tecka
|
Dobro jutro, punce. IZVIRNO SPOROČILO: mk8 prav sem rekla, da bom jutri zunaj do onemoglosti, enkrat bo že mogla zaspat Problem je v tem, da je tudi spanje/uspavanje doma ratalo prava katastrofa (razen zvečer). Tok je zaspana, da gledat več ne more, ampak spala pa ne bi... Nimam pojma, kaj ji je. Mk8, če je tako kot pri nas, je problem, da otroček ni umirjen. Sem napisala včeraj, da ga je odpeljala tašča, prišla domov malo pred šesto in je bilo treba hitrooo jest, potem ga je hrana zmatrala in je ratal siten, jokal celo umivanje in se sploh ni umiril. SEm ga zvečer nosila pol ure, on je pa mižal in mi jokal v naročju. Tako da je padla komanda, da smo popoldne notri do 17.30 in se v miru pripravimo na spanje. Pa če se tašča na glavo postavi. No, ni kriva samo ona saj za "dogodke" je včeraj poskrbel tudi bager. Je pa žal tako, da v Srečku vidim tudi sebe. Sva oba dvojčka in kar nekaj hitiva brez veze in tudi jaz se včasih zvečer težko umirim (ko hodim v službo ). Manna - se strinjam s tabo glede hrane in dnevnega počitka. S tem da pri nas dnevno spanje ni problem, ker sva dopoldne večinoma sama in je bolj umirjen kot popoldne, ko se več dogaja, pa še od celega dne je bolj utrujen. Vitae - če si že probala toliko vrst mleka, bi tudi jaz probala z navadnim kravjim. Naš Srečko ga bo sicer dobil pri 11m, ker bo šel pri 11.5m v vrtec in tam bo moral jesti vse. Zaenkrat delam z mlekom samo pire, pa nima težav. Bjondi - sem kar nervozna ratala, ko sem brala tole o uspavanju. Eni so takooo pametni. Ne-vem-katera-mama je svojemu sinku dala narest bodi z napisom "lupčka me samo mama", ker ji ni bilo všeč, da ga tašča lupčka na usta! Ti bi pa morala dat narest bodi z napisom "pusti me, radi bi zaspal"
|