|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
8.6.2010 8:24:54   
Anonimen
Jutro!
Ja user posted image kje pa ste vse? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
8.6.2010 9:19:40   
Arwenko
Jaz sem tu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.6.2010 9:32:58   
Anonimen
Kako si?

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
8.6.2010 9:38:18   
Arwenko
Grozno zaspano, ker sem ful slabo spala celo noč. Pa kr nek pritisk imam tam spodaj cel čas...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.6.2010 9:44:51   
Anonimen
Ja, to poznam. Ampak ta pritisk pomeni, da se ti širi maternica. Spanje pa... jaz sem spala na začetku grozno slabo, tam po 13.tednu pa do 23.tedna sem spala super, zdaj pa spet katastrofa. Se zbujam čisto ubita. Ampak tudi to bo... user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
8.6.2010 9:58:40   
Arwenko
Hja, pa se mi zdi, da ni bila toliko nosečnost kriva, kot naša pasja "banda", ki je celo noč teživa, pa mi hodla po nogah. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.6.2010 10:01:43   
Anonimen
Ja to bi tudi znalo biti krivo user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
8.6.2010 12:09:56   
TMS82
Jaz pa spim kot klada. Sicer nikoli nisem imela težav s spanjem, zdaj pa tudi ne.
Res pa je, da sem čez dan tako zaspana, da bi najraje kar v službi za račnalnikom malo zadremala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.6.2010 12:51:08   
špica84
zmotla

< Sporočilo je popravil špica84 -- 8.6.2010 12:52:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
8.6.2010 12:52:48   
Anonimen
Kje je pa danes lidik?

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 8.6.2010 12:53:17 >

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
8.6.2010 15:00:14   
Arwenko
Se mi zdi, da ima lidik danes nuhalno in verjetno je fraj, ponavadi pa ravno v službi največ čveka tu gor. user posted image
Ugh, jaz pa imam še 23 dni do nuhalne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
8.6.2010 20:07:50   
Anonimen
aaaa to pa možno ja. no saj jaz sem tudi v službi največ tu gor.

sem pa lepo prezabušavala dan na terasi s sladoledom v roki. pa knjigo pa je to to. jutri bom pa verjetno kar s prenosnikom na terasi, ker sem prebrala vse knjige, ki jih imam doma...

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
9.6.2010 6:29:13   
lidik
jutro punce. T.Z. ja Arwenko je imela včeraj čisto prav. Sem imela nuhalno in sva si vzela malo "dopusteka", tako da sva se včeraj z mojim večji del dneva potepala. Za nameček sva pa potem zvečer še dobila obisk, tako da je računalnik včeraj padel ven. user posted image

Drugače pa nuhalna ja kaj naj rečem. Jaz bi še kr gledala in gledala in gledala in gledala. In da vam ne povem kakšen je bil moj - cel navdušen in raznežen in joj, sej niti opisat ne znam. V glavnem nepozabno doživetje! Ja je pa vse vredu, sem dala še kri za dvojni kromosomski test, tako da dobim izvide po pošti, jih nisem včeraj takoj dobila. Je pa rekla, da je vse super. Pikica je velika že 7.1 cm in PDP ostane na 15.12. Aja je pa malo po skrivnostna po atiju - ni hotela pokazati kaj sriva med nogicami. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.6.2010 8:42:45   
Anonimen
Jutro!
Lidik suuupeeer za NS. Res je nekaj posebnega, prav luštno je gledati pikico... glavno, da je vse ok; glede spola bi pa jaz rajši da bi bili tiho in nič rekli, glede na to da so se baje zmotili. No, zmotili so se na NS ali pa na 4D... bomo videli ob rojstvu user posted image
Jaz komaj čakam na naslednji pregled, moram pa danes poklicati in vprašati če mi lahko že zdaj pripravijo papirje za porodniško, ker potem so dopusti in... saj veste kako je to.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
9.6.2010 8:45:56   
Arwenko
Jutro user posted image

Jaz sem pa včeraj na veliko šopingirala v H&M in odnesla zraven kar 4 nove hlače. Tak mi je bilo všeč, da sem dobila ful lepe, pa še številke so imeli tako velike kot jih jaz nosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.6.2010 8:51:30   
Anonimen
A so dobili novo kolekcijo? Verjetno si vzela nosečniške ne? Kaj pa cena?

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
9.6.2010 8:53:00   
lidik
hej T.Z. uffff ja točno. Boljše da res zdaj urediš to papirno vojno ja, da te ne boš potem po nepotrebnem živčkov pušala pri vseh možnih vratih, kar se v času dopustov rado dogaja.

In kako si kaj danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
9.6.2010 8:53:55   
lidik
Arwenko kakšne hlače pa si vzela? Ja kot je vprašala T.Z. a imajo novo kolekcijo. Ker jaz sem bila v nedeljo tam, pa nisem našla nič. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.6.2010 9:06:12   
Arwenko
Ja, to sem pozabila, bila sem v MB v centru, sem vmes med službo skočila, med malico. Vzela sem dvojne 3/4 hlače, zelene in črne, cena je bila 12,50 eur vsake ker so imeli znižanje 50%. Potem se pa vzela dvojne dolge, lanene, ampak čisto tanke, tak fajn poletne, bele in bež, te so pa bile vsake 29.90. Meni se niso zdele tak pretirane cene. Imeli so pa še tudi drugačne modele. Žal mi je bilo za ene takšne malo bolj elegantne bež 3/4 pa se mi je zdelo, da so mi v nogah preozke, pa niso imeli večje številke. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.6.2010 9:09:22   
Anonimen
lidik ja s to papirno vojno se mi lahko še zmeša. s tem, da imam 29.6. naslednji pregled; do 20.7. moram oddati vse papirje; preglede imam pa na 4 tedne. No-go, sploh ker bi rada vmes še na dopust pa tudi šef gre julija na dopust in... cela zmešnjava torej. To sem včeraj ugotovila, ko sva gledala kdaj bi lahko šla na morje. Super ane?
Drugače sem pa ok, vročina me utruja. Aja pa ravno mi je sodelavec prinesel cheesa in McD.-ja user posted image že 100let nisem jedla pravega junk fooda user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
9.6.2010 9:11:24   
Anonimen
Arwenko glede na to, da si čisto na začetku jaz res ne bi kupovala toliko hlač. Ok, tunike, majčke ipd če so nosečniške ni problema. Zakaj? Jaz sem se v 18.tednu "čez noč" tako razširila v bokih, da bi skoraj morala imeti že eno št.večje nosečniške kavbojke. Trebuh sploh ni težava, ampak računaj, da gredo boki ZELOOOO narazen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
9.6.2010 9:13:24   
lidik
aha arwenko to pa je že druga zgodba. Ker jaz sem bila v nedeljo v celju pa je bilo že bolj kot ne vse pobrano. Sicer je rekla prodajalka da vsak čas pričakujejo novo pošiljko. Mah še sreča da imam možnost da mi jih mami sešije. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 272
9.6.2010 9:15:05   
Anonimen
aja še ena stvar: v benettonu sem dobila 2 hlače za nižjo takšno ceno kot v h&m ene. sem bila totalno presenečena. lidik to je pa tako in tako najboljša možnost, si jo jaz tudi želim!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
9.6.2010 9:15:33   
lidik
no fino T.Z. pa si mi spet lušte naredila. Dej tudi mene Mc sploh ni privlačil, zadnjič ko sem pa šla mimo njega sem pa komaj mimo zavila - me je vakumsko nekaj not potegnilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš da mene je tudi začela vročina matrat. Moj se mi samo smeji, ker je navajen, da me vročina ne moti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
9.6.2010 9:16:38   
lidik
ja sam kaj ko ima toliko dela da pridem bolj predko na vrsto. Sej veš, da kovačeva kobila je vedno bosa. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?