|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
17.5.2010 22:51:59   
eelyy
Čer babnice!
Evo se vam oglašam spet me tok moti že trebušček,da komaj že sfolgam vse,T. bi kar rad da ga vzamem v naročje prav komaj zdvigujujem...sem točno v 30 ted. še 10 tednovo imam do pdp oh kok bo hitro minilo.
Zdele si želim samo še masaže in pol samo še v posteljo padem.

Dejte mi prosim povedat oziroma svetovat,kam naj bi dala v kakšen zasebni vrtec Tiana(okolica Domžale),ker mi itak občina daje subvenkcijo oziroma daje vsem otrokom ki niso dobili vrtca,bi blo fajn da je v varstvu ko bo še novorojenček in bi lažje vse potekalo.

ivana
res vam tole dobro gre
tanja o čem takem pa sploh nisem razmišljala res,jst bi najrajši vidla da bi ga dobili moji starši ali pa eni prijatlji.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
17.5.2010 22:54:07   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ivana, dobra si user posted image  a zdaj gre pa tvoj še na Japonsko? sej se boste nekje v luftu srečali user posted image

uff...ja ja dobra...mah....user posted image
ma gre samo za 2-3 tedna, mi se zdi.  ja te 3 mesce bodo skype,ryanair in koledar aktuelni.
ce mi ta skype zacne delat! matr!!!!! moj je kao v soboto nekaj "rihtal" (beri "ceprkal") po laptopu, kao da bo bolj delal....aha NOT!!!!! vse je slo v KKKKKKKKK!
ja kaj ces, tako sva ze prej delali - skoraj 3 leta je tako slo - koledar v roke, ryanair, in vikendi ne vem kje po evropi..... 3 mes. ne bo tezko....upam user posted image
a ce bo tezko jih vse posljem "po kratkom postupku" v K in se odpeljem nazaj na kontinent!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
18.5.2010 6:18:13   
koala.cek
dobro jutro,

na 5.10 in alarm. groza. ko sem bila samska, sem vstajala ob 7 za v službo in se kregala. evo zdej pa imam. bi bila vesela, če bi do 6 potegnil. user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
18.5.2010 6:20:33   
koala.cek
vidim, da ste šopingirale včeraj. mene to danes čaka. pa bo lepo vreme in se mi prav nič ne lušta po trgovinah racat. ampak moram. imamo vse prazno. še kave je zmanjkalo. popoldan imamo pa roditeljski sestanek, ampak sem kar ata pooblastila. on se tako fajn razume z vzgojteljicami.user posted image

uživajte  na sončku !

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
18.5.2010 8:32:19   
ivanamdb
jutrcek!
grem nazaj v rudnik.....

Neposredna povezava do sporočila: 4805
18.5.2010 8:34:38   
ivanamdb
jutrcek!
grem nazaj v rudnik.....

Neposredna povezava do sporočila: 4806
18.5.2010 8:42:12   
Anonimen
ivana, carica si!user posted image user posted image user posted image  in da vse to stisneš v 1 dan, 1 teden,...!

drugače pa: dobro jutro! se napravljava, ker je zunaj tako krasno sonce! greva posrkat del njegove energije! (oz. preden stanovanje postane razmetano od dojenčevskega raziskovanja...)

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4807
18.5.2010 8:45:34   
Dudica1
jutro...sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
18.5.2010 8:47:03   
Anonimen
Tanja, jaz sem se kar odločila, da bom živela vsaj dokler ne odrasteta... do samostojnosti (še 40 let, torej)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4809
18.5.2010 8:59:56   
koala.cek
a si nora ? do 40 ?

ma jst jih bom pri 18 ven zbrcala user posted image . če mi bodo finančne možnosti dane, bosta šla v svoj stanovanje, pa makar je garsonjera. bomo pa vse prodali in razdelili na tri dele. ampak nad glavo jih ne bi imela. recimo no. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
18.5.2010 9:06:40   
PapuaNG
jutro,

spali kar v redu. Edino zjutraj sem ga morala budit za vrtec (malo pred osmouser posted image ), bo zgleda treba prej začet hodit spat, ker ga moram zdej skos zbujat zjutraj. Pa itak bo počasi bolj zgodaj začel v vrtec hodit.

Vidim, da potrebujete pravne nasvete user posted image Hja, s temi oporokami je tko tko...pravno ni nikjer določeno, da ima kakšna osebna določitev skrbnika s strani starša kakšno veljavo pri odločanju csd o določitvi določene osebe kot skrbnika, vendar (po mojem mnenju) če nekaj takega obstaja, verjetno ima kak vpliv. Je pa v prvi vrsti korist otroka, zato mora csd pri odločanju o skrbništvu vedno preveriti, ali določena oseba izpolnjuje pogoje. Če se le da, se za skrbnika določi otrokov sorodnik. Če je možno, pa center upošteva želje otroka in njegovih bližnjih srodnikov, čeje to v korist otroka.

Evo, toliko iz zakona user posted image Drugače pa tut mi nismo kaj preveč razmišljali o tem...niti ne vem, komu bi ga res rada pustila. Verjetno moji mami, ker jo še najbolje pozna. Tašči ga ne bi dala, pa itak temu njenemu partnerju dol visi za malega. Pol je tu še moj brat...hmhm...kaj pa vem...mah, najbolje, da se mi nič ne zgodi, pa je user posted image Itak pa vem, da bom vsaj do 80. živela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
18.5.2010 9:09:08   
koala.cek
k.tja - zdej sem šele dojela kaj si hotla rečt. no izgleda da jutranja kava še ni prijelauser posted image . grem prec eno naročit, da ne bom še kaj butastega naredilauser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
18.5.2010 9:19:33   
Tanja_
Naša država je res perla. Če napišeš za koga želiš, da je skrbnik, se tega ne upošteva, ampak se CSD vtika in si dela delo tam, kjer sploh ne bi bilo potrebno. Tam kjer bi se pa država res mogla vmešat, se pa ponavadi ne, oziroma se, ko je že prepozno. Takrat pa samo kažejo s prstom drug na drugega kdo je kriv in kje se je zataknilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4813
18.5.2010 9:30:30   
ledenka
jutro user posted image  a je kaka luna, M. je bil zjutraj sitkan? ali pa je ugotovil, da bom zdaj vsako jutro šla v službo... me ni hotu spustit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
18.5.2010 9:35:30   
Tanja_

jutro user posted image  a je kaka luna, M. je bil zjutraj sitkan? ali pa je ugotovil, da bom zdaj vsako jutro šla v službo... me ni hotu spustit user posted image  

Mislim, da sčasoma res ugotovijo, da greš. H je bila tudi okej, potem se je pa tretjo noč,ko sem hodila v službo, začela zbujat, jokat, zvečer ni hotela zaspat...Men se tok smilijo-po mojem jim nič ni jasno...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
18.5.2010 9:36:53   
PapuaNG
mah tanja, sej tko slabo pa spet ni treba gledat na csd...naredijo tut veliko dobrega, pa to itak nihče ne izve, ven pride samo tistih nekaj primerov, kjer je šlo nekaj narobe in potem mečejo slabo luč še na vse preostale. Za naš csd vem, da dela na rejništvih pa skrbništvih ena res fajn oseba...pa kot sem rekla-verjetno bi tovrstne želje staršev csd upošteval, le zakonsko nikjer ni določeno, da je to potrebno upoštevati.
V Sloveniji je več kot 60 csd-jev, ki se dnevno ukvarjajo s takimi zadevami, tako da če se v enem ali dveh primerih zalomi, to spet ni tako veliko. Upoštevati je treba tudi, da socialni delavci niso vsemogočni ljudje, ampak imajo točno določena (in omejena) pooblastila...konec koncev pa so tudi oni samo ljudje, ki delajo napake, tako kot vsak izmed nas. Da ne omenjam, koliko ene birokracije je naložene, obseg dela se pa itak skos povečuje, število delavcev pa ostaja enako.
Po drugi strani pa tudi posamezniki pričakujejo od csd,da bo rešil vse njihove težave, sami pa niso pripravljeni nič narediti za to...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
18.5.2010 9:39:30   
PapuaNG

Brez skrbi, se bo navadil. Naš mulo tut prvih par dni ni nič jokal, ko sem ga pustila v vrtcu, se je pa potem ponoči skos zbujal, pa popoldne je bil malo bolj tečen. Zdej pa zjutraj, ko ga pustim, malo zajoka, ampak hitro neha, pa ponoči veliko bolj mirno spi. Sej sčasoma dojamejo, da se vedno vrneš nazaj user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
18.5.2010 9:44:31   
koala.cek
baje, da kriza nastopi po 3 tednih. naš je tudi začel nekaj cviliti. joj, pa kako je trmast. če mu nekaj vzamem, kar ON HOČE - ja potem se dere in na glavo postavlja.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
18.5.2010 9:54:32   
FLASK_A
Jutro! Pri nas ni bilo težav z varstvom. HB. Ne bi se mi dalo še tega dodatnega dretja poslušatuser posted image

Novica- mojadva otroka sta že nekaj dni pokonci pred šesto zjutraj.user posted image Tudi kmalu po peti je že bilo. Aaaaggggggrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhh!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4819
18.5.2010 9:56:43   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

mah tanja, sej tko slabo pa spet ni treba gledat na csd...naredijo tut veliko dobrega, pa to itak nihče ne izve, ven pride samo tistih nekaj primerov, kjer je šlo nekaj narobe in potem mečejo slabo luč še na vse preostale. Za naš csd vem, da dela na rejništvih pa skrbništvih ena res fajn oseba...pa kot sem rekla-verjetno bi tovrstne želje staršev csd upošteval, le zakonsko nikjer ni določeno, da je to potrebno upoštevati.
V Sloveniji je več kot 60 csd-jev, ki se dnevno ukvarjajo s takimi zadevami, tako da če se v enem ali dveh primerih zalomi, to spet ni tako veliko. Upoštevati je treba tudi, da socialni delavci niso vsemogočni ljudje, ampak imajo točno določena (in omejena) pooblastila...konec koncev pa so tudi oni samo ljudje, ki delajo napake, tako kot vsak izmed nas. Da ne omenjam, koliko ene birokracije je naložene, obseg dela se pa itak skos povečuje, število delavcev pa ostaja enako.
Po drugi strani pa tudi posamezniki pričakujejo od csd,da bo rešil vse njihove težave, sami pa niso pripravljeni nič narediti za to...

Nisem CSDjev napadla-bolj sem mislila na zakonsko urejenost oz. neurejenost.
Se pa čist strinjam s tem, kar si napisala. Tud jaz delam v poklicu, ki je zelo osovražen, tako da še kako dobro vem, kaj misliš.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
18.5.2010 9:57:44   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

baje, da kriza nastopi po 3 tednih. naš je tudi začel nekaj cviliti. joj, pa kako je trmast. če mu nekaj vzamem, kar ON HOČE - ja potem se dere in na glavo postavlja.

Pri nas isto. Prav izsiljevat že zna- a je to možno, tako zgodaj?

Neposredna povezava do sporočila: 4821
18.5.2010 10:03:57   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

po moje ja, ker naš tudi tuli, če mu nečesa ne pustim. sicer neha po minuti ali dveh, ko ugotovi, da je mami neomajna, je pa jezen user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
18.5.2010 10:08:21   
Tanja_

po moje ja, ker naš tudi tuli, če mu nečesa ne pustim. sicer neha po minuti ali dveh, ko ugotovi, da je mami neomajna, je pa jezen user posted image

Pri meni pa tud minuto ne-samo toliko, da poskusi, če bo šlo skozi-in ker rečem ne in jo potem kar ignoriram, takoj neha histerirat, Moj pa še ne zna, pa ji prigovarja in razlaga zakaj ne sme-no, pri njemu pa bistveno dlje tuliuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
18.5.2010 10:08:42   
FLASK_A

A če je možno? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jojojoj, kaj naša dela da bi izsilila kakšno stvar ki si jo vtepe v bučko. Še mal pa se mi bo začela v steno butat. Jo kar vidim, čist je togotna.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
18.5.2010 10:27:36   
ledenka
so prav dobri, ko takole preskušajo meje user posted image  no, razen, če to počnejo v javnosti... pol sem deležna pogledov, kakšna mati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Uhančki.
пеперутка16

Kdaj je primerno preluknjati ušesa punčki?

Pred enim letom. (45%)

Po enem letu. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!