|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
5.10.2010 23:40:12   
nejanejc
se od mene na hitro pred spanjem...

mi smo danes ekstra pozni... se je tako obrnilo.. nejc se je na pol na joski uspaval in lazje zaspal... sam nevem al je to dobro al slabo... upam, d abo mirno spal

levinjica... si bla pridna, vekiko naredila... big brotherja pa ne gledam

marjanaj
... kaksne so te leclerqove plenicke? neki so punce hoferjeve hvalile.. no ja, nejc ni fasal nobene buske.. revcek padalec ja... ma mehko ritko na sreco...vcasih je spil kaj vode po flaski, zdej pa cist nic...spljuva vn... ma bom mogla bit se bolj vstrajna....

amelie... ja avtosedez... tudi mi bomo mogli pocasi jit kaj sprobat...

ajde, lahko noc

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
5.10.2010 23:43:08   
dacy
babyloverka mi ribe se nismo jedli, testenine pa jaz dajem take kot jih tud jaz jem ... user posted image

nejanejc te kupljene sadne kasice jaz nic ne grejem ... ce greva z malim ven in ce vzamem to s sabo , mu jo dam pac take temperature kot je ... gret je treba zelenjavne in mesne itd... sadne so pa cist ok brez gretja ... se jaz bi mu kero kdaj pojedla user posted image ... glede dojenja na pol ure pa ... a vidva ze jesta GH ali sele probavata ?

levinjica  probaj zadnji obrok samo Mleko po flaski dat... priporocljivo je da otrok se lep cas pije mleko zjutraj in zvecer in kolko jaz vidim pri mojem , se od samega odpiranja ust nic ne utrudi, ko dobi flasko, pa se utrudi od sesanja in potem lazje zaspi ... No kakor hoces ampak pri nas to pali in zjutraj in zvecer sploh nimamo GH ampak samo AM user posted image

NEJANEJC na fb ti bom poslala telefonsko in ce bos imela jutri popoldne kaj casa me poklici , ker bom sla v Kranj malo v nabavo ... pa bi lahko se na kaki kafe sle user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
6.10.2010 8:50:57   
Anonimen
Dobro jutro!
Mi smo že od 7 ure pokonci.Ema se je nahranila ,tavečo sem v šolo pelala.Sedaj spi že 1 uro.Jaz sem se najedla ,kapočino spila ,sedaj pa likam se mi je nabralo 3 stroje ,pa prat sem dala en stroj.Imamo spe t deževen dan,upam ,da čimprej mine ta dež ,da bomo lahko šli malo ven na sprehod.
marjanaj jaz Plazma piškotke v kašice zdrobim.Od začetka je imela rada cela ,da sem ji v usta dala ,sedaj ne več.Ji pa včasik kakega dam v stekleničko v mleko.
amelie sedaj so tisti meseci ,ko naši otroci prepoznavajo obraze in ljudi.Moja se zaenkrat nič ne joka ,če kerega na na novo vidi ,samo bolj čudno en čas gleda.Gre pa vsakmu rada.Saj se bo navadil...
dacy sem že probala samo mleko ,pa mi ni spila več ko 50-90.To se mi zdi premalo ,do naslednjega jutra.Sedaj je naredim gris ali kakšno kašico ,pa ne za lahko noč kašice ,pa poje 180-200,pa ji je dovolj,mleko zavrača.Čudno so ti naši otroci glede hranjenja.Naj bi bilo tako ,da zutraj in zvečer mleko,sam če zavrača mleko,pol moraš kaj druga dati.Hvala vseno za nasvete.
nejanejc lepo ,da zaspi .Me moja zaspi ,ko je konec hranjenja,se pa zbudi.Ne vem zakaj bi bilo slabo to...
Ja nič ,grem naprej likati ,dokler še Ema spi ,se še zvečer kaj pišemo .
Lep pozdrav...

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
6.10.2010 8:55:56   
marjanaj
Dobro jutro v ta deževen dan user posted image

en quesčn: Kje ste kupovale puzzle peno za na tla?
jaz jo nameravan kupit, pa vse kar vem je, da ko enkrat nekje kupis je najboljs, da te iste pene kupujes tam naprej, da se ujemajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
6.10.2010 9:13:51   
amelie
marjanaj, mi smo jo kupili v Tušu, smo čisto slučajno naleteli na akcijo. Meni se dopadejo, imamo živali, črke in številke.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
6.10.2010 9:53:39   
Anonimen
Mi smo jih pa kupli v bauhausu.

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.10.2010 10:00:23   
Anonimen
marjanaj  mi smo kupili ene v Tušu,ene v Pikapolonici...Res je ,da skozi iste kupuješ....da se sploh ujamejo....lp..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.10.2010 10:40:14   
čebelca25
Hoj!
Kako ste kaj danes?Pri nas tako veter piha,da me tudi ven ne vleče.No vseeno bom nardila en krog..na hiter.
Včeraj sem našo T pretentalauser posted image med bučke sem ji zmešala krompir..in vse je popapcala do konca..še prste si je obliznilauser posted image .Danes pa je na vrsti cvetačka.
Amelie- tudi meni so rekli,da naj ne bi bilo nikoli več isto po CR.Veš da je tudi naša začela preučevat druge osebe.Če jo vidi prvič ali če ji ni všeč se začne jokat-jim ne pusti blizuuser posted image
Levinjica- pridna,jst se že en teden spravljam pospravit poletna oblačila..tko da moram danes/jutri obvezno še to naredit,da ne bo prej leto naokoliuser posted image . Je bila kakšna reakcija po alpskem mleku?
Ste res večina zelo pridni pri GH..no sej mi gremo počas za vamiuser posted image .Enkrat vas že bomo dohitel.
Marjanaj- mi pa mislim da smo puzzle kupili v Sparu.

Lepo se imejte..

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
6.10.2010 11:23:34   
mamika25
Hej!

Evo tudi mene na raport. No, zdaj čudežno že 3 noči lepo pančamo ponoči. Naj tako ostane.
Je pa čez dan sitko, tako kot je že prej bil. Nosit se hoče in če ga kdo vzame v naročje se ful obrača in gleda kdo ga drži in kje sem jaz. Imam pa roke do tal, nosim ga skor ves čas. Se zamoti pa leži v ležalniku ali posteljici, mogoče kakšnih 10 minutk, pol pa kreganje in stokanje.
Danes je zjutraj bruhal, ful se mu je zlilo z ust, tako redko, že predelano skoraj, vmes je bilo ful sline/vode, pa mal belo, ker je pred tem pil/jedel mleko. Še vedno mu dajem po žlički mleko, dobi ga bolj za vzorec, da ne pozabi okus. Ah cela znanost z pitjem po flaši. Ne mara nobene in se kar nekaj buni če vidi da mu hočem dat pit po njej. Ma...user posted image
Drugače pa je včeraj papal zjutraj za malico celo kuhano jabolko + malo cimeta, potem sem spasirala in noter zdrobila že 2 piškota (lino). Mnjam, še meni je dišalo user posted image , zmazal vse, ful srečen, sam da je žlica. Za kosilo pa včeraj mal korenčka in pora popraženo, pa en mini krompirček, da se je zgostilo, na koncu pa vkuhala še malo riža zraven, zmiksala, mal solila,... je šlo v promet. Zvečer 200ml mlečne kaše (milupa za lahko noč), mleka vmes 100ml ob 5h. Pa po žlički. Tako da ga skoraj cel dan samo hranim user posted image .

Skutke in te zadeve - probal je in mu bom dajala če mu bo šlo v slast. e sicer v velikih količinah vsak dan, samo na vsake toliko pa sigurno. Kakor pravite, nič več ni zdravo, pa itak vse nekako strmimo k temu da bi jedli otroci zdravo. Tako da za kdaj pa kdaj so tudi te skute (lidl, hofer...) v redu. Moje mišljenje.

Včeraj je bila patronažna tukaj, je prišla "predavat" o dodajanju hrane. "No gospa, zdaj pa že počasi lahko začnete kakšen jabolček kuhan mu dat, čez kakšen mesec tudi kakšno hruškico... nič glutena do 7 meseca, ker ima lahko kasneje probleme pri učenju... vse pasirat, da se nebi zaletelo, pa kakšen korenček... user posted image  Sem sam čudno gledala, pol sem ji pa kar nabila, da naš je krompir, gres, skute, piškote, hruške, breskve, banane, kaše (ovake i onake), cvetačo, mesa... Pa ona men: "ojoj ojoj, to ne bo dobro." "Kaj pa mu manjka?" sem rekla. "Ja nič, no..."
Ma spel se tja od koder si se vzela, boš ti men pametovala s čim naj ga hranim. Saj mu ne dajem klobas, paštet in sladoleda.
"Pa ga vi nahrante s flašo", sem ji rekla. Pa pol razložila situacijo in to kako poteka hranjenje pri nas. Je odšla kar mal šokirana od nas. user posted image

No tolko. Mejte se babike!

(odgovor članu čebelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
6.10.2010 11:41:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25
Včeraj je bila patronažna tukaj, je prišla "predavat" o dodajanju hrane. "No gospa, zdaj pa že počasi lahko začnete kakšen jabolček kuhan mu dat, čez kakšen mesec tudi kakšno hruškico... nič glutena do 7 meseca, ker ima lahko kasneje probleme pri učenju... vse pasirat, da se nebi zaletelo, pa kakšen korenček... user posted image  

No, evo... KONČNO mi je zdaj jasno zakaj se ne morem nikol učit... user posted image user posted image user posted image user posted image Ja niso normalni, no...

(odgovor članu mamika25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
6.10.2010 11:47:20   
babyloverka

Včeraj je bila patronažna tukaj, je prišla "predavat" o dodajanju hrane. "No gospa, zdaj pa že počasi lahko začnete kakšen jabolček kuhan mu dat, čez kakšen mesec tudi kakšno hruškico... nič glutena do 7 meseca, ker ima lahko kasneje probleme pri učenju... vse pasirat, da se nebi zaletelo, pa kakšen korenček... user posted image  Sem sam čudno gledala, pol sem ji pa kar nabila, da naš je krompir, gres, skute, piškote, hruške, breskve, banane, kaše (ovake i onake), cvetačo, mesa... Pa ona men: "ojoj ojoj, to ne bo dobro." "Kaj pa mu manjka?" sem rekla. "Ja nič, no..."
Ma spel se tja od koder si se vzela, boš ti men pametovala s čim naj ga hranim. Saj mu ne dajem klobas, paštet in sladoleda.
"Pa ga vi nahrante s flašo", sem ji rekla. Pa pol razložila situacijo in to kako poteka hranjenje pri nas. Je odšla kar mal šokirana od nas. user posted image

evo jo še eno pametno ženšče user posted image  me zanima kako je ona hranla svoje otroke in če smo potemtakem tisti ki smo dobili hitro gh butasti in se težko učimo user posted image
madona me user posted image take izjave pa še to od ženske ki bi morala biti pametna in seznanjena s stvarmiuser posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
6.10.2010 11:51:30   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Včeraj je bila patronažna tukaj, je prišla "predavat" o dodajanju hrane. "No gospa, zdaj pa že počasi lahko začnete kakšen jabolček kuhan mu dat, čez kakšen mesec tudi kakšno hruškico... nič glutena do 7 meseca, ker ima lahko kasneje probleme pri učenju... vse pasirat, da se nebi zaletelo, pa kakšen korenček... user posted image  

No, evo... KONČNO mi je zdaj jasno zakaj se ne morem nikol učit... user posted image user posted image user posted image user posted image Ja niso normalni, no...

user posted image user posted image user posted image   tega samo ne smemo našim malim frajerjem in frajerkam pokazat, da ne bo pol izgovor, da se ne morejo učit, ker smo jim kruh, pa testenine prehitro dajale za jest. user posted image user posted image user posted image

Aprilčica, fajn te je blo spoznatuser posted image user posted image user posted image . Prav luštna bejba siuser posted image , sicer si mi malo zaskrbljeno delovala, ampak vse se bo porihtalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
6.10.2010 11:53:20   
katy83
samo te patronažne pa so vsaka razred zase, no. Pa kaj nimajo to kakih predavanj al pa česa, da bi se vsaj uskladili malo?user posted image Ker naša pa je čisto kontra govorila. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
6.10.2010 12:26:16   
Anonimen

Ta vaša patronažna je pa res nekam čudna.Pri nje bi otrok bil prej star 2 leti kot pa vse jedu.Naša je samo vprašala ,kaj že jemo itd in varvala našo princesko...

< Sporočilo je popravil levinjica -- 6.10.2010 12:29:45 >

(odgovor članu mamika25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
6.10.2010 12:31:20   
tropical
Da se javim, pri nas je zelo pestro tri dni smo imeli vročino in na kocu še tri dni pikasti po celem telesu. To je vse zginlo in smo preboleli šesto bolezen. Sedaj revica pa je dobila od tavelkega - prehlad. Zamašen nosek, za ponoret, kaj gre ven temu otroku.Danes ko je sonček sem jo peljala malo na sprehod da dobi vsaj malo zraka.
Tako da imamo kar pestro, prebrala za nazaj vas nisem ker enostavno ne utegnem.Mogoče zvečer kaj več , pa seznam m oram še pošlihtat. Ma ko bom mela čas.

Lep dan vam želim pa lepo vozičkajte v tem lepem vremenu.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
6.10.2010 12:31:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy83
Aprilčica, fajn te je blo spoznatuser posted image user posted image user posted image . Prav luštna bejba siuser posted image , sicer si mi malo zaskrbljeno delovala, ampak vse se bo porihtalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

ENAKOuser posted image user posted image Super lušna si! Malo si me presenetila z višinouser posted image user posted image user posted image Brez zamere, ne mislim nič slabega, le predstavljala sem si te višjo od meneuser posted image Porihtali sva pa skoraj vse, razen likovne. Sva šli potem do Duha, ampak je rekel, da pač ne more delat izjem, ker potem bi mu jih 120 pridivjalo na vrata in reklo, da so oni tudi izjema... Zdaj sva našli eno zamenjavo za mene, še eno rabiva, pa lahko ˝obdrživa najin urnik˝. Torej: cel dan v ponedeljek in torek. Poljubček:*

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
6.10.2010 12:36:34   
Anonimen
Hey bejbeuser posted image

Včeraj sem bila cel dan v Mb - s sošolko (tudi mamico) sva štartali ob 7.30 in prišli domov ob 17.30. Mali je bil baje ful priden (najprej je bil v varstvu pri partnerki od dedija), nato pri moji kolegici in priči, kasneje pa pri atiju. Jaz sem pa jokala, ko sem prišla domov. Kako težko je tazga čmrlja pustit domauser posted image

Mi smo tudi nekaj nahodni. Ponoči je kašljal, nekaj smrka, upam, da se bo pocajtal brez kake vročine. Zjutraj sva šla slikat kolke. So 1A in končno so se pokazala tudi jedra, tako, da pregledov nimava več.

Vse sem vas prebrala, pa si nisem ravno veliko zapomnilauser posted image Se zdaj konektam nazaj v tekoče debate, pa vas komentiramuser posted image

Bodite v cvetjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2542
6.10.2010 12:38:31   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

ENAKOuser posted image user posted image Super lušna si! Malo si me presenetila z višinouser posted image user posted image user posted image Brez zamere, ne mislim nič slabega, le predstavljala sem si te višjo od meneuser posted image Porihtali sva pa skoraj vse, razen likovne. Sva šli potem do Duha, ampak je rekel, da pač ne more delat izjem, ker potem bi mu jih 120 pridivjalo na vrata in reklo, da so oni tudi izjema... Zdaj sva našli eno zamenjavo za mene, še eno rabiva, pa lahko ˝obdrživa najin urnik˝. Torej: cel dan v ponedeljek in torek. Poljubček:*

ja, ja, velika sem pa res, jauser posted image user posted image user posted image

Upam, da vama še to uspe in sta super porihtaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
6.10.2010 13:30:42   
agha
Sine spi... upam, da bo naredil več kot njegove pol urce. Potem ga pa čaka njami domača kašica. Če je on ne bo pojedel, jo bom pa jaz z veseljem (tako kot vsak dan!user posted image ).  Sem pa naredila kašico iz suhih marelic, hrušk in sliv pa svežega sadja. Sokec, v katerem se je to poširalo, pa sem mu dala za pit in ga je z veseljem srkal. user posted image Počasi bomo začeli s skutkami in večernim obrokom. Ne vem točno kaj naj mu dan zvečer, mogoče kakšen piškotek v mleko?

Škoda, da sva že tretji dan v stanovanju. Nič ne greva ven, v ponedeljek je bil sam jok, včeraj dež, danes spet dežuje...

Marjanaj
- če ti pravici povem sploh ne vem kaj vse mi je tašča povedala v teh dneh, se kar odklopim in je. Ji gre pa ful v nos, da jaz pijem kavo kljub dojenju, ker je ona nekje prebrala, da je to ful, ful, ful škodljivo in gre vse v mleko. Jaz sem pa tako hudobna, da jo nalašč še malo podkurim. user posted image user posted image Sem nesla že 2. skodelico jutranje kave in rekla, evo, sinko, tale je pa zate... Mogla bi videt izraz na njeni faci...user posted image user posted image   Se nisem mogla zadržat!v

Aprilčica - te pa čisto razumem, da ti je bilo hudo, ko cel dan nisi videla svojega fantička. Komu ne bi bilo?!user posted image

Se vidimo potem jutri v Qulandii ob deset_ih, Gorenjke?!

Lep dan vsem!!

< Sporočilo je popravil agha -- 6.10.2010 13:32:25 >

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
6.10.2010 13:49:28   
nejanejc
agha, upam, da arne lepo spi... nejc se malo igra sam in se danes obraca sam tudi iz trebuha na hrbet :) jao tasce.... dobra si :) jutri pa ja, se vidimo :)... mogoce te arne preseneti in poje kasico...sej jst nisem ekspert, sam zvecer dajejo kake mlecne kasice, ce sem prav zastopla

mamika.. pridni, mate ze pstro hrano... o patronazni pa raj nic :)

aprilcica, verjamem da je blo hudo... je tezko bit stran, ce si navajen bit skoz zraven

dacy, sele danes dobila stevilko... sej sem ti pisala :(

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 6.10.2010 13:50:10 >

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
6.10.2010 14:04:10   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Dobro jutro v ta deževen dan user posted image

en quesčn: Kje ste kupovale puzzle peno za na tla?
jaz jo nameravan kupit, pa vse kar vem je, da ko enkrat nekje kupis je najboljs, da te iste pene kupujes tam naprej, da se ujemajo...

Glih včeraj smo jih kupili! No jaz sem kak mesec mojega poslala v Bauhaus pa je napačne kaupil (neke ful male tak da pride 1 kvadratni meter - 1x se preobrne pa je že natleh). Za njih je pa dal 18 eur user posted image . No jaz sem jih pa  včeraj kupila v Mercatorju in je 1 paket 6 eur (pa nekaj malega, not jih je 10kom oz. pride 1,5m x 60cm), jaz sem kupila 2 paketa in so super fajn - se že kotalimo kot mali pijančki user posted image user posted image . Sem pa ene dobila in ja - ne pašejo skupajuser posted image .

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
6.10.2010 14:12:21   
tintin
ojla bejbe, jutri se vidimo, ja!
večerne kašice - jaz dajem v glavnem mlečne riževe ali zdrobove kašice (se mešajo z vodo), kupujem največ dm-jeve Babylove, ki se mi zdijo še najmanj sladke (Milupa in Hipp sta ful cukrasta)...zaenkrat dajem samo par žličk, ker mi kljub samo dojenju kar lepo spi....ostalo GH šele poskušava, vsak dan kako žličko česa novega, ko bo blizu 6m pa startava zares...zaenkrat moram rečt da ni ljubitelj ne sadja, ne zelenjave, se mu nekaj na bruhanje sili...:S

aprillčica - dobra si, ja, res te občudujem

midva sva bila že prej 1 uro zunaj, zdja greva po Vasjo....včeraj sva pa imela športni dan v dežju, sem imela končno avto na voljo in sva obletala cel kranj...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
6.10.2010 14:13:47   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: agha
Sem nesla že 2. skodelico jutranje kave in rekla, evo, sinko, tale je pa zate...

user posted image  user posted image  user posted image  in user posted image  user posted image  user posted image  

Mamika, ha ha ha, dobra tale z učenjem user posted image  Zdaj pa vem, zakaj še nimam diplome končane user posted image  Omajgod, pa to ne moreš verjet ... Po tej logiki so njo že od rojstva imeli na GH, če take ven meče user posted image

Žigec se je danes davil na Hippovi zelenjavni kašici - sem jo probala, pa je res user posted image , pa jaz obožujem zelenjavo. Agha, mislim, da se vam pridružujemo v klubu ljubiteljev sadja user posted image  No, domače zelenjavne kašice mu zaenkrat še grejo.

Riž - a to lahko dam kar običen riž al morajo bit kaki kosmiči?

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
6.10.2010 14:14:04   
tintin
aja za večerno kašico lahko daš tudi polento na vodi kuhano...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
6.10.2010 14:25:00   
mamika25
Ja tole s patronažno je res za kozlat, sam ene jo pa najbrž kr poslušajo user posted image . Vse lepo in prav, vsak po svoje, sam jaz sem tolk srečna če mi je po žlici karkoli, ker flaše neče. In ne bom je poslušala, oz. saj sem začela z GH že takoj po 4. mesecu. Mal je res zblojena user posted image .

Amelie - riž jaz pripravim tako, da mal korenčka popražim na olivnem olju, včeraj sem dodala malo pora, pa naj se kuha (praži), pa proti koncu dodaš riž da se fajn prekuha, da je bolj mehak. Jaz mu sicer potem spasiram, vse skupaj pa je čist fajn. Ja, navaden riž mu dajem. In je zadovoljen.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?