Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 15:00:18
|
|
|
|
urskaf
|
Aja, še boljše!!! Zdajle grem domov, kje se oglasim? (se hecam, bom drugič izkoristila bonus ) Nič nosečke, lepo se imejte, pa se tipkamo kaj v petek. Jutri se mi po moje ne bo dalo za računalnikom sedet. Ali pač... Uživajte v tem neprevročem dnevu!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 15:12:54
|
|
|
|
lidik
|
urskaf uživaj tudi ti. Jutri pa le izkoristi dan za tvojega sončka. Pa v petek ne pozabi na nas!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 15:23:12
|
|
|
|
enček
|
Arwenko tam mim se pa jst v službo vozim, pol te zagotovo vidim kdaj kje....zdaj neverjetno registriram bauhije urskaf super, bi prosla..ti pošljem ZS lidik sedaj imaš možnost, da si zaželiš kaj fajnega, glede na obljubljene menjave vaših sladic....jst norim za domačimi sladkimi češnjami, jagodami...nekaj od tega sem že dobila od sorodnikov....he he namreč ker sem in morem jst sadje...to pa so priviligiji
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 15:41:26
|
|
|
|
Arwenko
|
enček bolj malo verjetno, jaz sem tak hudo malo doma, da včasih samo spat hodim v bajto Sicer pa glede na to, da smo res ob glavni cesti doma, se pa marsikdo mimo vozi ja
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 20:20:33
|
|
|
|
TMS82
|
No, da se še jaz pofočkam po dolgem času. Madona sem mislila, da se bom izognila slabostim, no potem se je pa v 9.tednu začelo in še vedno traja. Utrujena sem tudi tako, da se sploh ne poznam več. Pa vsak dan se mi lušta takšne hrane na katero drugače še pomislim ne, moj me ima že poln kufer, ker mora vsakič v trgovino, ko se meni nekaj zlušta.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 7:56:02
|
|
|
|
lidik
|
Dobro jutro so . Kako ste kaj danes ko se je malo ohladilo? Ufff jaz sem super, se da vsaj normalno dihta. Evo ena budnica, zdaj pa pridno čvekat! enček joj veš jaz sem tudi že dobila zaloge jagod in češenj. Jagode imam k sreči doma in so letos polne ko hudič, kot da bi vedele, da bi jih jaz jedla in jedla in jedla. Za zaloge češenj pa pri meni tašča tako pridno skrbi, da jih imam tudi vedno na zalogi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro čveke!! Oooo še en nosečkam prijazen dan bo za zdržati ane? Mene samo še glava neha boleti pa bom srečna. Me še od včeraj boli pa sem pred spanjem vzela en lekadol. Ni pomagal. Bemtiš
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:30:26
|
|
|
|
lidik
|
ojej T.Z. kaj prav nič ni pomagal lekadol? Hmmm sej mogoče bo zdaj kmalu kaj boljše ko se da malo boljše dihat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ma saj to mi ni jasno. prejšnji teden, ko je bilo res za pop...dit vroče me ni glava bolela. zdaj, ko pa končno lahko malce diham pa glavobol.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:31:40
|
|
|
|
urskaf
|
Jutronosečke, sem vas mogla pridet mal pogledat!!! Kak je fajni dan danes. Čist za izležavanje! Konjem sem že skidala, zdaj grem pa z malim se mal igrat. Mene pa trebuh že tri dni boli. Se menda mal širim , pa modrostni zob me je včeri bolu, sem tud jst vzela lekadol. Pa je HB pomagal. Danes je pa sam še trebuh problem. Nič, mejte se, vas še pol mal preberem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:33:48
|
|
|
|
Anonimen
|
urskaf ja čist možno, da se ti dviguje maternica in širijo vezi. mene že od enega 7.tedna naprej vsake toliko časa ene 2 dni boli trebuh in vezi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:35:03
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, saj to je to. Sam fajn ni pa čist nič.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:37:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ni ne. povej... a te med obračanjem v postelji iz npr. hrbta na trebuh kdaj prav grdo začne boleti? ker mene je do enega 16.tedna ponavadi takrat ko me je trebuh bolel vedno "usekalo". ni fajn ampak bojda je pa normalno... saj potem pa to malce izzveni se pa otrdevanje trebuha začne
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:41:20
|
|
|
|
urskaf
|
Ne, to se mi pa še ni zgodilo. Mene boli sam, če sem predolgo pokonci, npr. ko sedim za računalnikom al pa ko kuham, ... Ko se pa vležem, je pa veliko bolje, pa se lahko premetavam kolikor mi paše.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:42:54
|
|
|
|
Anonimen
|
blagor, mene je vedno zmerno bolelo, če sem pa v ležečem položaju kak "tak" gib naredila mi je pa kar sapo zaprlo...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:44:32
|
|
|
|
lidik
|
hmmm zdej pa mene skrbi, da je pri meni kaj narobe. Ker mene je prej vsake toliko malo piknilo notri, pa ok, še zdaj se mi na kakšne 14 dni pojavi mali krček, ampak nič me ne boli. No sej HB da me ne, sej se nič ne pritožujem, samo me je malo strah, da je kaj narobe. Urskaf si pa pridna, da si prišla vseeno nas pokukat, čeprav imaš dopust.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:47:51
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik joj si smotana, zato ker te NE boli te skrbi relax pa srečna bodi, čeprav tudi tisti krčki znajo pomeniti širjenje maternice... nekatere pa popolnoma nič ne občutijo; jaz sem to občutila na intervale in tudi ne nonstop... recimo da kakšen teden nič, potem morda ene 2dni pa potem spet nekaj časa nič pa...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:51:28
|
|
|
|
urskaf
|
lidik -> saj men je zdaj tud ful hecno, ko v prvi nosečnosti sem se tak super počutla, kot da nisem noseča. Sam ene 2x mi je bilo mal slabo v celi nosečnosti, pa od začetka sem bila malo utrujena, to je bilo pa tudi vse. Vesela bodi in uživaj kolikor se le da. Zdaj ,moram pa res it. Mi mali ne pusti več tipkat. Mi je že ene 5x vmes enter pritisnil. Se čujemo še pol kaj. pa pa
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:51:36
|
|
|
|
lidik
|
hmmm veš kaj sej sem res malo prehitro napisala in poslala tale post. Sem se spomnila, da možno da jaz nimam nič teh bolečin zato, ker že od 6.tedna naprej jemljem dabroston zaradi težav na začetku. Sedaj jih imam še za kakšen teden (sej zdaj sem že na samo eni tabletki na dan) in potem končam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:52:33
|
|
|
|
lidik
|
urskaf no le pojdi se igrati s svojim sončkom. Pa izkoristita dan za carkljanje in razvajanje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 8:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
urskaf lep dan ti želim!!! lidik: čisto možno da zaradi tega. ampak tudi če ne bi jemala dabrostona in če ne bi imela bolečin ni nič narobe. vsaka je drugačna in tudi eno telo se na 2 nosečnosti različno odziva. jaz npr. nisem imela nobenih "tipično nosečniških" težav, ene pa bruhajo vseh 9mesecev.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:02:40
|
|
|
|
lidik
|
ja sej vem ja. Sej če pogledam eno znanko tu, ji je bilo cel dan slabo - no jaz pa sem bila cel dan ko rožica, zvečer se mi je pa mešalo, tak mi je bilo slabo. Sam še k sreči da je trajalo to samo kakšne 3 ali 4 tedne, zdaj pa je že dobro. No v glavnem imaš pa prav ja. Je treba uživati, to bo še pikici najboljše delo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
točno tako. btw: razmišljam kaj naj danes jem za malico
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:12:22
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha. Ti jaz malo lušt naredim in ti povem kaj bom jaz imela
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 9:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
no daj, no daj!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?