kalanteja
|
pozdravljene pri nas pa tk smotano piha, tk, da sma šle dopoldan samo v millerja in hoferja, po plenice in po vlažilne robčke....pa v lekarno po calgel, ker jo noro bolijo dlesni, še dotaknit se je ne smem....nimamo še nobenga zobka, ampak sedaj pa mislim, da bodo sicer tudi jaz upoabljam osanit, ampak mi jih je zmanjkalo, tudi naši pomagajo...mi jih mora sosed prinesti iz avstrije... upam, da bo popoldan ko se zbudi bolje z vremenom tudi midve sma skoz zunaj, na dan narediva minimalno 4 km, imam turo od mojega fanta pa do moje mame, super je, sploh ni avtomobilov, borov gozd, super, Julija uživa sem pa tudi jaz shujšala 4 kg, malo pazim kaj jem, pilates in pa gibanje pa je sedaj imam 72 kg, bi jih pa rada imela vsaj 65, ker sem velika 168cm a nameravate imeti veliko praznovanje za 1 rojstni dan, no jaz sem si že prostor rezervirala, praznovali bomo 12 junija, mislim pa, da bo imela Julija povabljenih okoli 30, komaj čakam, tudi oblekico sem že kupila.... moj ji je naredil peskovnik, pa mivko tud že ima not, danes sem ji igračke v hoferju kupila, sedaj bomo pa videli, če bo zanimivo.... vem, da nekatere kadite, tudi jaz sem ponovno začela po 3 letih, ma brezveze, sem kar malo na trnih, zarad službe in takih stvari, pa tašče,... kdaj pa kadite, pa če greste na kavico, pa ste zunaj, otroček pa spi ali pa je v vozičku, a tedaj si ga tud prižgete, ma jst sem tk v dilemi glede tega, jaz si ga prižgem, ma niti ne vsak dan, ampak če grem k moji mami, da ima ona Julijo, ali pa če grem na strelišče, kjer ni Julije zraven....ali pa če sem kje sama....moj na kadi, me pa mal postrani gleda, ampak ne vem, imam občutek, da sem 5 kg lažja, če enga skadim, pa čeprav kadim west one....ne vem no, ne me obsojat.... kdaj se je pa potem najbolj pametno na zavod prijavit...9 maja se mi izteče porodniška, torej dobim potem junija za 9 dni v maju porodniško....al kako? želim vam en lep dan