|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
18.5.2010 10:32:49   
lake
Dan!

Kok je lep sonček zuni, jst ga pa samo čez okno gledam user posted image .

Komej čakam da grem domov in T. popokam v voziček. Dons je zaenkrat neki preveč mirno v službi, mam še clo cajt za računalnik pa malco.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
18.5.2010 11:04:46   
PapuaNG
uf, naš tut že fejst trmari. Sploh ko mu ne pustim omar odpirat user posted image Se prav sliši, da je trmasti jok. Ampak skušam bit vztrajna in dosledna, čeprav me včasih smeh premaga, sploh ko se mi tko lepo nasmeje user posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
18.5.2010 11:09:21   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Dejte mi nekaj povedat- user posted image a ima katera zapisano, za koga želi, da je skrbnik za otroka, v primeru, da se vama dvema kaj zgodi?Mogoče malo čudno, črnogledo vprašanje, ampak tudi na to je treba po mojem misliti.
In če tega nimaš napisanega, kdo je najbolj verjetno, da postane otrokov skrbnik?Stari starši, tete,strici....?
midva mava da bo skrbnik postala moja sestra...glih tako kot si napisala...napisala sva kot oporoko in dala overit...ce tega nimas csd najde nabolj primernega skrbnika...ampak to se lahko vlece v nedogled ker se lahko odruga stran familije prtozi in gre spet v postopek otrok je med tem casom pa pri rejnikih...zato sva kr hitr to napisala

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
18.5.2010 11:11:41   
maja1488
Dan!
Sonček je končno! Spali nimo, se je zbujala na 15 minut, ob petih je M vstala, mal za njo že Z, ki je bla pokonci od polnoči do štirih. Ajme, nej že začne spat tko kot je prav.

Drugače pa...tašča je ful bolna, to že itak veste in ima neko črpalko priključeno, kjer ji po nevem kakem postopku, teče mešanica zdravil (boste medicinke vedle o čem govorim najbrž). In to flašo z zdravili je treba menjat na 5 dni. Je pršla včeri patronažna in dala novo. Tašča je včeri cel dan spala, dihat ni mogla... In danes zgutraj moj ugotovi, da trot od patronažne ni odprla nekega ventilčka na tej črpalki, da bi zdravilo teklo. Mislm user posted image  babji.

In pol je rekla, da se opravičuje. Sej vem, da kej več ne more, ampak a bi se lahko prepričala, da si prav nardila...to le niso heci.

Grem po Z.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
18.5.2010 11:33:09   
KatMat
user posted image user posted image za taščo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
18.5.2010 11:47:00   
FLASK_A
Maja user posted image

Tudi jaz pošiljam pikepokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
18.5.2010 14:22:26   
Tanja_
Me smo pa iz Šmarne-sem se danes končno spravila gor in je bilo ful luštno!Zdej pa čakam, da H zaspi, da grem še jaz malo. Popoldan pa v mesto-moram ji še sandalčke kupit, samo je trgovina odprta samo do 18ih-mislim, kdo z normalno službo pa še to ujame?Upam, da bo moj pravočasno prišel, da nam bo uspelo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
18.5.2010 14:37:42   
ajetam*
Zivjo.
Mi cele dneve okrog laufamo.
Men je telefon umrl, pa sem zagrabla ta prvi telefon, ki mi je bil všeč in dost pocen. Ga rabim itak sam za telefonirat.
Sivilja, hvala, sem dobila sms za Kavala. Vas pridem pogledat za kakšno urco.

Jakob je včeraj padel in si prebil kožo nad zgornjo ustnico. Potem smo še pol ure ugotavljal, a čmo ga pelat šivat al ne. Pa ga nismo. In bomo imeli prvo brazgotinico.

Jutri pa prvi dan službe. Pa ravno zdaj , ko se bodo začeli lepši dnevi.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
18.5.2010 15:19:21   
lake
Tanja Midva sva ji včeri ful lušne sandalčke kupla v Mathercare v BTC-ju. 

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
18.5.2010 17:08:19   
majana79
Dan!

Naporen dan, spet me roka boli, k da se mi je živc vnel

Smo šli blue pogledat, je rekla da najbrž pride v četrtek, še sporoči.

trma
- naša fizioterapevtka je rekla da je to čisto normalna faza, da pač eni imajo to bolj izraženo, drugi manj

ni nam pa treba več na fth, samo pokazat se pridemo, ko bo shodil, kar bo po moje nikoli user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
18.5.2010 17:11:34   
majana79
aja za jutri v mestu

ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla

razen če gremo res zgodaj, tisto se začne ob 13.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
18.5.2010 17:13:08   
KatMat
jest bi tud prsla v kavala pa ne vem ce mi bo zneslo...sicer moj bi bil takrat ze doma...bom videla kdaj bom uspela polozit ploščice...se mi zdi da jih bom jutri ali v cetrtek...v petek na dekliščino...jao jao...

lake....si frej??te lahko poklicem?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
18.5.2010 17:39:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla

o, tenk ju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
18.5.2010 18:19:54   
koala.cek
trenutni seznam:

večerja, četrtek ob 20h -  kaval:

koala.cek
majana
lake
ledenka
Tanja
Tubby
petrazg
šivilja
flaška
ajetam
blueyes
katmat?

še katera željna ženske družbe ?

kaj če bi si naredile ene take listke, ker jest si vseh ne bom zapomnilauser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
18.5.2010 18:20:37   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

o, tenk ju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dej kolegica, k te bom staškala!

a maš slabo vest zarad breezerjev pa to nase apliciraš user posted image

zihr na nobeno tako stvar sploh ne greš, pa itak ne veš kako je tam user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
18.5.2010 18:28:44   
Dudica1
Čer!
Maj je siten za pop***...samo zunaj je bil vesel...ko smo šli notr je pa kr kričat začeluser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
18.5.2010 18:31:35   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Čer!
Maj je siten za pop***...samo zunaj je bil vesel...ko smo šli notr je pa kr kričat začeluser posted image

Ajoj....ne morem verjet...res ne user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
18.5.2010 18:50:34   
KatMat
dudi????da tvoj otrok jokat zna???

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
18.5.2010 19:17:50   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Čer!

Ajoj....ne morem verjet...res ne user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
18.5.2010 19:18:26   
FLASK_A

o, tenk ju

zihr na nobeno tako stvar sploh ne greš, pa itak ne veš kako je tam user posted image

maš prav, tako razgrajanje me ne zanima. ga imam že doma prevečuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
18.5.2010 19:35:06   
majana79

o, tenk ju

maš prav, tako razgrajanje me ne zanima. ga imam že doma prevečuser posted image

no vidš, jst mam zmeri prou user posted image user posted image

sam resno... nazadnje k so mel eno prireditev na prešernu smo šli mim, veš kako je blo, pa svinjak... da o škisovi tržnici ne govorim

in to je potem bodoča slovenska inteligenca, k še smeti ne zna v koš vržt user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
18.5.2010 19:43:56   
maja1488

o, tenk ju

sam resno... nazadnje k so mel eno prireditev na prešernu smo šli mim, veš kako je blo, pa svinjak... da o škisovi tržnici ne govorim

in to je potem bodoča slovenska inteligenca, k še smeti ne zna v koš vržt user posted image user posted image

A dej...kaj si zdej pametna...a si bla kej drugačna user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
18.5.2010 19:47:23   
šivilja
O Majana hvala za opozorilo, to pa res pol ni za hodit. Se bom z uno mamico po šiški šetala.

Majana - v čet. se dobijo Živa, Katrinka in Lsica na Kodeljevem mislim da ob 10-ih. Bi te bile ziher vesele. Jaz imam takrat sestanek v vrtcu - če bom pa hitro gotovo bom šla pa malo pogledat.
Čeprav se mi je Kodeljevo (grad) danes tudi rahlo zamerilo - smo se tam dobile avgustovke, pa je bil kelnar tako nemogoč, da smo za naslednjič rekle kar piknik v tivoliju na travi user posted image . Nas je bilo preveč, pa preglasni smo bili, pa tako smo bile zahtevne, da smo hotele v senci sedet - si predstavljaš to predrznost...... V končni fazi nismo plačali ene pice in enega soka - kljub dvakratnemu opozorilu niso prinesli računa - pol smo še ene 10min tam stale, in ker se ni nič zgodilo smo pač šle.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
18.5.2010 19:48:48   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

o, tenk ju

A dej...kaj si zdej pametna...a si bla kej drugačna user posted image user posted image

Jaz si zase upam trdit, da sem bila. TO študentsko žurerstvo in objestnost sta mi šla že takrat na živce, kaj šele zdaj ko sem stara in zatežena.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
18.5.2010 19:58:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dudi????da tvoj otrok jokat zna???

da draga...itak da zna... user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?