Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:02:14
|
|
|
|
urskaf
|
Aja, T.Z., ja sem dobila sms.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
wooow ti si mela pa VELIIIKEGA otroka! btw: katero bom še za ušesa danes? mislim... imate vse materinsko knjižico vedno pri sebi ane?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:05:16
|
|
|
|
lidik
|
o urskaf hvala ti. Potem res zgleda da najbolj pametno, da od zdaj naprej kupujem 62, a ne? Sej verjetno ti bolj proti koncu nosečnosti povedo koliko je že velik tvoj čmrlj, da če bi bi res precej manjši, bi lahko šla na hitro kaj kupit, a ne?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:05:43
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz jo imam načeloma vedno v torbici, če pa grem s psi na sprehod ali pa kam skočim, da samo denarnico in mobitel vzamem, takrat je pač nimam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:06:00
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. wooow ti si mela pa VELIIIKEGA otroka! btw: katero bom še za ušesa danes? mislim... imate vse materinsko knjižico vedno pri sebi ane? Sej sem rekla, da bom jutri jo imela !!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. wooow ti si mela pa VELIIIKEGA otroka! btw: katero bom še za ušesa danes? mislim... imate vse materinsko knjižico vedno pri sebi ane? Sej sem rekla, da bom jutri jo imela !!! mi2 sva se že zmenile
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:07:01
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik pomoje če bi bil tvoj črmlj manjši, ti lahko gre tudi tvoj kakšno malenkost kupit v tem času ko si v porodnišnici, jaz ne bom nič kaj preveč komplicirala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:07:13
|
|
|
|
lidik
|
sej vem da sva se, samo še vseeno tu potrdim, da bo bolj 100%
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:09:19
|
|
|
|
obcinarka
|
jaz mam zaenkrat par bodijev 56,-te sm kupla pa edino kar sem dobla ( hlačke+pajacke) pač te številke... drgač pa 62 večino... sam ne vem zaka se mi dozdeva da naša beba ne bo glih ravno velika.. al pač?? ka pa vem, če je odvisno od staršev... hahahahah pol bo 3 kg zgornja meja.. ampak pustimo se presenetit.. mislim da dans dobim še eno postlico za dnevni prostor,, ker je mal drugačna kot ostale mam že ideje kk jo bom pobarvala, videz pa bolj rustikalen, kjer bom večino časa-+pritličje hiše pač, spalnica je pa 2 štuka gor, tam pa smo postlico že postavli.. jah, pa banjice kopalne mal čekiram... slabo mi je pa še kar.. čudno
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:14:44
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, naš mali je bil pravi velikanček, še zdaj je. Je pa malo odvisno od staršev, ja. Midva sva oba velika. Jst 1,78m, moj pa 1,88m, tak da drugače skor ni moglo bit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:15:39
|
|
|
|
urskaf
|
Knjižice pa jst nikoli ne nosim s sabo. Če bi jo, na koncu ne bi bila več podobna knjižici.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:18:08
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, midva imava tudi, jaz 1,80, moj 1,85, pa jaz sem imela krepko čez 4 kg in 53 cm...upam, da nebo tak ogromen otrok no
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:20:14
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ja, midva imava tudi, jaz 1,80, moj 1,85, pa jaz sem imela krepko čez 4 kg in 53 cm...upam, da nebo tak ogromen otrok no Ja, zna biti, možnosti imata vse.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:20:54
|
|
|
|
lidik
|
hmmm no glede na to, sva midva malo manjša, bo upam da pri nama bebika tudi malo manjša.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:23:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Knjižice pa jst nikoli ne nosim s sabo. Če bi jo, na koncu ne bi bila več podobna knjižici. Mislim... To je trenutno bolj pomembno, kot da imaš osebno zraven. Da imajo npr. v primeru kakšne nesreče reševalci oz. zdravniki takoj vpogled v potek nosečnosti ne pa da ti morajo še preglede delati!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:26:46
|
|
|
|
lidik
|
ja ja T.Z. kr povej ji - urskaf ti pa pridno poslušaj - jaz sem že slišala to lekcijo. No moram priznati, da pri meni je imela učinek, ker sem se zamislila in obljubila, da jutri jo dam v torbico.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:27:36
|
|
|
|
urskaf
|
Nisem nikoli na kaj takega študirala. Saj, če že imaš nesrečo, ga morajo tak al tak pregledat, če je vse vredu z njim.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 20.7.2010 9:28:25 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja že, ampak imajo manj dela s krvno skupino pa rh faktorjem pa ugotavljanjem tednov nosečnosti pa...... samo pogledajo v knjigo, preverijo ujemanje ter gibe/utrip in je lažje...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:29:57
|
|
|
|
lidik
|
ja to že, samo je pa fino da imajo druge podatke oz. izvide pri sebi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:30:13
|
|
|
|
obcinarka
|
no punce zdej pa nesreče pa take zadeve dejmo mal vstran, no.... pa ne razmišljat o tem kaj vse se lahko bi se lahko.... vsak dan je nekaj posebnega in takšnega ga je treba vzet... samo sončno!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:30:35
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, mami. OK, mami. Jo bom dala popoldan v torbico. Bom pridna punčka.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:32:25
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka vak dan je nekaj posebnega in takšnega ga je treba vzet... samo sončno!!! Se strinjam! Sam preveč sončno pa tudi ne, ko potem je kr hitro prevroče.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:33:31
|
|
|
|
Anonimen
|
no 2 sem že spravila k pameti! obcinarka: to je vse že res. ampak mislim, da je kdaj pa kdaj treba pomisliti tudi, da življenje ni samo sreča ampak, da lahko gre kdaj tudi kaj narobe.....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:38:09
|
|
|
|
lidik
|
obcinarka jaz se tu čisto strinjam s T.Z. sej ni to zdaj tisto, da bi klicale nesrečo, ampak pač pomisliš na vse možnosti, glede na to, da vidiš kaj se danes vse dogaja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 9:50:36
|
|
|
|
obcinarka
|
ne bom pametna ampak jaz bom rajš mislila na bejbico pa na vse lepe stvari ki naju čakajo....zato, se veselim in ne bom študirala kaj vse hudiča se pa lahko zgodi!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?