|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
17.4.2010 19:12:38   
*alina*
Evo, da vam pokažem eno slikco, kaj več pa kasneje, ko bo šla Lari spat....

user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 951
17.4.2010 20:44:01   
10ka
vse najboljše slavljenki Lari user posted image user posted image user posted image kolk hitro je šlo tole leto naokoli.

mam ravno 5 minut časa, da se izteče bacek jon, potem pa se lotim OGROMNEGA kupa perila... joj, kolk mi gre na živce tole gospodinjstvo user posted image

hvala vsem, ki se ob pogledu na mravljice spomnite name user posted image . poročam, da sem v borbi z mravljami trenutno v vodstvu. pred odhodom v toplice smo namreč prepipsali stanovanje in število malih črnih pošasti se je učinkovito skrčilo. user posted image

vrtna igrala - danes smo imeli turi po trgovinah : merkur, baumax, še en merkur, obi. in dejansko se najdejo kar lušne, pa ne tako drage stvari. smo se ogreli za eno obijevo gugalnico s polovičnim plezalom, kjer bomo naknadno namontirali še tobogan. hanuši - hvala za vse podatke o gugalnici iz baumaxa!! dejansko je res najbolj ugodna. jaz malo cvikam zaradi visokega plezala... vsekakor pa hvala za tvoje ideje user posted image

evo, backa jona je konec, moj job se pa začenja. hja, upam, da bom do polnoči fertiguser posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 952
17.4.2010 21:26:07   
mk8
Hvala 10ka, da si me spomnila... Tudi jaz imam KUUUUUUP nezlikanega perila user posted image user posted image  Se mi zdi, kot da cel blok k meni nosi stvari za likat user posted image user posted image  Sama se mi zdi, da nimam tok ogromn cunj user posted image

user posted image user posted image  za mravlje (oz. za manj mravelj)!

Alina, Lara je pravi mali cukrček user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 953
17.4.2010 22:29:44   
Mala_princeska
evo, da zamenjam naš nočni inventar user posted image se vam javljam.
danes zjutraj smo malo pobirali smeti, popoldne pa smo imele eno lušno babjo žurkico

user posted image user posted image user posted image vsem žurerkam in slavljencem (Rd in obletnice porok) mi2 imava prihajajoči teden tudi obletnico.

Novička, poganjalček/hodulja (Tomy starejšega tipa) - ko sem pogledala video od mojsonček, kako je Zoja res en orng Šumaher, sem še jst Manco postavila ob naš poganjalček in jo spustila in je lepo počasi šla sama naprej user posted image sam me je pa strah da ne pade user posted image

Janči sem rešla anketo, Mini nč nisem jezna zaradi čaja user posted image imaš prov iz ene skrajnosti v drugo - samo recimo, ko je Manca včer mal pojokcala, je lepo par požirkov čajčka naredila in spala naprej - po moje bo tud čaj sama od sebe opustila, če ji le ne pride v navado user posted image

spanje zdj pa jst ne vem ali sem jst nepotrpežljiva - potrebovala je 40 minut, da je zaspala - sprva s crkljanjem, potem sem jo dala v posteljo, ona pa itak da mora jit pokonci in vstane, in potem se je nekako ulegla, držala za oblogo od posteljice (peno) in zaspala. Sem jo obrnila v pravi položaj in spi. - al je pa tok scrkljana/občutljiva da je nč ne sme zmotit?user posted image user posted image ne vem no...bo treba v akcijo in jo enostavno puščat v posteljici - samo zdaj ko se dviguje se bojim da se ne udari v posteljico

u glavnem......jutri bom po moje ceu dan pakirala in brkljala okoli po stanovanju......tko da lepo se imejte in v tednu, ko me ne bo ne preveč natipkat user posted image pa lepo se imejte v Koloseju :-)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 954
18.4.2010 9:04:57   
Tira
Ooo, a danes sem pa prva user posted image Potem pa DOBRO JUTRO user posted image .

Imam čas, ker Marcel skače v skokcu, dragi spi, ker je bil včeraj na fantovščini.

Alina, Lara je pa prava mala dama, pa koliko las ima! user posted image

Bjondi hvala za fotke, super so user posted image

Mini mislim, da si ti omenjala, da imaš luskavico... jz sem pa takrat še rekla, da je nimam, ima pa jo moja mami in brat tudi... no sedaj jo imam tudi jz user posted image Začela se mi je na palcu in upam, da tam ostane user posted image Imaš mogoče še shranjen tisti miselni vzorec? Da vidim, če drži user posted image

Igrala bom šla tudi jz potem, ko bomo iskali pogledat v Baumax... ve kar poročajte, kje je najceneje user posted image

Glede spanja (tkam na les) mi nimamo problemov, sploh zvečer. Dam ga v posteljico, lupčka, zvezdico mu prižgem in on zaspi prej kot v 5 min. Res pa je, da se še ne vzdiguje, kaj bo potem pa user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 955
18.4.2010 10:57:42   
mita21

Vitae, hvala za odgovor. Si predstavljam prijem, sem ga veliko uporabljala pri starejšem sinu, ko sem ga držala pri zdravniku, da so mu lahko pregledali ušesa.user posted image  Pri malem se pa tega sploh nisem spomnilauser posted image Ko bo potrebno, ga bomo preizkusili.
Glede dopusta imaš ZS in bi ti bila zelo hvaležna za dodatno razlagouser posted image .user posted image

Slikce so super, kaj pokomentirat pa nimam časa, smo zelo potepinsko razpoloženi.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 956
18.4.2010 17:11:02   
mini86
tira-a na pavcu na nogi..no js bi 1000000x rajš vidla da mam na nogi-mam pa na rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image
in ko sm že mislna da je pač mal krema s kortikosteroidi pomagala vidm da je spet slabš..drgač pa nočm te strašit-men se je začel na vsaki roki na enem nohtu se pravi z dvema-no sedaj jo mam že na 5 nohtih in še enga vidm da mi napada..sploh ne vem kaj nj nardim..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
miselni vzorec od dr.bjondi-SPREJEMAM RADOSTI ŽIVLJENJA. ZASLUŽIM SI IN SPREJEMAM NAJBOLJŠE V ŽIVLJENJU.RADA SE IMAM

iz srca upam da ti pomaga

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 957
18.4.2010 18:27:52   
tecka
Oj. Da se čisto na kratko javim.
Današnja noč katastrofalna - se je zbudil ob 3.30. Mož dopoldne opazi, da sta na svet prikukali še dva špički - ob zgornji dvojkiciuser posted image Tako ima Srečko že 6 zob. Bolj je šel dan proti večeru, bolj je bilo hudo, tako da je za lahko noč dobil kar malo dozico calpola.
Sva ga pa včeraj stehtala in končno je dosegel 9 kg. Je pa včeraj pojedel cel kozarček bolonjske omake (220 g) in ko sem rekla, da se mu je končno "odprlo", je že danes sledil neješč dan. Pa bo že mimo, sem se že malo privadila na težave ob zobenju. Pa še jaz bom mišice dobila zaradi pestovanja.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 958
18.4.2010 23:02:34   
Mala_princeska
Punce drage moje, jst se za teden dni poslavljam, danes je bil pester dan.

Fajn se imejte/kofetkajte/ dež prežente....

Se tipkamo, ko pridemo nazaj... z morčka.

Tecka user posted image user posted image user posted image za nova zobka in user posted image user posted image da se poštima nespanje.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
18.4.2010 23:40:58   
bjondi
No najina včerajšnja 11-letnica poroke...je minila kot da je ni...še čestitat si nisva uspela...mož je zunaj škarpo delal-oz.robnike polagal in stebre za ograjo...jaz pa vahtala otroke in kuhala kosilo...je dans karin rekla zakaj me ni peljal v Ančko na gorenjsko user posted image ,ker gremo vedno tja ko kaj posebnega praznujemo ...pa evo ni blo časa...bomo šli pa kdaj drugič...važn da bo lepo okol iške user posted image ...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 960
19.4.2010 1:09:40   
bjondi
Alina -uau kakšno čupico ima vaša lara user posted image ...

...mah grem počas spat...pa še nisem zaspana user posted image  ...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 961
19.4.2010 9:28:02   
Tira

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

tira-a na pavcu na nogi..no js bi 1000000x rajš vidla da mam na nogi-mam pa na rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image
in ko sm že mislna da je pač mal krema s kortikosteroidi pomagala vidm da je spet slabš..drgač pa nočm te strašit-men se je začel na vsaki roki na enem nohtu se pravi z dvema-no sedaj jo mam že na 5 nohtih in še enga vidm da mi napada..sploh ne vem kaj nj nardim..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
miselni vzorec od dr.bjondi-SPREJEMAM RADOSTI ŽIVLJENJA. ZASLUŽIM SI IN SPREJEMAM NAJBOLJŠE V ŽIVLJENJU.RADA SE IMAM

iz srca upam da ti pomaga

Bi bila vesela, če bi bilo na nogi, ja. Je pa na desnem palcu roke user posted image Zaenkrat je samo tam. Res upam, da tam ostane. Verjamem pa, da je prišlo od živcev. Zadnje čase imam tolik vsega na glavi, da ni čudno... pa še dedno je.

Sva brez avta in sva kar doma user posted image Mogoče bova šla malo ven, če ne bo spet dež. Popoldne greva pa z user posted image gledat za "nov" avto zame. Upam, da bova dobro kupila.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 962
19.4.2010 9:34:48   
tecka
Živjo, punce.
Mah, jaz se pa mučim z vlogo za znižano plačilo vrtca in se mi bo tudi zmešalo. Že pri otroških dodatkih sem nekaj zamutila pri dividendah od delnic, zdaj je treba pa napisat kolikšna je vrednost delnic. Imava po par delnic od investicijskih družb, vse skupaj nič vredno, toliko da mi je v napoto. In seveda naš pridno meče stran vse izpiske, tako da spet ne znam dat točnega podatkauser posted image (pa itak priše ocena premoženjauser posted image ).

Tira - za kakšno vrednost pa kupuješ avto? Ti nič ne zavidam, če ga kupuješ "na slepo"...

Drugače pa... kje ste vse?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 963
19.4.2010 10:49:30   
mk8
Tečka, pomoje so vse zunaj, ko je pa tak lep dan. Jaz sem pa prav žalostna, naša noče več spat v vozičku.. Je vse okrog preveč zanimivo, pa je ful zaspana, ampak spala pa ne bi. Zato morve kar domov hodit za njena spanja. Ah, kje so tisti časi, ko so bili še mičkeni in je naša zaspala že ko sem jo v voziček položila user posted image  Pa tak lep dan, midve pa med štirimi stenami..

Bjondi, čestitke za obletnico poroke in še enkrat hvala za fotke!

Mala_Princeska, uživajte na morju user posted image user posted image !!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 964
19.4.2010 11:02:34   
mk8

KOLOSEJ, SREDA, 21.4 OB 10H

-mini
-lsica
-mk8

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 965
19.4.2010 11:32:43   
mini86
tira-js ti še enkrat iz srca želim da ti nebi šlo naprej..a to si bla pr dermatologu..od živcev..hja..takrt se poslabša,ampak js nč neki da bi bla živčna al pa da bi se sekirala, k tud žolčni kamni se nardijo od tega..zgleda k sm tak flegmatik mi je verjetno za kšno stvar vseen notr mi pa vre-sam da js ne vem..sj ne vem a je to sploh možno ampak druge razlage ne vidmuser posted image

tecka-sm ti fouš k izpolnjuješ za znižanje, po drugi strani ti pa nč ne zavidam k sm js tud preletela ta obrazec že in mi par stvari res ni jasno..ampak če dobimo vrtec bom pa iz veseljem izpolnila..
a prideš v sredo da ti vrnem grizalo

mk8-nš pa k je zaspan pa HB brez problema zaspi..k sm rečmo na kavi ga sam mal sm pa tja povozm in že drnjoha..

sam res kje ste vse...bjondi, hanuši...haaaaaaalo

evo midva sva dons od prve kave na sončku doma, in tud zdj spi, sva pa spet mal zapravla v h&m-uuser posted image ..pol popoudan naju pa še ena kavica čakauser posted image user posted image
zdj kuham, bo marcelči meu dons pire krompir in boranjo, nama bom pa kr pico nardila..
smo pa učeri pekl na žaru in sva mela ceu dan meso in zelenjavo v paci in je bla božanska-vse to je pa idealno za moje žolčne kamenčkeuser posted image user posted image

sm pa kr mal jezna k že mensezdi da 3 teden smrkamouser posted image zdj je biu par dni iz kašlom mer samo k se ni nč odkašlevau se mu je pomoje ful tega nabral in zdj se spet odkašljujeuser posted image

srečanja-že zanč je bjondi sprašvala če v sončku se bomo tud tm dobival..
sj mi je ful smotan samo ker se eni že ful plazjo, matej že hod je pomoje tm idealen plac..loh tud mal stran pogledaš, ker če bi šle rečmo km drgam, prvo mi pade na pamet igrišče v tivoliju bi jih blo povsod povhn in nebi mele od srečanja nč druzga kokr samo šibanje za njimi..tm so pa igračke so na tleh in mislm da prou uživajo na teh uvajanjih..
ja itak bi bla rajš na sončku samo mislm da ne bo nobenga konc če bo 1x na teden notr-kok bo se sončnih dni..no ampak to je samo moje skromno mnenjeuser posted image itak pa ni obvezno..
no zdj pa da slišem-oz preberm še vaša mnenja

aja kupl smo gugalnco samo jo noben ne zna zavezatuser posted image user posted image nobenih navodil nč..tko da jo bomo vrjetn nesl nazaj da se tm zajbabvajo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 966
19.4.2010 11:49:19   
*alina*
Mini86, a si ga ti vpisala v vrtec s 1.9.2010?
Jaz sem s 1.6. in če sem prav razumela bi morala v tem primeru dobit odgovor v 30 dneh in ga ni...?! Sem pa za foro še enkrat vprašala v Zvezdico in so mi rekli, da majo ravno frej mesto in jo lahko vpišem že z majem...evo in zdaj spet večna dilema kaj naredit. Jutri moram sporočiti...samo zaradi cene oklevam, drugače mi je vrtec zelo všeč.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 967
19.4.2010 11:53:02   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Jaz sem s 1.6. in če sem prav razumela bi morala v tem primeru dobit odgovor v 30 dneh in ga ni...?! Sem pa za foro še enkrat vprašala v Zvezdico in so mi rekli, da majo ravno frej mesto in jo lahko vpišem že z majem...evo in zdaj spet večna dilema kaj naredit. Jutri moram sporočiti...samo zaradi cene oklevam, drugače mi je vrtec zelo všeč.

jp 1.9...
če sm prav razumela je tale zvezdica privat vrtec al kako..kok je pa cena..če je privat jo vpiši, pač reskiraj za en mesec denar, in če bote dubl redni vrtec jo izpiši če ne pa ga nis nč posračkala in plačuješ še naprej..tko bi vrjetno js nardila..čeprav so cene GROMOZANSKE pri privat vrtcih

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
19.4.2010 12:07:41   
*alina*

jp 1.9...
če sm prav razumela je tale zvezdica privat vrtec al kako..kok je pa cena..če je privat jo vpiši, pač reskiraj za en mesec denar, in če bote dubl redni vrtec jo izpiši če ne pa ga nis nč posračkala in plačuješ še naprej..tko bi vrjetno js nardila..čeprav so cene GROMOZANSKE pri privat vrtcih

Ja, sem že pomislila na to, samo mi je malo bedno takole menjat vrtce, niti ne vem če lahko kar tako izpišeš? Bom poklicala v Miškolina pa vprašala, če se da že kaj rečt, kakšne možnosti imamo...Cena v Zvezdici (subvencionirana) pa pride za naju 520 EUR - prav tako se upoštevajo dohodkovni razredi...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 969
19.4.2010 12:15:19   
mini86
520€user posted image katastrofa..res ni malo in tudi jaz bi imela pomisleke-VELIKE

no da ti povem glede miškolina..je 70 vlog preveč kar je rekla da je zelo malo ker lani jih je bilo čez 200..komisija zaseda čez prvomajske praznike in ne vem kva more bit v roku 8 dni-sm že pozabla tako da računajo da bodo vloge razposlali tm nekje okrog 20.maja..
ja najbolš da pokličeš tja in poveš situacijo če ti loh kej svetujejo..
aja otroka lahko izpišeš iz vrtca KADARKOLI..in ne sekiraj se da bo čudno zgledal-ker kle se gre u bistvu za tvoj denar..

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 970
19.4.2010 12:28:25   
*alina*

no da ti povem glede miškolina..je 70 vlog preveč kar je rekla da je zelo malo ker lani jih je bilo čez 200..komisija zaseda čez prvomajske praznike in ne vem kva

Uf, ti pa si na tekočem...ok, jih takoj pokličem pa da vidim...hvala!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 971
19.4.2010 12:30:19   
mini86

no da ti povem glede miškolina..je 70 vlog preveč kar je rekla da je zelo malo ker lani jih je bilo čez 200..komisija zaseda čez prvomajske praznike in ne vem kva

Uf, ti pa si na tekočem...ok, jih takoj pokličem pa da vidim...hvala!

user posted image user posted image
ne v kranju so že dobili odločbe za september in me je zanimalo če se je pr ns kej pospešl..pa se ni nč-to le le pač MOL
sporoči me prou zanima

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 972
19.4.2010 12:33:55   
mojsonček
Helou!

Matr ste pridne, jst nobenga cajta ne najdem za komp, še za tist kar moram neuser posted image  midve s tamalo se samo še goniva okol user posted image  

mini kva pa nis pršla zadnjič u koloseja pa bi ti povedala, da sm lih u sredo dobla mail, da so čeveljčki odposlani... sm mislila, da bodo dons že pr men... pa jih še ni...upam, da jutr bodo, ker če ne verjetno pol spet ni kej ok...ma jeb.emu mast pa k se neki zakvačka po nepotrebnemuser posted image  srčno upam, da te v sredo razveselim z njimi...

alina... joooj kakšna lepotička je Lara... pišuka, že kr leto je naokol... sm en cajt nazaj brala dogodke izpred enega leta, ko smo ble nekatere že v nizkem štartu vidve sta se pa že mojčkali... mah... je prehitro minilo...user posted image user posted image  za vrtec 500 €user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma sej niso normalni...

glede srečanj... jst se čist strinjam z mini, ker tko vsaj kkšno lahko rečemo, k so na kupu, drgač bi pa verjetno res sam letale za njimi...  pa usran bi bli od glave do pet... pa vse v usta nesejo...  men je tko čist ql... upam, da tut ostalim...

pri nas je pa čebelca učer nardila prve samostojne korake in dons k sva bli na pijački sem sedela za mizo 12 sekund.... čist skos je bla v pogonu... user posted image user posted image

nč... grem ji kosilo prštimat, da pol spet pičiva vn...

fajn bodteuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 973
19.4.2010 12:48:16   
*alina*

user posted image user posted image
ne v kranju so že dobili odločbe za september in me je zanimalo če se je pr ns kej pospešl..pa se ni nč-to le le pač MOL
sporoči me prou zanima

Ok, mi jer povedala, da s 1.6. nikakor ne bom dobila in da bom morala v vsakem primeru počakati na september. Trenutno sem na 75 mestu, sprejmejo pa jih nekaj več kot 80. Niso še upoštevani podatki o stalnosti bivanja na območju MOL, ker te podatke še čakajo. Pa tudi tukaj bom izgubila 5 t ker je oče na območju MOL prijavljen manj kot 2 leti. Torej sem nekje na meji in zdaj se mi je še težje odločiti. Je pa tako kot si rekla, nekje 70 vlog preveč. Mislim, da jo bom dala v zvezdico od maja-sept, pa jo pol prepišem če bo sila...

Srečanje- mogoče zberem pogum in se vam pridružim enkrat v Kolosejuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 974
19.4.2010 12:53:55   
mini86
Srečanje- mogoče zberem pogum in se vam pridružim enkrat v Kolosejuuser posted image user posted image user posted image

no to loh zbereš glih do srede

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?