Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:43:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dan... Že celo dopoldne kličem na kadrovsko zaradi dopusta- a mislite da se kdo javi?Itak, da ne. Nimajo časa gospe. Še trikrat probam, če ne pa šefico obvestim, k to je pa za nikamor. Kaj misliš, da so v službi - danes se pa ja šunko kuha, pa pirhe barva
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:44:19
|
|
|
|
petra a
|
mušim-vidim da je identična situacija kot pri nas, s tem da jaz dopoldan ne morem pisat, ker ga moti tipkanje in se zbudi, pišem pozno, pozno ponoči, popoldan smo z ta "velko" punco skupaj...glede slabe vesti sem pa tudi jaz posledično manj na RR, berem pa na vsake tok, ko se mi pa piše, sem pa gor, klinc...da se pohvalim, je zaspal brez godrnjanja, ko sem plačevala položnice, pa se izkoristla in delala na diplomi, začuda se ni zbudil, dokler ni klicala moja mama,grrr
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, koliko je že ura... hitim pospravljat. pride oče na "obisk" pa imam vsakič bolj razmetano. in se vedno na U.ja zgovarjam... on pa pridno spi... naj vam lepi pirhi ratajo! pa potice! jaz ne bom nič pekla, ker bom potem morala še jesti. bom hodila po obiskih pa pirhe talala... lepe praznike tistim, ki praznujete!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:53:10
|
|
|
|
tubby
|
Vprašanji: punce kako naj se lotim pisanja prošnje in CV- ja v angleščini???? sm čist out kaj pa menite da imajo prednost prijave fizično po pošti ali preko e-maila????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:58:00
|
|
|
|
Dudica1
|
Kopalnica pospravljena...kje sem še...in popoldne moramo še v trgovino potem šele začnem s potico
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 12:08:10
|
|
|
|
Tanja_
|
tubby jaz bi poslala klasično-po pošti. So pa na internetu dost uporabne zadeve. Samo odtipkaj prošnja ali CV za službo, pa ti ful ven vrže. Sicer se pa zdej itak napiše samo po alinejah. Jaz imam svojo, sicer v slovenščini, če hočeš ti jo pošljem na mail?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 12:11:30
|
|
|
|
šivilja
|
A ne obstaja zdaj nek obrazec - CV za EU - naj bi bil enoten , imaš ga pa na internetu v vseh jezikih, pola pa samo notri vpisuješ? Je ša čisto odvisno od firme - eni imajo raje po pošti eni pa reje po mailu - moraš precenit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 12:25:39
|
|
|
|
eelyy
|
Oh spet kr en dan oblačno,mali kr neki sitnari ...bi spal,ko ga pa dam pa noče.Zdej trenutno raziskuje eno igračko pištolo vsaj neki ga zanima. Mram se pohvaliti da mi kile v tej nosečnosti skoraj nič nehodijo gor,zredila sem sa le za 2kg ..seveda če pa nonstop skačem za malčkom in gre vse stran....se pa sploh počutim,kot da nisem noseča. Ktja: Seveda dela v trgovini zelo dobro poznam(se bi zeloo teško vrnila nazaj če nebi najdla službe druge,če bi se morala bi sigurno zbrala 4 urni delavnik in lepo od 8-12h če ne bi se mi zmešalo...seveda sej meni je skoraj uspelo dobiti v drugi poslovalnici za odelkovodja pa sem zanosila in nič nebo.)Kako pa imaš narejeno da delaš praznike,nedelje si zrihtala vsaj to da nerabiš tam viseti takrat zaradi otrok? Tanja:Mogoče ti bo pa tam bolj odgovarjalo bolj kot na starem del. mestu in bo zdaj ok. Sej pri tebi so pa tudi prazniki,vikendi in vse delovno. Ledenka: Ah sej po eni strani mi je prav vseno al grem med hinavske šefe in delavce al pa ne....uh od pediatra bi teško dobila za 2 meseca bolniško je predolgo,drugače pa je mali zdrav in sploh nevem kako bi izrazla željo za bolniško....drugače je pa zelo vredu in bi mi šel mogoče na roko.Moja g. mi pa res na vsakem pregledu pravi da ji prej povem da bova neki zrihtale vse pa je odvisno od komisije.Ma bolj me skrbi varstvo...sej bo že neki!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 12:34:53
|
|
|
|
Leela
|
petrazg za A., da mu prime tisti antibiotik. k.tja ja pri 4. letih začnejo že tako govort in razmišljat, da samo gledaš. pa radarji so- nič jim ne uide. L. tudi ni glih najbolj srečen v vrtcu. Jih je preveč. Mi je zadnjič rekel, da je bilo pri miškah boljše, jih je bilo 12. 2 leti nazaj in se spomne. Tiste hiške vem kje so, luštno naselje, sončno, ampak nad avtocesto. Toliko o mirnem okolju. Boš pa na tem koncu najbrž našla kaj vredu. Ljudje so pa fajn tam, poglej katmat . tubby kakšno službo pa iščeš? zobar - L. ima tudi slabe zobe. Ga je bolel zob, jaz si pa nisem predstavljala da bi mu vrtal. No na koncu mu ni vrtala. Na koncu dobi prstanček in se mi zdi da mu je to največja motivacija .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 12:40:26
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek a ti še enega pokažem - luksuznega: http://nepremicnine.jur-tan.si/novogradnje.html?projekt=506;ng_nep= a ni to to? K tega gledam. imaš dve vrsti dvojčkov: oboji so nadstandarni. eni so dodatno še luksuzni, drugi pa navadni. glede arhitekta - pa itak ne bi imela več niti počene pare za dodatno pohištvo. bi vse to kar imamo privelkla s seboj. Kar pa tudi ni slabo, glede na to da je komaj eno leto staro
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 12:42:01
|
|
|
|
koala.cek
|
o ste ve pridne. cel dopoldan sem kofetkala potico kupila. jajca bomo popoldan farbali. šunko kupila. telečjo pečenko - kupila. otroci spijo. si grem eno kafo skuhat. turško. pride majka na obisk.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:03:05
|
|
|
|
majana79
|
Dan! O spanju ne bi... DEFINITIVNO so zobki, zgoraj se vidi belo, ampak ne enka, ampak dvojka? ta otrok res ni po standardih... Smo šli pol na hitro v BTC, mi je kolega prinesel še tistih vetrovnih kapljic, ker ga ponoči občasno zvija... vsak dan molim da bi imel J. moje zobe in ne od mojega, ker če ne bo revež... po njegovi strani imajo vsi zobe za en k in bomo pri zobarju vsak mesec. Veliko je pri zobeh (vsaj kolikor so meni rekli) tudi na strani genetike, ne samo čiščenje in prehrana... bo ajetam več povedala maja, dej, kdaj prideš da gremo po torbico, rabim it v miru po trgovinah gledam en stroj posušenega perila za zložit, pa se kar ne zloži za kosilo bo halo kitajec, pol morava v lekarno po svečke, moj pa itak dela do osmih pakirala bom pa jutri, se mi ne da danes
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:11:12
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Dan! O spanju ne bi... DEFINITIVNO so zobki, zgoraj se vidi belo, ampak ne enka, ampak dvojka? ta otrok res ni po standardih... hihih naš ima tudi zgornje dvojke, al celo trojke je kot drakula s tistimi zobmi sočustvujem kolegica
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:15:17
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 vsak dan molim da bi imel J. moje zobe in ne od mojega, ker če ne bo revež... po njegovi strani imajo vsi zobe za en k in bomo pri zobarju vsak mesec. Veliko je pri zobeh (vsaj kolikor so meni rekli) tudi na strani genetike, ne samo čiščenje in prehrana... bo ajetam več povedala ja definitivno. L. se zobje niso kalciliziral, nakaj takega, ko je bil še v maternici in nima trdnih zob. Se mu je v bistvu znucal. Upam, da bodo stalni boljši saj je ogromno mleka popil do zdaj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:19:20
|
|
|
|
Dudica1
|
en mail bi vam rada dala tukaj gor...a moram celga sem kopirat al se da kako drugače...ker kar dosti piše
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:19:51
|
|
|
|
Dudica1
|
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 2.4.2010 13:20:10 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:20:09
|
|
|
|
Leela
|
shrani v word, potem pa nalimaj datoteko na shrani.si
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:22:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela shrani v word, potem pa nalimaj datoteko na shrani.si kako pa prilepim sem?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:24:45
|
|
|
|
koala.cek
|
jah danes je res eno kilavo vreme. glih za jajca farbat. sicer pa si bomo šli jutri tole pogledat: http://www.arboretum-vp.si/svet-dinozavrov.aspx pa še fajna igrala imajo. v nedeljo verjetno do morja. v ponedeljke pa v kakšne toplice.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:30:37
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Leela shrani v word, potem pa nalimaj datoteko na shrani.si kako pa prilepim sem? saj si že enkrat to limala- v seznam. Ko se datoteka shrani, sem nalimaš link. Isto kot za slikce.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:32:06
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:33:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
ekran bom pojedla kako nej mulce čuvam pop
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:36:21
|
|
|
|
Dudica1
|
ooo FLASKA jutro
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:38:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ooo FLASKA jutro japajade današnjega dne ne komentiram spljoh!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 13:39:29
|
|
|
|
Leela
|
sem naročila kiddy sedež, je danes v akciji na netu v BC. Kar bo pa bo - sem ga že dala notri sedet pa ni protestiral. pa ti kupončki v trgovinah mi gredo že na jetra. jih imam zmeraj polno denarnico, pa jim itak rok poteče. dudi to o homogeniziranem mleku ni res. Sem brala odgovor zakaj ne, bom probala najdit.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......