|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
17.5.2010 10:58:37   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ledenka si vidla link od oblek, ki sem ga nalimala?Rabim še tvoje strokovno mnenjeuser posted image

vidla, lepe user posted image  upam, da majo kaj tudi pri nas.

Jaz tudi. Čeprav zdej gledam ponovitev Sobotnega popoldneva, pa ima voditeljica tudi lepo obleko-mislim,da ima ona ponavadi iz Toalete.Bo treba it malo v Center pofirbcat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
17.5.2010 11:13:26   
ledenka
ti res nimaš problema s tem, kaj oblečt user posted image  

kaj pa kake pletenine Draž, če ti je to všeč?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
17.5.2010 11:17:21   
koala.cek
no tako kaval je ponovno rezerviran. user posted image user posted image  zaenkrat sem rezervirala za 10 oseb, če bo še katera dodatno, bom sporočila v čertek. ampak načeloma se bo dalo zmenit.

tako da punce, kar pogumno. a boste to vse prišle v novih kiklcah ? user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
17.5.2010 11:19:22   
koala.cek
trenutni seznam:

večerja, četrtek ob 20h -  kaval:

koala.cek
majana
lake
ledenka
Tanja
Tubby
petrazg
šivilja
flaška
ajetam?

še katera željna ženske družbe ?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
17.5.2010 11:32:50   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ti res nimaš problema s tem, kaj oblečt user posted image  

kaj pa kake pletenine Draž, če ti je to všeč?

Imam njihovo maturantsko obleko,pa bi kej novega imelauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
17.5.2010 11:35:12   
petra a
tko, ta mal je v vrtcu, jih je samo 3/14, svašta...sama mam pa čist zabasane sinuse, če ne bo jutri bolje grem po AB

uživajte

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
17.5.2010 12:49:35   
PapuaNG
evo, trije stroji polikani, kosilo skuhano user posted image Še pojeva ga, pol pa peljem mojega delat, jst pa po malčka v vrtec. Potem sem pa spet cel dan sama, tko da upam, da bo vreme kul vsaj za kak sprehod. Mogoče bo pa mami do takrat že doma, pa jo mal ven zbezam, da ne grem sama. 

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
17.5.2010 13:34:31   
šivilja
Papua - mora biti pa zoprno, ko tvoj tako zmešano dela - vsak dan drugače pa ob tako čudnih urah - ne moreš nič planirat pa se nič zanest. Meni se pomoje zmeša - moj HB večinoma, če nima še kakšnih dodatnih stvari , vsak dan enako dela

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
17.5.2010 13:36:28   
Tanja_
papua in šivilja kako naj naredim zapečeno polento z zelenjavo?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
17.5.2010 13:57:56   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

papua in šivilja kako naj naredim zapečeno polento z zelenjavo?

skuhaš polento, zelenjavo narežeš na koščke in popečeš oz. popražiš, zamešaš v polento, lahko dodaš še sir in daš v pomaščen pekač. Lahko tudi potreseš s sirom, potem pa pečeš v pečici (180-200) toliko časa da se po površini malo zapeče (kuhano je itak že vse)

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
17.5.2010 14:27:28   
majana79
o fino, to bomo pa po moje mi danes jedli

sva preživela službo, kej več povem v četrtek user posted image

zdej mi pa že drugič spi... se vidi da je ponoči ful slabo spal revež

se je še dobro držal, pri šefici je šel pod mizo in butal v glavo in se zraven smejal user posted image user posted image user posted image

a z dudi se ni nobena dobila?

jst sem šla samo tle spodej pri nas na kavo, spet sama user posted image sem lejkici poslala mms, me bo staškala user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
17.5.2010 14:30:43   
Tanja_
šivilja hvala. Sem vmes že spacala po svoje, ampak je v bistvu tako kot po tvoje. Zdej se peče. H pa govori amamama

majana kaj pa ne poveš,jaz bi tud šla na kavouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
17.5.2010 14:36:47   
PapuaNG
Šivilja-ja, sej zdej, ko sem še na porodniški, še nekako gre, ne vem, kako bo čez dva tedna, ko začnem delat. Ampak kaj čmo, tako pač je. Je tako delo, da ko se dela, je skos za delat, ampak potem pa pride kak teden ali dva (pozimi tudi dlje), ko je čisto frej in smo lahko skupaj. Je pa res, da je težko karkoli planirat, ker nikoli ne veš, kako se bo izšlo. Ampak zaenkrat smo še vse speljali. Le kakšno čistilko si bom najverjetneje omislila kasneje, če ne prej pa jeseni, ko (če) začnem še s sodniškim pripravništvom, če ne se mi lahko samo še zmeša.

Kaj mi je mali dober-vedno, ko pride iz vrtca, se lepo sam igra. So mu verjetno domače igrače spet malo bolj zanimive user posted image Je pa spet čist smrkav. Se že zdej psihično pripravljam na pucanje user posted image

Aja, lake - v četrtek imamo pregled na gastroenter. na pediatrični. A boš kje okoli, da nam vsaj pot pokažeš? Je tam toliko hodnikov, da sem se enkrat že skoraj zgubilauser posted image Pa če kej veš, koliko časa traja pregled? Gremo zarad tega, ker mali še vedno bruha, pa da vem približno, če moram futr pa to s sabo vzet...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
17.5.2010 14:39:57   
majana79
Tanja, sva šla po službi, k mi je v vozičku po dolgem času spet zaspal pa se niti nisem spomnila katero klicat... Sva bla prej konec, preden bi vidve s H. prišle user posted image

lahko se pa v sredo zmeniva, če bo lepo vreme? pa gremo mal v mesto?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
17.5.2010 14:48:22   
Tanja_
papua če imaš pregled v ambulanti, so ambulante v kleti. Ko prideš notri desno od pulta za informacije po stopnicah dol, pa takoj levo skozi steklena vrata. Načeloma malo zamujajo z uro, ampak ni sile. Tko da imej za pit, pa kej za pojest za vsak slučaj. Če boste pa sprejeti, pa itak tam dobiš za jest. Samo glede na to, da je to prvi pregled verjetno ne boste kar takoj sprejeti.

majana lahko. Nimam še nič v planu.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
17.5.2010 14:50:05   
majana79
Tanja, zmenjeno, se slišiva še glede ure.

mogoče še šivilja pride, pa gremo do Max Mare? user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
17.5.2010 15:04:01   
PapuaNG
ej dejte mi pomagat-glede na to, da zunaj precej piha, verjetno ni najbolje, če malega ven peljem? Ker mu kar precej iz nosa teče, pa nočem, da se vse skupaj še poslabša...user posted image Kašlja niti ne, mogoče tu in tam, da si odkašlja to sluz iz grla, nič strašnega...

tenks tanja. A pol je možno tut, da nas naročijo še za sprejem? Tko kot sta vidve s H šle? Eh, upam, da sam kakšna zdravila dobimo, da nam ne bo treba notri bit...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
17.5.2010 15:13:02   
lake
Majana Nobenga mms-a nisem dobila. Sicer te pa nebi staškala user posted image

Papua
Pokliči me, pa bomo šli na kofe iz avtomata, ker druzga itak ni. Za hrano ti je pa že Tanja povedala.

Morm nujno v Mullerja, ker mam samo se eno plenico, pa še to bom zdele porabla, ker je pokakana. Grozna sm, vedno zadnji trenutek ugotovim da jih nimam.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
17.5.2010 15:15:11   
majana79
lejkica a res, sem ti fotko kufeta poslala pa napisala da te čakam user posted image  user posted image

mi smo pa v nedeljo letel po plenice user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
17.5.2010 15:18:43   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, zmenjeno, se slišiva še glede ure.

mogoče še šivilja pride, pa gremo do Max Mare? user posted image

Tud lahkouser posted image

papua ne vem, če bi ti kr tko na slepo dal zdravila.Ali pa, ne vem kakšna je doktrina. Čeprav si pa ne predstavljam čisto, kako tako velikim naredijo pH-metrijo-bi ga res mogli privezat, da si ne bi tistih cevk ven spulil.

lake en strokovn kveščn- kaj naj vzamem od lekarne s sabo na morje za H?Svečke, Linex-za tok mejhne obstaja? A še kej druzga?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
17.5.2010 15:21:47   
PapuaNG
ja sj to, pojma nimam, kako mu kak tak test naredijo, ampak nekaj pa že morajo, glede na to, da pri skoraj enem letu še vedno poliva? No, bomo videli...aja, lake, sva pa ob pol enih naročena. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
17.5.2010 15:22:50   
lake
Vzemi svečke za temperaturo, Linex je pa isti za otroke, kot za odrasle, in ji lahko daješ. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
17.5.2010 15:24:52   
PapuaNG
tanja, ne pozabi termometra user posted image Mi smo lani vzeli svečke, zdej mam pa kar calpol, je manj dela. Pa kremo za sončenje ne pozabi. Sej drugega pa pomoje niti ne rabiš...aja, mogoče fiziološko pa zložence, če se slučajno kje popraska itd, da maš za sprat pa flajštre. Zdej ko so premični je tut za poškodbe več možnosti. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
17.5.2010 15:30:35   
lake
Delam do enih, tko da kr pokliči v četrtek. Verjetno ga bodo pogledal, vzeli mal krvi, in ga naročili na Ph metrijo. 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
17.5.2010 15:35:53   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Vzemi svečke za temperaturo, Linex je pa isti za otroke, kot za odrasle, in ji lahko daješ. 

Okej.
Termometer sem tudi že pripravila, pa kremo za sončenje, pa plavalne plenice. Še en paket jih moram kupit. Pa dons gremo pa lycro. Klobuček ima, sandale ji še moram kupit. A jim boste ve za letos že kopalke kupile?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?