|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
2.4.2010 17:07:51   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
kolegica k. uživejte še zame, k bom trpela user posted image user posted image  

Zakaj boš trpela? user posted image

če grem k tašči za tri dni... sej sem ti že napisala pa si spregledala
se bom kr izpisala k ne bereš mojih postov

Sočustvujem. Upam da ti čimprej mine. Pa kmal pridi nazaj če ne se bo še man zmešalo če ne bo nobenga za čvekatuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.4.2010 17:11:27   
majana79
hvala kolegica user posted image

sej jutri gremo, bog ve kdaj (ko moj vstane), pa v ponedeljek čim prej nazaj, k bo itak gužva za pop**** na cesti

upam da mi bo dovolu kej na internet user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 602
2.4.2010 17:14:39   
ledenka
M. spi, prvič danes... pa sva bila dolgo zunaj, ampak v vozičku ni hotu zaspat. in kuskus za kosilo ni bladobra ideja, ker tele drobtince čudovito letijo naokoli user posted image moram posesat.

pa še menstra me matra... sem kar malo omotična user posted image

plus - ne rabim k tašči ta vikend user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 603
2.4.2010 17:19:46   
maja1488

user posted image user posted image ...sej sem vidla, sam tisti trenutek mi ni padlo na pamet. Jst bom tut pri tašči. Bom pri nas skuhala in pol nesla k sosedovim. Bomo tam jedli, ker ne more hodit.

Ne se izpisat noooooo user posted image user posted image user posted image

Glej, da se nam javiš! Drugače kr tja pridem.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.4.2010 17:26:12   
majana79

user posted image user posted image ...sej sem vidla, sam tisti trenutek mi ni padlo na pamet. Jst bom tut pri tašči. Bom pri nas skuhala in pol nesla k sosedovim. Bomo tam jedli, ker ne more hodit.

Ne se izpisat noooooo user posted image user posted image user posted image

Glej, da se nam javiš! Drugače kr tja pridem.

bom probala, k bomo na hrvaškem pa ne vem če ma moj še službeno kartico

dol itak nimajo neta k so v enih j**ovcih

ledenka, J. tut danes noče spat... potem bo pa pred večerjo tako na mrtvo zaspan, da ne bo hotel jest user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.4.2010 17:26:20   
Anonimen
kaj pa menite da imajo prednost prijave fizično po pošti ali preko e-maila????

če je možno, pošljem po elektronski pošti, drugače po navadni.
kaj ima prednost? zame vsekakor v elektronski obliki, za delodajalca pa mogoče v navadni obliki, ker prihrani pri stroških tiskanjauser posted image

če imaš samo eno prošnjo, vsekakor pošlji navadno, priporočeno.

eelyy, na srečo ne delamo nedelj in praznikov. vsaj to. izjema je december. do sedaj sem vedno podpisala, da se strinjam z nedeljskim delom, če mi bodo zdaj dali za podpisat pa ne bom. za 5 let sem zaščitena z zakonom in se bom poslužila ugodnosti.
vsekakor pa upam, da grem čimprej drugam (tu, kjer sem, se že kot inventar počutim... samo vsake toliko časa me reprogramirajo in nadgradijouser posted image ). pa ne razumet narobe: zelo zelo rada delam samo duše pa ne mislim spustit. zdaj, ko imam še doma 2 mulčka za porihtat, bi rada še nekaj energije zanju prišparala.

super, da uživaš v nosečnosti! je druga nosečnost povsem drugačna, ne?

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
L. tudi ni glih najbolj srečen v vrtcu. Jih je preveč. Mi je zadnjič rekel, da je bilo pri miškah boljše, jih je bilo 12. 2 leti nazaj in se spomne.

Tiste hiške vem kje so, luštno naselje, sončno, ampak nad avtocesto. Toliko o mirnem okolju. Boš pa na tem koncu najbrž našla kaj vredu. Ljudje so pa fajn tam, poglej katmat  user posted image .

ja, Leela, tudi meni se zdi, da so skupine prevelike... v tem so privatni vrtci v prednosti. žal na privatnega niti pomisliti ne smem. bo že. so prilagodljivi.

a pod avtocesto? khm... sicer je tam vetrobran, tako da se ne bi smelo veliko slišati... huje kot v LJ pa tudi ne bi smelo biti... no, že ni več tako sanjska.user posted image
KatMat je pa tako ali tako fajn oseba!

a sta z L. še za kdaj naročena? ker prejšnjič, ko sva šla z O.jem mu je samo pregledala zobke pa premaz naredila... pa naročila za naslednji teden.

M je v Lei.

kje? ... aja, v časopisu? z revije?

mleko imamo mi trajno, ker smo lenčine... se nam ne da kuhat pa čakat, da se ohladi. saj vem, nezdravo...
pri Oju sem dolgo dolgo dajala mleko v prahu, se mi zdi da še potem 3ko, Uju dajem že navadno, kupljeno,... tako ali tako pije samo moje mleko, če pa delam kakšno kašico, mu zmešam kar z alpskim.

tubby, pestke držim, da čimprej dobiš željeno službico!user posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
2.4.2010 17:37:34   
Dudica1
mi smo bli v trgovini zdej grem pa delat potico,pojma nimam če mi bo ratal...in kako nardim ta "kvasec" user posted image ...jaz zmeraj dam kvas v vodo mlačno in prilijem k moki in ostalim zadevamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
2.4.2010 17:38:06   
ledenka
sem že mislila, da sem sama ostala tukaj user posted image

ohjoj, pa se je M. zbudil...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 608
2.4.2010 17:44:23   
FLASK_A
Uf, že cel teden nisem ponoči spala pa se mi že kar mešauser posted image To je pa res dejansko mučenje... Nikogar in ničesar več ne prenašamuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 609
2.4.2010 17:44:50   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
mi smo bli v trgovini zdej grem pa delat potico,pojma nimam če mi bo ratal...in kako nardim ta "kvasec" user posted image ...jaz zmeraj dam kvas v vodo mlačno in prilijem k moki in ostalim zadevamuser posted image

dudi, jaz se na to ne spoznam, žal

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 610
2.4.2010 17:48:20   
maja1488
majana...kje so jebovci?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 611
2.4.2010 17:49:18   
majana79
sej to je kvasec, če mene prašaš

mi ga delamo v mleku, pa mal sladkorja notr da vzhaja in potem prilijemo k moki

aja dudislava, nisem dobila testerjev, nimajo user posted image

bom probala najdet mail od uvoznika pa mu bova pisali

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 612
2.4.2010 17:50:08   
majana79

majana...kje so jebovci?

user posted image

a si se ti fajn režala k si tole pisala?

mah, ti razložim enkrat, mogoče kdo bere user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 613
2.4.2010 17:50:32   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Uf, že cel teden nisem ponoči spala pa se mi že kar mešauser posted image To je pa res dejansko mučenje... Nikogar in ničesar več ne prenašamuser posted image user posted image

a vi tut ne spite??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 614
2.4.2010 17:52:02   
FLASK_A

a vi tut ne spite??

otroka načeloma spita (mogoče je budnica 2x na noč)

Jaz ne spim... Najprej sem srala, pol me je grlo bolelo za popi***, zdej je pa moj smrčat začel... Sej vem da je smešno- sam u bistvu pa ni več...user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 615
2.4.2010 17:52:28   
majana79
aja, dejte me zvečer spomnit da kopiram iz vipa k so testiral spet neki izdelkov za otroke 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 616
2.4.2010 17:52:29   
koala.cek
pirhe delamo. pa čakam da jajca malo shladijo.

majana - zakaj pa greste potem, če ti je pod muko ? jest sem mojemu jasno in glasno povedala, da se ne mislim nikakršnih žlahtnih igric. tako ne hodimo ne k mojim, ne k njegovim. smo doma. skupaj. sedaj smo mi družina. amen.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 617
2.4.2010 17:52:39   
FLASK_A
aja dudislava, nisem dobila testerjev, nimajo user posted image

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 618
2.4.2010 17:53:38   
koala.cek

a vi tut ne spite??

otroka načeloma spita (mogoče je budnica 2x na noč)

Jaz ne spim... Najprej sem srala, pol me je grlo bolelo za popi***, zdej je pa moj smrčat začel... Sej vem da je smešno- sam u bistvu pa ni več...user posted image user posted image

tole smrčanje mi je znano. naš je imel ''nepričakovano lepotno operacijo'' na nosu in od takrat...groza...smrčanje na smrčanje. ga skoz butam. bo moral še enkrat, da ga popravijo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 619
2.4.2010 17:53:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

majana - zakaj pa greste potem, če ti je pod muko ? jest sem mojemu jasno in glasno povedala, da se ne mislim nikakršnih žlahtnih igric. tako ne hodimo ne k mojim, ne k njegovim. smo doma. skupaj. sedaj smo mi družina. amen.

Kaj jih je pa tko podkurlouser posted image

Tole o družini je pa super. Vsaj sliši se dobro. Bo treba kdaj probat.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 620
2.4.2010 17:54:35   
FLASK_A
Koalcek, kaj nisi prej povedala. Bi mu to za roj. dan podarilauser posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 621
2.4.2010 17:55:27   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

mah, ker tut njemu ni ful za it, pa se mu ne da poslušat kako mu mama jamra da je ne mara ipd.

sej to bo za letos dost, mogoče bomo šli še poleti, ampak dvomim ker ne bova mela nč skupej dopusta zarad J., ker ga bo treba čuvat

po pravici povedano se mi ne da it na nož zarad tega, sploh ker J. ful mal vid in enih in drugih in je že tko premal socializiran

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 622
2.4.2010 17:55:52   
koala.cek
ja dejansko eden k drugim ne hodimo. sploh ne za praznike. se dobimo na kavi. pošljem otroke na počitnice. so vsi zlati. nič ne rečem in nič nimam proti. samo ne mislim pa cele dneve ždet pri enih ali drugih. to so pač naši dnevi. sploh potem ko bom v službi. jao mila, da bi zdej še sobote in nedelje poslušala jamranje ? ne, hvala.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 623
2.4.2010 17:57:13   
majana79
flaska, smrčanje je neki najbolj zoprnega kar obstaja, tko da te čist zastopim  user posted image

a une obliže k majo športniki da nos odprejo sta probala?

sej moj tut ful smrči... ga bom mogla privat poslat na pregled, ker njegov osebni pravi da mu nič ni

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 624
2.4.2010 17:59:19   
FLASK_A

flaska, smrčanje je neki najbolj zoprnega kar obstaja, tko da te čist zastopim  user posted image

a une obliže k majo športniki da nos odprejo sta probala?

sej moj tut ful smrči... ga bom mogla privat poslat na pregled, ker njegov osebni pravi da mu nič ni

Mah sej mu nič ni, zamašen nos ima pa najrajš na hrbtu spi. Jaz ga pa samo valim ko en cmok.

Danes gre k Jakatu spat, on spi ko top in mu bo vseen.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......