Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 11:38:38
|
|
|
|
lidik
|
punce, malico sem dočakal. Evo že letim.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 11:40:10
|
|
|
|
mateja33
|
lidik-dober apetit,se tipkamo kasnej
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 12:30:05
|
|
|
|
lidik
|
evo mene nazaj. Sita kot sod. Da vam ne povem kako je bilo danes dobro. Sem pojedla cel kos govedine v omaki, ko se mi zdi da govedine sem samo zdajle pojedla toliko kot sem jo prej v enem letu skupaj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 12:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
emm malce pozno za dober tek ampak vseeno madona jaz bi še tudi jedla pa se mi zdi, da sem bila prej kot sod... ah ja... bo že.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 12:33:37
|
|
|
|
mateja33
|
no zdej se bo pa dal zdržat do konca šihta
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 12:56:33
|
|
|
|
lidik
|
hvala T.Z. Ja mateja33 zdaj pa bom brez problema zdržala do pol štirih. Potem pa hitro domov, spet nekaj pojest in šibam k frizerju. Si grem malo laseke pobarvat, da ne bom tako pisana. Ko se mi narastek že zelo vidi, mi moj ponavadi reče, da sem kot pisana kura.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 13:49:30
|
|
|
|
mateja33
|
<embed src="http://text.glitterfy.com/show.swf?message=celjske%20nosecke&font=http://text.glitterfy.com/fonts/plainn_lib.swf&glitter=http://text.glitterfy.com/glitters/glitter26.swf&clickURL=http://www.glitterfy.com/&clickLABEL=Glitterfy.com&bevel=1&shadow=1&glow=1&blur=0&fade=0&blink=0&gb=2&ga=0.6&gi=0&gc=14162904&bb=2&bc=0&sb=7&sa=0.7&si=0&sc=0&blb=7&ls=0&fontsize=50&num=26" quality="best" wmode="transparent" bgcolor="#ffffff" width="395" height="108" name="Glitterfy Text" align="middle" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></embed><br /><a href="http://www.glitterfy.com/">Glitter Text @ Glitterfy.com</a>
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 13:51:18
|
|
|
|
mateja33
|
eh,mi ni ratal sm misla da bi seznam dala gor pa mi ni ratal,a kira od va da gor dat?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 14:52:40
|
|
|
|
lidik
|
mateja kakšen seznam pa bi dala gor?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 17:21:18
|
|
|
|
TMS82
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: TMS82 ...čveke, nehajte se pogovarjati o hrani. meni je gin. nastela kaj vse ne smem jesti, meni so se pa kar sline cedile. Meni pašejo jagode, maline, nektarine, .... mmmmmmm grem hladilnik pozdravit. Rekla mi je, da se moram predvsem izogibati kruhu, testeninam, bananam,...... Toliko stvari mi je na tem prvem pregledu naštela in toliko brošur dala, da imam gradiva za brati dovolj do januraja. Smešno mi je, da zdaj kar naenkrat moram paziti kaj pojem, prej pa celo življenje nisem pazila in se me niti kila več nikoli ni prijela. Že cel "lajf" sem ista a včeraj me je tako poučevala o hrani kot, da bi imela najmanj že zdaj 100 kil. kaj pa ne smeš jesti?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 17:24:11
|
|
|
|
TMS82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33 punce,a mete že imena zbrane? Jaz že sanjam o imenih 1 leto, ampak se, še nisem odločila ne za pupo ne za fantka.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 19:35:09
|
|
|
|
Eruvande
|
Uuu..ste pridne...čveke :D A ima katera namen hodit na telovadbo v ZD? Mislite, da bo telovadba čez poletje tudi?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 20:19:07
|
|
|
|
TMS82
|
Ja Eruvande jaz sem razmišljala o tem, da bi hodila na telovadbo ampak nevem kdaj točno je. Moram poklicati sestro in jo vprašati. Mislim, da nam malo vadbe ne bo škodilo, k večjemu pripomoglo. Jaz drugače že sama doma dosti vadim zjutraj preden se odpravim v službo si vzamem 15-30 min časa in malo telovadim.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.6.2010 20:27:54
|
|
|
|
Eruvande
|
Jaz imam sicer razgibano službo...tako, da se že tam dosti pretegnem in razmigam...ni pa to taka prava telovadba. Pa mi je ravno zadnjič ginek. svetovala več gibanja, sprehode. Mislim, da bom zdej začela nazaj z jogo, vsaj ta mesec, pa na to telovadbo lahko, da se bom spravila. Je ob ponedeljekih, ob 17h.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 8:03:37
|
|
|
|
lidik
|
Punce, o kakšni telovadbi se pogovarjate? Kje je? Jaz bi tudi !
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 8:05:36
|
|
|
|
lidik
|
TMS82 kaj lahko vprašam zakaj se moraš izogibati bananam, kruhu in testeninam?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 8:28:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik TMS82 kaj lahko vprašam zakaj se moraš izogibati bananam, kruhu in testeninam? Mislim, da ima malce preveč panično G, ki teži za vsak pridobljen dkg (ne kg ampak namensko sem napisala dkg) Mogoče so pa kakšni zdravstveni razlogi... ampak potem bi bila že prej na dieti...? Jaz se pa drugače nekako ne morem odločiti za telovdbo - se mi iskreno povedano ne da ob 15h voziti na kosilo pa potem biti nazaj v Celju ob 17h.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 8:32:50
|
|
|
|
lidik
|
o hvala bogu TZ za odgovor. Sem mislila da je kakšen drug razlog. Ker jaz namreč najboljše dol spravim testenine. In kako si danes?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 8:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe meni ni nič prepovedala testenin, ne kruha ne nič - res pa je, da so to naaaajboooolj redilne stvari, tako da če ti bo teža preveč naraščala bi jih omejila na tvojem mestu. Drugače sem pa ok... še danes pa še 34x pridem v službo pa sem končala. Potem pa dopust pa takoj porodniška
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 8:45:58
|
|
|
|
lidik
|
Ja no bomo videli kaj bo rekla teža. Sicer sem začela z fullllllll preveč kilogrami, samo vseeno do zdaj sem šla gor samo 1 kg v treh mesecih, tako da mislim, da bom še vedno testenine papcala. Kaj? Samo še 34 krat? Ojej, to bo pa tako hitro !!!!! Jaz imam pa tri mesece še do dopusta. Ampak sej bo šlo hitro mimo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 8:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj če si te 3 mesece prešteješ dejanske delovne dni jih tudi ni veliko. Jaz ne odštevam dni ampak samo delovne dni drugih je preveč. Je pa to še kakšen mesec in pol, tako da bi bila konec julija že doma - če si seveda že prej ne bom jemala kaj dopusta. Potem se mi zamakne. Kako si pa ti drugače? In kje hudiča so vse ostale??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 9:00:31
|
|
|
|
lidik
|
No zdaj si mi pa dala dela. Ko mi bo danes na predavanjih blazno dolgčas, bom začela računati koliko delovnih dni imam še do dopusta. Hmmm, sej pol pa niti ne vem koliko jih imam še do porodniške? Sploh ne vem kdaj jo bom začela? Drugače pa jaz sem vredu. Jezna spet ker je ta zoprni dež, ker ga imam pa res že vrh glave, samo ok, obljubljajo da bo vikend lep. Jupi. Končno bomo lahko malo zunaj na sončku uživali. Ja veš kje so pa ostale se pa tudi jaz sprašujem. Glede na to kakšen dan je, so po mojem še kar lepo v postelji pod odejico skrite.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 9:09:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Od pdp-ja odbij 28dni pa vidiš kdaj štartaš s porodniško. Potem prešteješ delovne dni pa odšteješ dni dopusta, ki jih še imaš na voljo pa imaš Jaz sem to naredila kar med službo - ja, dolgčas mi je tu. Dežja imam tudi jaz že vrh glave. Čeprav vikend naj bi bil pa lep, sončen in vroč. Bomo videli, verjamem našim vremenoslovcem še manj kot napovedi spola za svojega otroka Bi pa jaz še tudi bila skrita v postelji. Ampak dobro, danes tako in tako samo do 14h potem pa domov pa na kavč.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 9:17:42
|
|
|
|
lidik
|
Ups, sej sem narobe napisala. Oz. sem v en stavek sklačila kar tri. Sej za porodniško vem, da bi naj nastopila 16 ali 17. novembra, smo ne vem, koliko mi bo dopusta še prej ostalo, tako da to sem mislila. Ne vem koliko prej bom šla. Nekako računam da mogoče mi ga bo pa ostalo še 10 dni, tako da bi res končala z zadnjim oktobrom. Bomo videli. Drugače pa kakšen dan več. Sej glede na to, da pridem šele 13. septembra iz dopusta, bo potem to itak hitro minilo. ja jaz sem pa danes samo do pol treh, samo grem pa potem še na predavanja. Se bo pa tisto zavleklo nekje do pol osmih.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.6.2010 9:19:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj ni važno koliko ti bo dopusta do takrat ostalo. Zdaj veš koliko ga imaš in odšteješ komplet dopust od delovnih dni pa ko ga izkoristiš ga pač izkoristiš. Saj jaz lahko da bom šla tudi še kakšen dan v avgustu delat, če bom julija npr. vzela 10dni dopusta; ampak vseeno ne grem v službo več kot 34x (ne pa 34x zapored) .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?