj preveč lepi,sem še kar bolana ,vročina malo padla ,kihamo ,smrkamo še naprej...Klub temu smo danes bile z Emo 2 ur vzunaj ,.malo na sprehodu,da smo malo zraka dobile v sebe.Ponoč smo imeli glasno budnico .Ob 0.35 ur je naša princeska tako zaupila ,zgleda ,da se ji je moralo nekaj sanjati,sem jo vzela iz posljice ,pa dala k nama ,pa ni hotela zraven naju spati ,sem jo nazaj dala ,pa je takoj zaspala.Čez dan je bila kar pridna ,čeprav malo sitna ,kakor se obrnem že začne nabirati,s pitjem je danes malo boljše ,gh pa normalno... goveja juha moja jo ima zelo rada... babyloverka da slučajno ne bo vaš sinek zbolel.Spanje se bo pa porihtalo,boš videla .Je pa re dobro ,da se z tvojemu malo menjavata za vstajanjem popnoči.. hrana mi nič več ne pasiramo ,lepo narežemo itn.. didi5 lepo sta si privošila ,saj malo je treba razvajanja...Glede piščančjega mesa pa ...jaz sem ji ga prvič dala med drugo hrano ,nikoli samega ,najraje ga ima v juhici,pečenega ima pa najraje... legenda-m koliko je pa tvoja tavelika hči stara?Moja ne gleda več risank ,jo bolj zanimajo filmi ,nadaljevanke ,Hana Montana itn...Glede učenja pa ,ima zelo dobre ocene ,klub temu ,da se tako malo uči oz.se noče učiti. Glede zraka pa ,imamo kar vlažen zrak... katy super za krst ,lepe slike..frizurca ti je zelo pasala ..spremenila.To kar se zdaj pri vas dogaja glede spanja,je pri nas tudi bilo eno obdobje,pa se je pol nehalo.Za testenine si sama omako delala ali kupleno?No naši čebula ,ne dela težav zaenkrat. amelie v Beby centru ,je akcija tega sedeža meni se tudi ta dopade ,sam že imamo mi kuplene sedeže.Naša ima tudi rada te škatle ,ko je kaj notri ,da se igra ,čeprav to ni primerna igrača za otroke. nejanejc ti hodiš tudi kar pozno spat,a sinek pa prej zaspi.Pa super ,da ste bili na sprehodu in zraku.. aprilčica a ste se šli kaj pokazati zdravniku.Zobozdravnik.. sovražim.jaz to... suho sadje ena mamica je omenila ,da daje suho sadje.Kako to dajate ,ga skuhate ali mešate med mlečne kašice.... ritem no pri nas je tako .Ponavadi zaspi 8-9 ure zvečer,pa spi do 8-9 zutraj ,brez zbujanaj in hranjenja.Če pa se zbudi vmes ji dam dudo za 2 minute pa že nazaj spi.Dopoldan mi še ponavadi spi 2 uri,popoldan pa tam nekje 2 uri ,včasih več ,včasih manj.Danes mi je zaspala ob 13 ,pa je spala do 15 ure,potrem pa nič do 20 ure in zgodi se tako ,da zaspi na mojih rokah ,sem jo kar v spanju nahitro stušerala ,pa zrihtala za spat. Tako ,sedaj grem zdravile vzeti,pa počasi v mežovo deželo .A ja jutri je že porodniška nakazana!!!!!!!! Lahko noč vsem....
|