Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 23:15:24
|
|
|
|
eelyy
|
Evo takole sem vas še danes popudne brala pa nisem uspela nič napisat od T. ko me zagleda na rač. čist ponori enostavno hoče zraven in potem touče po tipkovnici. Dobila sem dohodnino in za nazaj,kar nekaj denarčkov sem prav vesela..moja pa itak dobi v drugem krogu. Oh ta porodniška pri meni je bolj komplicirano zdej,ko bom pokoristla stari in novi dopust bi pričela delat 29.4(najhuj mi je blo klicat v kadrovsko in sporočiti sem mislila kako bodo odreagerali in je kadrovkinja rekla naj ostanem kar do druge porodniške doma)...ginekologinja mi je rekla da bova zrihtale bolniško..sej mi sploh po eni strani nebi bil problem delat bi pasalo sam odzivi od sodelavcev si kar prestavljam....vse je odvisno od komisije,rabla bi pa za 2 meseca.Mah kokr bo pač bo... Ktja: kje pa ti delaš,ker tako nemaraš nazaj...a si potem nisi iskala nobene nove zaposlitve. Tanja:a ti se vrneš tudi na staro delovno mesto. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 23:21:51
|
|
|
|
majana79
|
grem... smo že imeli 2x budnico lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 23:22:31
|
|
|
|
ledenka
|
eelyy, to pa ni fajn upam, da uspe z bolniško, da ne boš zdaj morala komplicirat. kaj pa, da bi še malo kombinirala z bolniško za T, bi to šlo? če imaš seveda pediatrinjo, s katero se da kaj zmenit... našega M. sem šla danes vpisat v vrtec, bo vsaj prvo leto hodil kar na Taboru v zasebni vrtec. mu je bilo všeč, z enim mulčkom sta se zapletla v debato ko sem rekla, da greva,je rekel NE! k.tja, se lahko kdaj tudi v Botaničnem dobimo pa upam na lepše dneve in ZOO velika noč - na nedeljski zajtrk gremo k moji babici... drugače pa nič pretresljivega
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 23:35:35
|
|
|
|
Dudica1
|
No sej danes ste pa še tukaj,mi smo se na plesali in se res dobr imeli šli smo še na pijačko in kebab .Mi je žal da imamo samo še enkrat plesne Nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 23:36:40
|
|
|
|
Tanja_
|
eelyy pri meni je malo komplicirano-ker krožim po deloviščih. Tam, od koder sem šla na porodniško sem bila 2 meseca, in se zdaj vrnem za 6 dni, potem pa grem drugam. Tako da, je staro delovno mesto, ampak ni za stalno. Jaz sem ptiček brez gnezda Upam, da ti uspe z bolniško ledenka super, da si je M že našel prijatelje.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 23:38:50
|
|
|
|
petra a
|
botanični pa zoo ledenka-zdele bi pa ledene kocke jedla, sam ne vem kje naj jih dobim hudiča...grem kar v omaro na nutelo, da se nau prah gor nabiru ...a ti maš pa mir pred desci kje pa je ta zasebni vrtec na taboru?...čak se, zdej pa ni hudiča da te kje okol najdem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 1.4.2010 23:40:36
|
|
|
|
petra a
|
lahko noč...nutela vabi, tv mal za spočit in za uspavat, pol pa
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 7:28:12
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro! Spali smo še kar,Maj se je nekaj zbujal... maja jaz grem v vrtec in logatec če boš pol mela čas mi pošlji sms na mobi prosim.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 8:10:46
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek in pomemben podatek: ''Kupec ima ob nakupu nepremičnine v ceno vključenega arhitekta za notranjo opremo''. ne rabim, ker sem poročena z enim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 8:11:53
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja danes se pa nismo nič nahecale? Ne, me smo fejst. Me samo druge sem na enem drugem forumu za hec napisala, da čakamo četrtega - ene par jih je nasedlo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 8:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! sem zvečer spet z mulčkom zaspala! je težko sebe prepričat, da počakam, da on zaspi in pri tem sebe buditi... tudi U.jeva noč je bila bolj mirna. samo vsake toliko je pocucljal pa zaspal nazaj. maja, mine res baje šele pri 6. letih... takrat je pri mojem nečaku bila najhujša stopnja in takoj izzvenela. včeraj zvečer se našemu O.ju ni spalo in sem mu rekla "pa pejd v dnevno" v upanju, da je moj tam in ga bo nazaj v posteljo poslal... njega pa ni bilo in je šel mulček do babice. jaz pa v spodnjem perilu! ko sem se končno oblekla in šla ponj, ni hotel z mano in sem mu rekla, naj potem kar tam spi... no, ga je moj potem prinesel in mi O. reče "kaj si huda name, saj sem ti dal srček, ki sem ga naredil sam in sem ti rekel, da ne bom nagajal, ti pa ne boš huda name. sem pri babi samo očija želel počakati" ja, dejansko s takšnim dolgim stavkom brez zatikanj in slabe izgovorjave... sem se potem kar zamislila. je pa O. pol leta starejši od M., če se ne motim. majček. ledenka, super za M.! to, da se otrok nekje dobro počuti, je neprecenljivo. vse bolj ugotavljam, da se O. v svoji skupini ne počuti najbolje. ampak ni sile. v botaničnem se bi pa res lahko enkrat dobile. eelyy, delam v trgovini. in v desetih letih se je toliko spremenilo... na slabše, seveda, da me prav nič več ne mika nazaj. pa ne zaradi sodelavcev temveč zaradi same narave dela: zahtevajo vedno več za vedno manjšo plačo. pol naj jim bom pa še hvaležna? lake, a zdravstva potem ne priporočaš? ker ravno v tej smeri razmišljam da bi nadaljevala... če ne drugega, bi mi znanje tudi sicer prav prišlo... petra a, pridna! čez eno uro imava z U.jem zobarja... se morava pripravit.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 8:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: k.tja danes se pa nismo nič nahecale? Ne, me smo fejst. Me samo druge sem na enem drugem forumu za hec napisala, da čakamo četrtega - ene par jih je nasedlo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 8:21:58
|
|
|
|
MušiM
|
Petra a berem ,da imava podobnjo nadlogo..diplomo Jaz bi tudi raje še tri izpite naredila kot, da moram pisat..pač eni nismo za to..in odlagam že tri leta..zdaj pa le pišem, no...načrt imam da jo čez en teden oddam v prvi pregled..itak bo cela za popravit..groza! Mi smo jutri tradicionalno pri mojih, barvamo, gremo žegnat in jemo...počivamo...v nedeljo pa k tašči na kosilo Meni so podaljšali dopust za 1 dan, za Je še kateri majček, ki nima nobenega zobka? lp
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 8:25:01
|
|
|
|
šivilja
|
Noč - katastrofa - H. je bluzila po postelji dve uri in pol od 2.30 do 4.00 Trma - He. je pri 4 letih in pol popolnoma nemogoča, nma trenutke je ne obvladam, K. se je pa umiril Petrazg - a bi ble midve sosedi?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 8:28:46
|
|
|
|
petrazg
|
a ne, K.atja kakšne spuščajo... meni je A. včeraj rekel, ko mi je kratka majčka malo gor zlezla... mami , zbolela boš. Te bodo ledvice bolele, če kožo na hrbtu kažeš... midva z mojim ga samo gledava... Ko misliš, da ne posluša, se vragec mali vse ne samo , da sliši, še zapomni se... No, pa dobro jutro...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 8:32:01
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Noč - katastrofa - H. je bluzila po postelji dve uri in pol od 2.30 do 4.00 Trma - He. je pri 4 letih in pol popolnoma nemogoča, nma trenutke je ne obvladam, K. se je pa umiril Petrazg - a bi ble midve sosedi? ŠiviljA.... ja... a si predstavljaš... pa še koalček se tja preseli.... Bi kmalu lahko začeli snemati slo gospodinje....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 8:39:46
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali kar ok, edino ob pol sedmih je bila že budnica...sem ga kar v dnevno nesla, da sem lahko še malo poležala... Ledenka-mi gremo tut pogledat ta vrtec na taboru, bi ga dala tja, dokler vrtca ne dobimo. So rekli, da načeloma ni panike, tut če je samo par mesecev notri. Sej bi ga načeloma mela tut kaj dlje, sam je pa cena tut kr...za naš proračun kar precejšen zalogaj. Ampak drugače sploh ne vem, kam naj ga dam, ker na drug konec ljubljane ga ne morem vozit, enostavno mi časovno ne znese...to mi je pa skoraj na poti v službo..itak računam, da bom hodila s kolesom v službo. Se moram pa počasi napravit, greva z malim v milerja po plenice pa mleko, pa še darilo za krst moram kupit. Pa itak ne vem kaj, verjetno bo kakšna igrača...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 8:47:02
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Spali super. Z se je ob pol enih premetavala, sem šla hitr mleko nardit, pa ni želela pit. Sem jo previla, dala dudo in je zaspala in se zbudila ob šestih. V PO me ne bo, ker sem bla včeri zvečer sama in nisem nič končala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 9:18:23
|
|
|
|
KatMat
|
zivjo mi smo tudi spali super....do 7ih pol pa se za eno urico k mamici v veliko posteljo... ucer sm kr velik naredila-štacun malo morje prehodila....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 9:19:02
|
|
|
|
KatMat
|
aja pa dohodnino bom skor 400 eu nazaj dobila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 9:22:14
|
|
|
|
KatMat
|
tija zopet papa na polno...koncno ker drugace bi mi shirala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 9:22:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Spali super. Z se je ob pol enih premetavala, sem šla hitr mleko nardit, pa ni želela pit. Sem jo previla, dala dudo in je zaspala in se zbudila ob šestih. V PO me ne bo, ker sem bla včeri zvečer sama in nisem nič končala mene tud ne bo danes....grem po btc-ju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 9:50:59
|
|
|
|
Dudica1
|
drug teden noben dan jaz ne morem vsak dan imam nekaj tako da pol šele drug teden...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 2.4.2010 9:55:45
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 drug teden noben dan jaz ne morem vsak dan imam nekaj tako da pol šele drug teden... Grozno. Bi ti poslala, sam je kr velika zadeva. Bo velik poštnine. Če hočeš, ti pa lahko. Sam ti plačaš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......