Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 8:49:35
|
|
|
|
lidik
|
hmmmmm. Veš kaj ti povem - jaz vem kaj bo pomagalo - pomisli kolikokrat samo še greš v službo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 8:53:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ahahahahaha to tako vsako jutro prvo pomislim, ne skrbi. mislim, da se s tem migrene rešim
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 10:18:18
|
|
|
|
lidik
|
juhu. Jaz sem pa tukaj. Imamo elektriko.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 10:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
lepo lepo. a katera že kaj o malici razmišlja?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 10:29:33
|
|
|
|
lidik
|
jaz lahko grem danes zaradi uradnih ur šele ob 12-ih tak da se raje ne poskusim spomnit na to. Pa še to ne grem danes na toplo, tako da nimam pojma kaj naj jem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 10:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ajoj, meni že kruli tako da bom šla nekaj iskati v trgovino... pa se mi takoooo ne da!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 11:01:25
|
|
|
|
lidik
|
no fino potem pa najdi kaj dobrega, da bom še jaz imela kakšno super idejo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 11:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Lih se bašem s hotdogom. Sem ga že včeraj mislila pa mi je potem sodelavec naredil lušte s pizza-burekom. Mmmmmm!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 11:19:25
|
|
|
|
lidik
|
dober tek !!!!!!!!!!!!!!!!! sam meni ne pride v poštev.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 11:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ne skrbet, ga že ni več... je pa pasal se mi zdi, da bi komot še enega ampak malce pa tudi moram paziti na kg. zaenkrat sem "pridna" pa naj tako tudi ostane
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 11:46:21
|
|
|
|
lidik
|
evo jaz sem se pa pravkar s sodelavko zmenla, da greva na toplo malico in sicer bova baje imeli juho, ribo in krompirjevo solato
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 11:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
mmmm tudi dobro!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 12:43:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto punce, mi pa spet prej zaključujemo. Grem na kavo, potem pa hitro domov navijati za naše Lep vikend!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 12:56:50
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. pa kaj je to???? Sej ura ni še niti ena, kaj šele dve????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 7:50:54
|
|
|
|
lidik
|
dobro jutro !!!!!!!! Kje se skrivate punce? Kaj se nobeni ne da vstati v tem "super toplem" poletju.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 8:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutroooo!!! lidik prvo glede petka: ma ja, je bil nogomet, je blo treba prej končat Kar se pa jutranjega vstajanja tiče pa tako nimam izbire: še 24x v službo pa al se mi da al pa ne
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 8:21:53
|
|
|
|
urskaf
|
Dobro jutro, čveke čvekaste!!! Tako, pa sem spet v službi, da lahko mal čvekam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 8:35:03
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha...T.Z. no tale nogomet pa je naredil svoje ja. Kaj potem v sredo boste spet lahko prej šli - bo spet. Drugače pa ja jupi, jaz pa samo še 80 krat. Ok, sej vem da se veliko sliši, samo če pomislim, da potem ne grem letos več in drugo leto ne več. Uffff to bo tako hitro. urskaf jupi, samo da lahko spet čvekaš.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 8:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik ja, pri nas ima nogomet posebno mesto. v sredo mislim, da bomo max do 14h uuuu samo še 80x, ja vem, da se veliko sliši ampak to mine čisto prehitro po eni strani. jaz se šele zdaj zavedam, da bom pa res tik-tak v porodnišnici mi gre čisto prehitro že. ok ne dnevi službe ampak nosečnost kot taka. sploh ker je še milijon enih drugih stvari in jo bolj "malo uživam" ampak bo pa s koncem julija bolje, ko se bom res lahko samo temu posvetila...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 8:46:52
|
|
|
|
lidik
|
ma ja dej. Sej vem da bo odletelo mimo. Ej se spomnim ko sem komaj čakala na prvi pregled, pa potem na nuhalno, pa se mi zdi, kot da je bilo včeraj ko sva zagledala plus. Ma zdaj pa že v sredo drugi pregled. In da pomislim da sem že v 15.tednu. Sej sploh ne morem verjeti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 8:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe saj vem. pa potem morfologija pa če se bosta odločila za 3D/4D pa.... in čas šteješ samo od pregleda do pregleda. mine pa noro. saj se še meni zdi, da sem šele včeraj test naredila pa sem že pri 27t2d torej v 28.tednu. in si mislim: "joj a sam tolk še pa grem rodit?"
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 8:54:39
|
|
|
|
lidik
|
ma ja ful gre hitro ja. Ja sej za morfologijo tudi že imam datum. Samo hmmm...ne vem no -kaj to se šteje kot 2. UZ al kako. Ker meni je namreč dal zdaj moj G datum 23.6. za 2. pregled potem je pa rekel 19.7. - takrat bo pa 2. UZ. A misliš da je to morfologijo mislil? NO v glavnem kakorkoli hitro se bo spet okoli obrnilo. Kaj vidva sta šla na 3D/4D? Kam pa? Sta bila zadovoljna?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 8:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
huh odvisno ja, nekateri G ne delajo UZjev na vsakem pregledu... in po "zakonu" ti pripada naslednji UZ res šele na morfologiji. sploh če je poudaril bo verjetno res tako... na 3D/4D sva šla v Slovenj Gradec k štorklji in sva bila zadovoljna. Naročila sem se pa naslednji dan po morfologiji; imela sem jo pri 22t3d. pregled je trajal skoraj 1h, dobila sva dvd s filmčki (okoli 30jih imam) plačala sva pa 50€... čeprav so me prej opozorili, da ženska ni ravno ok ampak meni se je zdel pregled super, morda zato, ker nisem šla tja zato da mi diagnozo postavlja ampak "samo" iz užitka.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 9:06:17
|
|
|
|
lidik
|
zakaj pa naj ne bi bila ženska vredu? No midva se še odločava ali bi šla na to ali ne. Čeprav se oba itak nagibava k temu da greva, še vseeno malo tuhtava in sprašujeva okoli kako zgleda in če se splača iti. Ej pa kaj misliš da pri 18t5d ni še malo hitro za morfologijo? a naj ne bi bila tam od 20tedna naprej?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.6.2010 9:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
čuj ne vem zakaj naj ne bi bila ok... meni se je zdela čisto ok. nisem pa njena pacientka tako da ne znam realno oceniti. pač, jaz sem šla tja zato da se nagledam otroka in ne da mi postavlja diagnozo, zato sem bila res zadovoljna. pa tudi od ene druge sem dobila priporočilo za 3D/4D pri njej... verjetno je pa tako kot pri vsakem zdravniku: "ni vsak za vsakega" in pri vsakem dr. se najde kakšen nezadovoljen pacient. mislim.... jaz bi šla še enkrat, mi ni bilo škoda denarja ker sva z mojim res uživala - pa še vsi so nama govorili, da bo punčka (na morfi kar 99%), potem pa ona kaže lulčija zdaj vsaj vem da ne smem preveč ne v modri ne v roza kupovati ampak vse nevtralno drugače pa nekateri G res delajo morfo tako hitro ja. ampak vem, da se je ravno pri septembrkah naredilo, da je bila potem brezvezna panika; koneckoncev moraš vedeti, da je v prvi vrsti to pregled organov in v 2 tednih se pri otroku marsikaj razvije - ravno zato jo delajo med 20. in 24.tednom. potem pa kaj še ni čisto razvito in žensko naročijo čez 14dni na kontrolni UZ ona pa 14dni živčna. v bistvu se je pa "samo" G mudilo z morfologijo. sicer če ti je dal takrat termin že ve ampak če se kaj ne bo ok videlo ne zganjaj panike po nepotrebnem ker imaš kar hitro.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?