|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
2.4.2010 9:14:14   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

.Kako pa narediš šunko v testu?To me tako zanima in bom verjetno naslednje leto naredila.
Jaz bom samo jajca danes barvala.

bačko čist simpl. Jaz kar v kruhomatu naredim testo in sicer ne za kruh, ampak za pizzo, ker ne vzhaja tako močno, kar pomeni, da potem ni ful kruha okrog šunke. S tem testom ga pride ene 3-4 cm in je ravno prav, da je lepo prepojen z okusom po šunki. Ga razvaljaš, premažeš z beljakom, nanj postaviš šunko in zaviješ, pol lahko s testa še kake okraske gor daš, ala listke in rožice, premažeš z jajcem in daš pečt, pečeš praviloma toliko časa kot je šunka težka, a smo imeli že tut 3 kg šunko, pa nisem 3 ure pekla, tam cca 1 uro, da testo lepo zlato porumeni. Bom pobrskala za fotko, ker vem, da, ko sva jo prvič naredila, sva jo fotkalauser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.4.2010 9:19:55   
bačko
Bom mogla probati ker se mi zdaj kar sline cedijo!user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.4.2010 9:35:25   
tecka
Živjo, punce.
Uf, kako lepo pišete o včerajšnjem srečanju, mi je kar žal. Pa je prav, da sva bila doma. Je tašča končno prišla dopoldne do vozičkanja in je bila še ves dan vesela. To pa se kaže tako, da nam maha ob vsaki najmanjši priložnosti (iz njene kuhinje se vidi v našo dnevno), kar pa gre meni zelooo na živce, ker se počutim kot da stalno kontrolira. Danes se pa prav bojim, da bo prišla s kakšnim darilom za tamauga, pa velike noči sploh ne praznujemo. Razen, da jemouser posted image

Hanuši:  kako pa narediš testo za pico? Jaz imam ene par receptov, pa še z nobenim nisem bila čisto zadovoljna. Je pa res, da imam pico raje iz picerije.

Mini: ti boš imela pa čuden žegenuser posted image user posted image user posted image Kaj pa predstavlja coca-colauser posted image user posted image user posted image user posted image

No, pri nas se šunka kuha, jajca bom šla prebarvat zdaj, ker tamau spi, potica bo na vrsti popoldne. Kokosova - rjavo testo in bel nadev. Smo jo sicer imeli že za novo leto, ampak mi je najenostavnejša, ker ni treba nič mlet. Drugače je pa meni najboljša potratna, ampak za to pa res rabiš čas in pride na vrsto kdaj kasneje. Hanuši, kapo dol za toliko potic.user posted image

Aja, še to, Mini: v Obiju prodajajo ogrodja za gugalnice iz impregniranega lesa za 100 eur. Verjetno imajo še kje, to je naš videl mimogrede. Imaš pa gugalnico (samo plastično dilo, za naše malčke neuporabno), lojtro, pa po moje na eni strani še za obesit tobogan. Pomoje si bomo mi omislili kar to, ampak šele poleti. Srečkota zaenkrat gugamo tako, da ga primem za stegna, on se nasloni na moje roke in ga guncam med nogami. To mu je kar všeč, ta prave gugalnice pa nismo še sprobali.

V sredo se pa načeloma vidimo.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.4.2010 9:47:07   
Hanuši
eko, ta je bila čisto prva. Sedaj sem se že zverziralauser posted image

user posted image

ta je bila pa potem čez nekaj dni, ker nam je bila takoooo dobra, a pri tej sva pa še dodala sir, se pravi po celem testu sva naribala sir, dala potem šunko gor in zavila. Božanska. Dobro, da sem šla fotke brskat, sem čisto pozabila na siruser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 2.4.2010 9:52:43 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.4.2010 9:54:45   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Hanuši:  kako pa narediš testo za pico? Jaz imam ene par receptov, pa še z nobenim nisem bila čisto zadovoljna. Je pa res, da imam pico raje iz picerije.

kar po receptu iz knjižice, ki je bila pri kruhomatu zraven. Meni je ful dober in vedno rata

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.4.2010 10:37:14   
bačko
Hanuši jaz prinesem setavine pa še zame naredi!user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.4.2010 10:46:43   
Hanuši
Čaki, čaki, eno so plani, drugo pa realizacijauser posted image . Šunka bo ziher, ker ni skoraj nič dela, za potice bom pa še videla koliko jih bo. Bo o tem odločal Bineuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.4.2010 11:12:56   
July08
Oj punce!
Kako ste? Jaz imam spet en melanholičen napad, ki se vedno konča v hladilniku. Za znoret mi gre na živce ta dež, ker ne moreva z Julijo ven na vrt. Pretekle dni sva bili večino dneva zunaj - mal rožce sadili, "piknikali" smo na vrtu s fanti, kolesarili, hodili,... zdaj pa spet notri user posted image in ko sem jaz notri, samo hrano vidim in sem non-stop LAČNA. Joj, če to ni za znoretuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.4.2010 11:21:49   
July08
Ma, da ne bom samo morila, vam še pošiljam eno simpatično voščilo:

....  imej se rada  in veliko se smej                     jajc zaradi holesterola čim manj jej,
                        glej, da bo šunka BIO,
                       drugače gre zdravje adijo! 
                         Naj  ti  velikonočni zajček
                 poleg vseh dobrot prinese mir in srečo,
                        vsakega polno vrečo.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.4.2010 11:36:31   
July08
Lepo, da ste se končno dobile, ko smo se že toliko dogovarjale. Je kar prav tako, kot je naredila Mony - komanda mora bituser posted image

Midve zagotovo prideva v sredo, če nam bo le zdravje služilo. Bom pa najbrž tudi fanta s sabo vzela, da imam potem čisto neobremenjen dan in smo v LJ kolikor nam paše. Tako, da mi bomo štirje - to bo drobižkovuser posted image

Tecka
a prav vidi tašča k vam v hišo?user posted image Oh, ti nič ne zavidam. Sama še nikoli nisem pisala o odnosih s taščo&tastom, moram pa povedati, da so ti precej slabi oziroma jih sploh ni, čeprav živimo le 15 km narazen. Oni me nikoli niso sprejeli kot "ta mlade", saj ne ustrezam njihovim kriterijem. Najprej je bila problem poroka, saj se midva nisva hotela (in se nisva) poročila cerkveno, tašča je pa fuuullllll verna, otroci niso krščeni, ker se pač ne strinjam s tem... Mah, saj je brez veze. Največji greh pa je bil, da sva šla živet "na svoje", zgradila svojo hišo in zaživela tako in čisto tako, kot nama paše. Občasno je prišlo (in zelo poredko pride še danes) do trenj, ampak mi imamo svoje gnezdo, v katerega se lahko umaknemo in počnemo KAR HOČEMO. Zato je res na mestu nov miselni vzorec, ki ga je posredovala Bjondi (ŠE ENKRAT ZARES HVALA!!!, mi je šel kar mraz, ko sem tole prebrala)
NOV MISELNI VZOREC - DEBELOST ·                    Varuje me božanska ljubezen.             Vedno sem varna.                Voljna sem odrasti in prevzeti odgovornost za svoje življenje.      Odpuščam drugim in si ustvarjam tako življenje, kakršno si želim.J

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.4.2010 11:43:01   
July08
Hanuši res si pridna user posted image Jaz potice ne pečem, ker je noben od nas ne je, speče jo mami in en košček si jo tam vzamemo. Bom pa kakšno drugo pecivo spekla - tako bolj netipično za veliko noč, a glavno, da je dobrouser posted image
Šunko jaz tudi v testu spečem, dam pa listnato testo, ki ga kupim. Razvaljam ga bolj na tanko, zavijem vanj šunko in pečem. Tudi mi se nekako držimo načela kolikor kg šunke, toliko ur pečenja.

Hanuši
ti kar pridi na srečanje. Bi te prav rada spoznala, saj se pogosto najdem v tvojih postih!

10ka
tvoja 1. aprilska šala je bila pa vrhunska. Jaz tvojemu do konca maja ne bi povedala, da gre za šalo - in tako boš definitivno rešena mravelj. Saj veš, kakšni so moški - za seks marsikaj, včasih kar vseuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.4.2010 11:43:57   
July08
Pa kje ste vse? Še takrat, ko grem malo na RR, vse izgineteuser posted image

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.4.2010 11:47:30   
July08
Še to sem pozabla. Včeraj smo peljali fanta na plavalni tečaj in sta bila navdušena. Starejši je že hodil in upam, da letos zaplava  čist suvereno in samostojno, mlajši je pa prvič in ni hotel itit, ker se noče potunkat. In potem smo se v garderobi zmenili, da se ne bo nič tunkal na tečaju, samo sedel in gledal bo. Ko sem jih prišla iskat sta bila seveda oba čisto mokra in sem rekla Joštu, če si je pod tušem glavo umil, on pa ponosno povedal, da se je skoz tunkal in skakal v vodo

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.4.2010 12:32:37   
bačko
No jajčka pobarvana!Zdajle bova jedli kosilo potem pa grem po Žano in naštimati za zabavo za sestro.
July tudi ti si pridna!user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte čez praznike in če bo kaj časa se javim!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.4.2010 13:42:18   
mini86
lsica-končno si se javla..me je kr že mal skrbel da se vam ni kej zgodl..lej srečanj ne traja pou ure in komot pridš..morš no..da enga zapalimo pred kolosejemuser posted image user posted image

moj sonček me je zapalila s temle  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529
samo da je hudo lepe sinje modre barve..
no sm se odločila za voziček-in to da ga res ne rabm
sva šla ga z mojim probat v BC učeri zvečer-itak majo samo rdečga..no modrga ne dobijo več samo še rdečga, rekla je da majo modrga v kranju in sm klicala tja in je rekla da je brez koles in da me dons pokliče k se pozanima gdaj pridejo..no in me kliče nazaj da je pršlo do napake v računalniku in da je šla zdj gledat in da je drug voziček..no in po eni strani sm vesela da ga ni-mi ni tok hudo in me ne matra več..mi ni biu usojenuser posted image

kaj pa je blo iz plavanjem

bjondi-ja js sm že učr gledala in moj nau še to rundo dubu..ja je pa grozn tok plačat sam če so se zmotl-ŠE DOBR..js sm mela kot ŠTUDENTKA za plačat 750€user posted image še zdj mi gre na user posted image k pomislm na to

ma slikce so pa VSE rataleuser posted image

hanuši-bemu si me zdražla s tole šunko v testu..js mam sicer no mini šunkaro ampak sm že klicala kolegico k pride popoudan na kufe in je njen SLUČAJNO pek-sicer se s tem ne ukvarja ampak teso mi bo pa verjetno zamesu-tko da upam da prideuser posted image user posted image
ej kok časa nj pa js pečem k mam res mini šunkico-0,835kguser posted image

mony-ja loh si fouš za srečanje k je blo zakon..a si takauser posted image user posted image user posted image

tecka-hvala za info o gugalnici..zaenkrat bomo mel un stolček gugalnico obešeno kr pred garažo k so že klini, drugo leto da dobim uno od sestrične-upam..
kaj pomeni coca cola-jah kva pa vem..vem samo to da je božanskauser posted image aja a za pivo te pa ne zanima kaj pomenuser posted image user posted image user posted image
a drug tedn pol pridš-da vem zarad rožic..upam da bo lepo vreme in da ne pozabim

evo upam da sm vse pokomentirala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.4.2010 14:17:22   
tadejluka
Hej!!!

No pr nas je košara za žegen že prštimana- mamo že 9.30 jutri žegen! Mali trenutno počiva, mami pa tlele!!! Tud mi mamo tegale BW moon kissa točn take modre barve (kupl u kranju 10 dni nazaj-da ti ga nismo mi ukradl..user posted image )  in je res super...! Dohodnina pri nas bo šele konec maja za oba pravi Vida- sem pa že prej mela tak občutek ker morem dobit fuuuuul nazaj, to pa ponavadi kasnej pošiljajo! No ja do dopusta bo že user posted image .

A ste same suhice na srečanju?
Mene že nekej časa mika pridt pa mi je mal narodenuser posted image ker sem boljuser posted image na žalostuser posted image !!!
No ja mogoče pa le...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.4.2010 14:20:44   
mini86
A ste same suhice na srečanju?
Mene že nekej časa mika pridt pa mi je mal narodenuser posted image ker sem boljuser posted image na žalostuser posted image !!!

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

js sm daaaaaaleč od suhice..pa kva pa serješ no..kr pobarvej se na seznamu za sredo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.4.2010 14:26:46   
tadejluka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

sreda 07.04, Kolosej ob 10.uri:

1.Mony
2.10ka
3.Mini
4.Bjondi
5.Manna
6.Tecka
7.Bačko
8.Mk8
9.Mojsonček
10.Tadejluka
11.
12.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 293
2.4.2010 14:27:10   
tadejluka
Evo ubogala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
2.4.2010 14:27:28   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Evo ubogala!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
2.4.2010 14:32:14   
mini86
nš je čist bogi zarad zobkovuser posted image user posted image user posted image user posted image zdj loh rečm da je sitkan k prej nikol ni biu..kr začne se naenkrat jokat pa skos si neki not tlač..pojedu je sicr kr neki ampak je res bogi..sm mu že dala calpol..sm pa tud vidla da ma že oba spredna uzuni-evo bjondi prou si mela da bo ta drug zdj zdj uzuni..
sm mu pa učer mal-cele 3x podrgnla z krtačko zvečer mal zobke in mu je kr kri prtekla tko da je res bošček..sm mislna da ko predrejo da je mer..no sj je zdj še drugi predru pa je pomoje od tega..
bjondi pa žal ne morem probat tvojga recepta z teranom k ga nimamo doma..mamo samo domač vin-a je to isto ok..k sploh ne vem več kaj nj nardim-tok se mi smiluser posted image joj kje jih je še 18

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 296
2.4.2010 15:41:50   
mini86
VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE         
  Poleg pošiljam ti zajčka, ki rad barva jajčka,
in eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico, da ti speče odlično orehovo potico.

Ker imaš zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživaj letošnjo Veliko noč!  

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 297
2.4.2010 16:47:39   
Tira
Joj, kolk ste pridne user posted image pečete potico, barvate pirhe... Mi smo doma tudi vedno vse to počeli. Jz pa nisem letos nič naredila, mami je rekla, da dobim potico, pirhe bomo barvali drugo leto, ko bo Marcelu bolj zanimivo... od naju namreč jajc nihče ne je in mi je brez veze, da potem vse zmečem stran.

Moj brat je pa danes dopolnil 40 let user posted image Smo mu šli včeraj "uferat" ali kako se reče in je bilo noro. Se že dolgo nisem tako sprostila... sej danes sem pa k megla user posted image Kar ne morem verjeti, kam gre čas.

Dohodnino sem tudi jz že dobila in imam tudi za plačat user posted image Mislim pa da user posted image dobi nazaj... upam.

Berem, kolk se imate fino na srečanjih... škoda da nisem iz Lj.

10ka prov nasmejala sem se ob tvoji prvoaprilski šali user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 298
2.4.2010 17:32:16   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
mony-ja loh si fouš za srečanje k je blo zakon..a si takauser posted image user posted image user posted image

hehehehe...si me prov spravla v smeh, veš! ja, sm res tko nekak...user posted image sam po faci nimam tega-joj, vsaj nekiuser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 299
2.4.2010 17:36:04   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Oj punce!
Kako ste? Jaz imam spet en melanholičen napad, ki se vedno konča v hladilniku. Za znoret mi gre na živce ta dež, ker ne moreva z Julijo ven na vrt. Pretekle dni sva bili večino dneva zunaj - mal rožce sadili, "piknikali" smo na vrtu s fanti, kolesarili, hodili,... zdaj pa spet notri user posted image in ko sem jaz notri, samo hrano vidim in sem non-stop LAČNA. Joj, če to ni za znoretuser posted image

hehe...ne sekiraj se! sj bo kmal lepš vreme, k boš skos vzuni, pa bo šlo kej nazaj vn! sm na istem, pa se s tem tolažmuser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?