kalanteja
|
tira srečno vožnjo želim, tudi jaz bom kmalu pred dilemo kateri avto vzet, ker je moj pa že res star, imam peugeota 306, sam mi res služi in ga imam prav rada, sem se odločila, da dokler v prvo naredim tehničnega, brez kakšnih velih popravljanj ga še ne bom menjala fajn se imejte na srečanju (v kar ploh ne dvomim) glede kajenja, ja to pa je to, ko ste v mestu jaz pa na podeželju, ker tu te tk čudn gledajo že če kadiš, no in od mene niso navajeni, da kadim, ker sedaj 3 leta nisem, sem se ša včeraj menla z eno ko je že starejša in in kadila 10 let, pa ji je vseen kaj rečejo, ma jst sem tak človek za sekirat, res drugače pa pišem diplomo, zato me po večerih ni...upam, da mi do junija uspe, imam rok za oddajo (no, sama sem si ga postavla, ker potem do septembra ni drugega), 6 junija, no bomo videli, no sej kar napredujem danes pa grem na pregled modrosnega zoba, mogoče mi ga bo kr spulila, bomo videli kako bo, me je kr malo strah, ta zdravnica je zelo znana po grobosti in strokovnosti....jah glede vrtca se skoraj ne sekiram, mi je zagotovila prostor, je rekla, da verjetno sploh omejitve ne bo...začnemo septembra grem se je Julija zbudila