|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
4.4.2010 7:28:52   
MONY25
ma prov super fotke souser posted image user posted image user posted image

bjondi-a boš v sredo tud fotič prnesla s sabo??? pleaseeeeeee....user posted image da bi eno alexovo slikco nrdila za v okvir...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.4.2010 11:01:40   
smrketa24
Dan!
No, mi smo se včeraj cel dan potepali, smo šli v Umag. In je bilo super. Matej je užival. Smo ga dali na travo in se je ful bal rožič user posted image user posted image Potem se je pa opogumil in je skalal po travi in hotel pojest vse rožice user posted image user posted image

bjondi - lepe fotke user posted image user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.4.2010 11:36:38   
bačko
Dan!
Hanuši Bine je pravi lepotec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bjondi fotke so full lepe!Upamd a boš imela tudi tokrat s seboj fotoaparat da boš še našo malo slikala.
No mi gremo danes na kosilo k tašči in tastu pa malo naokrog.Komaj čakam sredo da vas spoznam.Včeraj sem jaz vozila in sem bila prav ponosna sama nase.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.4.2010 13:21:44   
manna
živjo
sam na hitro
hanuši, jooj kok hudo zgleda tamalček na temle biciklu user posted image
bjondi, slikce so super! Tamalo morm pa počesat drugič k je mela obupno frizurouser posted image No, sej zdej ima špangico tko da drugič bo boljš. Vsi so totalni cukri. Se mi zdi da zdej so lih tok stari, da že ful gledajo in hočejo naokrog, sam jim ne rata še pa potem tko nerodno srčkani izpadejo ko skoz neki probavajo.

Letim na kosilo, se še beremo

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.4.2010 14:28:54   
MONY25
js bom pa eksplodirala-že cel dan samo jem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.4.2010 15:02:47   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

js bom pa eksplodirala-že cel dan samo jem user posted image user posted image user posted image

Hvala enako! user posted image
Čokoladna jajca in potica mi skoz ušesa gledajo...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.4.2010 15:55:07   
manna
Punce, imam vprašanja. No, saj vem da ste pri pirhih in šunkah tko da ne bom zamerla če boste odgovorile šele po praznikihuser posted image

Prva stvar; Manca gre spat ob 20h, pred tem popije 150ml AM. Potem se zbudi ob polnoči in spet popije 150ml. Potem spi do 6h zjutraj, ko popije še 150ml. Potem pa spi še do 7.30h. Koliko nočnih obrokov ima torej? Ker men se zdi da ima en nočni obrok, ampak vseeno imam po tri flaše vsak večer na nočni omarici...bi rada da bi mi počakala do zajtrka-kašice, ampak če ji ne dam flaške ob 6h zjutraj še v postelji, ne zaspi nazaj ampak sitnari. Kaj se vam zdi? Kateri obrok bi mogla probat ukinit - tistega ob polnoči ali ob 6h?

Druga stvar; menstruacije po porodu - a je normalno da so ful močne?? Kr mene že mal skrbijo tele hektolitri ki šibajo ven iz meneuser posted image

Pa upam da ne težim preveč sred praznikov...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.4.2010 16:59:06   
tecka
Hanuši in Bjondi user posted image user posted image za slike.Ja, res, Hanuši, moraš se opogumiti in priti do LJ, da vaju še v živo spoznamo. Je prav zanimivo gledat slike, ko naši otročki niso več samo na tleh, ampak gredo vse bolj pokonciuser posted image

Mi smo kar doma, na en obisk sva šla s tamalim včeraj. Naš je pa itak včeraj končal teden nočne izmene in je tudi danes "vstal od mrtvih" šele opoldne. Sem bila jezna, priznam, ker se je po dopoldansem Srečkovem spancu samo obrnil v postelji in nič rekel, samo smrčal dalje. Jezna sem pa zato, ker zvečer nikakor ne najde poti v spalnico, zjutraj je pa hudo, ker Srečkota seveda nič ne zanima ali sva midva naspana ali ne. No, pri popoldanskem spancu sem pa jaz prišla na svoj račun in zdaj sva si bot.

Manna- naš Srečko ima tudi še 3x stekleničko ponoči, v podobnem ritmu. Sicer je vseeno, ampak jaz pravim, da ima ponoči 2 obroka, ker tudi jutranjega spije v spancu. Jaz bi seveda želela, da ukinem oz. prestavim tisti pravi nočni obrok. Obrok okrog 5h pa je ravno prav, ker potem v miru vstanemo in se zrihtamo, okrog 8h pa je mlečna kašica. V našem vrtcu imajo tudi ob 8h zajtrk, tako da je tajming v redu, pa še lačen ne bo.
M po porodu: je kakršna je - meni se je obrnila na bolje. Je kar redna (imela že 4) na pribl. 30 dni, pa PMS je dosti manj neprijeten. Edino včasih sem točno vedela, kdaj se je začela, ker se je začela z močnim krčem, sem se tudi ponoči zbudila od tega, zdaj pa kar priteče in me vedno znova preseneti.

No, zdaj se pa končno pohvalim, da je Srečko dobil že 4. zobekuser posted image in je danes takoooo neješč, da je groza. Še mleka ne mara. Pa sploh ne vem zakaj, saj je zobek predrl dlesen že včeraj zvečer. Zdaj ima vse 4 enkice, ob pa seveda še nekaj časa trajalo, da zgornji zrastejo in bo pravi "zajček".

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.4.2010 22:10:47   
bjondi
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

ma prov super fotke souser posted image user posted image user posted image

bjondi-a boš v sredo tud fotič prnesla s sabo??? pleaseeeeeee....user posted image da bi eno alexovo slikco nrdila za v okvir...

Itak...sam punce žigata mi boste mogle mal merkat med tem k se jz po tleh valam s fotkičem...dobr da samo Matej od junijk hodi-madona sem ga lovila...

smrketa-user posted image user posted image user posted image  rožice...

manna-nč skrbet za frizurco ...fotoaparat ima raje takšne cukrčke ,ki so kdaj pa kdaj tudi razkuštrani,popacani...in ki ne vedo ,da jih teta bjondi sploh fotka...
...definitivno obrok ob polnoči...men se tud ob dveh zbuja-kdaj pa kdaj in ga mož vzdigne in čez pet minut nazaj položi in je stvar rešena do 6-ih zjutrej ko dobi joškico in panava naprej...

mony-nehaj o hrani...ravn tole berem in si mislim kako sem polna vsega in mi mož reče ,da smo jutri k njegovim vabljeni na kosilo user posted image ....

tecka-user posted image  za zobek...

Naš bi šel pa sam na noge,čist je hepi ko pridem do njega mu z rokicam pokažem če gre k meni...on se me pa prime in vzdigne ,da bi hodil in se kar smeji in usta ima na široko odprta in šetka,pa kar spušča se da bi on kar sam hodil,pa cel je čigumjast je še...men je pa to čisto prekmalu...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 359
5.4.2010 11:00:02   
mk8
user posted image user posted image user posted image

Naju verjetno v sredo ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image  Veronika že od petka kašlja, pa sem mislila, da bo boljš, pa je samo še slabš. Včeraj in danes se je to spremenilo v tist moker kašelj. Nima pa nič zabasanega noska in tudi vročine nima.. Ji nosek sicer preventivno pucam, ampak nič ven ne pride. Tako sem ŽALOSTNA!! Tok sem se veselila, da bova prišli in se bomo končno spet videli, pa ne bo šlo. Ne bi rada, da koga okuži, čeprav je z njo drugače vse OK, je očitno ta kašelj ne moti preveč. Samo upam, da se ne bo razvilo v kaj hujšega.
Enkrat se spomnim, da ste govorile o nekih pečenih kamilicah, ki jih daš na bodi user posted image user posted image  Dejte me spomnit, ker takrat nisem bila lih pozorna. Pa če ma katera slučajno še kakšno idejo, kako se borit proti temu kašlju...

Manna, moje M so blazno dolge (en teden ali še več, kar mi je čist predolgo, glede na to, da so pred porodom trajale največ tri dni - moj se heca, da mam tri tedne M, en teden sem pa brez user posted image ) Pa da tu jaz ne omenjam, kok so močne in mi gre to ZELO na živce!! Nisem navajena, prej sem imela zelo blage. Ampak jaz to pripisujem temu, da sem prej jemala skos tabletke, zdaj jih ne jemljem več. Mogoče se pa tudi motim user posted image
Jaz bi tudi ukinila tistega ob polnoči. Ker tisti ob šestih zjutraj se lahko šteje že za zajtrk, tistega pred spanjem bi pa jaz štela ubistvu še kot del večerje. Tako da če ti bo ratal ukinit tisti obrok okoli polnoči, lahko pomoje šteješ to kot da prespi noč brez flaše. No pomoje user posted image

Tečka jaz tudi včasih kar pike dobim, ko bi moj rad zjutraj še poležaval, jaz sem pa itak n-krat ponoči vstala, potem naj bi pa še tamalo zrihtala in naštimala zajtrk njej in nama user posted image user posted image !! Ponavadi sva zmenjena tako, da se zbudimo in on porihta tamičkeno, jaz pa vmes pripravim zajtrk. Včasih se mu pa ne da, ker je UTRUJEN. Ne vem, od česa je utrujen, če celo noč spi kot polh zravn mene in se nikakor ne zbudi, tudi če tamala joka! No, ampak je to vseeno mal drugače kot pri tebi, ki vstajaš že ob petih ali še prej.
Pa čestitke za zobka user posted image user posted image . In vsem ostalim zobašem tudi. Mi pa še kar čakamo...................

Bjondi in vse ostale - fotke s srečanja so super in vsi so taki veliiiiiiiiiiki cukri, da so za pojestuser posted image user posted image user posted image !!!! Zato mi je še tok bol bed, ker se ne bomo vidli user posted image user posted image

Mony super, da ni kaj hujšega. Hitro se pozdravi!!!! user posted image

Verjetno sem kaj pozabila komentirat, pa drugič. Grem zdaj kuhat kosilo. Papa

Aja še to, mi smo imeli včeraj 10 MESECEVuser posted image user posted image . Še dva pa bo že eno leto!! Gre hitro čas.....

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 360
5.4.2010 12:44:47   
Hanuši
Dan,

no jaz sem danes naredila zaključek, da se ene par dni postim, ker sem toooook nažrta. Groza pa te požrtije.

Joj kok so lušni sončki user posted image user posted image user posted image . Evo, v sredo prideva tudi midva. A je v sredo ob 10h?

manna, tudi jaz sem na meji izkrvavitveuser posted image . Sedaj po porodu imam ful močnejše. Pri Hani se mi je skrajšala iz 6 na 4 dni, sedaj imam pa 4 dni, a prve 2 dni lije.

mk8 user posted image user posted image user posted image user posted image . Za kašelj jo namaži z materino dušico po prsnem košu. Za kamelice, jaz vem samo za inhalacije. Pa našemu je ful pomagal tudi trpotčev sirup. Dajala sem mu ga 3-4/dan po 1 žličko. Jaz ga delam sama, če boš kupovala pa v lekarni vzemi ajbišev sirup, menda še boljši.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 361
5.4.2010 15:01:03   
mk8
Hanuši, kako se pa naredi ta sirup? Sej pomoje sploh nimam potrebnih sestavin doma, ampak vseeno..

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 362
5.4.2010 15:29:07   
Hanuši
Ne boš mogla zdele naredit user posted image . Konec spomladi ali na začetku poletja pojdi nekam na travnik kjer ne gnojijo kot nori in naberi trpotec. Ta pravi je tisti ozko suličasti. Potem pa narediš isto kot s smrekovimi vršički. V litrski kozarec daš plast trpotca, pa plast cukra in to ponavljaš do vrha a ne postaviš na sonce kot smrekove, ampak originalno je, da ga zakopleš v zemljo, da se utekočiniuser posted image , jaz pa kozarce zavijem v časopisni papir in dam v klet. Ko se ves cuker utekočini, precediš in to je to. A iz trpotca pride ful manj sirupa kot iz smrekovih vršičkov. Zato je pa u lekarni dražji user posted image .

Takole pa izgleda:

user posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 5.4.2010 15:38:51 >

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 363
5.4.2010 15:36:46   
Hanuši
Aja, po Ašiču se sicer dela prevretek s sladkorjem in brinovimi jagodami, a je le-ta uporaben samo kak teden. A fora je, da ga največ rabimo pozimi, takrat pa trpotca ni za dobit user posted image . Hm, edino, če bi ga sušili. No to moram še preštudirati.

Aja pa sirup moraš imeti v temnem prostoru.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 364
5.4.2010 15:46:03   
Hanuši
Evo še to sem našla:

za dojenčke
Za močan kašelj pri dojenčkih, ki se pijejo po steklenički: čaj iz kuhane čebule, zaslajen z medom (smrdi kot kuga, zato ga večji otroci nočejo piti)
ali
samo prekuhana čebula, se pije precejeno in ohlajeno po požirkih.
OBKLADKI (prsni)
Kamilični: na malo olja prepražimo vsaj 2 pesti suhih kamilic, da malo potemnijo in močno zadišijo. Stresemo na krpo, zavijemo, vsaj v dve krpi. Položimo na prsi neposredno na kožo. Naj bo čim bolj vroče, koliko se še prenese. Ko se ohladi, najlažje ponovno pogrejemo v mikrovalovni pečici.
Čebulni: originalni recept, in tudi najučinkovitejši, so obkladki iz prepražene čebule (enako kot kamilični), le da so precej smrdeči.
Na drobno nasekljajte čebulo in jo zavijte v bombažno gazo, zatem pa za nekaj minut postavite v pečico, ki ste jo prej ogreli na 200°C. Topel obkladek položite na prsi, ga pritrdite s lepljivim trakom in pustite delovati čez noč.
Zvarek:
2 rezini jabolka, 1 rožič, ščep kamiličnih cvetov, 2 suhi figi prelijemo z vodo in pustimo, da zavre. Kuhamo še 5 minut. Precedimo in sladkamo. Popijemo še vroče in o kašlju ne bo več sledu. Nepreizkušeno!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 365
5.4.2010 16:19:45   
mk8
Hvala Hanuši, bom kar ta čebulni obkladek probala user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 366
5.4.2010 19:13:48   
MONY25
sreda 07.04, Kolosej ob 10.uri:

1.Mony
2..Mini
3.Bjondi
4..Bačko
5.Mojsonček
6.Tadejluka
7.Hanuši
8.10ka
9.Manna
10.Tecka
11.Mk8

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 367
5.4.2010 19:25:43   
MONY25
no, dejte se še ostale pofočkat!!! 10ka pa tecka, zakaj se še nista? ostale se tud hitr dopište!

Mk8-škoooooooda, k vaju ne bouser posted image no, zdj je najbl važn, da se pozdravte-sj se bomo še vidl... pa čestitke za 10 mesecev (mal z zamudo, ampak vseen)user posted image user posted image user posted image

tecka-čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image

alex ma pa dons 10 mesecev user posted image user posted image user posted image

smo mel pa zdj 2 noči prov katastrofalneuser posted image sploh noče spat! včer zvečer sm se prov matrala, da bi zaspal, k drgač sam dol pade, sam da ga položim v pojstlo...včer pa ne...sm ga mogla ujčkat, da mi je v naročju zadremu in kokr sm ga položila v pojstlo, se je zbudu in začel jokat... sm misnla, da sploh nau zaspal-pa čist je bil že fertik! sm ga kr ene parkrat mogla vzet iz pojstle in vse jovo na novouser posted image pa ponoč se mi je ful zbuju, joku, ga pogledam on sedi in joka! dons zjutri mi je prvič do zdj ustal ob 5.30-HAAAALO???user posted image pa čez dan mi sploh noče spat, pa je čist zaspan-skos sam joka-sploh ne vem, a bi bli to zobki, al kaj? nimam pojma...v avtu pa zaspi, k topuser posted image ne vem, a bo od 10 mescov naprej tkoleuser posted image

nč, zdj grem pa tamauga zrihtat, pol pa sam okol padem-sploh nism navajena že tok zgodi ustajatuser posted image sm prov utrujenauser posted image upam, da bo kmal zaspal...

lahko nočko...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 368
5.4.2010 20:29:15   
mini86
ODGOVARJAM SPROTI IN BOM VERJETNO KOMENTIRALA STVARI K SO ŽE BLE KOMENTIRANEuser posted image

bjondi-fotke so super duper..so več kot odlične in jih komi čakam na srečanju..zdj loh k pravš da ti niso všeč vadš na vsakm srečanjuuser posted image user posted image ODLIČNE SO..bo marcel žigata pazu..ga bo mal počesu pa mu pregledu ušesa-tko kt zdjuser posted image
aja pa unga kabla žal nimam-bi tud men prou pršu k mam slike še iz porodnišnice gor

manna-glede M ti js ne morm nč rečt k je še nism mela pa vrejetno bo zarad kont.tabletk tud bl blaga-upam..
glede nočnga obroka..če mislš da bo loh zdržala brez unga obroka ob polnoči bi js skenslala tega..drgač pa tud nau konc sveta če še kšn mesec počakaš..
nš dobi joško pred spanjem in zdj mu že par dni nism dala joške okol 6-7h ampak ga samo k seb uzamm in spiva pol od 8-9h enkrat brez joške..če mam pa polne mu pa dam da mi je lažiuser posted image

mk8-js sm mu dala k je kašlu sinecod kapljice in morm rečt da so pomagale-al je pa takrat že pojenjalo in je blo v dveh dneh dobr-so pa glih prav za moker oz aktiven kašelj k so za izkašljevanje..
če hočš kamilce pa jih prepražš v ponvi da zadišijo in jih ohladiš da so mlačne, zavijš v pleničko in daš na prsa..js se tega še nikol nism spravla delat k kr mislm da mu nam ok zavila in se bo use raztresluser posted image
js sm mu za kašelj dajala domači sirup iz smrekovih vršičkov in pa prepražen sladkor

mony-ej a veš da ma nš tud ene par dni zdele probleme iz spanjem..spet ena faza k bo minila slej ko prej

no js sm bla pa dons pridna in sm nabrala dve tavelki vreči regrata in sva ga z lubijem jedla za večerjouser posted image
mamo pa že zva zobka čist uzuni-oz so že čist predrla..čeprav je dons spet jokcu na vsake tok ponočuser posted image dons dobi calpol da ne bo revčekuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 369
5.4.2010 20:32:11   
10ka
ojla. pa se končuje tale podaljšan viken, poln jajc in mravelj. smo izgubili živce in z biokilom prešprcali kuhinjo. tam je zdaj mir in jaz sem srečna. drugje me niti ne motijo toliko.

mk8 - našim punčkam pomaga, če jim dam pod posteljo lonec zavrete vode s kamilicami (tudi če je čaj iz vrečke). pa s kakšnim baby mazilom jih mažem po prsnem košu - v lekarni imajo cel kup teh zadev... drugače pa kašelj ni panike, tudi glede nalezljivosti načeloma ne. edino laringitisi in bronhitisi so štala, samo takrat se tudi otročički matrajo in veš da je kaj narobe. a je možno, da je prišlo do tega od kakšne alergije? katja je ful nehala kašljat, ko sem ji kupila antialergijski jogi. a je bila veronika pred kratkim kaj prehlajena?

srečanje - se pofočkam za v sredo ob 10h user posted image .

bjondi - fotke so FENOMENALNE!  FUL SI CARICA!

lsica
- upam, da bo maji na difu kaj bolj všeč (saj greš verjetno tja). tista predavanja so kar dolga, pa večina folka potem še plačuje tečaj (čeprav ga lahko plačaš tudi na prvi uri plavanja). jaz upam, da vama bo vseeno uspelo priti na srečanje. bi vaju bilo lepo spet videti user posted image

< Sporočilo je popravil 10ka -- 5.4.2010 20:34:09 >

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 370
5.4.2010 20:40:07   
tecka
sreda 07.04, Kolosej ob 10.uri:

1.Mony
2..Mini
3.Bjondi
4..Bačko
5.Mojsonček
6.Tadejluka
7.Hanuši

8.10ka
9.Manna
10.Tecka
11.Mk8

A bo tako v redu? Mini, ne pozabit na rožce!

No, jaz sem se malo uštela, ker ima naš ta teden popoldne šiht, pa bo šel kar z nama in po svojih opravkih, potem pa bomo imeli skupaj nekje kosilo in ga s Srečkom domov grede samo odloživa v službi.

Evo, naš Srečko tudi ni "čisto taprav". Je včeraj slabo jedel, pred spanjem odklonil flaško. SE zbudil ob 22h in potem spal do 5h zjutrajuser posted image . Trkam nekam, ampak če je Srečko "slab" šele zna dobro spati ponoči. No, danes je malo več pojedel (3 obroke gh), pa spet odklonil stekleničko zvečer. So pa verjetno zobki, ker si vse tlači v usta.

No, prazniki so za nami in jaz sem se po dolgem času naspala. Žal se ne da spati na zalogouser posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.4.2010 20:47:03   
mini86
Mini, ne pozabit na rožce!

sj bodo zdržale če jih jutr ukradm ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
5.4.2010 23:14:17   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec: -
6. mesec: 7210g, 63,5cm     -UVAJANJE GH
7. mesec: 7900g, 66,5cm
9. mesec: 8700g,69cm
Naslednji pregled:
2. mesec: 4350 g
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec: 6700 g, 64 cm      -UVAJANJE GH
6. mesec: 7000 g, 67 cm
8. mesec: 8200 g, 70 cm
Naslednji pregled:
1. mesec:
  -
2. mesec:
 -
3. mesec:
 -
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled :
2. mesec: 6090 g, 62 cm
3. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled:
   4700 g, 56 cm 
2. mesec:   5640 g, 60 cm
3. mesec:   6740 g, 63 cm    - UVAJANJE GH
4. mesec:  
7600 g, 66 cm
5. mesec:   7900 g, 68cm
5.5 mesec: 8200g,  69,5cm 
6. mesec:
7.5mesec:     -              -         -PRVI ZOBEK
8. mesec: 
9000g         -
9. mesec:  9620g , 75cm        -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled: 
2. mesec: 5900 g, 59 cm
6. mesec:
Naslednji pregled:
   3910g, 55,5cm
2. mesec:    -            -
3. mesec:   4850g, 62cm
4,5 mesec: 5620g, 65cm     -PRVI ZOBEK
5. mesec:
   -              -
6. mesec:   6050g, 66,5cm  -UVAJANJE GH
7. mesec:   6750g,    -
9. mesec:   7610g, 72cm
Naslednji pregled:
5400 g,   -
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:    -           -
5. mesec: 8500g, 69cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6.5 mesec:9400g,   -
7.5 mesec:9600g,72cm
Naslednji pregled:

2. mesec: 4800g,63cm
3. mesec:   -
4. mesec:   -                            -UVAJANJE GH
5. mesec: 6000g,71cm
6. mesec:
Naslednji pregled: 16.12
  4560 g, 56 cm
2. mesec:  6420 g, 60 cm
3. mesec:  7640 g, 65 cm
4.5 mesec: 9150g,  70cm      -PRVI ZOBEK                     
5. mesec:    -                         -UVAJANJE GH
6.5 mesec: 10.560g, 75cm
9.mesec:    12.500g ,80cm
Naslednji pregled:

4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec: 6600g, 66cm
5. mesec:  -                            -UVAJANJE GH
6. mesec: 7490g,69cm
9. mesec: 9330g,75,5cm
Naslednji pregled: 04.06.
  3540 g, 53 cm
2. mesec:  4560 g, 55 cm
3. mesec:  5590 g, 60 cm
4.5 mesec: 6680 g, 65cm   
5. mesec:    -                          -UVAJANJE GH
6. mesec:  7490g.67cm
9. mesec:  8680g,75cm
Naslednji pregled:
1. mesec:

3600 g, 51 cm
2. mesec: 
4480 g, 53 cm
3. mesec:  4880 g, 58 cm
4.5 mesec: 5750 g, 61cm     
5. mesec:   -                         -UVAJANJE GH
6. mesec:   6500g, 63,5cm
7.5 mesec: 7000g,66cm
9. mesec:   7500g,69,5cm
Naslednji pregled:
 5600g, 60,5 cm 
2. mesec:   -
3. mesec: 7870g, 67cm
4. mesec:   -                           -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
5. mesec:
9100g,70,5cm
6. mesec: 9470g,72cm
9. mesec: 10780g,77cm
Naslednji pregled:  
 4880g, 58 cm  
2. mesec:      -
3,5 mesec:
7200g, 67 cm 
4. mesec:     -
5. mesec:   8190g, 71cm       -PRVI ZOBEK
6. mesec:   8980g, 73,5cm
9. mesec: 10450g,77cm
Naslednji pregled: 17.06 
1. mesec:
 5575g,56cm 
2. mesec:    -          -

3. mesec: 
7150g,63,5cm 
4. mesec:    -          -                  -UVAJANJE GH  -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:    -          -
6. mesec: 8385Gg,70,5cm
9. mesec: 8730g, 74cm
Naslednji pregled : 03.06
4360g ,56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec: 6590g, 63,5 cm
4. mesec: 7400g, 66 cm
5. mesec:                               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8350 g, 69 cm
Naslednji pregled:  ?
  -        
2. mesec: 5670g,  59 cm
3. mesec: 6940g,  64cm
4. mesec: 8190g,  70cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH 
6. mesec: 8780g, 72cm       -PRVI ZOBEK 6,5m
9. mesec: 9900g,75cm
Naslednji pregled: 

1. mesec: 
3780g , 53cm
2. mesec:  5200g ,57cm 
3. mesec:  
5900g ,60cm
4. mesec:  7000g ,65,5cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:  
7400g, 65,5cm 
6. mesec:

7870g, 68,5cm   -PRVI ZOBEK 6m,29dni
8.5 mesec: 9900g,75cm
9. mesec:   9480g, 75,5cm
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI    
20.manna                (8.06)     08.06      Manca(3580g,56cm) PD
1. mesec:  4070g,56cm
2. mesec:  4690g,58cm
3. mesec:  5420g,60cm 
4.5 mesec: 6150g,64cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH
6. mesec:  6780g, 66cm      -PRVI ZOBEK
9. mesec:  7320g,70cm
Naslednji pregled:
2. mesec:  5500g, 56cm
3. mesec:  7100G,62cm
4.5 mesec: 8200g
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec: 
9550g, 70cm         -PRVI ZOBEK 6m26dni
Naslednji pregled:
  3880 g, 54 cm 
2. mesec:  5000 g, 56 cm
3,5 mesec: 6000g, 61cm
4,5mesec:  7200g, 65,5 cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:   -
6. mesec:  8000g, 67,5cm
9. mesec:  9800g,
Naslednji pregled: 30.03
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440g, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec: 6480g,  -
6. mesec: 7300g, 66cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6. mesec: 8250g,74cm
Naslednji pregled:

4725 g, 55 cm
2. mesec:      -
3. mesec:    6540 g, 62,5 cm
4.5 mesec:  7120 g,   - 
5. mesec:    7400 g, 67cm    -UVAJANJE GH
6. mesec:    8100g, 68cm     -PRVI ZOBEK
9. mesec:    9500g,71cm
Naslednji pregled:  
2. mesec:  4850 g, 56,5 cm
3. mesec:  5630 g, 59,5 cm
4.5 mesec: 6460g, 63cm
5. mesec:      -
6. mesec: 7160g, 66,5cm
9. mesec: 8280g,71,5cm
Naslednji pregled:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4.5 mesec: 6520 g, 67 cm
5. mesec:    -          -                -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g,71 cm
7. mesec:    -           -                -PRVI ZOBEK 7m7dni
9. mesec:  8430g,75,1cm
Naslednji pregled:
   - 
2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm        
4. mesec:   -                     
5. mesec: 7750g,66cm       -UVAJANJE GH
6. mesec:
7930g,69cm
8.5 mesec:                          -PRVI ZOBEK
9. mesec:  8700g,75cm
Naslednji pregled: 09.06
  4425g, 55cm
2. mesec:  5210g, 60 cm
3. mesec:   -
4.5 mesec: 6390g,65cm 
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g ,67,5cm
7. mesec:  7440g, 69cm
Naslednji pregled:

2. mesec:   6887g,64cm
3. mesec:   7660g,65,5cm
4. mesec:      -
5. mesec:   9005g, 71cm
6.5 mesec:  9675g,74cm
9.5 mesec:10410g,80cm
Naslednji pregled:
1. mesec:
 3590g, 55cm 
2. mesec: 
4920g, 57,5cm
3. mesec:
5600g, 62,5cm  
4. mesec: 6130g, 64,7cm 
5. mesec: 6530g, 66,7cm      -UVAJANJE GH 
6. mesec: 7200g, 69,5cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled :
   3940g, 53 cm
2. mesec:      -
3. mesec:   5300g,60cm
4.5 mesec: 5870g,62cm      -UVAJANJE GH
5. mesec:
     -
6. mesec:   6600g,65cm
7. mesec:     -                      -PRVI ZOBEK
9. mesec:  7370g,68,5cm
Naslednji pregled: 
1. mesec:
   4620g, 55cm
2. mesec: 
  6180g,61cm
3. mesec: 
  7150g,64cm
4.5 mesec: 7930g,66,5cm
5. mesec:     -                         -UVAJANJE GH 5,5m -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec:
   8650g, 69cm
Naslednji pregled :15.03
   4255g, 54,5cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3,5 mesec: 6280g,62cm
4. mesec:     -                         - UVAJANJE GH
5. mesec:     -                         -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec: 7700g, 67,5 cm
7. mesec: 8000g, 68,5cm
Naslednji pregled:
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec:
6500g,  62,5cm
4. mesec:  8170g ,71cm           -UVAJANJE GH -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:
   -
6. mesec: 10 kg ,74,5cm
Naslednji pregled: 17.03
2. mesec:  -
3. mesec: 7300g,63cm
5. mesec:  -
6. mesec:  9270g,70cm      -UVAJANJE GH 6,5m
7. mesec:  -                        -PRVI ZOBEK
9. mesec:  10.420g,75cm
Naslednji pregled:

PD
1. mesec: 
4530g, 54,5 cm
2. mesec:  
5310g, 57,5 cm
3. mesec:  
6280g, 60,5 cm
4. mesec: 
7150g, 62,5 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
37.10ka                  (30.06.)    19.06.     Katja (3400 g, 51cm) PD
1. mesec:
3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:    -
5. mesec: 6530g, 68cm      -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
6. mesec: 7210g, 70cm
Naslednji pregled

5405g, 59 cm
2. mesec:  5995g, 62 cm
3. mesec:  6850g, 66cm
4.5 mesec: 7850g, 69cm    -UVAJANJE GH
5. mesec:     -           -
6. mesec: 8470g, 72cm      -PRVI ZOBEK 6m17dni
Naslednji pregled:  16.03.2010
1. mesec:
  4190g, 54,5cm 
2. mesec: 
 4960g, 57,5cm 
3. mesec: 
6190g, 62cm 
4.5 mesec: 7340g, 67cm 
5. mesec:    -                        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6. mesec:
8040g ,67,5cm
9. mesec: 9440g,72cm
Naslednji pregled :

4630 g, 55 cm 
2. mesec: 
5680 g, 59 cm
3. mesec:  6100 g, 62 cm
4.5 mesec: 7200 g, 65 cm
5. mesec:     -            -           
-PRVI ZOBEK
6. mesec:  7820 g, 68 cm
7. mesec     -             -            -UVAJANJE GH
Naslednji pregled

2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec: 6860g,  -               -UVAJANJE GH 4,5m
5. mesec:
    -                          -PRVI ZOBEK
6. mesec:
7510g, 67cm
9. mesec: 8100g,73cm
Naslednji pregled:
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec: 6830g,61cm              
4,5 mesec:8100g,70cm         -UVAJANJE GH
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled:  11.01

1. mesec: 
3700g, 53cm
2. mesec:  4900g, 56,5cm 
3. mesec: 

5330g, 59cm
4. mesec: 
6030g, 62,5cm
5. mesec:

6440g,63,5cm
6. mesec:  6730g, 66cm              -UVAJANJE GH
9. mesec:  8020g,69,5cm            -PRVI ZOBEK 9m5dni
Naslednji pregled
:

NICK                          (PDP)     RODILA     PODATKI                                        
44.bjondi                  (27.06.)    27.06     Žiga (3160 g, 51cm) PD
1. mesec:
4800 g, 56 cm
2. mesec: 6400 g, 59,5 cm
3. mesec: 7700 g, 64,5 cm
4. mesec:   -             -
5. mesec: 8670g, 68,5cm
6. mesec: 9430g, 70,5cm       -UVAJANJE GH 
8. mesec:  -              -             -PRVI ZOBEK 8m29dni
9. mesec: 9830g, 73cm
Naslednji pregled: 
2. mesec:  5390 g, 59 cm
3. mesec:  6720 g, 62,5 cm 
4. mesec:  7620g,    -               
5. mesec:      -          -               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8999g,70cm
Naslednji pregled:
1. mesec:
  4400g,56cm
2. mesec: 
 5300g,59cm
3. mesec: 
 6600g,63cm
4. mesec:  6920g,67cm
5. mesec:    -           - 
6. mesec:  8600g,69,5cm
Naslednji pregled : 01.04
2. mesec: 6220 g, 62 cm
3. mesec: 6987g,  64 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 373
5.4.2010 23:14:31   
bjondi
user posted image

JANUAR
kaminek -4.1.1982
Tira         -13.1.1982
    meti21   -21.01.1980

FEBRUAR
lino        - 19.2.1978
Majana79  - 24.02.1979
mk8        - 28.2.1985
mandreja-28.02

MAREC

Janci F    - 4.3.1981
Bačko      - 9-3-1979
july08      - 9.3.1978

APRIL
princ_princeska-08.04
mojjaka        - 9.4.1979 
smrketa84     - 14.4.1984
Snoopyka     -17.4.1991 
      mony     -14.4.1983

MAJ
dreamhorse    - 5.5.1982 
Naty-Taja       -18.5.1978
tadejluka  -20.05
mini86            -26.5.1986
manna       - 27.5.

JUNIJ
kalanteja         - 16.06.1983
blu        - 20.6

JULIJ
Lsica-05.07 

AVGUST
jabolka         - 17.8.1981

SEPTEMBER
lenika          - 23.9.1978
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever    - 2.10.1985
bamoocham     - 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši           - 2.11.1976
tinca84            - 10.11.1984
Fragola            - 25.11.1981
bjondi             - 30.11.1975

DECEMBER 
  luši              -19.12.1988
deja777      - 26.12.1984

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.4.2010 23:14:40   
bjondi
user posted image   

16.04  Alina -LARA

13.05  mojsonček-ZOJA

18.05  nancy300-MIJA

21.05  tinca84-NIK

26.05  smrketa24-MATEJ
26.05  dreamhorse-ŽANA

30.05  minča-NEJA
30.05  mišel09-NOEL
30.05  jabolka-SOMAYA

01.06  mojjaka-JAKA

02.06  princ_princeska-KLARA

03.06  lino-MAKS

04.06  mk8-VERONIKA
04.06  tira-MARCEL
04.06  janci f-TOM
04.06  tadejaluka-BLAŽ

05.06  majana79-JURE
05.06  hanuši-BINE
05.06  mony25-ALEX

08.06  manna-MANCA

09.06  meti21-GAJ
09.06  kalanteja-JULIJA
09.06  deja777-DANAJA TEA
09.06  bačko-LORA
09.06  goldy-ALJA

10.06  tecka-SREČKO
10.06  july08-JULIJA
10.06  lenika-DAŠA
10.06  blu-HANA

11.06  fejči-TIAN

15.06  ovnica78-IVA
15.06  betea-IZAK

16.06  fragola-LANA
16.06  mandreja-TARA

18.06  naty taja-URBAN
18.06  harley-MARJETA

19.06  10ka-KATJA

21.06  kaminek-PATRICIJA
21.06  mita21-MATIJA

22.06  sončnica79-KAJA

24.06  mala_princeska-MANCA

25.06  bamoocham-NEŽA
25.06  mini86-MARCEL

27.06  bjondi-ŽIGA

29.06  petra2008-NINA
29.06  lsica-MAJA

07.07  snoopyka-ALBINA

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?