|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
2.4.2010 17:46:11   
MONY25
no, pr nas je tud že skor vse prpravljen za žegnat! 3 vrste potice (orehova, pehtranova in špehovka), krofi, šunka, jajca bomo pa jutr barval! smo vse zrihtal dol pr tašči-no ja, js mal manj, k sm bla skor 4 ure pr dohtarjihuser posted image ! na kratko! delala mi je test za streptokok in je bil negativen, tko da mi je rekla, da mi dons ni treba jemat AB-jev, jutr pa naj pokličem za izvide iz laboratorija, k dons jim aparat neki ni delu! sj da sploh ne govorim-sm 2 uri čakala v laboratoriju, pa še to nism pol dobila izvidov! mislm, adijo pamet-js sm čist norela že! v glavnem, kr neki! upam, da me dons zvečer nau tok srbel in pekl k včeri, k sm mislna, da bom popenlauser posted image ...no to je to...

hanuši
-joj, tale šunka v testu zgleda pa res mamljivo! se kr povabm na kkšn koščekuser posted image

july08-le prid na srečanje v sredo, drgač bojo batineuser posted image am huda, a?user posted image

tecka-ti se tud še nis pofočkala! ale, hitr!

tadejluka-se pridružujem klubu debelušk, tko da nikar ne misli, da mamo tekmovanja v manekenstvuuser posted image

mini-upam, da bo Marcel čimprej dobr in živahen, tko k zna bit! teli zobki res niso prijetni in maš prov: kok jih je šeuser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 301
2.4.2010 18:09:02   
mini86
tko da nikar ne misli, da mamo tekmovanja v manekenstvuuser posted image

user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 302
2.4.2010 18:18:39   
mk8
Dan!

Komaj čakam na sredo, pomoje bo ful dobr, se nas je že neki nabral user posted image user posted image . A se bomo lahko vse tja v koloseja spravle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mony user posted image user posted image user posted image  upam, da te tvoje tečne težave čimprej minejo!!!

Mi bomo jutri tudi nesli žegnat. Mamo šele ob 14ih, tko da bomo jajčka jutri barval. Potice pa ne znam spečt, pa je letos ne bo. Mogoče se naučim do naslednjega leta.
Sploh ne vem, kaj naj počnem zdaj, ko se mi ni treba več učit za izpit... Lahko bi se že za naslednjega učila.. Ha, pa se ne bom user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 303
2.4.2010 18:19:39   
mk8
Ej mini, ti pa prou zmagaš s temi smejkoti user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 304
2.4.2010 18:50:59   
lenika
Pozdravljene!

Smo se vrnili. Preletela sem samo zadnje 2 strani, ker ste preveč napisale, da bi vse brala za nazaj.
Slikice sledijo.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 305
2.4.2010 18:53:46   
tecka
Evo, za veliko noč pripravljeno, hiša pospravljena, zdaj pa lahko čvekam.
Še dva zapoznela komentarja:
Bjondi - podiranje kupčkov - tudi mi jih ne podiramo več. Nekako od takrat, ko je čez dan nehal piti mleko. Ponoči jih pa že prej ni bilo treba podirat. No, potem je prišel prehlad, pa 6. bolezen in Srečko popoldne spet spije eno flašo mleka, kupčka pa ne podiram več, se niti več ne spomnim. Če pa Žigca tišči, pa ni druge kot podirat kupčka. Tako kot mora biti pri nas popoldne flaška, pa ponoči še kar flaška...Nimaš kaj.

Deja - navezanost: Srečko se zaenkrat manj boji tujcev kot sem sem si jaz predstavljala. Je sicer najraje pri meni, sploh ko je utrujen ali lačen, drugače so pa očka, tašča in ta domači stric čisto dobri (v tem vrstnem redu). Pri nas doma je pa druga pesem. Smo velika družina, ponavadi gremo k nam domov za kakšna slavja in mu je treba dati čas, da sprejme "tujce". Je pa res, da me včasih preseneti. Npr. na prvem srečanju v KOloseju je bil ful pogumen, še malo preveč in si je lastil vse igračkeuser posted image

Dohodnina - meni ta pametna Vida pravi, da odločba ni bila odpremljena. Me nič ne moti, ker bom morala doplačat enih 100 eur. Bomo pa obogateli, ko bodo našemu vrnili 11 eur.user posted image

Hanuši - sem se nasmejala, ko si napisala, da si dobila recept za testo za pico na kruhomatu. Jaz kruhomta nimam in bi ti bila hvaležna, če mi lahko prepišeš receptuser posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 306
2.4.2010 19:31:29   
bačko
Tadejluka pridi na srečanje mi boš družbo delala.Ker jaz sem tudi bolj user posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
2.4.2010 19:33:56   
Hanuši
neki

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 2.4.2010 19:38:45 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 308
2.4.2010 19:37:58   
Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tadejluka pridi na srečanje mi boš družbo delala.Ker jaz sem tudi bolj user posted image

Se še ena lepo popolnjena pridružujeuser posted image . Zima je šla, sneg je skoraj skopnel in mami je smučarske hlače lepo pospravilauser posted image .

tecka prilepim recept, sam ne vem če danes, mogoče pol zvečer

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 309
2.4.2010 20:51:43   
lenika
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 310
2.4.2010 21:18:10   
manna
'čeeeer
madona sej bi mi lohk kar bralno značko dali za tole branje, sem rabla celo večnost za vse prebrat.
Torej, mi smo diplomirali, z desetko. Dan je bil naporen, ampak je blo fajn in na faksu so vsi občudovali našo tamalo, celo mentor od lubija, sicer mrk možakar, je mogu rečt da je res srčkana. Potem je seveda sledilo popivanje, pa kosilo s taščo, pa spet praznovanje, pa vožnja (valda jaz peljala), ...nevem kdo je bil na koncu najbolj zmatran, najbrž jaz. Dobro, da je zadeva mimo, je pa čist zasenčila tele praznike. Tko da pri nas ni sledu o kakšni peki potice ali barvanju jajc. Mogoče jutri nardimo kaj na tej temi.
Ja, na srečanju je blo lepo in kratko. Bo drugič dlje. Vaši tamalčki so sami cukri in vse vas je blo lepo videt, se počutim kot da se že dolgo poznamouser posted image

lenika, lepe lepe slikice!!
mini, kokakola v košarici user posted image user posted image user posted image
mk8, zdej počivej, se boš že učila za naslednji izpit ko bo čas za to, sej rabiš nabrat moči user posted image
hanuši, sem trenutno fuuul sita od vseh kosil/narezkov/peciv ampak mi tvoja šunka v testu vseeno fenomenalno zgleda!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 311
2.4.2010 21:37:04   
manna
Še ful komentarjev mi ostaja v glavi, ampak jih kar malo pozabljam sproti...
mini, koliko pa je stara sestrica? user posted image user posted image user posted image
dohodnina- zaenkrat še ni moje odločbe. Dragi je pa dobil mastno vračilo in se že odločil kako ga bo zapravil. Pravi da mu je kot nalašč darilo za diplomo in si bo kupil novo lečo za fotoaparat. Lepo enim.
deja777 - lepo da se spet oglasiš.

navezanost - se strinjam da je to tako obdobje, najslabše pa nardiš, če hočeš nekej na silo navadit "samostojnosti".  Naša tud kar prileze do mene in se hoče vzpenjat gor po meni, ampak ji seveda ne gre in potem zajoka in jo vzamem k sebi. Mojo mamo ima neverjetno rada, sploh nevem zakaj, ker jo nikoli nisem preveč k njej nosila, ampak se je zgleda vseeno čist počasi in sama od sebe nanjo navadila. Svojega očkota tudi obožuje. Vsi ostali so pa šele daleč zadaj. Ampak če meni kdo reče da sem jo scrkljala, lahko rečem samo to, da se strinjam in me to ne moti. Meni to ni slaba razvajenost, to je zame varna čustvena navezanost na starše in je najboljši temelj za razvoj otroka v ljubečo samostojno osebo. Pika. Evo, sem se razpesnila. Res mi je najbolj neumno, ko prileti od kakšne tete kakšna pripomba v stilu da se otrok ne sme toliko crkljati  da ne bojo mevže in podobne bedarije.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 312
2.4.2010 22:02:06   
mini86
mini, koliko pa je stara sestrica? user posted image user posted image user posted image

15user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 313
2.4.2010 22:55:39   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mony-ja loh si fouš za srečanje k je blo zakon..a si takauser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  ...faca mini...probej pa z domačo kapljico...res se morda sliši mal tako tako ,sam jaz verjamem v stare recepte naših mamc...nam je izredno pomagalo... ene trikrat na dan zmasiraj...sam če ima ranjeno ga jaz nebi krtačkala...o ti marcelček...user posted image user posted image user posted image  upam da jih je dosti...

mony-sam zanima me ,če naprej ješ tiste iste AB k si na njih alergična???...a si mogoče g.doktor prosila ,da te da mal na krvne preiskave???pa zakaj ne...

hanuši-kapo dol za potico v testu...

july-lepo da ti je všeč miselni vzorec...

tadejaluka-user posted image  joj da te nam po nagi rit...kaj bi jaz dala za kako kilo,ki bi mi oblila kak del telesa...na srečanju se nimamo časa gledat kako je katera zaflekana,pa nagubana pa siva ,pa če ima kej preveč al premal gramov na sebi...tko da prosim,da ne kompliciraš...

tira-kaj je to uferat ,včasih sem pač blond...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 314
2.4.2010 23:05:11   
bjondi
mony-aha vidm da si šla k dohtarju na mal testov...pridna...zdej te bo pa treba še navadt ,da se boh ne daj ampak ob naslednjem prehladu ali bolečem grlu  zmažeš brez AB jev,važi....

manna-user posted image user posted image user posted image  za 10-ko ...drugiča pa za kak daljši čvekec priletita a ne...

dohodnina-zakaj si pa ne zračunate kolk boste dobile ali plačale...tist link k sem ga dodala...pa mal se špilaš komu se najbl splača dat otroke...pa ne rabite tipkat not nič podatkov kdo si pa tralala,sam cifre od plač...za otroke pa letnico rojstva,A1,pa od kerga do kerga mesca ga uveljavljaš...nato klikneš izračun...
https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=f2d3ac5e-38c0-4ca1-9edf-9890c54dc420&new=true&action=import

kupčki-joj dans opoldan je sledila joška za spanje ,ker pač mi ni blo it za na mraz...je revež cele pol ure je spal in ga kupček navije,se zbudi in jasn da ni naprej zapanu,bil je pa čist bogi,se je mencal in tečku in tečku ampak ni šlo...ta drugo rundo smo spal pa od 17 do 19 ,pol smo pa uzbuno nardil...tko da ja dans smo spet zaspal ob 22-ih...ma kaj čem je tud karin kasneje hodila panat,pa bo žigi zgleda isti...tko da ni pene...

lenika-lepe fotkice...cukrčki...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 2.4.2010 23:17:16 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 315
2.4.2010 23:06:37   
bjondi

tko da nikar ne misli, da mamo tekmovanja v manekenstvuuser posted image

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 316
2.4.2010 23:56:18   
bjondi
Recimo da je nekej fotk ratal,zdej pa še peglanje pride na vrsto user posted image  ...pol v sredo jih pa prinesem...jaja bom tud kako sem gor dala...a lahko???...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 317
3.4.2010 6:51:04   
MONY25
jutro mam'ce...

evo, js sm že pokoncuser posted image se je tamau zbudu, ga nahranla, pol pa prec nazaj zaspal, tko da z očijem še pančkata! js pa nikakor nism mogla zaspat, k sm čist vsa v flekih in me je vse noro srbel-mi tud te tablete prot alergiji čist nč ne pomagajo! kot da jih neb vzela... tko da zdj počas že mislm, kaj če sploh ni to alergija??
tile dohtarji pa tud nč ne vejouser posted image sj sm jo včer vidla, je bla čist zmedena, sploh ni vedla, kaj naj mi rečeuser posted image

bjondi-kakšne fotke ti to rihtaš? a ste se kej slikal? zakaj ni nobenih slik kle gor??

lenika-super fotkice, prov cukrčka sta tamala dvauser posted image

manna-a boš lohka pršla v sredo?

ženganje-dons bom pa js šla s taščo žegnat! joj, pomojm nism bla v cerkvi že uhuhu...user posted image tko da grem mal po dolgem času, da vidm, če cerkev še stojiuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 318
3.4.2010 7:40:59   
bačko
Jutro!
Lenika full lepe slikice!user posted image user posted image user posted image user posted image
Manna čestitike za diplomo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dohodnino sem jaz včeraj dobila in moram tudi plačati.user posted image Jaz sem si dala izračunati in mi pride drugače kot na netu tako da moram danes dobro pregledati.
Mony kaj pa če bi šla k kakšemu dermatologu? Boga!Upam da se kmalu pozdravišuser posted image user posted image user posted image user posted image
No mi gremo pa popoldne k žegnju.Pa malo k tašči in tastu.
Sem pa včeraj doživella da Lora pri nobenemu ni hotla biti v naročju.Pri vsakemu je jokala.Tudi pri moji mami pa jo ima zelo rada drugače.Res je to neko obdobje.Tudi pri možu ni hotla biti.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 319
3.4.2010 7:51:28   
MONY25
ful hvala za vse pikepokeuser posted image

k se moja dva deca zbudita, gremo pa vsi skp v lj! morm jit avtka registrirat, pol gremo pa še na obisk k moji tetki, k ma pa skor 8 mesecev staro punčko...joj, jih nism že doooolg časa vidla...se vid, da sm bla skos neki bolna, drgač skos skp visimouser posted image

alex ma tud tul tako obdobje-že cel tedn noče bit pr očiju! začne jokat in stegovat roke, da bi šu k men! no ja, men se to prov fajn zdiuser posted image sam fant je pa kr mal žalosten in razočaranuser posted image mu je ful bad... sam nimaš kej-bo pršu pa obdobje, k bo pa nanjga ful navezan, pa name ne...čeprov upam, da neuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 320
3.4.2010 8:30:47   
MONY25
nč, js sm zdj klicala za končne krvne izvide k dohtarci, in morm k njej pridt po napotnco in šibam na infekcijskouser posted image

joj, nouser posted image user posted image user posted image

upam sam, da nam not ustalauser posted image

mah, sj bo...

sporočim, kaj bo kej...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 321
3.4.2010 9:13:26   
mini86
nimamo časa gledat kako je katera zaflekana,pa nagubana pa siva ,pa če ima kej preveč al premal gramov na sebi

a hočš reč da mam gube pa da sm že sivauser posted image

mony-o joj..dobr zrihti pa držim pestiuser posted image

pr ns je biu pa večer KATASTROFA..spat sm ga dala ob 8.50 in pol je mau za mižu, pa se predramu, pa dudo vn..................................uglavnem to je trajal vse do 22.15 ko sm ga vzela vn in nesla v kuhno ker enostavno nism mela ga več moči uspavat-sm bla že čist živčna..mogla sm pa seveda šunko v testu do konca sšečt-zato sm bla tud js tok douk pokonc..no in pol smo šli vsi skp spat neki do 23h-tamau itak nasmejan in dobre volje..pa sm mislna da bo dons kej potegnu-pa so ble to pobožne želje..podočnjake mam do komoucevuser posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 322
3.4.2010 9:17:04   
tecka
user posted image user posted image user posted image , drži se!
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
alex ma tud tul tako obdobje-že cel tedn noče bit pr očiju! začne jokat in stegovat roke, da bi šu k men! no ja, men se to prov fajn zdi sam fant je pa kr mal žalosten in razočaran mu je ful bad...

A se Alex rad igra z zadrgami? Kadar je naš oblečen v flis z ogrmono zadrgami, odpadem ko knof od gatuser posted image user posted image user posted image Se mali ful rad igra z zadrgami oz. tistim za zapenjat, sploh če je gor navezan še kakšen trakec.

TadejLuka - imaš slab izgovor, da veš. Jaz ne samo da sem v klubu baročno zaobljenih, tudi siva sem precej. In se spomnim prvega srečanja pred 6 ali 7 tedni, ko sem si rekla "šit, pobarvat bi se morala", no pa še danes nisemuser posted image user posted image Pa v sredo verjetno tudi ne bom šeuser posted image user posted image

Manna - user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za moževo dipolomo. Ko je naš naredil samo 1 izpit, se mu je zdelo, da bo imel dan 2 uri prevečuser posted image user posted image . Pa sem poskrbela, da mu ni dolgčas nikoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, sem rekla, da med prazniki pa ne bomo lazili po trgovinah. Pa nam je zmanjkalo - potice. Sem jo pa v glavnem razdala, midva sva jo pojedla samo 1 košček za probo. Kot kaže, bom spet mesila, samo maslo in smetano moram nabavit.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 323
3.4.2010 9:21:18   
tecka
pa sm mislna da bo dons kej potegnu-pa so ble to pobožne želje..podočnjake mam do komoucevuser posted image  

Meni je pa to že kristalno jasno. Ne glede kdaj gre spat (razpon je lahko tudi 3 ure), bo zjutraj vstal približno ob isti uri (recimo pol ure razpona). Zato sem jaz Srečkota kar pustila, da je šel zvečer spat ob 18h, sem si vsaj zvečer malo odpočila.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 324
3.4.2010 10:22:46   
Tira

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

pa sm mislna da bo dons kej potegnu-pa so ble to pobožne želje..podočnjake mam do komoucevuser posted image  

Meni je pa to že kristalno jasno. Ne glede kdaj gre spat (razpon je lahko tudi 3 ure), bo zjutraj vstal približno ob isti uri (recimo pol ure razpona). Zato sem jaz Srečkota kar pustila, da je šel zvečer spat ob 18h, sem si vsaj zvečer malo odpočila.

Se strinjam... ima kar uro naštimano, kdaj se mora zbudit user posted image

Bjondi uferat.... slavljencu gremo zvečer pod okno ropotat in peti za rojstni dan, ponavadi se ropota s pokrovkami in kuhalnicami user posted image Vsaj pri nas je tako... so pa običaji različni.

Žegnanje... sem kar tašči potisnila tisto potico, pa jabolka in banane, da naj nese še za nas user posted image

A imate tudi pri vas meglo... sem mislila kakšen sonček bo user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?