|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
4.6.2010 9:22:38   
lidik
hmmmm se mi vidi da sem blond. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš na to pa nisem poštudirala. Ja bom naredila tako. Si bom vzela čas in vse preračunala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
4.6.2010 9:23:12   
Anonimen
Mah vidiš koliko preveč časa mam v službi user posted image  user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
4.6.2010 9:36:24   
lidik
ha ha ha no super, sej ga imam pa jaz zadnje čase zato toliko manj. Že itak imam ful dela, samo me tale RR tako premami, da še to hodim kukat in pisat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.6.2010 9:37:40   
Anonimen
Itak user posted image  kak te pa RR naj ne bi premamla noooo user posted image

Čaki v katerem tednu si ti?

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
4.6.2010 9:38:57   
lidik
Danes je 12t2d, torej v 13-tem tednu. Še čisto na začetku. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.6.2010 9:39:35   
Anonimen
Heh še prehitro boš čez pol, boš vidla ;)

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
4.6.2010 9:43:23   
lidik
ja sej tako hitro ko gre čas se mi zdi da res. Se mi zdi, da sem komaj videla plus na testu, zdaj pa imam že NS v torek. Ki pa se je itak ful veselim in komaj čakam. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 207
4.6.2010 9:45:22   
Anonimen
Kam pa greš na NS?

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
4.6.2010 9:49:15   
lidik
k Strahovi v Domžale. Kje si pa ti bila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.6.2010 9:50:24   
Anonimen
V Rogaški Slatini. Pozabla priimek user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
4.6.2010 9:55:15   
lidik
In kako si bila zadovoljna? Sem jaz tudi malo kolebala med Rogaško in med Domžalami, pa z vsako ko se pogovarjam je bila v Domžalah, nobena v Rogaški, in so bile vse zadovoljne, sem se pa zatotudi jaz za Domžale odločila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.6.2010 9:59:05   
Anonimen
Zadovoljna. Si je res vzel čas - sem šla enkrat vmes ven "na sprehod", da se je dete obrnilo in potem nazaj na pregled.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
4.6.2010 10:01:14   
lidik
A res? To pa super. Kaj je bil tvoj zraven? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
4.6.2010 10:08:04   
Anonimen
seveda!!!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
4.6.2010 10:09:36   
lidik
Midva že oba komaj čakava da bo hitro torek. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
4.6.2010 10:12:28   
Anonimen
a na prvem pregledu ni bil zraven? ker vem, da nekateri g ne pustijo partnerja zraven, če delajo vaginalni uz. moj je na prvem lahko bil zraven, ga je šla g sama iskat; potem na ns ga je pa ven poslal na koncu, ko mi je naredil vaginalnega, ker se mala ni in ni hotela obrniti prav.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
4.6.2010 10:23:06   
lidik
ne na prvem pregledu ni bil zraven. Ampak ne zato, ker ne bi sme biti, je sam izrazil željo , da ne bi šel zravne, ker sem mu povedala da bo vaginalni UZ. Pa itak vem, da on in zdravniki so trije različni pojmi - v glavnem ni mu prijetno oz. mu je grozno mučno iti h kakršnemukoli zdravniku, tako da niti nisem silila, ampak sem lepo šla sama. Je pa rekel sam, da na NS bi šel zraven, za naprej se bo pa še odločil. Meni je pa tudi važno, da vem da si bebice zelo želi, in da se ne izogiba temu, ali pa da mu je vseeno. Je pa potem komaj čakal, da sem prišla domov, da je slikco videl. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
4.6.2010 10:51:35   
mateja33
jutro čvekeuser posted image dans nimam velik časa,ko morem kuhat..........zdele sm si mal vzela da vas pozdravim .........spet en čudn danuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 218
4.6.2010 11:15:14   
Anonimen
lidik: no vidiš to je meni čudno, da mu ni za iti, ker je vaginalni uz... mislim... a ni prej še videl kaj imaš "spodaj"? user posted image

mateja33: jutro? naj ti bo user posted image  jaz še slabe 3h pa domov user posted image

(odgovor članu mateja33)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
4.6.2010 11:34:09   
lidik
mateja33 ojla...Ja ti pa danes tako pridna !!! No le previdna bodi, da ne bo kaj narobe. Pa počivaj vmes. 

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 220
4.6.2010 11:35:17   
lidik
T.Z. ja sej ni to, da ne bi še videl kaj imam spodaj. Fora je v tem, ker on je prepričan, da če mi dela vaginalni UZ se itak nič ne vidi in glede na to, da mu je že tako groza it nekam k zdravniku (pa naj bo to osebni, zobozdravnik, ali v tem primeru G), je rekel, da raje vidi, če grem sama. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
4.6.2010 11:42:51   
Anonimen
Ahahahahaha torej najde izgovor v vsem. No moj ma pa boljši želodec k js tko da mi2 pa nimava teh problemov. Gre povsod zraven. Kaj pa pri porodu bo prisoten tvoj?

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
4.6.2010 11:46:36   
lidik
Hja to pa še tudi ni odločeno. Zelo rad bi namreč bil, samo ga je strah, da ne bo zdržal in da bo zlezel skupaj. Jaz sem mu pa tudi povedala, da itak da želim si da bi bil zraven, samo če ve, da ne bo zdržal in če bodo potem mogli imeti več dela z njim kot z mano, raje naj počaka zunaj. Bomo videli kaj bo do takrat. Tak da veš kaj, ti povem, da se mi po eni strani smili, ker ga vidim, da si zelo želi, pa ne ve kako bi/bo zdržal. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
4.6.2010 12:05:00   
Anonimen
Hja to je pa tako. Itak je pri glavi in ne pri nogah. Baje zelo zelo malo očkov zapusti porodno med samim dogajanjem. Je pa tako, da se lahko dogovorita, da je pač s tabo v podporo, ko se mu pa zazdi, da je preveč zanj pa gre in počaka zunaj. Pa ga pokličejo na cartanje, ko je najhujše mimo. Eto kompromis. Saj podpora ti bo tako in tako največ pomenila dokler ne bo šlo čisto zares; po moje se dedca ob glavi sploh ne bomo zavedale ob samem rojstvu otroka. user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
4.6.2010 12:27:57   
lidik
Ja sej to je potem tudi on na koncu rekel, da glede na to, da si ful želi biti zraven, bo zraven dokler bo videl da lahko zdrži, če bo pa prehudo bo šel ven. In seveda sem se strinjala s tem. Cartat se bo pa itak prišel. user posted image T.Z. kaj ti že imaš kakšnega sončka doma, ali je to vajin prvi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?