Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 10:00:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 drug teden noben dan jaz ne morem vsak dan imam nekaj tako da pol šele drug teden... Grozno. Bi ti poslala, sam je kr velika zadeva. Bo velik poštnine. Če hočeš, ti pa lahko. Sam ti plačaš ma ne ni treba.....a popoldne tud ne bo noben v postojni,moram v bc
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 10:02:25
|
|
|
|
petra a
|
mušim-najprej dobrodošla med nami, ja kje si pa hodila tok cajta? :) diploma, eh, se mi zdi prava nadloga, sej če bi jo lahko pisala v miru, bi še šlo, tko pa pri dveh mulcih nekaj flikam po kakšno urco, urco in pol na dan, pa pol vmes nič, si lahko predstavljaš kvaliteto naloge, grrr
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 10:03:04
|
|
|
|
petra a
|
petraste kaj boljši, mislim malčka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 10:14:50
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi...jst ne, moj najbrž tudi ne. Točno petrazg...kako škrlatinka? Majana...a še spite al kaj?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 10:25:07
|
|
|
|
ledenka
|
jutro papua sam mi začnemo komaj avgusta... če ne bom prej varuške skenslala. cena je res visoka, ampak mi bi tud jasli plačevali polno ceno, to pa ni več take razlike.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 10:27:50
|
|
|
|
petrazg
|
Ma kaj pa jst vem... včeraj sta bila že čisto ok, danes je pa A. z vročino... Sem glihkar govorila s p in ga peljem pokazat. Ker ni 100% učinkovitega zdravila proti škrlatinki brez penicilina... In zaradi tega ni ziher, če je sploh prijelo ali se mora A večinoma sam borit... Je pa rekla, da naj pridemo kar v navadno čakalnico, da nista več nalezljiva...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 10:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
za bolančke! midva nazaj z zobozdravniškega pregleda. ni bil ravno navdušen nad kazanjem svojih zobkov. delno tudi zato ker je bil zaspan. sva se še malo sprehodila ob celovški, ker ga vozeči čudeži blazno interesirajo. zdaj spi. jaz pa se pripravljam na O.jev obisk zobozdravnika naslednji teden. ko mu bodo odstranjevali packote. danes sem v čakalnici poslušala krike iz zobne ambulante in mi niso bili nič prijetni. malo pa bi začela jokati, naj se ga vendarle usmilijo. od danes naprej si čistimo zobe trikrat na dan! in sladkarije ukinjam. kakšna mama pa sem, da privoščim otroku te bolečine?! kakšen nasvet, kako ga pripravim na bolečino? sem mislila, da bi uporabila zadevo s šivanko (zadnjič se mi je hvalil, da se je v vrtcu nekajkrat špiknil s šivanko pa nič jokal) ali je bolje, da gre z njim nekdo drug? saj pravim, se pripravljam... ne bo mi lahko, Oju pa tudi ne. šivilja, kakšen nasvet? katero zobozdravnico imajo tvoji mulčki? lahko na zs.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 10:50:16
|
|
|
|
petrazg
|
K.atja... ne iti ti zraven, če misliš jokat in vidno trpet zraven njega. A. glede na to, da ima 4 razbite zobke in na splošno zelo slabe zobe, je dal že nekaj obiskov skozi... Pa ni recepta... včasih odpre usta in mu lahko dela kar hoče, drugič pa zapre usta in jih za nič na svetu ne odpre... Ga pa vozi moj, če le dobi pravi trmin, ker je mene groza... Sem pa enkrat morala it sama in še z L in je glih tako šlo... Ti ga vzpodbujaj, govori da bo hitro minilo in da bo imel potem lepe zobke... samo nikar mu ne na zunaj pokazat, kaj si v resnici misliš... potem se ti zna jokat. Konec koncev pa naši malčki prenesejo toliko, da si mi še mislimo ne...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:26:14
|
|
|
|
šivilja
|
Petrazg - a je alergičen na penicilin? Vprašaj če morate na kontrolo srčka čez en mesec - eni P to prakticirajo drugi pa ne. Mi smo šli vedno pol na kontrolo. K.tja - zobar - pri nas je bolje, da čim manj razlagam, da bo bolelo, ker potem spolh ne bi ust odprl, pa medtem hvalim kako so pridni ... Pa kar je Petra rekla, ne smeš pokazat, da je tebi to zoprno. Hiška pa zgleda fino, samo meni lokacija ni - Notranjska mi ne sede - moj očim je iz ene vasi na notranjskem, pa je tako čudno tam (beri ljudje). Ne vem sem razvajena iz zg. Savinjske doline, kjer so ljudje tako odpreti, tam pa zavrti, al smo bli pa mi taki vesoljci - mislim kdo se pa še poroči z vdovo s tremi punčkami
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:27:25
|
|
|
|
šivilja
|
Aja , sem bla pr zobarju, pa me je domov poslal, da mi ne bo nič delal pred prazniki, če trenutno nimam težav, da ne bi slučajno začelo kaj bolet in bi praznike preživela skupaj - pomoje me njegova žena fenta.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:28:21
|
|
|
|
šivilja
|
Dudi - ne vem, orehove ne pečem - samo jaz potice nikoli ne vzhajam čez noč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, petrazg... saj, ko sem z njim, sem močna mamica, nič ne jokam in stokam, spodbujam ga in se delam kot da to pa res ni nič takšnega... ampak v sebi me pa lomi. ker ne vem, kako se bo odzval na bolečino. meni, recimo, ni nič takšnega iti k zobarju, malo potrpeti, ko povrta (do sedaj sem vedno šla brez injekcije)... pa nimam ravno idealnih zob. ampak je v meni to, da bolje potrpeti pri zobozdravniku pa potem nič ne boli... mojemu je pa zobozdravnik groza in strah... bo šel res samo takrat, ko bo fejst bolelo in bo imel že vse zatečeno ... upam, da je mulček po meni. mu bom obljubila liziko, kot jo je meni mami . Dudica, me vleče, ja... trikotnik Rakek_Unec_Cerknica.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:30:03
|
|
|
|
tubby
|
sem čisto na trnih k vem da se bo vsak čas zbudil pol pa mami ne bo mela več časa kako ste???? midva kr no.... sva se kr mal pomenla, mal naju pač dajejo skrbi, nestrpnost.... K.tja kdaj sta bla pri zobarju? Midve s T sva ble zjutraj - ful je mela velko luknjo - je 2 dni nazaj rekla da sta jo 2 zobka bolela v v vrtcu. Amapk kot ti prvaš mene je blo bl strah kot njo, pa je blo vse ok-ta zobozdravnica je super, Tia pa pogumna, skor pol ure je mela usta oprta-res je bla pogumna presenetla me je tok da je nisem mogla prehvalit in je šla prav s ponosom v vrtec rakazovat svojega zajčka veš mogoče bi blo pa fajn da gre očka z njim ? včasih je lažje PetraZG naj bo kmalu konec te šk....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:30:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Dudi - ne vem, orehove ne pečem - samo jaz potice nikoli ne vzhajam čez noč ja tuki ni treba vzahaj testa ampak nardiš in vse skupaj pustiš čez noč...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:31:25
|
|
|
|
tubby
|
k.tja a nis rekla da te vleče na Gorenjsko? mene pa proti Brezovici da o Šmarni ne govorim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:32:02
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Dudi - ne vem, orehove ne pečem - samo jaz potice nikoli ne vzhajam čez noč ja tuki ni treba vzahaj testa ampak nardiš in vse skupaj pustiš čez noč... prave gospodinje jaz sm pa nrdila štrudel od skute in špinače mmmmm
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:32:15
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan... Že celo dopoldne kličem na kadrovsko zaradi dopusta- a mislite da se kdo javi?Itak, da ne. Nimajo časa gospe. Še trikrat probam, če ne pa šefico obvestim, k to je pa za nikamor.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:33:25
|
|
|
|
MušiM
|
Petra a..kje sem hodila tolk časa..imaš prav..sem mislila..če vas sam mal berem, daje to manjši prekršek, kot če pišem...zaradi diplome mislim, ker v tem času, ko mala spi..bi mogla pisat Ker dopoldan lahko še kaj naredim, če dolgo spi..popoldan pa pride sinček iz vrtca in je non stop mami, lej to, mamiiii...pa zunaj smo in tko...zvecer pa padem dol.. K.atja..glede zobozdravnika smo imeli tudi mi probleme z 4 letnikom in je lahko zobozdravnik kaj naredil edino če je šel očka z njim...z mano ni bilo nič...dvakrat, ko mu je zdravil en zobek, ga je moral mož trdno držat, ker drugače ni bilo nič...ko je pa dobil prvo zvezdico, od takrat naprej je pa hraber in je zdaj brez problema pustil, da mu je zobke zaščitil..seveda obakrat dobil darilo lp
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pa je tako čudno tam (beri ljudje) meni pa ravno ljudje sedejo. verjetno zato, ker sem sama čudna pa "vodostanje" mi ustreza. edino organizacija bi pri nas malček drugače stekla. mogoče se preselimo šele, ko bosta falotka dovolj stara, da se sama popazita kakšno urico. zdaj sem si obljubila, da ne bom nič načrtovala, bom samo gledala in čakala in zagrabila, ko se bo pojavila prava priložnost (kot ribolov ). šivilja, je faca tale tvoj zobar.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:38:48
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dan... Že celo dopoldne kličem na kadrovsko zaradi dopusta- a mislite da se kdo javi?Itak, da ne. Nimajo časa gospe. Še trikrat probam, če ne pa šefico obvestim, k to je pa za nikamor. Kaj misliš, da so v službi - danes se pa ja šunko kuha, pa pirhe barva
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:41:04
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pa je tako čudno tam (beri ljudje) meni pa ravno ljudje sedejo. verjetno zato, ker sem sama čudna pa "vodostanje" mi ustreza. edino organizacija bi pri nas malček drugače stekla. mogoče se preselimo šele, ko bosta falotka dovolj stara, da se sama popazita kakšno urico. zdaj sem si obljubila, da ne bom nič načrtovala, bom samo gledala in čakala in zagrabila, ko se bo pojavila prava priložnost (kot ribolov ). šivilja, je faca tale tvoj zobar. Ja, zobar je čisto nekaj posebnega!!! Je pa to daleč najboljši sistem, da stalno po malem čekiraš in ko je prilika zgrabiš - midva sva to zaenkrat up. pri avtomobilih in vedno ful dobro in ugodno dobila, zdaj morva pa še hiško najt!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
k.tja a nis rekla da te vleče na Gorenjsko? ja, to je primarno, ker so moji tam. če njih ne bi bilo, sva pa z mojim ugotovila, da nama je obema notranjska tista. ob 9.30 sva bila v ZD. pogumna T.! smo ženske (punce) res bolj pogumne sorte! verjetno zaradi rojevanja naša telesa nekaj premorejo kar moška nimajo: spopadanje s fizično bolečino. MušiM jaz sem tudi 3 leta delala diplomsko... pa mi je ratalo. tudi tebi bo! do sedaj je O. rad hodil k zobozdravniku,... ker ni nič bolelo... danes pa vidim fantka, s katerim sta bila oba starša in se mi je zdelo lepo, da si oba vzameta čas zanj... potem pa sem slišala, zakaj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 11:43:08
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dan... Že celo dopoldne kličem na kadrovsko zaradi dopusta- a mislite da se kdo javi?Itak, da ne. Nimajo časa gospe. Še trikrat probam, če ne pa šefico obvestim, k to je pa za nikamor. Kaj misliš, da so v službi - danes se pa ja šunko kuha, pa pirhe barva D!Kako se nisem na to spmnila?! Ampak-se je oglasila-mogoče pa RR bere Moram poslat rojstni list in dobim dodatni dan.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......