tecka
|
Živjo, punce. Uf, kako lepo pišete o včerajšnjem srečanju, mi je kar žal. Pa je prav, da sva bila doma. Je tašča končno prišla dopoldne do vozičkanja in je bila še ves dan vesela. To pa se kaže tako, da nam maha ob vsaki najmanjši priložnosti (iz njene kuhinje se vidi v našo dnevno), kar pa gre meni zelooo na živce, ker se počutim kot da stalno kontrolira. Danes se pa prav bojim, da bo prišla s kakšnim darilom za tamauga, pa velike noči sploh ne praznujemo. Razen, da jemo Hanuši: kako pa narediš testo za pico? Jaz imam ene par receptov, pa še z nobenim nisem bila čisto zadovoljna. Je pa res, da imam pico raje iz picerije. Mini: ti boš imela pa čuden žegen Kaj pa predstavlja coca-cola No, pri nas se šunka kuha, jajca bom šla prebarvat zdaj, ker tamau spi, potica bo na vrsti popoldne. Kokosova - rjavo testo in bel nadev. Smo jo sicer imeli že za novo leto, ampak mi je najenostavnejša, ker ni treba nič mlet. Drugače je pa meni najboljša potratna, ampak za to pa res rabiš čas in pride na vrsto kdaj kasneje. Hanuši, kapo dol za toliko potic. Aja, še to, Mini: v Obiju prodajajo ogrodja za gugalnice iz impregniranega lesa za 100 eur. Verjetno imajo še kje, to je naš videl mimogrede. Imaš pa gugalnico (samo plastično dilo, za naše malčke neuporabno), lojtro, pa po moje na eni strani še za obesit tobogan. Pomoje si bomo mi omislili kar to, ampak šele poleti. Srečkota zaenkrat gugamo tako, da ga primem za stegna, on se nasloni na moje roke in ga guncam med nogami. To mu je kar všeč, ta prave gugalnice pa nismo še sprobali. V sredo se pa načeloma vidimo.
|