|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
17.6.2010 9:14:59   
lidik
evo v šoli je danes tole za papico:

Paradižnikova juha, pečen krompir, ocvrti lignji, solata

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
17.6.2010 9:16:15   
Anonimen
hmm lignje, solato pa krompir podpišem. uuuu zdaj so pa lušte za polnjene lignje na žaru user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
17.6.2010 9:17:57   
lidik
ja sej paradižnikovo juho bom jaz tudi spustila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
17.6.2010 9:18:54   
Anonimen
ma si zbirčnaaaa!!! user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
17.6.2010 9:23:34   
lidik
ne ne sploh nisem zbirčna. Mi je ful dobra juha - sej je že bila. Samo veš kaj, ko te juhe (npr. zelenjavna, paradižnikova, cvetačna,....) delajo vse na čebuli - in mene sedaj v N tako peče in boli želodec po čebuli, da se je raje izogibam, ker drugače imam pokvarjen cel dan. Ma očitno sem sedaj občutliva na čebulo in česen pa ni važno v kakšni obliki. Pa imam oboje rada. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.6.2010 9:28:14   
enček
Jutrček,

o kak zaspančkan dan....
jst sem si pa kavico pa eno potičko prvoščila....potem grem pa na pregled, mal srčka poslušat, mal kile prekontrolirat, verjetn mi bojo spet kri na velik jemal (to mi je pa tak grozn-sem kot otrok)..no sej bom že potrpela, sam da bodo rekli, da je vse vredu...pol si grema pa prvošit eno fajn papico nekam z mojim ( je treba zapit--po novem se ne reče več zapit, k to ne smem, ampak zajest) user posted image
Vama pa dobr tek, ko bo malica ... pa tile lignji-odlična ideja za danes tudi zame user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.6.2010 9:29:38   
Anonimen
ah saj bo minilo. če ti ne paše ti že telo govori da ne potrebuješ. npr. jaz nisem mogla jesti čokolade prve 4 mesece. pa sem jo prej dobesedno požrla. ampak takrat mi pa ni šla dol. sem pa pojedla nenormalno velike količine sadja pa solat. no zdaj se pa spet prehranjujem čisto normalno...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
17.6.2010 9:30:27   
Anonimen
enček zdravo! dobro poštimaj na pregledu pa lep dan!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
17.6.2010 9:32:14   
lidik
enček kaj imaš danes pregled? Kaj to imaš drugi pregled? Jaz ga imam pa čez en teden. Jupi že tudi komaj čakam. Hmmm zakaj pa misliš da ti bodo jemali spet kri? Ker meni je rekel moj G, da moram it v laboratorij samo vodo dat, ker je zadnjič nisem, sem imela malo vnetja, pa je rekel, da naj raje to prej pozdravim, ker drugače bo itak nečesa ful povečanega (sem pozabila česa user posted image ). V glavnem uživaj na pregledu!!! In pa le zajejta potem super novičke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.6.2010 9:34:47   
lidik
hja T.Z. midve sva imele pa tole malo pomešano. Jaz pa pred nosečnostjo nisem pojedla skoraj nič čokolade (mogoče kakšno reberco na vsake par mesecev) pa sem jedla ful zelenjave in sadja. Kr naenkrat mi je pa sam čokolada dišala in sam da sadja in zelenjave nisem videla - sem si že kr mislila da nama je uspelo - kmalu zatem pa sva res dobila potrditev. zdaj pa se jaz tudi počasi vračam na stare tirnice. Čokolade se mi skoraj ne zlušta, sadje in zelenjavo pa že normalno jem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
17.6.2010 9:41:09   
Anonimen
ja ravno obratno user posted image čeprav jaz sem prej "normalno" jedla sadnje in zelenjavo (pač solato ob kosilu, kakšno sadnje itd.), nikoli si pa nisem šla za večerjo narediti npr. samo solato. no.... prve 3 mesece sem razmišljala če je možno, da se od solate zredim, ker sem jo pa res pojedla v norih količinah.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
17.6.2010 9:47:19   
lidik
ha ha ha. No poglej no, kako smo različni že pri prehrani. user posted image user posted image user posted image user posted image Sam veš kaj, sej itak je baje značilno da se ti okus malo pomeša. Torej česar si prej ful pojedel, ti potem ne gre več dol. user posted image No še dobro da se kmalu popravi, ker drugače bi bila jaz res kot sod, če bi sam od čokolade živela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.6.2010 9:49:05   
Anonimen
ja baje. čeprav nekih "čudnih" kombinacij se mi pa nikoli ni luštalo. nekateri npr. pravijo, da bi mešali vložene kumare pa sladoled. meni se že ob misli na takšno kombinacijo želodec obrne user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
17.6.2010 9:52:50   
enček
lidik pregled bo že četrti, ker sem imela vmes izcedke, ampak današnji bo izgledal tako kot da je drugi redni user posted image
verjetn vzamejo kri v drugem tromesečju(za kontrolo toksoplazme,slabokrvnosti),vem pa res ne, bom javila potem ko pridem nazaj. Jaz se raje že sedaj prpravljam na pikanje user posted image upam pa da bom vseeno uživala...hvala

T.Z. hvala za lepe želje in tudi tebi lep dan

urskaf he he.. si prav napovedala včeraj, da se boš mal oglasila tle, uživaj torej danes doma

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.6.2010 10:13:52   
lidik
enček no sej to sem mislila 2.redni. Sej drugače bo to tudi moj četrti ker sem tudi jaz imela izcedke. Tako da jaz ti pravim, dobro opravi, pa potem obvezno poročaj kaj in kako je bilo, da bom lažje dočakala sredo! user posted image user posted image user posted image user posted image

T.Z. sej čudne kombinacije pa tudi meni dvigujejo želodec.

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 615
17.6.2010 10:14:05   
Arwenko
Dan vsem skupaj...jaz tudi zbiram kakšne ideje za kosilo :P
Greva z mojim skupaj, na voljo so itak samo gostilne, ampak problem je, ko imam jaz že vsega poln  kufer.

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.6.2010 10:27:58   
lidik
ja Arwenko sej te čisto razumem. Ko ti na koncu zmanjka idej kaj bi jedel. user posted image

Ej mislim da ti bo čez nekaj časa T.Z. lahko dala idejo, ker po mojem je šla na malico, da je kr poniknila tu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 617
17.6.2010 10:29:38   
Anonimen
nene, nisem še šla po malico... user posted image

Arwenko hmm... jaz bi zdajle račko na vroči plošči, kitajske rezance pa solato s kalčki.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
17.6.2010 10:31:40   
Arwenko
V Kitajski sem bila včeraj user posted image
Tak rada je pa nimam, da bi dva dni zapored tam jedla. Najbrž bo moral spet kak Spar obveljat, kaj pa vem no user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
17.6.2010 10:32:25   
Anonimen
uuuu "mehiška" v City-u... mmmmmmmm
(madona, grem si po hotdog)

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
17.6.2010 10:36:57   
lidik
ha ha ha T.Z. kaj si še tukaj? Ooooo kitajska - kak še dolgo nisva bila. Hmmm bom mogla mojega tja spet spravit, čeprav nima kaj preveč rad kitajske. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
17.6.2010 10:38:27   
Anonimen
ja ja, še tukaj. saj jaz si grem nekaj iskati potem pa kar v pisarni pojem. pa grem potem kasneje ven še na eno kavo. user posted image na toplo malico se mi pa ne splača hoditi, ker imam takoj ob prihodu domov kosilo, delam pa tako samo do 15h.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
17.6.2010 10:42:38   
lidik
o super imaš to narejeno. No sej jaz bom tudi samo še naslednji teden na toplo malico hodla, ker je še šola, potem bom pa tudi jaz bolj na trgovine navalila, pa ko pridem domov pojedla toplo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
17.6.2010 11:20:35   
Anonimen
eto zdej sem se pa najedla. ma danes sem se nažrla. sem nama šla s sodelavcem pizza-bureke iskat.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
17.6.2010 11:21:38   
lidik
o njami ne mi zdaj lušt delat ko sem še lačna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še kakšne 10 minut pa se odpravim tudi jaz. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?