Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:40:44
|
|
|
|
lidik
|
joj T.Z. a veš, da mene danes nobena lakota ne daje. Sem že malo nervozna in že komaj čakam da teh 20 minut mine, da lahko grem na pregled. In potem če bom mogla dolgo čakati, bom kr eno ven poterala, da meni se mudi. Ok, v glavnem potem počakajmo urskaf in se dokončno zmenimo kje in kdaj in kako in.....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik ja to ti pa verjamem... jaz ponavadi pred pregledom tudi nisem lačna... po moje zaradi tehtanja pri G
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:48:44
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha...mogoče pa res ja....sam v tem primeru orng podzavest dela, ker ponavadi se na tehtanje spomnim šele ko pridem tja. trenutno bolj to verjetno, ker me zanima ali bo bebika pokazala kaj ima med nogicami ali ne. Da vidim kdo od naju ima prav.
< Sporočilo je popravil lidik -- 19.7.2010 11:49:24 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:52:42
|
|
|
|
Anonimen
|
lol pa pravjo, da spol ni pomemben mene je tud ponavadi to zanimal... ampak prvo sem hotla slišat, da je vse ok. pol pa kaj ma med nogam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:53:54
|
|
|
|
lidik
|
ja to da je vse ok to itak - samo radovednost pa tudi naredi svoje. Takole zdaj se pa jaz poslavljam za en čas in odhajam. Pa pa. Vam sporočim potem kako je bilo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 11:59:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Držimo pesti lidik. Mene tudi spol tako firbca, da je groza, očitno bo treba počakat naslednji pregled 31.8.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 12:00:20
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik, le sporoči ja!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 12:57:10
|
|
|
|
urskaf
|
No, moje. Jst vam moram žal sporočiti, da jutri ne bom mogla. Imamo namreč krmo za sušit in spravljat , tak da jst niti v četrtek ne bom mogla. Se opravičujem, ampak taščica se je pač tako odločila. lidik, držim pesti, da se bo razkrila skrivnost.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 13:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
urskaf potem pa drugič...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 13:12:17
|
|
|
|
obcinarka
|
halo, halo, halo, halo... centrala kliče lidik.... javi se, javi se.... tu obveščevalna agencija čvek.... sprejemamo informacije ...čakamo nestrpno
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:13:41
|
|
|
|
lidik
|
no takole lidik nazaj. Skoraj znorela, ker sem čakala uro in pol. Vse je vredu, UZ mi je sicer naredil, ampak je rekel, da kao morfologija bo naslednjič torej 20.8.. Spol - še vedno neznanka. In zdaj sem res skoraj prepričana, da bo skrival do konca. urskaf no sej T.Z. si bo menda potem tudi kaj časa vzela, pa bomo potem šle čeprav bo že T.Z. lepo na dopusteku uživala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik škoda in seveda si bom vzela potem tudi čas... ni problema. sicer 1.teden dopusta skoraj 100% ne, ker bova še urejala dnevno potem pa lahko, itak!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:18:26
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tiste ki že imate otroke lahko tole pokomentirate OBLAČILA komplet za iz porodnišnice bombažna jopica 5 x mako majčke dolg rokav Topla vreča / topel pajac za hladne dni 8 x bodi z dolgimi rokavi 3 x bodi s kratkimi rokavi 5 x žabice do pasu 2 x hlače z naramnicami 2 x plišasti pajac 2 x bombažni pajac 4 x bombažna kapica 2 kom pižama (pajacek) 1-2 "lepa" kompleta 5 x nogavičke, copatki HIGIENA, PRIPOMOČKI povijalne plenice plenice za enkratno uporabo 20 – 30 x tetra plenice slinčki Mandljevo ali olivno olje Hladilno mazilo Otroško milo, trdo Bombažna vata 70 % alkohol Fiziološka raztopina Gaze za umivanje popka Robčki za brisanje rite aspirator za nos sterilni zloženec 5x5 cm bepanthen Termometer za vodo Škarjice z zaobljenimi konicami Gost glavniček Mehka krtača za lase Steklenička Duda čaj za novorojenčke 2 cuclja za steklenički za novorojenčka številka 1 Ščetka za čiščenje stekleničk prsna črpalka palčke za ušesa naravna spužva za umivanje 2 x otroška brisača s kapuco OPREMA Voziček Lupinica Posteljica, premično dno po višini in premične stranice Jogi Rjuha Odejica za spanje Preobleka za odejico Jogi rjuha Gumirano platno Previjalna podloga Banjica odejica (mehka) krpice za umivanje (male zarobljene pleničke) koš za plenice posodica za vodo (za na previjalno mizo)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:20:01
|
|
|
|
lidik
|
hja da ti ne povem kako je moj vesel. Se mu vse smeji. Sedaj si sigurno misli, da en čas me bo lahko še vedno prepričeval da ima prav. Sej važno da je vse ok, spol bo pa že pokazal. no sej bova počakale, da vidva dnevno pripravita, pa te pol "ukradeva" za malo dlje časa
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:21:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, ali se bomo pa potem kar pri meni dobivale lepo na terasi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:24:26
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. ja, ali se bomo pa potem kar pri meni dobivale lepo na terasi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:30:03
|
|
|
|
obcinarka
|
pa jaz sem vedla da bova midve 20.8. skup pile cukr+vodo, pa čakale na UZ.. kdaj maš??????????????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:31:37
|
|
|
|
obcinarka
|
bravo, končnooooooooooooooooo seznam.. mi je všeč.... pomagajte, kaj pa so mako majčke, nooooooooooooooooooo ne vem, al pa ne vem da je to to..
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
majčke... takšne tanke npr. za čez body. jaz bom iskala tiste, ki se ne oblačijo čez glavo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:34:53
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka pa jaz sem vedla da bova midve 20.8. skup pile cukr+vodo, pa čakale na UZ.. kdaj maš?????????????? ob osmih zjutraj moram biti tam, posebne ure za pregled nimam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
bejbe jaz odhajam!!! uživajte v dnevu še naprej, čuvajte pikice, božajte bužije pa se tipkamo jutri!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:44:46
|
|
|
|
obcinarka
|
torej recimo križno-stransko zapenjanje ali pa zavezovanje.... a pravilno razmišljam???
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:47:30
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. uživaj !!!!!!!!!!!! Se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 14:49:10
|
|
|
|
obcinarka
|
no pol se bova pa steple.... jaz tud ob osmih.... hahahahahahahahahahah
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 19.7.2010 15:06:01
|
|
|
|
urskaf
|
Lep dan še naprej! Se tipkamo jutri. Pa pa
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?