|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
23.6.2010 11:50:40   
lidik
evo T.Z. odgovorjeno. user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj se bom pa počasi odpravila. Ti sporčim potem ko pridem nazaj. Upam, da boš še v službi. No drugače pa preberi doma. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
23.6.2010 14:14:26   
Anonimen
Hej!
Hvala ti :)
Eto, jaz doma, zastava obešena na balkonu user posted image Zdaj se lahko tekma začne. Aja... delala sem pa samo do 12:30 pa še to sva bila s šefom zadnje pol ure na kavi user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
23.6.2010 14:43:15   
lidik
no zdaj pa pridno navijat. Jaz pa danes v službi do 16.30. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
24.6.2010 7:20:37   
urskaf
Dobro jutro punce!!! Se opravičujem, ker me nič ni, sam sem imela tako gužvo v službi, da ni šlo. Upam, da bo zdaj boljše.

Skratka, da začnem, fuzbal - GROOOZZZAAAAA!!!!!! Pa kako smolo imamo mi? Vedno!!! user posted image Slabo smo navijali. user posted image

Jst sem drugače še kr vredu. Mal sem imela napeto v službi, pa so mi živčki mal nagajali, pa trebuh me skoz boli. Znorela bom!!! Drugače pa vse OK. user posted image Komaj čakam naslednji teden, ko imam pregled.

lidik ->Telovadba za nosečke je pa v ZD Celje vsak ponedeljek, mislim da ob 17.00. Lahko vprašam, če katero zanima, ker hodi tja moja sodelavka (tudi nosečka). Kako je bilo na pregledu?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 779
24.6.2010 7:55:14   
lidik
urskaf ja mene zanima ta telovadba ja. Kje se prijaviš, kako se prijaviš, sem veliko zamudila, lahko kr tako pridem, jih veliko hodi, kje v ZD pa sploh je?

Drugače pa pregled je bil uspešen. Izvidi so vsi vredu, na hitro mi je naredil tudi UZ, čeprav vem da mi ga naj ne bi, ker je bil samo 2. pregled, ampak je rekel, da vseeno bova pa čmrljčka malo pogledala. user posted image user posted image user posted image user posted image No in še vedno je naša pikica skrivnostna, ker včeraj je imela pa prekrižane nogice in ni hotela pokazati kaj skriva med nogicami.

Sva se potem hecala, da očitno bo skrivnosten do decembra, ker sta mama in ata tako 10000% vsak v svoj spol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 780
24.6.2010 8:56:53   
urskaf
Bom vprašala za telovadbo, danes te sodelavke glih ni, tak da bo moglo počakat do naslednjega tedna. Sej jst sem  1. nosečnosti tudi šla ene 2x, sam lahko da je zdaj že kaj drugače. Bom rajši vprašala.

Super za fajn pregled. Drugače pa, ja, Simoniti vedno naredi hiter ultrazvok. Meni je pri prvem čist na vsakem pregledu pogledal malčka, pa srček poslušal, sam slikice nisem dobila pa pri njem nobene. Če jo boš hotla met, mu boš mogla rečit. Drugače pa naš mali Simonitiju tud ni hotel pokazat kaj skriva med nogicami. user posted image Vseh 9 mesecev. user posted image Pri prim. Cerarju je pa ležal čist na hrbtu pa z nogicami narazen. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 781
24.6.2010 9:10:37   
urskaf
Tole sem še našla za ZD Celje:
* Šola za starše - materinska šola: od torka do četrtka med 9.30 - 13.30 ure.
* Zgodnja nosečnost: 1x mesečno, ponedeljek ob 15.00 uri.
* Telovadba za zdrave nosečnice: vsak ponedeljek ob 17.00 uri.
* Predavanje za bodoče očete: 1x mesečno, ponedeljek ob 18.00 uri.
* Naročanje osebno ali po telefonu: od 8.00 - 9.00 ure, od torka do petka, na telefon:03 543 44 37

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 782
24.6.2010 9:17:15   
urskaf
Drugače ima pa v Celju vadbo za nosečnice tudi Top fit:
FIT NOSEČNICA
vodena vadba za bodoče mamice pod strokovnim vodstvom (8 obiskov, velja 60 dni) -- 34,50€je strokovno vodena vadba za bodoče mamice skozi celotno nosečnost. Ob pogovoru in svetovanju vam ponujamo obliko aerobne vadbe, krepilnih vaj, gibljivosti, pravilnega dihanja in sproščanja. Pred začetkom vadbe je nujen pregled pri zdravniku! Center za zdravje in rekreacijo d.o.o.
Ipavčeva 22
3000 Celje
tel: 03 428 14 40     gsm: 040 50 20 60    email: topfit@siol.net

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 783
24.6.2010 9:17:34   
Anonimen
Jutro čvekeeee!!!

fusbal (to je prvo danes kar bom pokomentirala): mislim... kako so lahko zda zabili gol?! baraaabeeee! user posted image meni je kar sapo pobralo. drugače pa čestitke našim za vse kar so dosegli; vemo, da so največ kar je katerakoli naša ekipa do zdaj in pesti za naslednje prvenstvo!!! prav ponosna sem na njih, čeprav nismo šli naprej.

urskaf: morda te trebuh boli tudi zaradi živcev glede na to, da imaš napeto v službi. poskusi se doma RES sprostiti...

lidik: super za pregled!!! Se mi zdi da večina G naredi uz na vsakem pregledu, mislim da oni v bolnici bolj šparajo (ker majo menda tudi samo enega)... ti, ki imajo pa svoje uz-je v ordinacijah so pa bolj radodarni. jaz sem ga do zdaj tudi imela čisto na vsakem pregledu.

kar se pa tiče Simonitija pa me je imel na morfologiji, ko je nadomeščal mojo G in mu je naše dete pokazalo, da je pupa (ampak je bilo to "kazanje" grozno na hitro, ker je prav lovil kdaj bo dal/a nogice narazen pa še hrbet nama je kazal/a). no čez 14dni je pa na 3D/4D kazalo lulčija user posted image pa tudi na naslednjem pregledu je pogledala za spol G pa je reka, da bi tudi ona rekla, da je pupa ampak potem ko je pa dlje gledala in ko se je dete obrnilo je pa videla, da verjetno res nekaj "štrli". pač zgleda, da je malce slabši uz v ordinaciji. meni je tako in tako vseeno samo da bo dete zdravo pa bom srečna.

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
24.6.2010 9:18:37   
Anonimen
urskaf: hvala za vse podatke!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
24.6.2010 9:22:24   
urskaf
Danes imam mal več časa, pa lahko brskam za podatki. user posted image
Drugače me je pa trebuh začel boleti že prej, še preden sem imela gužvo, zdaj pa verjetno tudi živci mal pomagajo, ja. Sej imam drugi teden pregled, pa bo povedal kako in kaj.

Ja, in res, vsaka čast našim nogometašem!!!! Tudi jst sem ful ponosna na njih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
24.6.2010 9:40:12   
lidik
u madoniš ste se razpisale. Sej ne morem verjeti. Sem šla prej pogeldat, če je že katera kaj rekla pa ni bilo še nič, na grem pa zdaj, pa berem že celo večnost. user posted image user posted image user posted image user posted image

urskaf jaz sem simonitiju pri prvem pregledu rekla za slikico in mi je naredil dve. In pa hvala za vse te podatke. Drugače pa glede telovadbe sem že tudi jaz razmišljala da bi hodla v top fit. Samo bi hodla, če bi šla še katera z mano - moram na hitro najti eno nosečko ki bo za to? Se katera javi? 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 787
24.6.2010 9:43:30   
Anonimen
hmmm sem že razmišljala... pa tudi o tej v zd razmišljam ampak se mi zdi, da je poletje škoda preživeti v zaprtih prostorih zaradi telovadbe. itak bi ti jo najbolj priporočala zadnje 3 mesece, zdaj pa kakšne sprehode dokler je takšno zunaj...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 788
24.6.2010 9:48:05   
lidik
ja sej zdaj imam itak sprehode. Sam je pa res, da sem prej vedno hodila na aerobiko ali na koli ali kaj podobnega in zdaj kr malo pogrešam miganje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 789
24.6.2010 9:49:17   
urskaf
Jst bom hodila na telovadbo potem, kasneje. Zdaj nikakor še ne morem. Mojega nič kaj ni doma, tamalega pa tudi ne morem zraven vlačit. Tak da če bom, bom hodila zadnje tri mesece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
24.6.2010 9:51:46   
Anonimen
lidik saj imaš pa tudi aerobiko za nosečke!!! pojdi to!!!

jaz sem si pa na youtube-u poiskala jogo za nosečke pa delam vaje - občasno seveda, ko se spomnim. ampak bom zdaj morala začeti redno. lepo na teraso na tla pa vadit user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
24.6.2010 10:06:11   
lidik
urskaf sporoči mi ko boš začela hoditi - se ti bom prislinila zraven, če lahko . user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm T.Z. sej to je pa ful dobra ideja - si bom tudi jaz danes doma na youtubu kaj poiskala. Hvala za nasvet. Ma dej, se mi res vidi da sem blond. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
24.6.2010 10:09:28   
urskaf
Ja, bom povedla. user posted image Saj meni je tudi boljše, če mi ni treba iti sami.
To z Youtubom je pa res dobra ideja. Bom tudi jst mal pobrskala.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 793
24.6.2010 10:16:39   
lidik
urskaf super....no pa bova že dve !!!!

T.Z. pol drugo leto bomo pa vse tri skupaj hodile v top fit na tisto vadbo z dojenčki. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 794
24.6.2010 10:29:58   
Anonimen
hahahahaha samo res :) pa vozičkale bi tudi kdaj lahko skupaj ;)

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
24.6.2010 10:46:29   
urskaf
Ja, res je. Pa še prej bi se lahko trebuščki na kaki kavici dobili. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
24.6.2010 10:50:08   
lidik
jaaaaaaaa !!!!!!!!! jaz sem za to, da vse to uresničimo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 797
24.6.2010 10:50:37   
Anonimen
jaz sem za :)
itak najbolje da tiste, ki delate dlje user posted image user posted image določite dan in uro, jaz bom že nekako uskladila.

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
24.6.2010 10:54:34   
lidik
ja jaz pred četrto uro, oz. ob sredah pred peto ne bi mogla. Drugače pa ko boste rekle, sem takoj za. Sam upam, da ne boste že kje do srede se zmenle. V sredo bi rada še šla en izpit nardit. user posted image user posted image user posted image user posted image pa se moram še velikoooooo učit do takrat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 799
24.6.2010 11:07:15   
urskaf
Sej jst bom tudi težko naslednji teden, imamo v soboto otvoritev klubskih prostorov, pa imamo še ful dela. Tak da mogoče potem čez en teden?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Zasebni vrtec
Janci F

Ali ste pripravljeni dati svojega otroka v zasebni vrtec in koliko ste pripravljeni odšteti za vrtec otroka druge starostne skupine?

- Mojega otroka ne želim dati v zasebni vrtec (40%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 100-200€ (35%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 200-300€ (16%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 300-350€ (4%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti več kot 350€ (4%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!