mojsonček
|
Dan! jooooj babe, kolk ste načvekale... mislm pa še pirhe ste barvale pa potico pekle pa doma vse spedenale... pa ko vam rata jst še zmer čilam po bilancah u cerkev sem nehala hodit 20 let nazaj (pa moja mami tega še zmer ne more prebolet) tko da nimam nobenih obveznosti z žegnom in ostalimi stvarmi... pirhe pobarvamo, potico dobimo itak gremo pa vedno k njegovim ali pa mojim staršem na kosilo in to je to... no, kar je ostalo v mojem ementaler spominu... MONY superca, da ni nič narobe... zdej se pa lahko pofočkaš za sredo, če se še nisi MINI ma kaj ti bo marela, če maš plac v avtu, vidš, da Marcel uživa v svojmu vozičku k kraljevič na prestolu bošček... upam, da nau taka štala z zobki, veš kolk jih more še vn pridt a je jovo dobr skuhu TIRA jst sem iz Radovljice pa pridem na srečanje... sploh niso sam Ljubljančanke... pa tecka pa july mata tut kr neki km za narest preden pridrajsata do LJ... ti kr prid, če maš prevoz BJONDI pa kva mate to zdej ene probleme s kupčki slikce so zih vse super, itak, če s ti tak profi... kr kkšno nalimej, da nam bojo še bl fouš tiste, k nočjo pridt pa kr povej, če rabmo cdjke prnest... 10ka Katja je prou faca, kako je zaspala zadnjič a so mravlce še hude in razgrajajo po bajti? TECKA naša je čist nora na zadrge, gumbe, ročaje od torbic, etikete itak rulajo... jst tut še ne bom imela nove frizure pa sm tak k bi mi en prdnu v glavo MANNA čestitke za diplomo z desetko! upam, da vama rata pridt naslednjič za dalj časa, res smo se mele luštn SMRKETA vidva z Matejem tut še prideta ane pa JULY, MALAPRINCESKA, TADEJLUKA, BAČKO, HANUŠI ti si tut enkrat na glas razmišljala o tem, da bi se pridružila ammmm... zdej pa ne vem več kva sm hotla še pametnega povedat.... grem še mal pošnofat po netu... tamala spi, tamau uživa s frendi na igrišču, moj se je zavihtel na bicikl nekam v hrib, pred tem smo šli paen krog okoli blejskega jezera (pa je fuuuul pihal ) lep vikend vam želim