|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
18.6.2010 8:49:35   
lidik
hmmmmm. Veš kaj ti povem - jaz vem kaj bo pomagalo - pomisli kolikokrat samo še greš v službo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
18.6.2010 8:53:22   
Anonimen
ahahahahaha to tako vsako jutro prvo pomislim, ne skrbi. mislim, da se s tem migrene rešim user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
18.6.2010 10:18:18   
lidik
juhu. Jaz sem pa tukaj. Imamo elektriko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
18.6.2010 10:19:54   
Anonimen
lepo lepo.

a katera že kaj o malici razmišlja? user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
18.6.2010 10:29:33   
lidik
jaz lahko grem danes zaradi uradnih ur šele ob 12-ih tak da se raje ne poskusim spomnit na to. Pa še to ne grem danes na toplo, tako da nimam pojma kaj naj jem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
18.6.2010 10:32:23   
Anonimen
ajoj, meni že kruli tako da bom šla nekaj iskati v trgovino... pa se mi takoooo ne da!!!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
18.6.2010 11:01:25   
lidik
no fino potem pa najdi kaj dobrega, da bom še jaz imela kakšno super idejo. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
18.6.2010 11:10:01   
Anonimen
Lih se bašem s hotdogom. Sem ga že včeraj mislila pa mi je potem sodelavec naredil lušte s pizza-burekom. Mmmmmm!!!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
18.6.2010 11:19:25   
lidik
dober tek !!!!!!!!!!!!!!!!!

sam meni ne pride v poštev. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
18.6.2010 11:21:25   
Anonimen
ne skrbet, ga že ni več... je pa pasal user posted image se mi zdi, da bi komot še enega ampak malce pa tudi moram paziti na kg. zaenkrat sem "pridna" pa naj tako tudi ostane user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
18.6.2010 11:46:21   
lidik
evo jaz sem se pa pravkar s sodelavko zmenla, da greva na toplo malico in sicer bova baje imeli juho, ribo in krompirjevo solato

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
18.6.2010 11:49:47   
Anonimen
mmmm tudi dobro!!!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
18.6.2010 12:43:18   
Anonimen
Eto punce, mi pa spet prej zaključujemo. Grem na kavo, potem pa hitro domov navijati za naše user posted image
Lep vikend!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
18.6.2010 12:56:50   
lidik
T.Z. pa kaj je to???? Sej ura ni še niti ena, kaj šele dve???? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
21.6.2010 7:50:54   
lidik
dobro jutro !!!!!!!! Kje se skrivate punce? Kaj se nobeni ne da vstati v tem "super toplem" poletju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.6.2010 8:08:48   
Anonimen
Jutroooo!!!

lidik prvo glede petka: ma ja, je bil nogomet, je blo treba prej končat user posted image Kar se pa jutranjega vstajanja tiče pa tako nimam izbire: še 24x v službo pa al se mi da al pa ne user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
21.6.2010 8:21:53   
urskaf
Dobro jutro, čveke čvekaste!!! user posted image  user posted image  user posted image

Tako, pa sem spet v službi, da lahko mal čvekam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
21.6.2010 8:35:03   
lidik
ha ha ha...T.Z. no tale nogomet pa je naredil svoje ja. user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj potem v sredo boste spet lahko prej šli - bo spet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ja jupi, jaz pa samo še 80 krat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ok, sej vem da se veliko sliši, samo če pomislim, da potem ne grem letos več in drugo leto ne več. Uffff to bo tako hitro. user posted image

urskaf jupi, samo da lahko spet čvekaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 693
21.6.2010 8:41:37   
Anonimen
lidik ja, pri nas ima nogomet posebno mesto. v sredo mislim, da bomo max do 14h user posted image  user posted image

uuuu samo še 80x, ja vem, da se veliko sliši ampak to mine čisto prehitro po eni strani. jaz se šele zdaj zavedam, da bom pa res tik-tak v porodnišnici user posted image mi gre čisto prehitro že. ok ne dnevi službe ampak nosečnost kot taka. sploh ker je še milijon enih drugih stvari in jo bolj "malo uživam" ampak bo pa s koncem julija bolje, ko se bom res lahko samo temu posvetila...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
21.6.2010 8:46:52   
lidik
ma ja dej. Sej vem da bo odletelo mimo. Ej se spomnim ko sem komaj čakala na prvi pregled, pa potem na nuhalno, pa se mi zdi, kot da je bilo včeraj ko sva zagledala plus. Ma zdaj pa že v sredo drugi pregled. In da pomislim da sem že v 15.tednu. Sej sploh ne morem verjeti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.6.2010 8:51:24   
Anonimen
hehehe saj vem. pa potem morfologija pa če se bosta odločila za 3D/4D pa.... in čas šteješ samo od pregleda do pregleda. mine pa noro. saj se še meni zdi, da sem šele včeraj test naredila pa sem že pri 27t2d torej v 28.tednu. in si mislim: "joj a sam tolk še pa grem rodit?" user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
21.6.2010 8:54:39   
lidik
ma ja ful gre hitro ja. Ja sej za morfologijo tudi že imam datum. Samo hmmm...ne vem no -kaj to se šteje kot 2. UZ al kako. Ker meni je namreč dal zdaj moj G datum 23.6. za 2. pregled potem je pa rekel 19.7. - takrat bo pa 2. UZ. A misliš da je to morfologijo mislil? NO v glavnem kakorkoli hitro se bo spet okoli obrnilo.

Kaj vidva sta šla na 3D/4D? Kam pa? Sta bila zadovoljna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.6.2010 8:59:30   
Anonimen
huh odvisno ja, nekateri G ne delajo UZjev na vsakem pregledu... in po "zakonu" ti pripada naslednji UZ res šele na morfologiji. sploh če je poudaril bo verjetno res tako...

na 3D/4D sva šla v Slovenj Gradec k štorklji in sva bila zadovoljna. Naročila sem se pa naslednji dan po morfologiji; imela sem jo pri 22t3d. pregled je trajal skoraj 1h, dobila sva dvd s filmčki (okoli 30jih imam) plačala sva pa 50€... čeprav so me prej opozorili, da ženska ni ravno ok ampak meni se je zdel pregled super, morda zato, ker nisem šla tja zato da mi diagnozo postavlja ampak "samo" iz užitka.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
21.6.2010 9:06:17   
lidik
zakaj pa naj ne bi bila ženska vredu?
No midva se še odločava ali bi šla na to ali ne. Čeprav se oba itak nagibava k temu da greva, še vseeno malo tuhtava in sprašujeva okoli kako zgleda in če se splača iti.

Ej pa kaj misliš da pri 18t5d ni še malo hitro za morfologijo? user posted image a naj ne bi bila tam od 20tedna naprej? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 699
21.6.2010 9:13:26   
Anonimen
čuj ne vem zakaj naj ne bi bila ok... meni se je zdela čisto ok. nisem pa njena pacientka tako da ne znam realno oceniti. pač, jaz sem šla tja zato da se nagledam otroka in ne da mi postavlja diagnozo, zato sem bila res zadovoljna. pa tudi od ene druge sem dobila priporočilo za 3D/4D pri njej... verjetno je pa tako kot pri vsakem zdravniku: "ni vsak za vsakega" in pri vsakem dr. se najde kakšen nezadovoljen pacient. mislim.... jaz bi šla še enkrat, mi ni bilo škoda denarja ker sva z mojim res uživala - pa še vsi so nama govorili, da bo punčka (na morfi kar 99%), potem pa ona kaže lulčija user posted image zdaj vsaj vem da ne smem preveč ne v modri ne v roza kupovati ampak vse nevtralno user posted image

drugače pa nekateri G res delajo morfo tako hitro ja. ampak vem, da se je ravno pri septembrkah naredilo, da je bila potem brezvezna panika; koneckoncev moraš vedeti, da je v prvi vrsti to pregled organov in v 2 tednih se pri otroku marsikaj razvije - ravno zato jo delajo med 20. in 24.tednom. potem pa kaj še ni čisto razvito in žensko naročijo čez 14dni na kontrolni UZ ona pa 14dni živčna. v bistvu se je pa "samo" G mudilo z morfologijo. sicer če ti je dal takrat termin že ve ampak če se kaj ne bo ok videlo ne zganjaj panike po nepotrebnem ker imaš kar hitro.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?