|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
22.6.2010 9:57:02   
enček
Ja fajn je bilo res na hitro pokukat...pa na hitr videt...user posted image  user posted image user posted image

Ja za splav je rekla, da zarad izcedkov, sam nikol ne vem, ker mi takrat tudi za hematom ni nič omenila, sem sama iz izvidov videla... AMPAK JST SE NE DAM!!!!! MOJ SONČEK PA ŠE MANJ!!!! Če sem prej v drugem mesecu nos. cel mesec preležela, me je res že vse bolelo, vedla spored na tv na pamet, križanke reševala k nora, .....se bom pa še sedaj potrudla.

Jutri ti želim lep pregled in vse dobro!

Ostale pa uživajte......lej ko sem prehit pojamrala, da ni sončka, je že tukaj.... JUPI.....

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 726
22.6.2010 9:58:50   
Anonimen
enček: pridno počivaj in se ne hecaj s tem! nočem te strašiti ampak na "sosednjem forumu" je ravno ene 3 tedne nazaj ena izgubila otroka v 21.tednu zaradi mv ker se ji je skrajšal ona pa ni počivala. pa ni imela nobenih izcedkov. pazi nase!!!! moraš vedeti, da ti brezveze sigurno ni naročila počitka, otroka namreč lahko izgubiš kadarkoli v nosečnosti; res pa je da se tveganje zmanjšuje.

lidik: hehehe ne boš, ne boš sama!!!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
22.6.2010 10:04:11   
lidik
ja enček resnično bodi pridna in počivej - in ti kar diplomirja iz tv sporeda, sej zdaj imaš čas, potem ko bo pikica itak ne bo več za to časa.

T.Z. juhu, bom imela družbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si že bila na malici?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
22.6.2010 10:07:16   
Anonimen
malica? kaj je to? sicer nisem šla ven ampak je sodelavec spet nekaj prinesel. tako da bom šla malo kasneje "samo" na kavo :)

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
22.6.2010 10:14:22   
urskaf
Jutro punce!!!
Včeraj sem se tak hvalila, kak lahko čvekam, pa sem imela potem v službi tako gužvo, da nisem nič mogla. Še prebrat vas nisem uspela. Danes pa nič boljše ne kaže.

enček -> res počivaj, če ti je tako rekla, nam boš potem lahko poročala, če bo kaj pametnega na TV. user posted image

T.Z. -> tebi kr mal zavidam, ko imaš še samo 4 tedne.

lidik -> tolk sem pa brala včeraj, da sem držala pesti popoldan. Pa veliko sreče tudi danes!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
22.6.2010 10:15:19   
Anonimen
urskaf: nič bit fouš, sej boš ti tud vsak čas tam!!!

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
22.6.2010 10:16:07   
urskaf
Ja, saj vem, še prehitro bo minlo. user posted image Tisto leto potem pa še hitreje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
22.6.2010 10:27:27   
lidik
no T.Z. ups, sem narobe vprašala. Si se napapcala. Sej to da greš pa na kavico sem se pa sedaj že naučila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš, samo vprašat še ne znam.

urskaf
hvala ti za pesti, sej mislim, da bo šlo skozi. Sam če me danes ne bo preveč masirala na ustnem. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 733
22.6.2010 10:28:56   
Anonimen
lidik loool user posted image ne, kavica me še čaka...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
22.6.2010 10:30:18   
lidik
no super....pol te pa še čaka ta luštno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
22.6.2010 10:30:50   
Anonimen
Mmmmmmmmm

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 736
22.6.2010 10:33:34   
lidik
kaj greš sama?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 737
22.6.2010 10:37:25   
Anonimen
prvo bom mojga poklicala če ma čas... če ga nima se pa tko vedno kdo najde za kavo user posted image v tej zgradbi to ni problem... user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
22.6.2010 10:43:40   
lidik
o super, kaj tvoj dela tudi kje blizu tebe? NO upam, da bo imel on čas, da ti pride družbo delat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
22.6.2010 10:47:39   
Anonimen
jop, isto nadstropje, druga firma user posted image
pravi, da sem "naaajboljša soseda" (že od nekdaj, sma se namreč tu "našla")

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
22.6.2010 10:49:21   
lidik
a res????? Uau....to pa super. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 741
22.6.2010 10:53:27   
Anonimen
ja že, samo je veliko večino na terenu, tako da če uspe kava 1x/14dni je super user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
22.6.2010 11:01:12   
lidik
pol pa stiskam pesti, da bo danes uspela !!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
22.6.2010 11:10:19   
Anonimen
eto, čez pol urce user posted image

da ga še mal nasmejim, popoldne ima pa tako izpit. sem menda itak jaz bolj živčna kot on user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
22.6.2010 11:13:20   
enček
ja češplje hvala za nasvete, bom počivala, po TV gledam porodne zgodbe na Reality večkrat user posted image , mi ni problema gledat, ker sem še dovolj daleč od poroda...tak da me še ni strah...uf bomo videli kaj še bo tam bliz decembra...
Ampak se pa ful vidi, da tiste, ki se odločijo za epiduralno rodijo z veliko manj bolečin...še se bomo odločali da ali ne user posted image

Ko je pa sonček, takrat grem pa ven na ležalnik ponavadi, da se nadiham svežega zraka in križanke ali pa sudoku...

In seveda vmes jem...pa spet jem ...pa jem .....pa pijem..pa lulam....upam srčno, da si bom zadnje mesece lahko nabrala kaj kondicije....

lidik velik sreče danes, itak pa je danes končno mal sončka, pa te mogoč ne bo matrala k bo dobre volje, aja al pa kako oprijeto majčko dej gor...pa se po bauhiju boži, pa ti ne bo težila...si bo mislila lejo srečko nosečko user posted image

T.Z. uživaj na kavici, verjetno bo danes tale kavica spita nekje na prostem...dobro družbo ti želim, kdorkoli že bo užival s tabo

urskaf upam da bo gužva čimprej mimo vas....in da pokneš spet kak dan dopusta in uživčkaš tak k pred kratkim

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 745
22.6.2010 11:20:32   
Anonimen
aaaaa enček, si mi dala še idejo za eno temo tukaj user posted image
a je katera že razmišljala o načinu poroda? tukaj ciljam predvsem na protibolečinska sredstva. in čisto specifično na EA.
jaz vem, da sem nonstop govorila, da bom rodila z EA, ker nisem nora, da bom trpela, če pa mi lahko pomagajo. no ampak sem potem prebrala in slišala kar nekaj slabih izkušenj in me je minilo... npr. pri EA se lahko zgodi, da otrok težje zadiha, da ne potiskaš dovolj in je potem večja možnost vakuumskega poroda,.... tako da me je to vse skupaj kar malce prestrašilo in zdaj divje iščem neko alternativo temu.

(odgovor članu enček)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
22.6.2010 11:26:31   
lidik
ha ha ha enček tole z oprijeto majčko je pa dobra ideja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom pa res naredila tako. Pa še pošteno se bom prej najedla, da se bo ja še buši malo povečal. user posted image user posted image user posted image user posted image

T.Z. no potem pa vso srečo tudi tvojemu. Upam, da bova imela danes oba srečen dan. user posted image

Ok, zdaj pa počasi grem še nekaj naredit, potem pa šibam domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
22.6.2010 11:27:03   
Anonimen
lidik držim pesti, javi kako bo šlo!!!!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
22.6.2010 13:11:22   
urskaf
Jst sem prvič rodila normalno (sam kapalna, proti bolečinam), pa bom drugič tudi. Najprej sem misla it na akupunkturo, pol je pa ena kolegica pravila, da je šla, pa je na koncu vseeno rodila s carskim rezom, ... pa sem si  premislila. Sem raje tisti denar namenila malemu. Pa mi ni žal. Tudi ni bilo čisto lahko, pa je vseeno šlo. Se rajši jst mal pomatram, kot pa da bi bilo s tamalim kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
22.6.2010 13:15:17   
Anonimen
urskaf: mislim, da pride 5 seans akupunkture 50€, tako da jaz si jo bom verjetno privoščila. saj ne moreš vedeti kako bo delovala nate ali pa name... to je tako kot npr. name tudi EA ne bo isto delovala kot nate. pa ne da ti pamet solim ali pa da bi te želela prepričati ampak mislim, da je več + zgodb kot -, v nobenem primeru pa ne škodi. jaz bom to vzela če ne druga kot dobro psihično pripravo na porod, ker po moje lahko že to nekaj zadev olajša... mah sicer sem pa zdaj pametna na koncu bom pa najbolj zadrogirana porodnica daleč naokoli user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?