Anonimen
|
kaj pa menite da imajo prednost prijave fizično po pošti ali preko e-maila???? če je možno, pošljem po elektronski pošti, drugače po navadni. kaj ima prednost? zame vsekakor v elektronski obliki, za delodajalca pa mogoče v navadni obliki, ker prihrani pri stroških tiskanja če imaš samo eno prošnjo, vsekakor pošlji navadno, priporočeno. eelyy, na srečo ne delamo nedelj in praznikov. vsaj to. izjema je december. do sedaj sem vedno podpisala, da se strinjam z nedeljskim delom, če mi bodo zdaj dali za podpisat pa ne bom. za 5 let sem zaščitena z zakonom in se bom poslužila ugodnosti. vsekakor pa upam, da grem čimprej drugam (tu, kjer sem, se že kot inventar počutim... samo vsake toliko časa me reprogramirajo in nadgradijo ). pa ne razumet narobe: zelo zelo rada delam samo duše pa ne mislim spustit. zdaj, ko imam še doma 2 mulčka za porihtat, bi rada še nekaj energije zanju prišparala. super, da uživaš v nosečnosti! je druga nosečnost povsem drugačna, ne? IZVIRNO SPOROČILO: Leela L. tudi ni glih najbolj srečen v vrtcu. Jih je preveč. Mi je zadnjič rekel, da je bilo pri miškah boljše, jih je bilo 12. 2 leti nazaj in se spomne. Tiste hiške vem kje so, luštno naselje, sončno, ampak nad avtocesto. Toliko o mirnem okolju. Boš pa na tem koncu najbrž našla kaj vredu. Ljudje so pa fajn tam, poglej katmat . ja, Leela, tudi meni se zdi, da so skupine prevelike... v tem so privatni vrtci v prednosti. žal na privatnega niti pomisliti ne smem. bo že. so prilagodljivi. a pod avtocesto? khm... sicer je tam vetrobran, tako da se ne bi smelo veliko slišati... huje kot v LJ pa tudi ne bi smelo biti... no, že ni več tako sanjska. KatMat je pa tako ali tako fajn oseba! a sta z L. še za kdaj naročena? ker prejšnjič, ko sva šla z O.jem mu je samo pregledala zobke pa premaz naredila... pa naročila za naslednji teden. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 M je v Lei. kje? ... aja, v časopisu? z revije? mleko imamo mi trajno, ker smo lenčine... se nam ne da kuhat pa čakat, da se ohladi. saj vem, nezdravo... pri Oju sem dolgo dolgo dajala mleko v prahu, se mi zdi da še potem 3ko, Uju dajem že navadno, kupljeno,... tako ali tako pije samo moje mleko, če pa delam kakšno kašico, mu zmešam kar z alpskim. tubby, pestke držim, da čimprej dobiš željeno službico!
|