|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
19.4.2010 12:57:24   
Tira
Mini nisem šla nič k dermatologu, bom šla, če se bo kej poslabšalo. Trenutno miruje in ni tako hudo user posted image

Tecka glede avta nisva točno dodelila limita user posted image Sem pa se skoraj odločila za C3 in ful je bil dober, pa kličem danes, če ga še imajo in je prodan user posted image Pa v petek sem ga gledala, se pravi, da mi ga je v soboto nekdo sunil izpred nosa user posted image Sem bila kar žalostna. Sedaj pa gledam enega drugega in če bo vse po sreči oz kako rečejo, če bo bog dal, bo danes moj user posted image

Mini in Alina glede vrtca... tole izpisovanje po enem mesecu user posted image Joj ne, prosim pomisli za koga je vrtec... za tvojo pikico in ona se bo v enem mesecu ravno navadila na novo okolje, da ni tebe vedno zraven, na nove prijatelje, na vzgojiteljici in ti jo boš izpisala in spet dala v čisto neznano okolje. Glede na to, da ti govorim iz izkušenj ti povem, da je vrtec za nekatere otroke grozen šok, za vse pa je to velika sprememba, ki ni prijetna (na začetku). Svetujem ti, da se odločiš, kateri vrtec je najboljši po tvojem mnenju in jo tja vpišeš in naj potem tam ostane.

Mini kako pa narediš boranjo za Marcela?

Jz kuham goveje zrezke v omaki, pa svaljke... user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 976
19.4.2010 13:12:30   
*alina*

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Tecka glede avta nisva točno dodelila limita user posted image Sem pa se skoraj odločila za C3 in ful je bil dober, pa kličem danes, če ga še imajo in je prodan user posted image Pa v petek sem ga gledala, se pravi, da mi ga je v soboto nekdo sunil izpred nosa user posted image Sem bila kar žalostna. Sedaj pa gledam enega drugega in če bo vse po sreči oz kako rečejo, če bo bog dal, bo danes moj user posted image

Mini in Alina glede vrtca... tole izpisovanje po enem mesecu user posted image Joj ne, prosim pomisli za koga je vrtec... za tvojo pikico in ona se bo v enem mesecu ravno navadila na novo okolje, da ni tebe vedno zraven, na nove prijatelje, na vzgojiteljici in ti jo boš izpisala in spet dala v čisto neznano okolje. Glede na to, da ti govorim iz izkušenj ti povem, da je vrtec za nekatere otroke grozen šok, za vse pa je to velika sprememba, ki ni prijetna (na začetku).

Tira
, se povsem strinjam. ravno zato sem jo želela že zdaj vpisati v Novo Polje, ker se bomo enkrat preselili nazaj in sem želela da je vedno v enem vrtcu. Mislim, da jo bom zaenkrat vpisala kar v Zvezdico, ker sem res na meji in mislim, da bom med tistimi 70, ki vrtca ne bodo dobili. V vsakem primeru, pa bomo v roku 2 let morali zamenjati vrtec, ker se bomo selili...

Avto-tudi jaz imam enega ogledanega in že čakam, da mi iz avtohiše sporočijo koliko bi mi dali za mojega. Meni se res ne da prodajat...Držim pesti zate in zameuser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 977
19.4.2010 13:12:37   
MONY25
evo, mi smo se najedl in Alex že pančka, dec je šu pa na šiht...tko da bom zdj mal počilauser posted image smo bli že na sprehodu, skuhala kosilo, posesala, tamalga zrihtala, tko da bo kr pasal...

tira-js drgač prodajam citroene v avtosalonu-škoda k nauš kasnej kupovala avtka...k kermu salonu si pa bla? sj ne vem, a si novga gledala, al starga...

bjondi-a ti res ne morš spat ponoč?user posted image si čist aktivna...pa čestitam za obletnico poroke...a prideš v sredo?

srečanja-men je čist fajn, da smo v Koloseju... se strinjam z Mini! sj gremo pa pol popoldne vn na sončka...

mojsonček-čestitke za prve samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image

alina-dj prid v sredo na srečanje, no! sj ne rabš zbirat nobenga poguma, veš! ne grizemouser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 978
19.4.2010 13:14:54   
MONY25

KOLOSEJ, SREDA, 21.4 OB 10H

-mini
-lsica
-mk8
-Mony25

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 979
19.4.2010 13:19:05   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

tira-js drgač prodajam citroene v avtosalonu-škoda k nauš kasnej kupovala avtka...k kermu salonu si pa bla? sj ne vem, a si novga gledala, al starga...

Da nisi slučajno v Avtomerkurju, ker jaz pa gledam Octavio, pa vem, da majo tudi Citroene...Moja druga izbira je pa C4 Grand Picassouser posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 980
19.4.2010 13:24:38   
mini86
tira-ja glede menjave vrtca ti dam čisto prav..mene že skrbi kako bo ker men je pri nas všeč ena enota ki pa sprejme sončke stare šele tri leta..in se sprašujem kako bo TAKRAT sprejeuuser posted image
no ampak ker 500 evrou ni malo bi reskirala tudi ta mesec-če nebi imela nobene možnosti seveda..

boranja-nardim kokr za naju-če te zanima recept povej in pol uzamm stran brez mesa ker je svinina-mu bom pa naslednič posebi nardila piščančka in notr dala..je kr pojedu..user posted image

c3-moja mami ga ima in mi je noto lep..ni pa nič prostoren in če bi gledala glede prostora se jaz nebi odločila zanj

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 981
19.4.2010 13:39:25   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Da nisi slučajno v Avtomerkurju, ker jaz pa gledam Octavio, pa vem, da majo tudi Citroene...Moja druga izbira je pa C4 Grand Picassouser posted image

jp, v avtomerkurju... čeprov sm zdj seveda na porodniškiuser posted image a to gledaš za nov avto, al za rabljenega?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 982
19.4.2010 14:01:59   
kalanteja
pozdravljene

pri nas pa tk smotano piha, tk, da sma šle dopoldan samo v millerja in hoferja, po plenice in po vlažilne robčke....pa v lekarno po calgel, ker jo noro bolijo dlesni, še dotaknit se je ne smem....nimamo še nobenga zobka, ampak sedaj pa mislim, da bodo
sicer tudi jaz upoabljam osanit, ampak mi jih je zmanjkalo, tudi naši pomagajo...mi jih mora sosed prinesti iz avstrije...

upam, da bo popoldan ko se zbudi bolje z vremenom

tudi midve sma skoz zunaj, na dan narediva minimalno 4 km, imam turo od mojega fanta pa do moje mame, super je, sploh ni avtomobilov, borov gozd, super, Julija uživa

sem pa tudi jaz shujšala 4 kg, malo pazim kaj jem, pilates in pa gibanje pa je
sedaj imam 72 kg, bi jih pa rada imela vsaj 65, ker sem velika 168cm

a nameravate imeti veliko praznovanje za 1 rojstni dan, no jaz sem si že prostor rezervirala, praznovali bomo 12 junija, mislim pa, da bo imela Julija povabljenih okoli 30, komaj čakam, tudi oblekico sem že kupila....
moj ji je naredil peskovnik, pa mivko tud že ima not, danes sem ji igračke  v hoferju kupila, sedaj bomo pa videli, če bo zanimivo....

vem, da nekatere kadite, tudi jaz sem ponovno začela po 3 letih, ma brezveze, sem kar malo na trnih, zarad službe in takih stvari, pa tašče,...

kdaj pa kadite, pa če greste na kavico, pa ste zunaj, otroček pa spi ali pa je v vozičku, a tedaj si ga tud prižgete, ma jst sem tk v dilemi glede tega, jaz si ga prižgem, ma niti ne vsak dan, ampak če grem k moji mami, da ima ona Julijo, ali pa če grem na strelišče, kjer ni Julije zraven....ali pa če sem kje sama....moj na kadi, me pa mal postrani gleda, ampak ne vem, imam občutek, da sem 5 kg lažja, če enga skadim, pa čeprav kadim west one....ne vem no, ne me obsojat....

kdaj se je pa potem najbolj pametno na zavod prijavit...9 maja se mi izteče porodniška, torej dobim potem junija za 9 dni v maju porodniško....al kako?

želim vam en lep dan

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 983
19.4.2010 14:07:20   
*alina*

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

jp, v avtomerkurju... čeprov sm zdj seveda na porodniškiuser posted image a to gledaš za nov avto, al za rabljenega?

Haha, ne ne rabljenega. Poznam enga k tam prodaja Škode, pa me je ravno zadnjič klical, da ima eno Octavio zame...sem tudi zadnji avto kupila tam. Če ne bo nič iz tega bom pa verjetno razmišljala o C4, samo definitivno rabljen.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 984
19.4.2010 14:13:09   
mini86
ok dons samo js odgovarjam-bo kera mislna da skos visim na računalnikuuser posted image no marcel se zravn igra iz pametnim kužatom in čakava mojga da neha delat k dela do 15h..pol pa na kavo in pa zamenat ene hlačke k sm jih dons kupla in mu niso ok..

aja-smrketa-še enkrat hvala za inf o belih bodijih..sm pol uzela enga 68 in dva 74..pa sm mogla jt une dva 74 kr zamenat k so mu bla ful prevelikauser posted image

PRAZNOVANJE-MI BOMO GLIH NA TIST DATUM NA MORJU-sori za velke črke..
no in pol nasledn vikend mislmo v soboto narest za prjatle v nedeljo pa za družino-al tko nekak..pač prigriski, žar in torta..ne vem a je to malo al veliko praznovanjeuser posted image user posted image

kajenje-sploh te ne razumm gdaj zdj pržgeš..k ni julije zravn al kako..js k sm uzun pržgem kdr mi zapaše..tud če je budn..a si to mislna k ne razumm čist

sj res..če sm rodila 25.6-a pol maja še dobim starševski dodatek..

ej a ma kera izkušnje iz čajčki patra ašiča..k prau da ma neki zame..
samo moram nehat dojit pa mi loh pol nameša ene čajčke za kamne in luskavco..ene pou leta morš pit 3x na dan po jdi..joj kako bo men to ratal mi pa tud ni jasnouser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 985
19.4.2010 14:23:38   
vitae
Najprej:

Bjondi - hvala za slikice! Za tečaj v DA sem pa gledala in imajo osnovnega ravno konec maja...idealno. Se bom najverjetneje odločila.

Avto - tudi jaz ga kupujem, a ga moram zamenjati do septembra. Sedaj imam Peugeota, a ima le 3 vrata, kar pa z malim ne pride več v poštev, tako da ga vozi sedaj M, jaz pa družinskega.
Mony25 - te bom pa pobarala malo glede cene, ko ga bom kupovala, ker mislim novega in mi je C3 (nov) všečen. Imam pa še kar velik spisek avtomobilov!
Drugače pa držim pestke, da se vam bodo vsi nakupi izšli!

Alina - jaz bi jo kar vpisala tam kjer je večja verjetnost, da dobim prosto mesto. Je pa visoka cena, ni kaj. HB imam jaz 10m stran domače varstvo!

Srečanje - Naju na žalost v sredo ne bo, ker letimo v Avstrijo. Če katera kaj potrebuje iz lekarne naj mi do torka zvečer sporoči!
Drugače smo pa danes zvečer bili ponovno brez dojenja user posted image . Upam, da nama bo zalaufalo. Je jokal le ob 6h, pa sem mu šla hitro narediti kašico za v flašo (AM nimam doma, pa še nobenega ne želi), pa je spil vsega skupaj le 30ml. A mogoče veste, katero AM je najbolj podobno materinemu mleku??

Imam pa zelo polne dojke. Upam, da kmalu usahnejo.

Malček je pa jedel danes špagete+bolognese omako. Je čisto nor na špagete!!! Sedaj pančka, mi je že na sprehodu zaspal, pa sem ga samo prestavila.

Janci, Tira - Kdaj, če sta za, se lahko v Kranju dobimo na sprehodu? Pa anketo sem tudi rešila.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 986
19.4.2010 15:44:34   
MONY25
smo pa res ratale kr manj aktivne kle gor... se vid, da se je vreme nareduuser posted image

Alex mi zdj pa že skor 3 ure spi-po dooooooolgem času! sj če bi bil pa dež, bi bil pa zihr že pokonc!user posted image bom pa pol vzela eno deko in jo dala na travnik in se bova mal igrala...sam se mi zdi, da je čedalje bolj oblačnouser posted image

a mogoče kera kej ve? zdj k bo treba jit na šiht, a ne-a je treba tud kej tanovga dopusta koristit??? zarad regresa itd. k lani vem, da ga je blo treba, sam vrjetn zato, k nas pol do konca leta ni blo nč na šiht! zdj za tole pa res ne vem...user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 987
19.4.2010 15:46:01   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Avto - tudi jaz ga kupujem, a ga moram zamenjati do septembra. Sedaj imam Peugeota, a ima le 3 vrata, kar pa z malim ne pride več v poštev, tako da ga vozi sedaj M, jaz pa družinskega.
Mony25 - te bom pa pobarala malo glede cene, ko ga bom kupovala, ker mislim novega in mi je C3 (nov) všečen. Imam pa še kar velik spisek avtomobilov!
Drugače pa držim pestke, da se vam bodo vsi nakupi izšli!

ni panike... komot bom lohka pogledala, če se da kej zment glede ceneuser posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 988
19.4.2010 15:46:58   
MONY25
tecka-še vedno čakam navodila, kako zmanjšam slikceuser posted image se sploh ne mudi, sam tok, da nauš pozabla name...user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 989
19.4.2010 15:51:53   
MONY25
a v sredo na srečanju nas bo sam tok mal??? kaj se zdj to prav?

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 990
19.4.2010 15:58:41   
MONY25
men je pa doooooooolgčas....bla bla bla bla bla bla user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 991
19.4.2010 17:11:08   
tecka
MOny, še ni bilo dežja, nimam še navodil.
Jaz jih pomanjšujem v Picture Manager. To je eden od programov MS Office. A imaš ta program?

V sredo načeloma pridem. Je pa odvisno od SRečka. Danes je normalno pojedel samo kosilo. Za popoldansko malico je prišel pa en bager (težave z greznicouser posted image user posted image ) in je bilo konec hrane, je bilo treba gledat.

Tamauga je zdaj odpeljala tašča in sem spet jezna nanjo. Že stokrat sem ji rekla, da meni bolj paše, če bi ga šla vozičkat okrog poldneva, pa ne. Pa sem ji danes še enkrat rekla, pa spet pravi "ja, seveda" in mi popoldne spet stoji za vratom. Sem odločena, da jutri ji ga pa kar peljem dopoldne in gresta.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 992
19.4.2010 18:14:04   
MONY25
no, sva se mela luštn z alexom vzuni! sva bla mal pr sosed, k majo kmetijo-sva gledala kozice, kravce, kako se prpravljajo za v štalo itd. user posted image je blo alexu zeeeeeelo zanimivo...

pol dam pa eno velko deko na travo, je začel pa rahlo deževat, tko da sm pospravla...pol se je pa spet zjasnil, sm dala spet deko na travo, 5 min je blo fajn, pol je pa spet začel rahlo deževat...user posted image sva mela res smolo...

tecka- joj, nimam pojma, če mam ta program...k zdj k mava Visto, se popolnoma nč ne znajdemuser posted image sploh ne vem, kaj mam, kaj nimam, kje je kej itd.
tašči pa kr povej svoje!!!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
19.4.2010 19:06:29   
kalanteja
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kajenje-sploh te ne razumm gdaj zdj pržgeš..k ni julije zravn al kako..js k sm uzun pržgem kdr mi zapaše..tud če je budn..a si to mislna k ne razumm čist

jaz skoz razmišljam a bi si ga prižgala v javnosti ko je Julija zraven ali ne, sedaj vedn kadim ko nje ni zravn, ker kar mislim, da bodo ljudje mislili, da sem slaba mama, ker kadim, a  veš....to sem mislila, ma sej sem res brezveze napisala, se vidi, da se je mudilo
pa tudi si ga ne prižgem vsak dan

sma sedaj prišle iz sprehoda, zopet 4 km, sedaj jo je moj malo k tašči nesel, da mam js malo miru, ob 8 pol 9 pa že tk zaspi...

ji pa še čisto malo manjka, da zobrek predre, se vidi bela pikica, samo predret še mora, pa bo naša pikica tudi imela svoj prvi zobek....

naša že od 8 meseca sama vstane ob opori, gre ob opori in tudi za nekaj sekund sama stoji, ko pa opazi, da sama stoji se pa takoj vsede, al pa ko jo jaz držim za obe rokici gre, ko jo pa samo za eno se pa takoj ustavi in se vsede, prav zanimiva je

pa momlja in ponavlja, prav res ponavlja mam- ji ne uspe mama, in pa tet- ji ne uspe teta
pa tk je srčkana ko pokaže popek, pa pincetni prijem obvlada v nulo, pa po vseh 4 je tk hitra, da se lovima, ma sedaj je res v taki fazi, da dojema in se uči neverjetno hitro...
uspavanje je pa problem, vedno mora bit v postelji, v kinderpetu je to nemogoče, v vozičku tudi lepo zaspi....
ma fajna je, tk je pridna, se v stajici zaigra tudi pol ure, lista knjigico o barvah in pojočo knjigo
pa še in še

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 994
19.4.2010 20:01:01   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

aja-smrketa-še enkrat hvala za inf o belih bodijih..sm pol uzela enga 68 in dva 74..pa sm mogla jt une dva 74 kr zamenat k so mu bla ful prevelikauser posted image

No problem user posted image Naš ima pa št. 80 tele bodije user posted image Pol je pa res en velikan. Pa že 80 mu je komi prav. Meni so ful všeč teli bodiji, pa super se perejo.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 995
19.4.2010 20:53:26   
Hanuši
Oj,

mene v sredo ne bo, ker imam ful dela. Se vidi, da so maturanciuser posted image .

Evo sem oblubla fotke igrala. Jutri SIGURNO napopam.

kajenje - jaz prižgem, ko mi zapaše. Seveda zunaj in ne, da bi se mu ravno v nosek kadilo. Kaj si pa drugi mislijo mi kratko malo dol visi. A uni, ki so pa na zunaj vsi fini in lepi, za vrati se pa tolčejo pa tulijo, a to je pa uredu. Drek, nikoli se nisem na druge ozirala in se tudi nikoli ne bom. Jaz vem, da sem dobra mama.

žur za rojstni dan - mi bomo imeli kar hud piknik. Po moje nas bo z otroci ene 35-40 človkov. Bomo pa imeli kar doma na vrtu. HB, da imamo ogromen vrt

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 19.4.2010 20:54:05 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 996
19.4.2010 21:26:06   
manna
'čer
punce, sem vas kar malo pogrešala. Tale forum je kot en dnevnik - deluje pomirjevalno kot meditacijauser posted image Skoz imamo nekaj, pa lepo vreme (no, spremenljivo) tako da smo po cel dopoldne zunaj, potem pa še cel popoldne, vmes pa samo kuhat, previt, ponudit hrano, jo zmetat proč, ...itd. Ma ne, sej tud malo poje, no. user posted image   Danes je prespala celo noč - od 21h do 6h. Štos je očitno v tem, da mora pač čez dan dovolj pojest in lepo odspat svoji dve rundi dnevnega spanja, takrat ko to vse štima, spi tudi ponoči celo noč. Kadar ga pa sračka že čez dan pri hranjenju in spanju (če npr. spi samo 2x po 20min), takrat pa seveda tudi ponoči nadaljuje z zmedo. Logično. tecka, a je pri vas tudi tako?
alina, jaz bi izbrala vrtec, v katerem bo vsaj eno leto. Ko se boste preselili bo stara skoraj 3 leta, in takrat bo že bolj razumela situacijo...Za srečanje pa - ne bo ti žal, res so punce simpatične, pa tamalčki se ful zabavajo zmeri! Res je fajn.
tira, kakšne izkušnje pa imaš z vrtcem? Vprašam ker me zanima, upam da ne zameriš vprašanja. Drugač imam tudi jaz same slabe spomine z vrtcem. Obupne.
bjondi, kako to da ne moreš spat? Greš čez dan spat? Jaz bi pa takoooo spaaalaaa.. 
kalanteja, uau si pa pridna da že pripravljaš žur za 1.roj.dan. Mi bomo imeli prvo praznovanje najbrž že na nedeljo pred RD (piknik kajpak), drugo pa še na torek, ko ima RD. Po mojem bomo povabili tudi malčke od sovozičkaric da bo bolj pestro. Vsekakor bo Manca zrihtana kot princeska user posted image Svečko pa tud že zna pihat, jo vprašam "Kako boš pihala svečko na torti?" In potem ona piha z ustkiuser posted image  

vitae JAAAAAAA jaz bi rada iz Avstrije tele granule, ki jih omenjate - za odpornost in za zobenje. Prosim prosim prosim, a bi se dalo?? Glede AM - dojila sem jo 8 mesecev (razen večerni obrok sem dala večkrat flaško, da bi bolje spala) in potem se je sama odstavila in smo sprobali skoraj vse; Novalac, Babylove, Hipp, Beba, Milumil, Aptamil. Od vseh je najraje pila Milumil. Zdaj pa pije Aptamil, ker Milumila pri nas sploh ne prodajajo, tko da če ne grem nič v NG ali LJ, kupim kar Aptamil. Milumil je drugač najbolj gost, ker vsebuje več škroba in je namenjen otrokom ki ne poznajo občutka sitosti ali so neješči.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 997
19.4.2010 21:35:34   
manna
mk8, pri naši je ravno obratno - v vozičku zaspi takoj in spi kot angelček tudi po 2 uri, če jo vozim (če sem na kavi in vidim da se zbuja, hitro naredim en krog) Doma pa ne zaspi, pa če nevemkaj naredim..tudi nošenje ne zaleže več, samo sitnari in sitnari, dokler ne gremo na sprehod. No, zvečer HB zaspi dokaj hitro na taveliki postelji in jo potem prestavim. Kako pa spite ponoči?
mojsonček, čestitke za prve korake!!! 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 998
19.4.2010 21:38:21   
vitae
Hvala Manna za odgovor glede AM. Bom probala še tega! Smo dali in zmetali pa že Aptamil (je flaša skoraj meni letela nazaj v glavo, če sem mu ga ponudila ali samo zmešala kam), Novolac, Beba, Holle, DM-ovo mleko. Malo me je strah, če ne bo pil nobenega AM, ali bo imel dovolj mlečnih izdelkov. Saj mi poje jogurt, skutko, kakšno kašico...Ma, saj bo...podhranjen že ne bo!

Je pa danes navalil na špagete. Jih je zmanjkalo v trenutku. Najbolj smešno od vsega pa je, da je imel malico takrat kot mi2 kosilo in je hotel jesti seveda MAKARONE. Sem pa ugotovila, da ne mara nobenih sladkih stvari...skuto je samo navadno, tudi jogurt. Piškota skoraj ne povoha več. Mogoče bo po M. Če bi še mamici sladko zasmrdelo, bi v hipu še tiste kg šle dol, ki mi nagajajo!!!

Rojstni dan - letos nam tako super pride...praznujemo 1. rojstni dan na soboto, v petek je pa praznik. Tako, da bomo najverjetneje v petek naredili za prijateljčke..malo manjše in malo večje :), v soboto pa za družino!

Manna - prinesem granule brez problema!!! Je pa faca Manca, da že ve, kako svečko upihniti. Naš pozna samo lumparije :)))

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 999
19.4.2010 21:53:17   
manna
vitae, kaj pa če poskusiš kravje mleko? Tisto ta pravo, iz mlekomata, ali pa kupljeno v steklenici Planika, z maščobo 3,5...? Eni pravijo da po 10.mesecu že lahko. No, sicer pa če poje skuto, kašice, jogurte,...potem je itak v redu. Saj je še boljš da poje mlečni obrok na žlico, kot pa da pije mleko po flaški! Zanimivo pa je, da ni sladkosned! Naša je pa kar lepo po mamici, ker ima rada sladko...

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?