Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:14:59
|
|
|
|
lidik
|
evo v šoli je danes tole za papico: Paradižnikova juha, pečen krompir, ocvrti lignji, solata
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
hmm lignje, solato pa krompir podpišem. uuuu zdaj so pa lušte za polnjene lignje na žaru
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:17:57
|
|
|
|
lidik
|
ja sej paradižnikovo juho bom jaz tudi spustila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ma si zbirčnaaaa!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:23:34
|
|
|
|
lidik
|
ne ne sploh nisem zbirčna. Mi je ful dobra juha - sej je že bila. Samo veš kaj, ko te juhe (npr. zelenjavna, paradižnikova, cvetačna,....) delajo vse na čebuli - in mene sedaj v N tako peče in boli želodec po čebuli, da se je raje izogibam, ker drugače imam pokvarjen cel dan. Ma očitno sem sedaj občutliva na čebulo in česen pa ni važno v kakšni obliki. Pa imam oboje rada.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:28:14
|
|
|
|
enček
|
Jutrček, o kak zaspančkan dan.... jst sem si pa kavico pa eno potičko prvoščila....potem grem pa na pregled, mal srčka poslušat, mal kile prekontrolirat, verjetn mi bojo spet kri na velik jemal (to mi je pa tak grozn-sem kot otrok)..no sej bom že potrpela, sam da bodo rekli, da je vse vredu...pol si grema pa prvošit eno fajn papico nekam z mojim ( je treba zapit--po novem se ne reče več zapit, k to ne smem, ampak zajest) Vama pa dobr tek, ko bo malica ... pa tile lignji-odlična ideja za danes tudi zame
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ah saj bo minilo. če ti ne paše ti že telo govori da ne potrebuješ. npr. jaz nisem mogla jesti čokolade prve 4 mesece. pa sem jo prej dobesedno požrla. ampak takrat mi pa ni šla dol. sem pa pojedla nenormalno velike količine sadja pa solat. no zdaj se pa spet prehranjujem čisto normalno...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
enček zdravo! dobro poštimaj na pregledu pa lep dan!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:32:14
|
|
|
|
lidik
|
enček kaj imaš danes pregled? Kaj to imaš drugi pregled? Jaz ga imam pa čez en teden. Jupi že tudi komaj čakam. Hmmm zakaj pa misliš da ti bodo jemali spet kri? Ker meni je rekel moj G, da moram it v laboratorij samo vodo dat, ker je zadnjič nisem, sem imela malo vnetja, pa je rekel, da naj raje to prej pozdravim, ker drugače bo itak nečesa ful povečanega (sem pozabila česa ). V glavnem uživaj na pregledu!!! In pa le zajejta potem super novičke.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:34:47
|
|
|
|
lidik
|
hja T.Z. midve sva imele pa tole malo pomešano. Jaz pa pred nosečnostjo nisem pojedla skoraj nič čokolade (mogoče kakšno reberco na vsake par mesecev) pa sem jedla ful zelenjave in sadja. Kr naenkrat mi je pa sam čokolada dišala in sam da sadja in zelenjave nisem videla - sem si že kr mislila da nama je uspelo - kmalu zatem pa sva res dobila potrditev. zdaj pa se jaz tudi počasi vračam na stare tirnice. Čokolade se mi skoraj ne zlušta, sadje in zelenjavo pa že normalno jem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ravno obratno čeprav jaz sem prej "normalno" jedla sadnje in zelenjavo (pač solato ob kosilu, kakšno sadnje itd.), nikoli si pa nisem šla za večerjo narediti npr. samo solato. no.... prve 3 mesece sem razmišljala če je možno, da se od solate zredim, ker sem jo pa res pojedla v norih količinah.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:47:19
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha. No poglej no, kako smo različni že pri prehrani. Sam veš kaj, sej itak je baje značilno da se ti okus malo pomeša. Torej česar si prej ful pojedel, ti potem ne gre več dol. No še dobro da se kmalu popravi, ker drugače bi bila jaz res kot sod, če bi sam od čokolade živela.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:49:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja baje. čeprav nekih "čudnih" kombinacij se mi pa nikoli ni luštalo. nekateri npr. pravijo, da bi mešali vložene kumare pa sladoled. meni se že ob misli na takšno kombinacijo želodec obrne
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:52:50
|
|
|
|
enček
|
lidik pregled bo že četrti, ker sem imela vmes izcedke, ampak današnji bo izgledal tako kot da je drugi redni verjetn vzamejo kri v drugem tromesečju(za kontrolo toksoplazme,slabokrvnosti),vem pa res ne, bom javila potem ko pridem nazaj. Jaz se raje že sedaj prpravljam na pikanje upam pa da bom vseeno uživala...hvala T.Z. hvala za lepe želje in tudi tebi lep dan urskaf he he.. si prav napovedala včeraj, da se boš mal oglasila tle, uživaj torej danes doma
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 10:13:52
|
|
|
|
lidik
|
enček no sej to sem mislila 2.redni. Sej drugače bo to tudi moj četrti ker sem tudi jaz imela izcedke. Tako da jaz ti pravim, dobro opravi, pa potem obvezno poročaj kaj in kako je bilo, da bom lažje dočakala sredo! T.Z. sej čudne kombinacije pa tudi meni dvigujejo želodec.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 10:14:05
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan vsem skupaj...jaz tudi zbiram kakšne ideje za kosilo :P Greva z mojim skupaj, na voljo so itak samo gostilne, ampak problem je, ko imam jaz že vsega poln kufer.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 10:27:58
|
|
|
|
lidik
|
ja Arwenko sej te čisto razumem. Ko ti na koncu zmanjka idej kaj bi jedel. Ej mislim da ti bo čez nekaj časa T.Z. lahko dala idejo, ker po mojem je šla na malico, da je kr poniknila tu.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 10:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
nene, nisem še šla po malico... Arwenko hmm... jaz bi zdajle račko na vroči plošči, kitajske rezance pa solato s kalčki.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 10:31:40
|
|
|
|
Arwenko
|
V Kitajski sem bila včeraj Tak rada je pa nimam, da bi dva dni zapored tam jedla. Najbrž bo moral spet kak Spar obveljat, kaj pa vem no
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 10:32:25
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuu "mehiška" v City-u... mmmmmmmm (madona, grem si po hotdog)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 10:36:57
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha T.Z. kaj si še tukaj? Ooooo kitajska - kak še dolgo nisva bila. Hmmm bom mogla mojega tja spet spravit, čeprav nima kaj preveč rad kitajske.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 10:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja, še tukaj. saj jaz si grem nekaj iskati potem pa kar v pisarni pojem. pa grem potem kasneje ven še na eno kavo. na toplo malico se mi pa ne splača hoditi, ker imam takoj ob prihodu domov kosilo, delam pa tako samo do 15h.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 10:42:38
|
|
|
|
lidik
|
o super imaš to narejeno. No sej jaz bom tudi samo še naslednji teden na toplo malico hodla, ker je še šola, potem bom pa tudi jaz bolj na trgovine navalila, pa ko pridem domov pojedla toplo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 11:20:35
|
|
|
|
Anonimen
|
eto zdej sem se pa najedla. ma danes sem se nažrla. sem nama šla s sodelavcem pizza-bureke iskat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 11:21:38
|
|
|
|
lidik
|
o njami ne mi zdaj lušt delat ko sem še lačna Še kakšne 10 minut pa se odpravim tudi jaz.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?