Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 15:10:12
|
|
|
|
lidik
|
ja sej obe bova najprej pile tisto vodo. Potem pa počakava eno uro in potem naprej.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 15:10:48
|
|
|
|
lidik
|
o urskaf uživaj..... se tipkamo jutri...pa ne nastavljaj se preveč vročini !!!!!! Pazi nase - boljše da se krma ne spravi, kot da bi bilo kaj narobe. Pa pa
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 7:39:55
|
|
|
|
obcinarka
|
jutro bejbe.. dans se prav dobro diha, sem kar nekak fit... jaz sem pa ratala pozabljivka... očala načeloma nosim v službi ker sem skoz za računalnikom... vsak dan jih pozabim doma!!!!!!!!!!!!!.. pa še napisala sm si, pa ne pomaga!!!.. drgač pa... menda bova dans šla z mojim pošnofat po trgovinah za bebico... vsaj enmal firbcat, čeprav dvomim, da se bom težko uprla kakšni cunjici!!!!!!!!!!. ideja z njegove strani, tako da.... me je kar presenetil,ker pa ja poslušam... ahhhhhhhhhhhhhhhhh sej mamo še fulllllll časa!!!!!!!!!!! lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 7:44:13
|
|
|
|
lidik
|
jutro babike. Kako ste? Jaz sem super, ker se da končno normalno dihat. Moram izkoristiti dokler traja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Oooo danes se pa res da dihat. Čeprav naspana pa nisem... sem se začela ponoči prebujati in sem potem zjutraj takšna, kot da ne bi nič spala. Za vsako, ko se hočem obrniti se zbudim - zgleda, da podzavestvno....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:07:59
|
|
|
|
lidik
|
Oooo T.Z. . Sej še samo trikrat moraš vstati, potem boš pa lahko nadoknadila in tisto kar ne boš ponoči se naspala malo v dopoldan potegnila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:13:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mah saj tudi zjutraj ne bom mogla verjetno. ampak vseeno pa se mi ne bo treba spakirati v avto pa v službo, kar bo tudi nekaj pomenilo... saj tistega prav trdnega spanca pa že kar nekaj časa nimam več...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:23:10
|
|
|
|
lidik
|
ja sej verjamem da ne. Je pa res kot si rekla, da tudi če ne boš mogla spati boš vsaj imela več možnosti da počivaš. In pazi se če je ne izkoristiš !!! Bom jaz huda.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:31:35
|
|
|
|
Arwenko
|
Dober dan punce...jaz sem pa danes spala celih 12 ur, v kosu, ne morem verjet, včeraj sem se malo vlegla zvečer ob 7h, ker sem bila utrujena in iz tega je nastalo danes zjutraj ob 7h Kak ste potem kaj, a se danes vsaj na en kafe dobimo, tudi če urskaf nima časa?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:38:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pridejo fantje pripravljati podporo za vlivanje plate na mojo garažo (vlili naj bi jo jutri), tako da jaz tudi zdaj ne morem... Upam samo, da ne bo deža popoldne, da bodo lahko vse pripravili. Prej toliko časa suša zdaj se pa nekaj pripravlja. Aja, pa upam, da bo šlo - dokončati je treba vhod v nadstropje in če bo šlo (bodo danes fantje povedali) bodo še tam kar vlili beton... Tako da ubijemo 2 muhi na 1 mah
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:38:13
|
|
|
|
urskaf
|
Dobro jutro punce!!! T.Z., se pridružujem lidik, bom jst tud huda, če ne boš izkoristila časa za počivanje!!! Tak da, pazi se, dve boma hudi na tebe.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:38:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja sej verjamem da ne. Je pa res kot si rekla, da tudi če ne boš mogla spati boš vsaj imela več možnosti da počivaš. In pazi se če je ne izkoristiš !!! Bom jaz huda. A veš, da včeraj zvečer nisem imela skoraj nič zatečenih nog, ker sem popoldne počivala?! Ampak to je takoooo težkooooo!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:38:46
|
|
|
|
urskaf
|
Da malo pokomentiram OBLAČILA JA komplet za iz porodnišnice JA bombažna jopica JA 5 x mako majčke dolg rokav JA Topla vreča / topel pajac za hladne dni JA 8 x bodi z dolgimi rokavi JA 3 x bodi s kratkimi rokavi 5 x žabice do pasu JA 2 x hlače z naramnicami JA 2 x plišasti pajac (teh je boljše imeti malo več) JA 2 x bombažni pajac JA 4 x bombažna kapica JA 2 kom pižama (pajacek) 1-2 "lepa" kompleta (če mene vprašaš, so vsi kompleti lepi ) JA 5 x nogavičke, copatki HIGIENA, PRIPOMOČKI JA povijalne plenice (če moraš široko povijati, drugače ni treba) JA plenice za enkratno uporabo JA 20 – 30 x tetra plenice JA slinčki JA Mandljevo ali olivno olje JA Hladilno mazilo Otroško milo, trdo JA Bombažna vata JA 70 % alkohol JA Fiziološka raztopina Gaze za umivanje popka (to se dela z vato oz kasneje palčko za ušesa) JA Robčki za brisanje rite () JA aspirator za nos sterilni zloženec 5x5 cm bepanthen JA Termometer za vodo JA Škarjice z zaobljenimi konicami Gost glavniček JA Mehka krtača za lase JA Steklenička JA Duda čaj za novorojenčke (boljše, če imate domače kamilice, janež in kumino, pa to prekuhate) JA 2 cuclja za steklenički za novorojenčka številka 1 (eden je zaenkrat dovolj, kupiš pa drugega, ko moraš menjat - na par mesecev) Ščetka za čiščenje stekleničk JA prsna črpalka (ni nujno, včasih pa prav pride) JA palčke za ušesa JA naravna spužva za umivanje JA 2 x otroška brisača s kapuco OPREMA JA Voziček JA Lupinica JA Posteljica, premično dno po višini in premične stranice JA Jogi JA Rjuha JA Odejica za spanje JA Preobleka za odejico JA Jogi rjuha Gumirano platno JA Previjalna podloga JA Banjica JA odejica (mehka) JA krpice za umivanje (male zarobljene pleničke) JA koš za plenice posodica za vodo (za na previjalno mizo) To je samo moje mnjenje, ni nujno, da za vse velja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:41:14
|
|
|
|
lidik
|
uau T.Z. vi boste pa danes super pridni. No jaz mislim da ne bo dežja in da boste lahko vse to pripravili. Drugače pa jaz tudi zdaj ne morem. Sva se tudi z mojim zmenila da greva na hiško malo pospravit, ker od sobotnega dela je ostal pravi svinjak gor.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:41:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Urskaf prvič: ok, obljubim, da se bom potrudila, da bom priiidno počivala. Btw: sms si dobila včeraj? drugič: a te lahko prosim še eno "bedarijo"? A napišeš še kakšne številke si imela cotik za otroka pripravljene? Tako... na približno. Ker nimam nobenega občutka koliko bi imela "za prvo silo" npr. št. 56 ali pa št. 62.... Lidik: a kaj res vsi delamo pri zidariji nekaj? Madona, jaz sem mislila, da imava samo še dnevno za prebeliti... ja itak, v stanovanju! Kaj pa okoli?
< Sporočilo je popravil T.Z. -- 20.7.2010 8:42:52 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:42:28
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja sej verjamem da ne. Je pa res kot si rekla, da tudi če ne boš mogla spati boš vsaj imela več možnosti da počivaš. In pazi se če je ne izkoristiš !!! Bom jaz huda. A veš, da včeraj zvečer nisem imela skoraj nič zatečenih nog, ker sem popoldne počivala?! Ampak to je takoooo težkooooo!!!! Draga moja tudi če je težko, boš morala zdržati !!! Si slišala urskaf - dve boma hudi, ne samo jaz. Pazi se naju. Sigurno bi bilo huje to drugo kot pa to, da počivaš.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:45:47
|
|
|
|
lidik
|
urskaf jaz bi tudi bila vesela tega odgovora za katerega te sprašuje T.Z. se namreč tudi jaz obadam s tem, ali kupujem 56 ali že kar 62. Ker sem od parih dobila nasvet da boljše da kupim kar 62, ker 56 bo imela mogoče samo kakšen slab mesec. T.Z. ja na mojo žalost se je spet začelo nekaj premikati ja. In veš kako super zdaj zgledata ti dve sobi, kjer je strop končan - sam slaba stran tega pa je, da je moj dobil voljo, da bomo zdaj bolj pridno in hitro delali.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ahahaha a ti veš kako smešno in čudno se tole sliši za tiste, ki ne vejo v čem je fora?!?!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:47:30
|
|
|
|
obcinarka
|
punce a se nagibate k 3d, 4d... kam boste šle... in.. a se je treba dost prej naročat??.. ma ktera izkušnje s ceno?? vsak komentar je dobrodošel.. zaka mi je pa dans slabo??? do sedaj nkollllllllllllll
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede 3D/4D sem pa tudi na tej temi že parkrat povedala kje sva bila in kako je zgledalo. Vse informacije pa na: www.storklja.eu
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:50:32
|
|
|
|
Arwenko
|
V takšnih trenutkih sem jaz tako vesela, da imava midva hiško ne...ker si ne predstavljam živčnosti z zidanjem. Edino kar me muči, da je hiša še vedno napisana na mojega tasta, čeprav živima midva sama v njej, pa se nekako sploh ne da z njim nič pogovarjat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj mi2 sva tudi v hiši... in je super. Ampak vhod še ni dokončan pa ena garaža se je podrla (bila je naknadno kupljena), ker je bila vlažna podrtija. In se je na novo pozidalo, zdaj pa pridejo vliti plato. Si pa tudi ne predstavljam živcev, ki jih lahko potrošiš pri raznih "majstrih" ko se spraviš zidat....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 8:52:53
|
|
|
|
obcinarka
|
no jaz sm pač bolj frišna in nisem tolk prisotna, pač raje vprašam,, hvala, bom pregledala
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:00:10
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha T.Z. ja po mojem se mora tistim ki ne vejo zakaj se gre, zdeti da sem malo zmešana. Drugače pa tudi midva živiva v hiški, samo sedaj sva pri meni doma, si pa počasi zidava svoj domek.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:00:59
|
|
|
|
urskaf
|
Jst sem imela večino pripravljene cotke 62, samo ene par 56. Pa teh 56 skor nisem rabila, ker je bil mali že ko se je rodil velik 55cm, pa težek 4,25kg. Čist odvisno je kako bo čmrlek velik. Bom poiskala njegovo knjižico doma, pa bom napisala kak je potem rasel po mesecih.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 20.7.2010 9:01:18 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?