Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 20:59:58
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Majana črne ja v h&m-u...mah bo že jutri si grem pa uno oblekco nazaj nest pa si bom vzela kaj za zgoraj pa bo. kul sam zdej pa ne poslušat prodajalk, ampak se res sama ornk poglej, da ti vse tipi topi stoji pa spodej dej najboljši modrc, in ga pol tut mej na poroki to je ful pomembno ko kupuješ zgornje dele, ker lahko vse narobe pol z drugim stoji
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:00:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela Drugače pa nič novega. Služba. Domov. to me spomni na tisti hit it youtuba, 'poso, kuća, kuća, poso' ajme za crknit a ni danes je lahko že vsak pevec, nimaš kej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:11:04
|
|
|
|
koala.cek
|
na, sej zdej mi je pa žal, ko nisva šla na koncert Metallice . naslednjič mi zagotovo ne uidejo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:16:46
|
|
|
|
Tanja_
|
Mi smo bili pa tudi v nabavi-kupili 10 stvari od 15ih iz seznama, ki so nujne do petka . Smo dobri, a ne ?Sem vse dobro zorganizirala. Itak je spet v glavnem vse tamala dobila, pa oči.Mami pa en šejk v McDonaldsu. Zdej pa likat-spet
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:16:49
|
|
|
|
ledenka
|
ivana, dobra si a zdaj gre pa tvoj še na Japonsko? sej se boste nekje v luftu srečali
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:18:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Majana črne ja v h&m-u...mah bo že jutri si grem pa uno oblekco nazaj nest pa si bom vzela kaj za zgoraj pa bo. kul sam zdej pa ne poslušat prodajalk, ampak se res sama ornk poglej, da ti vse tipi topi stoji pa spodej dej najboljši modrc, in ga pol tut mej na poroki to je ful pomembno ko kupuješ zgornje dele, ker lahko vse narobe pol z drugim stoji Jp bom...dopoldne grem spet z Majem ker popoldne gresta moja fanta k frizerju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:19:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Majana črne ja v h&m-u...mah bo že jutri si grem pa uno oblekco nazaj nest pa si bom vzela kaj za zgoraj pa bo. kul sam zdej pa ne poslušat prodajalk, ampak se res sama ornk poglej, da ti vse tipi topi stoji pa spodej dej najboljši modrc, in ga pol tut mej na poroki to je ful pomembno ko kupuješ zgornje dele, ker lahko vse narobe pol z drugim stoji Jp bom...dopoldne grem spet z Majem ker popoldne gresta moja fanta k frizerju cajt si vzemi in dobro se oglej da si kupiš nekaj lepega!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:20:39
|
|
|
|
Tanja_
|
Dejte mi nekaj povedat- a ima katera zapisano, za koga želi, da je skrbnik za otroka, v primeru, da se vama dvema kaj zgodi?Mogoče malo čudno, črnogledo vprašanje, ampak tudi na to je treba po mojem misliti. In če tega nimaš napisanega, kdo je najbolj verjetno, da postane otrokov skrbnik?Stari starši, tete,strici....?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:24:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dejte mi nekaj povedat- a ima katera zapisano, za koga želi, da je skrbnik za otroka, v primeru, da se vama dvema kaj zgodi?Mogoče malo čudno, črnogledo vprašanje, ampak tudi na to je treba po mojem misliti. In če tega nimaš napisanega, kdo je najbolj verjetno, da postane otrokov skrbnik?Stari starši, tete,strici....? nimamo vprašanje kolk CSD to sploh upošteva, tut če ti napišeš... ker oni po moje delajo po zakonu, oziroma po tem kdo dejansko izpolnjuje 'pogoje' se spomnim primera dvojčkov iz okolice Grosupljega, ki so ju dodelili nekim sorodnikom čisto v drug konec Slovenije, ne pa tem sorodnikom, iz njunega okolja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:24:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dejte mi nekaj povedat- a ima katera zapisano, za koga želi, da je skrbnik za otroka, v primeru, da se vama dvema kaj zgodi?Mogoče malo čudno, črnogledo vprašanje, ampak tudi na to je treba po mojem misliti. In če tega nimaš napisanega, kdo je najbolj verjetno, da postane otrokov skrbnik?Stari starši, tete,strici....? hm, ne. vsaj ne uradno. običajno se družina potem zmeni med sabo, če so le kolikor toliko normalni.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:27:52
|
|
|
|
Dudica1
|
mi nimamo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:27:57
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dejte mi nekaj povedat- a ima katera zapisano, za koga želi, da je skrbnik za otroka, v primeru, da se vama dvema kaj zgodi?Mogoče malo čudno, črnogledo vprašanje, ampak tudi na to je treba po mojem misliti. In če tega nimaš napisanega, kdo je najbolj verjetno, da postane otrokov skrbnik?Stari starši, tete,strici....? nimamo vprašanje kolk CSD to sploh upošteva, tut če ti napišeš... ker oni po moje delajo po zakonu, oziroma po tem kdo dejansko izpolnjuje 'pogoje' se spomnim primera dvojčkov iz okolice Grosupljega, ki so ju dodelili nekim sorodnikom čisto v drug konec Slovenije, ne pa tem sorodnikom, iz njunega okolja Če napišeš kot oporoko in daš overit, pa vseeno ne upoštevajo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:28:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dejte mi nekaj povedat- a ima katera zapisano, za koga želi, da je skrbnik za otroka, v primeru, da se vama dvema kaj zgodi?Mogoče malo čudno, črnogledo vprašanje, ampak tudi na to je treba po mojem misliti. In če tega nimaš napisanega, kdo je najbolj verjetno, da postane otrokov skrbnik?Stari starši, tete,strici....? velikokrat razmišljala, pa nikoli domislila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:31:50
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dejte mi nekaj povedat- a ima katera zapisano, za koga želi, da je skrbnik za otroka, v primeru, da se vama dvema kaj zgodi?Mogoče malo čudno, črnogledo vprašanje, ampak tudi na to je treba po mojem misliti. In če tega nimaš napisanega, kdo je najbolj verjetno, da postane otrokov skrbnik?Stari starši, tete,strici....? nimamo vprašanje kolk CSD to sploh upošteva, tut če ti napišeš... ker oni po moje delajo po zakonu, oziroma po tem kdo dejansko izpolnjuje 'pogoje' se spomnim primera dvojčkov iz okolice Grosupljega, ki so ju dodelili nekim sorodnikom čisto v drug konec Slovenije, ne pa tem sorodnikom, iz njunega okolja Če napišeš kot oporoko in daš overit, pa vseeno ne upoštevajo? ne vem, se ti ne upam 100% trdit da upoštevajo bi pa rekla da zna bit kaka fora, da je zakonska skrb za dobrobit otroka nad tvojo voljo, kar pomeni da mora skrbnik izpolnjevat določene pogoje (tako kot rejnik ali posvojitelj) in ni nujno da jih tvoja izbrana oseba najboljše bi blo vprašat na kakem CSD oziroma na Ministrstvu za delo, so po moje tam bolj sposobni (vsaj upam, ker vsi CSD niso) predvidevam pa, da iščejo najprej znotraj ožje družine (stari starši, tete, strici otrok...)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:36:27
|
|
|
|
ledenka
|
no ja, o sposobnosti CSD se da razpravljat...
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:37:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka no ja, o sposobnosti CSD se da razpravljat... my point exactly
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:38:46
|
|
|
|
Tanja_
|
Mogoče bo pa papua vedla kej povedat. Ona je iz tega foha
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:39:10
|
|
|
|
maja1488
|
Tanja, mi nimamo, sva pa velikokrat o tem govorila. Pri naju bi blo težko, ker nimamo enih bližnjih sorodnikov, da bi bli vsaj neki poobnega 'normalni' družini. Vsi so al samski, al pa skoz v luftu. Če kaj izveš, se priporočam. Jst si želim samo to, da ostaneta skupaj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:43:54
|
|
|
|
lake
|
Tud mi smo iz shopinga, seveda je vse dobila Taja, za mene sm kupla samo en lak za nohte. Sicer ne vem kako je s tem, ampak glede nato da sm sveža botra včerišnjega krsta, je po cerkveno tko da kao botri potem skrbijo za otroke. Samo pomoje na CSD to nič ne velja.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:44:01
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz pa, da jo dobita moja dva. Če pa ne onadva pa eni prijatelji, ki imajo sicer 3 svoje otroke, ampak se mi zdi, da so edini, ki bi bili sposobni ne delat razlike med njo in svojimi. Nikakor pa ne želim, da bi jo dobil brat od mojega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:47:15
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Mogoče bo pa papua vedla kej povedat. Ona je iz tega foha najbl ziher katmat je o tem enkrat pisala, da ima napisano.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:53:40
|
|
|
|
ledenka
|
grem mal kavčat, pol pa itak spat... nočko!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 21:59:23
|
|
|
|
Leela
|
nočko... jaz bom tudi šla, moram še ene papirje prebrskat, pol pa spat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 22:05:29
|
|
|
|
majana79
|
lejkica, sam da si dobila plenice jaz tudi odpujsam... nočko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 17.5.2010 22:11:36
|
|
|
|
maja1488
|
nočko
|
|
|
KrčiSianaIma vaš dojenček krčeDa (
32%)
Ne (
68%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!