|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
16.6.2010 15:00:18   
urskaf
Aja, še boljše!!! Zdajle grem domov, kje se oglasim? user posted image (se hecam, bom drugič izkoristila bonus user posted image )

Nič nosečke, lepo se imejte, pa se tipkamo kaj v petek. Jutri se mi po moje ne bo dalo za računalnikom sedet. Ali pač...

Uživajte v tem neprevročem dnevu!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.6.2010 15:12:54   
lidik
urskaf uživaj tudi ti. Jutri pa le izkoristi dan za tvojega sončka. Pa v petek ne pozabi na nas!!!! 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.6.2010 15:23:12   
enček
Arwenko tam mim se pa jst v službo vozim, pol te zagotovo vidim kdaj kje....zdaj neverjetno registriram bauhije user posted image

urskaf super, bi prosla..ti pošljem ZS

lidik sedaj imaš možnost, da si zaželiš kaj fajnega, glede na obljubljene menjave vaših sladic....jst norim za domačimi sladkimi češnjami, jagodami...nekaj od tega sem že dobila od sorodnikov....he he namreč ker sem user posted image in morem jst sadje...to pa so priviligiji user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 578
16.6.2010 15:41:26   
Arwenko
enček bolj malo verjetno, jaz sem tak hudo malo doma, da včasih samo spat hodim v bajto user posted image

Sicer pa glede na to, da smo res ob glavni cesti doma, se pa marsikdo mimo vozi ja user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.6.2010 20:20:33   
TMS82
No, da se še jaz pofočkam po dolgem času. Madona sem mislila, da se bom izognila slabostim, no potem se je pa v 9.tednu začelo in še vedno traja. Utrujena sem tudi tako, da se sploh ne poznam več. Pa vsak dan se mi lušta takšne hrane na katero drugače še pomislim ne, moj me ima že poln kufer, ker mora vsakič v trgovino, ko se meni nekaj zlušta. user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.6.2010 7:56:02   
lidik
Dobro jutro souser posted image . Kako ste kaj danes ko se je malo ohladilo? Ufff jaz sem super, se da vsaj normalno dihta. user posted image user posted image user posted image Evo ena budnica, zdaj pa pridno čvekat! user posted image user posted image

enček
joj veš jaz sem tudi že dobila zaloge jagod in češenj. Jagode imam k sreči doma in so letos polne ko hudič, kot da bi vedele, da bi jih jaz jedla in jedla in jedla. Za zaloge češenj pa pri meni tašča tako pridno skrbi, da jih imam tudi vedno na zalogi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TMS82)
Neposredna povezava do sporočila: 581
17.6.2010 8:10:55   
Anonimen
Jutro čveke!!

Oooo še en nosečkam prijazen dan user posted image bo za zdržati ane? Mene samo še glava neha boleti pa bom srečna. Me še od včeraj boli pa sem pred spanjem vzela en lekadol. Ni pomagal. Bemtiš user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
17.6.2010 8:30:26   
lidik
ojej T.Z. kaj prav nič ni pomagal lekadol? Hmmm sej mogoče bo zdaj kmalu kaj boljše ko se da malo boljše dihat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
17.6.2010 8:31:27   
Anonimen
ma saj to mi ni jasno. prejšnji teden, ko je bilo res za pop...dit vroče me ni glava bolela. zdaj, ko pa končno lahko malce diham pa glavobol.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
17.6.2010 8:31:40   
urskaf
Jutronosečke, sem vas mogla pridet mal pogledat!!! user posted image

Kak je fajni dan danes. Čist za izležavanje! user posted image Konjem sem že skidala, zdaj grem pa z malim se mal igrat. user posted image
Mene pa trebuh že tri dni boli. Se menda mal širim user posted image , pa modrostni zob me je včeri bolu, sem tud jst vzela lekadol. Pa je HB pomagal. Danes je pa sam še trebuh problem.

Nič, mejte se, vas še pol mal preberem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
17.6.2010 8:33:48   
Anonimen
urskaf ja čist možno, da se ti dviguje maternica in širijo vezi. mene že od enega 7.tedna naprej vsake toliko časa ene 2 dni boli trebuh in vezi.

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
17.6.2010 8:35:03   
urskaf
Ja, saj to je to. Sam fajn ni pa čist nič. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
17.6.2010 8:37:49   
Anonimen
ni ne. povej... a te med obračanjem v postelji iz npr. hrbta na trebuh kdaj prav grdo začne boleti? ker mene je do enega 16.tedna ponavadi takrat ko me je trebuh bolel vedno "usekalo".
ni fajn ampak bojda je pa normalno... saj potem pa to malce izzveni se pa otrdevanje trebuha začne user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
17.6.2010 8:41:20   
urskaf
Ne, to se mi pa še ni zgodilo. Mene boli sam, če sem predolgo pokonci, npr. ko sedim za računalnikom al pa ko kuham, ... Ko se pa vležem, je pa veliko bolje, pa se lahko premetavam kolikor mi paše. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
17.6.2010 8:42:54   
Anonimen
blagor, mene je vedno zmerno bolelo, če sem pa v ležečem položaju kak "tak" gib naredila mi je pa kar sapo zaprlo...

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
17.6.2010 8:44:32   
lidik
hmmm zdej pa mene skrbi, da je pri meni kaj narobe. Ker mene je prej vsake toliko malo piknilo notri, pa ok, še zdaj se mi na kakšne 14 dni pojavi mali krček, ampak nič me ne boli. user posted image No sej HB da me ne, sej se nič ne pritožujem, samo me je malo strah, da je kaj narobe.

Urskaf si pa pridna, da si prišla vseeno nas pokukat, čeprav imaš dopust. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 591
17.6.2010 8:47:51   
Anonimen
lidik joj si smotana, zato ker te NE boli te skrbi user posted image relax pa srečna bodi, čeprav tudi tisti krčki znajo pomeniti širjenje maternice... nekatere pa popolnoma nič ne občutijo; jaz sem to občutila na intervale in tudi ne nonstop... recimo da kakšen teden nič, potem morda ene 2dni pa potem spet nekaj časa nič pa...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
17.6.2010 8:51:28   
urskaf
lidik -> saj men je zdaj tud ful hecno, ko v prvi nosečnosti sem se tak super počutla, kot da nisem noseča. Sam ene 2x mi je bilo mal slabo v celi nosečnosti, pa od začetka sem bila malo utrujena, to je bilo pa tudi vse. Vesela bodi in uživaj kolikor se le da. Zdaj ,moram pa res it. Mi mali ne pusti več tipkat. user posted image Mi je že ene 5x vmes enter pritisnil. user posted image Se čujemo še pol kaj. pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
17.6.2010 8:51:36   
lidik
hmmm veš kaj sej sem res malo prehitro napisala in poslala tale post. Sem se spomnila, da možno da jaz nimam nič teh bolečin zato, ker že od 6.tedna naprej jemljem dabroston zaradi težav na začetku. Sedaj jih imam še za kakšen teden (sej zdaj sem že na samo eni tabletki na dan) in potem končam. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
17.6.2010 8:52:33   
lidik
urskaf no le pojdi se igrati s svojim sončkom. Pa izkoristita dan za carkljanje in razvajanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 595
17.6.2010 8:55:19   
Anonimen
urskaf lep dan ti želim!!!

lidik: čisto možno da zaradi tega. ampak tudi če ne bi jemala dabrostona in če ne bi imela bolečin ni nič narobe. vsaka je drugačna in tudi eno telo se na 2 nosečnosti različno odziva. jaz npr. nisem imela nobenih "tipično nosečniških" težav, ene pa bruhajo vseh 9mesecev.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
17.6.2010 9:02:40   
lidik
ja sej vem ja. Sej če pogledam eno znanko tu, ji je bilo cel dan slabo - no jaz pa sem bila cel dan ko rožica, zvečer se mi je pa mešalo, tak mi je bilo slabo. Sam še k sreči da je trajalo to samo kakšne 3 ali 4 tedne, zdaj pa je že dobro. No v glavnem imaš pa prav ja. Je treba uživati, to bo še pikici najboljše delo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
17.6.2010 9:03:46   
Anonimen
točno tako.

btw: razmišljam kaj naj danes jem za malico user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
17.6.2010 9:12:22   
lidik
ha ha ha. Ti jaz malo lušt naredim in ti povem kaj bom jaz imela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
17.6.2010 9:13:02   
Anonimen
no daj, no daj!!! user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?