|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
2.4.2010 13:40:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
ooo FLASKA jutro  user posted image  

japajade

današnjega dne ne komentiram spljoh!

a da ne praviš user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 576
2.4.2010 13:41:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dudi to o homogeniziranem mleku ni res. Sem brala odgovor zakaj ne, bom probala najdit.

ne vem mene je kar šokiral ko sem tole dobilauser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 577
2.4.2010 13:45:37   
koala.cek
no si bomo pa morali izgleda eno kravo mlekarico omisliti user posted image

o tem kakšno mleko je v ZDA pa sploh ne upam napisati user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 578
2.4.2010 13:47:59   
Leela
http://med.over.net/forum5/read.php?268,5484342

tam prebereš pod Resnice in zmote o mleku, post napisal Jurij bavdaš

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 579
2.4.2010 13:49:40   
FLASK_A
dejte mi samo povedat katero mleko se lahko daje tamalim po 1letu starosti

člankov se mi res ne da brat zdele pa neke študije in zaključke delat

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 580
2.4.2010 13:52:58   
Dudica1
ne vem več,jaz mam alpskega za kuhat pije ga itak nobeden ne...kaj bo maj zdej pil ne vemuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 581
2.4.2010 13:53:06   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Dan!

O spanju ne bi... DEFINITIVNO so zobki, zgoraj se vidi belo, ampak ne enka, ampak dvojka? user posted image ta otrok res ni po standardih...

hihih

naš ima tudi zgornje dvojke, al celo trojkeuser posted image  je kot drakula s tistimi zobmi

sočustvujem kolegicauser posted image

Z je tut najprej dvojke dobila zgoraj (sem mislila, da so trojke, ker so tko na strani. Pa so pol prišle še enke in ni placa za še kak zob vmes, tko da so tisto dvojke.

Majana...v miru po torbico? Ja kje pa misliš, da bo Z? A ti bi J oma pustila? Jst je nimam kje, tko da niti slučajno to ne bo miren šoping user posted image

dejte mi samo povedat katero mleko se lahko daje tamalim po 1letu starosti

člankov se mi res ne da brat zdele pa neke študije in zaključke delat

Jst sem na začetku za M kupovala tisto sveže v plastenki al steklenici od zdravo življenje. Pa Planika ga imam tut in hofer. Pač sveže mleko. V vrečki ga tut lahko dobiš, sam tisto je treba prekuhat. Pol kasneje, pa navadno trajno mleko.

Neposredna povezava do sporočila: 582
2.4.2010 13:56:10   
tubby
Tanja prosim, boš našla moj mail na fb pod info user posted image

Leela smer turizem, če kaj veš... lahko pa tud kaj drugega samo rabim socialne stike -  ne maram pa števil - računovodstva in suhoparnih administratorskih del

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 583
2.4.2010 14:00:20   
maja1488
M je v Lei.
Ne razumem, kako je enim tako težko naredit naki kar prosiš!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 584
2.4.2010 14:00:30   
FLASK_A
Hvala, Maja. Ja sej jaz bom tut tko. Sem že pri Jakatu isto delala. A si ti pri M začela že kej prej? 11mesecev? Al si počakala do dopolnjenega 1.leta? 1 mesec se mi ne zdi tako strašno prezgodaj, nevem? Pa kmal bo popila tega v prahu...user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 585
2.4.2010 14:01:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

M je v Lei.

kaj je bilo? Si prosila naj se je ne izpostavlja al kaj?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 586
2.4.2010 14:01:18   
koala.cek
mleko :

po izkušnjah sodeč, ga sploh niso marali. zdej se neki trudi in vsaj actimel popije. to je pa vse od mleka.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 587
2.4.2010 14:10:40   
maja1488

M je v Lei.

Ma ja...sej ni čist v obraz slikana...se objema. Mah bo že. Bo imela pa za spomin.

Jat sem M začela kasneje dajat...ko je alergija izzvenela. Nekje okoli 15 meseca.
začni počasi. Daj ji magar pri zajtrku malo, pa potem vedno več. Ne ji kr naenkrat zamenjat. Pa en mesec gor al dol, če mene vprašaš.
Jst sem pri M začela tko kot ti pravim. Najprej sem zamenjala jutranjoflašo iz AD na navadno mleko. Po kakem tednu še popoldan. Čist na koncu še večerno.
Pa sej veš...tvoj občutek je najboljši.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 588
2.4.2010 14:12:16   
Leela

M je v Lei.

u celebrity user posted image

tubby nič ne vem user posted image . Upam, da hitro najdeš user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 589
2.4.2010 14:14:43   
FLASK_A

M je v Lei.

Ma ja...sej ni čist v obraz slikana...se objema. Mah bo že. Bo imela pa za spomin.

Jat sem M začela kasneje dajat...ko je alergija izzvenela. Nekje okoli 15 meseca.
začni počasi. Daj ji magar pri zajtrku malo, pa potem vedno več. Ne ji kr naenkrat zamenjat. Pa en mesec gor al dol, če mene vprašaš.
Jst sem pri M začela tko kot ti pravim. Najprej sem zamenjala jutranjoflašo iz AD na navadno mleko. Po kakem tednu še popoldan. Čist na koncu še večerno.
Pa sej veš...tvoj občutek je najboljši.

Ja, ja, itak. Dobr si tole napisalauser posted image

Hehe, ja če je bila pa model. Veš da to se mora ovekovečit. Vsaka mama bi bila vesela, ti se pa zmrduješuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 590
2.4.2010 14:20:35   
maja1488
Kje so pa tele plenice, ki smo naročile?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 591
2.4.2010 14:45:29   
majana79
flaska, nisem prepričana, ampak a ne dobivajo pri 11. mesecih tisti v vrtcu kar lepo alpsko mleko? če češ lahko v kak vrtec pokličem pa vprašam... če katera ve, me pa res zanima k nekak dvomim da jim en mesec delajo čokolino in podobno z aptamilom

mi itak ne pijemo alpskega ampak samo od planike oziroma bohinjsko al pa iz mlekomata, tako da bo tut on to pil, če ga bo sploh maral

maja, hm... nč, pr mojem jo boš pustila user posted image   lahko pa prašam če bo varuška mela čas takrat pa bo oba čuvala

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 592
2.4.2010 14:48:36   
majana79
kolegica k. uživejte še zame, k bom trpela user posted image user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 593
2.4.2010 14:53:58   
maja1488

flaska, nisem prepričana, ampak a ne dobivajo pri 11. mesecih tisti v vrtcu kar lepo alpsko mleko? če češ lahko v kak vrtec pokličem pa vprašam... če katera ve, me pa res zanima k nekak dvomim da jim en mesec delajo čokolino in podobno z aptamilom

mi itak ne pijemo alpskega ampak samo od planike oziroma bohinjsko al pa iz mlekomata, tako da bo tut on to pil, če ga bo sploh maral

maja, hm... nč, pr mojem jo boš pustila user posted image   lahko pa prašam če bo varuška mela čas takrat pa bo oba čuvala

Našim so prve pol leta aptamil dajali. M je imela Pregomin. Mi je vzgojitelca rekla, da prva starostna skupina (od 1-2 leti) dobiva aptamil. Se spomnim, da je na drugem roditeljskem vprašala, če doma že dajemo alpsko in da če smo vsi starši ZA, da bi začeli navadno dajat. Drugi sestanek je bil enkrat na spomlad.

Majana...bom Z kr s seboj vzela, da ne ubijem želje po še enem otroku pri tvojem user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 594
2.4.2010 14:54:42   
maja1488

Zakaj boš trpela? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 595
2.4.2010 14:57:49   
ledenka
špeža nakupljena user posted image sam v hladilnik jo še moram dat... predno mi mačke pojejo meso user posted image

jutri ''kuha'' moj, bo žar, njami, komaj čakam user posted image v nedeljo bo zajtrk pri naših, za kosilo bomo doma in pojedli ostanke od zajtrka in žara user posted image ponedeljek pa bo post user posted image

mleko - iz mlekomata, je nehomogenizirano. kašice zvečer mu že s tem pripravljam, nima problema z njim (ga ne prekuham, samo pogrejem). tudi pil bo tega, če bo hotel, ampak s pitjem bom počakala še nekaj časa.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.4.2010 15:33:54   
eelyy
No sem vse že pospravla se mi je prej skorajuser posted image sem šla kopalnico pospravit in je mali nonstop zraven lumparije počel vsa čistila rušil po tleh vse v usta dajaluser posted image sem pol nekako pospravila...zdej pa končno spiuser posted image
Sem ga lepo enkrat previla ma ni minilo 10 min se je pokakal in spet...sem ga morala previti in preoblečti..

mleko:Ma kdaj sploh nej bi otroke odvajali od pitja mleka pred spanjem(jst mu tud zvečar za obrok nardim kakšno kašico z mlekom,sploh nočem tok komlicirat stem)Čist tko sej novalac ki ga mi uporabljamo tud ni bohved kaj......če čist tko realno pogledamo sploh nevemo kaj je noter.In potem sam slišiš po dnevniku ali prebereš na netu da je bla kakšna bakterija noter in da so umaknili iz prodaje in blablala....pa sploh nevem zakaj se to dogaja samo pri otroških stavreh,kot cerka kakšno leto nazaj ko so umaknili en otroški čaj?

Zdej pa grem počasi še dokončat pospravljanje...lepo se mejte bom predolgo gor ostalauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
2.4.2010 16:44:32   
koala.cek
torej, kaj moramo narest da jajce ne bo počilo, ko ga kuham ?

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 598
2.4.2010 16:49:59   
koala.cek
vse našla...ni potrebe:

Jajca morajo imeti trdo lupino, saj imajo več mineralov in te redkokdaj počijo. Predvsem je pomembno, da jajca začnemo kuhati v hladni vodi. Da se bodo jajca lažje lupila, dodamo vodi sol. Kis, ki ga dodamo soljeni vodi, pa poveča intenzivnost barv.

Neposredna povezava do sporočila: 599
2.4.2010 16:56:25   
majana79

Zakaj boš trpela? user posted image

če grem k tašči za tri dni... sej sem ti že napisala pa si spregledala

se bom kr izpisala k ne bereš mojih postov

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......