|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
3.6.2010 11:38:38   
lidik
punce, malico sem dočakal. Evo že letim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 176
3.6.2010 11:40:10   
mateja33
lidik-dober apetit,se tipkamo kasnej user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 177
3.6.2010 12:30:05   
lidik
evo mene nazaj. Sita kot sod. Da vam ne povem kako je bilo danes dobro. Sem pojedla cel kos govedine v omaki, ko se mi zdi da govedine sem samo zdajle pojedla toliko kot sem jo prej v enem letu skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 178
3.6.2010 12:31:43   
Anonimen
emm malce pozno za dober tek ampak vseeno user posted image

madona jaz bi še tudi jedla pa se mi zdi, da sem bila prej kot sod... ah ja... bo že.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
3.6.2010 12:33:37   
mateja33
no zdej se bo pa dal zdržat do konca šihtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.6.2010 12:56:33   
lidik
hvala T.Z. user posted image

Ja mateja33 zdaj pa bom brez problema zdržala do pol štirih. Potem pa hitro domov, spet nekaj pojest in šibam k frizerju. Si grem malo laseke pobarvat, da ne bom tako pisana. Ko se mi narastek že zelo vidi, mi moj ponavadi reče, da sem kot pisana kura. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 181
3.6.2010 13:49:30   
mateja33
<embed src="http://text.glitterfy.com/show.swf?message=celjske%20nosecke&font=http://text.glitterfy.com/fonts/plainn_lib.swf&glitter=http://text.glitterfy.com/glitters/glitter26.swf&clickURL=http://www.glitterfy.com/&clickLABEL=Glitterfy.com&bevel=1&shadow=1&glow=1&blur=0&fade=0&blink=0&gb=2&ga=0.6&gi=0&gc=14162904&bb=2&bc=0&sb=7&sa=0.7&si=0&sc=0&blb=7&ls=0&fontsize=50&num=26" quality="best" wmode="transparent" bgcolor="#ffffff" width="395" height="108" name="Glitterfy Text" align="middle" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></embed><br /><a href="http://www.glitterfy.com/">Glitter Text @ Glitterfy.com</a>

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 182
3.6.2010 13:51:18   
mateja33
eh,mi ni ratal sm misla da bi seznam dala gor pa mi ni ratal,a kira od va da gor dat?

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 183
3.6.2010 14:52:40   
lidik
mateja kakšen seznam pa bi dala gor?

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.6.2010 17:21:18   
TMS82

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: TMS82

...čveke, nehajte se pogovarjati o hrani. meni je gin. nastela kaj vse ne smem jesti, meni so se pa kar sline cedile.
Meni pašejo jagode, maline, nektarine, .... mmmmmmm grem hladilnik pozdravit.

Rekla mi je, da se moram predvsem izogibati kruhu, testeninam, bananam,...... Toliko stvari mi je na tem prvem pregledu naštela in toliko brošur dala, da imam gradiva za brati dovolj do januraja.

Smešno mi je, da zdaj kar naenkrat moram paziti kaj pojem, prej pa celo življenje nisem pazila in se me niti kila več nikoli ni prijela. Že cel "lajf" sem ista a včeraj me je tako poučevala o hrani kot, da bi imela najmanj že zdaj 100 kil.

kaj pa ne smeš jesti?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.6.2010 17:24:11   
TMS82

IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

punce,a mete že imena zbrane?

Jaz že sanjam o imenih 1 leto, ampak se, še nisem odločila ne za pupo ne za fantka.

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.6.2010 19:35:09   
Eruvande
Uuu..ste pridne...čveke :D A ima katera namen hodit na telovadbo v ZD? Mislite, da bo telovadba čez poletje tudi?

(odgovor članu TMS82)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.6.2010 20:19:07   
TMS82
Ja Eruvande jaz sem razmišljala o tem, da bi hodila na telovadbo ampak nevem kdaj točno je. Moram poklicati sestro in jo vprašati.
Mislim, da nam malo vadbe ne bo škodilo, k večjemu pripomoglo. Jaz drugače že sama doma dosti vadim zjutraj preden se odpravim v službo si vzamem 15-30 min časa in malo telovadim.

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.6.2010 20:27:54   
Eruvande
Jaz imam sicer razgibano službo...tako, da se že tam dosti pretegnem in razmigam...ni pa to taka prava telovadba. Pa mi je ravno zadnjič ginek. svetovala več gibanja, sprehode. Mislim, da bom zdej začela nazaj z jogo, vsaj ta mesec, pa na to telovadbo lahko, da se bom spravila. Je ob ponedeljekih, ob 17h.

(odgovor članu TMS82)
Neposredna povezava do sporočila: 189
4.6.2010 8:03:37   
lidik
Punce, o kakšni telovadbi se pogovarjate? Kje je? Jaz bi tudi !

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 190
4.6.2010 8:05:36   
lidik
TMS82 kaj lahko vprašam zakaj se moraš izogibati bananam, kruhu in testeninam? user posted image

(odgovor članu TMS82)
Neposredna povezava do sporočila: 191
4.6.2010 8:28:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

TMS82 kaj lahko vprašam zakaj se moraš izogibati bananam, kruhu in testeninam? user posted image

Mislim, da ima malce preveč panično G, ki teži za vsak pridobljen dkg (ne kg ampak namensko sem napisala dkg) user posted image
Mogoče so pa kakšni zdravstveni razlogi... ampak potem bi bila že prej na dieti...?

Jaz se pa drugače nekako ne morem odločiti za telovdbo - se mi iskreno povedano ne da ob 15h voziti na kosilo pa potem biti nazaj v Celju ob 17h.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
4.6.2010 8:32:50   
lidik
o hvala bogu TZ  za odgovor. Sem mislila da je kakšen drug razlog. Ker jaz namreč najboljše dol spravim testenine.

In kako si danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
4.6.2010 8:41:19   
Anonimen
Hehe meni ni nič prepovedala testenin, ne kruha ne nič - res pa je, da so to naaaajboooolj redilne stvari, tako da če ti bo teža preveč naraščala bi jih omejila na tvojem mestu.

Drugače sem pa ok... še danes pa še 34x pridem v službo pa sem končala. Potem pa dopust pa takoj porodniška user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
4.6.2010 8:45:58   
lidik
Ja no bomo videli kaj bo rekla teža. Sicer sem začela z fullllllll preveč kilogrami, samo vseeno do zdaj sem šla gor samo 1 kg v treh mesecih, tako da mislim, da bom še vedno testenine papcala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj? Samo še 34 krat? Ojej, to bo pa tako hitro !!!!! Jaz imam pa tri mesece še do dopusta. user posted image Ampak sej bo šlo hitro mimo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
4.6.2010 8:53:45   
Anonimen
Saj če si te 3 mesece prešteješ dejanske delovne dni jih tudi ni veliko. Jaz ne odštevam dni ampak samo delovne dni user posted image  drugih je preveč. Je pa to še kakšen mesec in pol, tako da bi bila konec julija že doma - če si seveda že prej ne bom jemala kaj dopusta. Potem se mi zamakne.

Kako si pa ti drugače? In kje hudiča so vse ostale??

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
4.6.2010 9:00:31   
lidik
No zdaj si mi pa dala dela. Ko mi bo danes na predavanjih blazno dolgčas, bom začela računati koliko delovnih dni imam še do dopusta. Hmmm, sej pol pa niti ne vem koliko jih imam še do porodniške? Sploh ne vem kdaj jo bom začela?

Drugače pa jaz sem vredu. Jezna spet ker je ta zoprni dež, ker ga imam pa res že vrh glave, samo ok, obljubljajo da bo vikend lep. Jupi. Končno bomo lahko malo zunaj na sončku uživali.

Ja veš kje so pa ostale se pa tudi jaz sprašujem. Glede na to kakšen dan je, so po mojem še kar lepo v postelji pod odejico skrite. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.6.2010 9:09:13   
Anonimen
Od pdp-ja odbij 28dni pa vidiš kdaj štartaš s porodniško. Potem prešteješ delovne dni pa odšteješ dni dopusta, ki jih še imaš na voljo pa imaš user posted image  Jaz sem to naredila kar med službo - ja, dolgčas mi je tu.user posted image

Dežja imam tudi jaz že vrh glave. Čeprav vikend naj bi bil pa lep, sončen in vroč. Bomo videli, verjamem našim vremenoslovcem še manj kot napovedi spola za svojega otroka user posted image

Bi pa jaz še tudi bila skrita v postelji. Ampak dobro, danes tako in tako samo do 14h potem pa domov pa na kavč.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
4.6.2010 9:17:42   
lidik
Ups, sej sem narobe napisala. Oz. sem v en stavek sklačila kar tri. Sej za porodniško vem, da bi naj nastopila 16 ali 17. novembra, smo ne vem, koliko mi bo dopusta še prej ostalo, tako da to sem mislila. Ne vem koliko prej bom šla. Nekako računam da mogoče mi ga bo pa ostalo še 10 dni, tako da bi res končala z zadnjim oktobrom. Bomo videli. Drugače pa kakšen dan več. Sej glede na to, da pridem šele 13. septembra iz dopusta, bo potem to itak hitro minilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

ja jaz sem pa danes samo do pol treh, samo grem pa potem še na predavanja. Se bo pa tisto zavleklo nekje do pol osmih. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.6.2010 9:19:59   
Anonimen
Pa saj ni važno koliko ti bo dopusta do takrat ostalo. Zdaj veš koliko ga imaš in odšteješ komplet dopust od delovnih dni pa ko ga izkoristiš ga pač izkoristiš. Saj jaz lahko da bom šla tudi še kakšen dan v avgustu delat, če bom julija npr. vzela 10dni dopusta; ampak vseeno ne grem v službo več kot 34x (ne pa 34x zapored) user posted image .

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?