Anonimen
|
obcinarka: oprosti ampak to, da napišeš, da ne boš razmišljala, da se kdaj kaj slabega lahko naredi ampak samo o tem kaj boš lepega doživela se meni ne zdi realno. me ne moreš prepričati da je. vedeževalstvo je bilo mišljeno sarkastično, ker si praševala ZAKAJ ti je slabo - tega ne morem vedeti. zato pravim, da nisem vedeževalka (drugič bom pisala s podnapisi a velja?) je pa tako, da se slabost pogosto začne "iz danes na jutri" in... kaj naj ti tu napišemo? relacija postov iz treh smeri: morda, ker nobena od nas ne sprašuje vedno ena in istih stvari. danes debatiramo o materinski, včeraj smo o nečem drugem. o posteljicah, 3d in ne vem čem še vse smo tudi pred kratkim (mislim, da si ravno ti o tem spraševala). zato sem ti tudi odgovorila, da sem o tem že pisala. če je tebi tema butasta še ne pomeni, da tema dejansko je butasta - meni se npr. zdi praktična tema o materinskih knjižicah. sploh če s tem kateri ob nesreči prihraniš hujše posledice. npr. lidik ni vedela, da naj bi jo imela zraven in mislim, da če bo (bog ne daj seveda!!!!) kdaj kaj narobe ji bo morda prišla prav in bo vesela, da smo danes toliko o tem debatirale. zgleda, da na tej temi pač nismo same takšne, ki bi govorile samo o opremi, o slabostih, o trebuhu in o otrocih. hvala bogu se znamo pogovarjati še o čem drugem in se ni zdaj svet ustavil ko smo zanosile. mislim, da vsaka od nas pove svoje težave, svoje menje in svoje izkušnje. o vsem in ne samo o "čudoviti izkušnji biti noseča". ker meni se življenje vrti še okoli cca 30 drugih zadev vsak dan in tudi tiste rada predebatiram. srčno upam, da bom ostala takšna tudi, ko bo tole moje detece privekalo na ta svet - da ne bom debatirala samo o otroku ampak še o milijon drugih zadevah. Arwenko: po moje boš zdaj tudi ti nesramna. a imaš tudi ti kdaj občutek, da smo dolgočasne, da te nalašč ignoriramo, da...? če ga imaš se ti opravičujem. ker ti pač ne moreš biti v krogu "treh", ker se še nismo spoznale a veš Lidik: pa sem mislila, da sem jaz nesramna.
|