Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 12:37:50
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko prej si T.Z. delala lušte, zdaj jih boš pa meni. Predvsem jih sama sebi delam...ker nimam nič sladkega v bližini kaj ti tudi nimaš nobene trgovine tako čisto pri roki? Jaz imam peš do prve trgovine dobrih 10 minut. Ufff sej še dobro da ni čez cesto.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 12:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
no a lahko prosim nehate s hrano? sladko pa McD pa.... madona no! če bo katera zlati delišes naj pride po njega. meni se ga ne da pojest, sem preveč lena
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 12:43:18
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi sej boljše da res nehamo, ker drugače se bom začela slinit tu za mizo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 12:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
a veste kaj sem pa danes zjutraj razmišljala? kak je fajn k ni nobene gužve na cesti... se pozna, da so doputi. se mi zdi, da sem kr ene 5min prej tukaj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 12:45:59
|
|
|
|
lidik
|
o ja sej to se res pozna. Že prejšnji teden se je. Jaz pridem takoj na glavno cesto, včasih sem pa tudi po 10 minut čakala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 12:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
mate pa potem kar smotan dovoz/izvoz. teh problemov jaz nisem imela ampak popi...vam pa, ko se kdo 60 vozi celo pot laško-celje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 12:47:40
|
|
|
|
Arwenko
|
Definitivno se pozna na relaciji Ce-Mb fuuul, da so dopusti, sploh zjutraj na vpadnici v MB se mi zdi. Pa tudi relacijo MB-LJ, sem v zadnjem tednu 3x prevozla, pa je bilo vsepovsod manj gužve, razen v sami Lj, sem šla s kolegico na pijačo, pa sem skoraj živce zgubila, da sem prišla do in potem iz centra.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 12:50:30
|
|
|
|
lidik
|
ja veš smo ravno pri glavni cesti Šentjur - Celje doma in sej veš kako je to - zjutraj vse v službo - katastrofa. Drugače pa Arwenko tebi se mora še to bolj poznati na daljši relaciji ja. Kr uživajmo zdaj, ker bo kmalu spet gužva - potem še večja, ker bo spet šola.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 13:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ah jaz bom gužvo malce preskočila za eno leto. ve pa tudi vsak čas... tako kot čas teče, bo to tik-tak tukaj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 13:37:39
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo...po novem ima tudi McDonalds dostavo, ki se imenuje lepo izšolan mož
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 13:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
looooool
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 13:46:04
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha Arwenko super dostava.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 14:30:22
|
|
|
|
Oxer
|
Evo mene, sem že nazaj. Prvič videla svojo malo pikico in sem čist happy. G si je vzela čas, ker sem bila zadnja naročena in sva na dolgo debatirali in opazovali mojo 5,4 cm veliko pikico. No zdej menda ni več pikica. Malo nama je nagajala in je najprej ležala na boku ampak nama jo je uspelo obrniti v pravilno lego. Vse ostalo b.p. NS 1:14000, tak da ni straha, sem pri prvi imela manj. Naslednji pregled 1.9. Zdej sem si pa oddahnila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 14:33:43
|
|
|
|
obcinarka
|
ja bravo, lepooooooooooo.. to so lepe novičke, kar veselo naprej.. boš vidla kak hitro mine pa bo že morfologija, pa bo čmrlj še večji in bolj zanimiv... zdej pa neki za dušo... si privošči!!!!! uživaj dan
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 14:37:00
|
|
|
|
Oxer
|
Sem čisto sama doma (no razen žvauc), mala je na počitnicah, moj je na službeni poti in bom popoldan šla v šoping .... zame!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 14:49:17
|
|
|
|
Arwenko
|
Oxer super...bravo za pregled
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 14:49:58
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oxer Sem čisto sama doma (no razen žvauc), mala je na počitnicah, moj je na službeni poti in bom popoldan šla v šoping .... zame! A greš v Celje na šoping, pol pridi na en kofe, ker jaz sem tudi sama
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 14:51:24
|
|
|
|
obcinarka
|
tako se dela... pravilno, to enostavno pač mora bit.. kakšen fajni nakup in seveda se morš potem malo pohvalit tule.. lep dan
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 14:52:58
|
|
|
|
Oxer
|
Če se odločim za Celje, pokličem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 14:55:16
|
|
|
|
Oxer
|
Če bo le volja, ko domov pridem. Po navadi vidim še samo predmete, ki so v vodoravni liniji - ala postelja, kavč,...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 15:07:42
|
|
|
|
Arwenko
|
Oxer...veš kak te razumem, jaz sem iz včeraj na danes spala celih 12 ur, enostavno me je položlo že malo za tem, ko sem prišla iz službe.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 15:21:34
|
|
|
|
lidik
|
Oxer te tudi jaz razumem in Arwenko mislim da danes bom pa jaz to naredila kar si ti včeraj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 15:23:18
|
|
|
|
Arwenko
|
Nič bejbe...jaz grem domov počasi, ni mi več. Grem poležavat, če bo imela Oxer ali katera druga cajt za kofe, pa naj javi , sem itak sama do večera, ker je moj v službi. Po svoje se meni sicer tudi šopinga lušta, pa je denarnica bolj suha, tako da bo to kdaj drugič najbrž.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.7.2010 15:36:53
|
|
|
|
Oxer
|
Lep preostanek dneva vam želim.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 7:30:50
|
|
|
|
lidik
|
dobro jutro babike. Kako ste kaj danes? T.Z. uspelo zidanje? Kaj ti nekaj povem? Veš kaj imam v torbici? Ugotovi. aja urskaf da te ne pozabim opomnit - še en teden pa sva na polovici. sploh ne vprašaj kdaj je šlo mimo, ker se že lep čas to sprašujem.
< Sporočilo je popravil lidik -- 21.7.2010 7:31:36 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?