Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:00:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla o, tenk ju dej kolegica, k te bom staškala! a maš slabo vest zarad breezerjev pa to nase apliciraš zihr na nobeno tako stvar sploh ne greš, pa itak ne veš kako je tam maš prav, tako razgrajanje me ne zanima. ga imam že doma preveč no vidš, jst mam zmeri prou sam resno... nazadnje k so mel eno prireditev na prešernu smo šli mim, veš kako je blo, pa svinjak... da o škisovi tržnici ne govorim in to je potem bodoča slovenska inteligenca, k še smeti ne zna v koš vržt A dej...kaj si zdej pametna...a si bla kej drugačna Jaz si zase upam trdit, da sem bila. TO študentsko žurerstvo in objestnost sta mi šla že takrat na živce, kaj šele zdaj ko sem stara in zatežena. tud jaz sm bla drugačna....nikoli mi ni bilo za hude žure in to vse kar zraven paše...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:03:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla o, tenk ju dej kolegica, k te bom staškala! a maš slabo vest zarad breezerjev pa to nase apliciraš zihr na nobeno tako stvar sploh ne greš, pa itak ne veš kako je tam maš prav, tako razgrajanje me ne zanima. ga imam že doma preveč no vidš, jst mam zmeri prou sam resno... nazadnje k so mel eno prireditev na prešernu smo šli mim, veš kako je blo, pa svinjak... da o škisovi tržnici ne govorim in to je potem bodoča slovenska inteligenca, k še smeti ne zna v koš vržt A dej...kaj si zdej pametna...a si bla kej drugačna se vzdržim komentarja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:04:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja O Majana hvala za opozorilo, to pa res pol ni za hodit. Se bom z uno mamico po šiški šetala. Majana - v čet. se dobijo Živa, Katrinka in Lsica na Kodeljevem mislim da ob 10-ih. Bi te bile ziher vesele. Jaz imam takrat sestanek v vrtcu - če bom pa hitro gotovo bom šla pa malo pogledat. Čeprav se mi je Kodeljevo (grad) danes tudi rahlo zamerilo - smo se tam dobile avgustovke, pa je bil kelnar tako nemogoč, da smo za naslednjič rekle kar piknik v tivoliju na travi . Nas je bilo preveč, pa preglasni smo bili, pa tako smo bile zahtevne, da smo hotele v senci sedet - si predstavljaš to predrznost...... V končni fazi nismo plačali ene pice in enega soka - kljub dvakratnemu opozorilu niso prinesli računa - pol smo še ene 10min tam stale, in ker se ni nič zgodilo smo pač šle. hvala, sem videla na ljubljančankah, samo pride takrat varuška, tako da bom imela malce miru
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:07:56
|
|
|
|
koala.cek
|
študentski žuri - DA študentska objestnost - NE jao, kaj sva z mojim prežurala na rock otočcih, mislim da sva bila na 7. pa moj dragi jugo je vozil km od zahodne do vzhodne slovenije. mi pa ljubljanski žuri nikoli niso potegnili. to pa res
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:13:43
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz bom večerjala burek
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:18:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek študentski žuri - DA študentska objestnost - NE jao, kaj sva z mojim prežurala na rock otočcih, mislim da sva bila na 7. pa moj dragi jugo je vozil km od zahodne do vzhodne slovenije. mi pa ljubljanski žuri nikoli niso potegnili. to pa res pa kaj se nismo poznale, bi se na kofetu dobil
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:18:25
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz bom večerjala burek fouš! pa dober tek
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:22:10
|
|
|
|
koala.cek
|
dudica bo jedla, midve z majano bova pa pile ane kolegica ? čakam moža, ki daje otroke spat....baje me časti en koktajl
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:24:04
|
|
|
|
Dudica1
|
ooo tud pijem jest
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:24:47
|
|
|
|
Dudica1
|
Kako si prestavim menstro?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:24:58
|
|
|
|
maja1488
|
jst bom tut jedla grem si po sendvič
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:28:22
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Kako si prestavim menstro? to pa mene tudi zanima. bi jo rada imela en teden preden grem na morje. a mislite, da rdeče vino kej pomaga ? ne vem zakaj imam nekje v glavi, da jo to pospeši
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:36:22
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi????da tvoj otrok jokat zna??? da draga...itak da zna... ekola kako sva pridna.... pravkar sva naredila ves nou omet v novi kuhinji!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:38:55
|
|
|
|
Tanja_
|
dudica a jemlješ kontracepcijo?Če ja, potem pač tabletke jemlješ toliko dlje, kolikor si jo želiš prestavit. Sicer pa se dobijo tudi ene tabletke, ki jih jemlješ samo takrat, ko si želiš prestavit. Ne vem, kako se jim reče-moraš G vprašat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:39:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Kako si prestavim menstro? to pa mene tudi zanima. bi jo rada imela en teden preden grem na morje. a mislite, da rdeče vino kej pomaga ? ne vem zakaj imam nekje v glavi, da jo to pospeši to pa prvič slišim...vem da se dobi prav tablete za prestavitev samo ne vem če mi jih osebna dr. tud lahko napiše
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:40:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dudica a jemlješ kontracepcijo?Če ja, potem pač tabletke jemlješ toliko dlje, kolikor si jo želiš prestavit. Sicer pa se dobijo tudi ene tabletke, ki jih jemlješ samo takrat, ko si želiš prestavit. Ne vem, kako se jim reče-moraš G vprašat. ja kontracepcijo mam ja.nikol še nisem tako
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:41:28
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek dudica bo jedla, midve z majano bova pa pile ane kolegica ? čakam moža, ki daje otroke spat....baje me časti en koktajl kaj maš ti dobrega moža dej, naj še meni neki zmeša
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:43:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dudica a jemlješ kontracepcijo?Če ja, potem pač tabletke jemlješ toliko dlje, kolikor si jo želiš prestavit. Sicer pa se dobijo tudi ene tabletke, ki jih jemlješ samo takrat, ko si želiš prestavit. Ne vem, kako se jim reče-moraš G vprašat. ja kontracepcijo mam ja.nikol še nisem tako katere pa imaš? ker jaz sem recimo yarino jemala po 2 škatli zaporedoma, vedno itak je to samo umetna menstruacija oziroma krvavitev in ni nujno da jo imaš vsak mesec
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:44:33
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dudica a jemlješ kontracepcijo?Če ja, potem pač tabletke jemlješ toliko dlje, kolikor si jo želiš prestavit. Sicer pa se dobijo tudi ene tabletke, ki jih jemlješ samo takrat, ko si želiš prestavit. Ne vem, kako se jim reče-moraš G vprašat. ja kontracepcijo mam ja.nikol še nisem tako katere pa imaš? ker jaz sem recimo yarino jemala po 2 škatli zaporedoma, vedno itak je to samo umetna menstruacija oziroma krvavitev in ni nujno da jo imaš vsak mesec zdaj mam cilest...včeraj sem kao vzela zadnjo a pol kr še jem naprimer še en teden in potem normalno 7 dni pavze in naprej?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:45:22
|
|
|
|
koala.cek
|
jst KT ne jemljem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:46:20
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek jst KT ne jemljem jst tut ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:47:00
|
|
|
|
majana79
|
po moje lahko tut tako
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:48:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 po moje lahko tut tako bomo probali
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:48:40
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja, jemlji pač, toliko dni, za kolikor želiš prestavit. Jaz sem jih npr. tud samo 14 vzela, pa nardila pavzo. Ali pa jih vzameš 28 pa 7 dni pavze, al pa 25...Je čist vseeno-važno je samo, da nardiš 7 dni pavze. maja in koalček vidve pa pač tiste, ki so samo za prestavit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?