|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
17.6.2010 14:07:41   
lidik
ja T.Z. pridna mama si - ti le vadi. Sej bomo vsakega nasveta vesele. Samo urskaf ti pa res pazi nase in na pikico. Jaz imam pa srečo, da imam na vrtu od pete al šeste ure naprej senco - in letos me vidiš na vrtu samo takrat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
17.6.2010 14:10:23   
Anonimen
hehe ma ja, sej se večkrat zalotim, da bi rada komu kaj po "mamino" pamet solila pa vem, da tega nikoli prej nisem delala. grem sama sebi na živce.

včeraj sem dopovedovala eni tu spodaj, da NE, NE SMEŠ sončiti trebuha. Mislim... ona bi na mojem mestu cel dan trebuh soncu nastavljala, medtem ko zdravniki pravijo, da ga je treba zaščititi.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
17.6.2010 14:12:07   
urskaf
Sej tak strašno tudi ne sije. user posted image Si pa luštna, ja!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
17.6.2010 14:12:58   
Anonimen
luštna... čakam samo še, da bom mojmu začela "ne ne ne, ne smeš to, to je ajs" user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
17.6.2010 14:15:04   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

luštna... čakam samo še, da bom mojmu začela "ne ne ne, ne smeš to, to je ajs" user posted image

Se kr hit navadiš, ja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
17.6.2010 14:16:49   
Anonimen
ne se hecat, takrat je skrajni čas, da se ene parkrat zaletim z glavo v steno.
pa a veš kaj mi je šlo veeeednoooo na živce? "mi smo pobrcal, mi smo to, mi smo ono"... no zdaj se pa včasih zalotim, da bi jaz tudi rekla "mi smo...." user posted image no pa ponavadi mi uspe zadržati besede preden jih izgovorim. še dete brca v moje rebre in ne brcamo vsi v mamine rebre user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
17.6.2010 14:19:26   
lidik

ha ha ha...to bi bil pa hec ja. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
17.6.2010 14:21:00   
Anonimen
ok še ena "intimna tema" user posted image

smo se na sosednjem forumu pogovarjale nosečke kako je s sexom v nosečnosti. ker pravijo, da naj bi bile ženske še bolj... pa da vidimo če mit drži ali ne user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
17.6.2010 14:21:36   
urskaf
user posted image Jst sem v prvi user posted image tud velikrat rekla midva brcava. user posted image Pa šele zdajle študiram, kak je to res hecno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
17.6.2010 14:24:22   
urskaf
Meni do zdaj ni bilo neki bolj do tega, ker me je vedno kaj bolelo, pa utrujena sem bila,...   Bomo vidli, če bo zdaj kaj boljše. V prvi user posted image je bilo.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
17.6.2010 14:24:47   
lidik

ok še ena "intimna tema" user posted image

smo se na sosednjem forumu pogovarjale nosečke kako je s sexom v nosečnosti. ker pravijo, da naj bi bile ženske še bolj... pa da vidimo če mit drži ali ne user posted image

hja jaz bi ja...samo moj noče. Bolj kot mu razlagam da tisti izcedki od začetka so se končali, da zdaj je vse vredu, da je G reku, da lahko,..... mislim kot da bi steni govoirla. In moj še vedno pravi - NE DO 4. MESECA NIČ !!! Ufff še malo pa bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
17.6.2010 14:25:56   
Anonimen
LoooL pri meni pa tako kot da bi gumb stisnil mi sploh ni bilo do sexa... šele zadnji teden me grabi, zdaj pa za nazaj "not spravljama" user posted image

grem domov, fajn bodte!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
17.6.2010 14:26:41   
urskaf
Nič, pupe, lepo se imejte, moram it kuhat. Se jutri še kaj čujemo. pa pa

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.6.2010 14:28:25   
lidik
ja čaki, sej midva bova menda tud, ko bo moj enkrat ugotovil, da ni nič narobe. user posted image user posted image user posted image user posted image

ok punce uživajte, jaz se pa tudi zdajle vržem v delo in se tipkamo jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
17.6.2010 15:21:44   
Arwenko

hehe ma ja, sej se večkrat zalotim, da bi rada komu kaj po "mamino" pamet solila pa vem, da tega nikoli prej nisem delala. grem sama sebi na živce.

včeraj sem dopovedovala eni tu spodaj, da NE, NE SMEŠ sončiti trebuha. Mislim... ona bi na mojem mestu cel dan trebuh soncu nastavljala, medtem ko zdravniki pravijo, da ga je treba zaščititi.

Vidiš, greš pa eno drugo knjigo pogledat, pa piše, da je zmerno sončenje trebuščka celo priporočljivo, saj skozi njo prehaja v telo, saj ne vem že kteri vitamin, vedno mešam ali D ali E, ki za ne vem koliko procentov zmanjšuje pojav zlatenice pri novorojenčkih. Tako da pomoje, zmerno, pa poslušat svoje telo kar mu paše pa je, in bo najbolj prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
17.6.2010 15:26:35   
Arwenko
Glede intimne teme, jaz sem tudi bolj anti nastrojena trenutno, nekako mi ni. Sva enkrat probala, pa ni šlo nikakor, to je bilo na začetku, malo po tem ko je bil test pozitiven, ker je mene ful bolelo. Pol sva pa še enkrat, pa je bilo boljše, pa naju je tast prekinil (zvonil na vratih ko munjen), ampak tudi takrat ni bilo nobenega feelinga pravega odkrito. Enostavno se nisem mogla sprostit, da bi res uživala. No, po tem pa je bil tisti izcedek, pa vnetje, pa svečke, pa nisva, vmes meni spet ni bilo, prejšnji teden pa spet malo izcedka in zdaj sem spet na svečkah (danes zadnja), pol pa bomo videli. Ampak tak sama pri sebi, sploh nimam nobene potrebe no. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 666
17.6.2010 16:45:11   
Anonimen
Eto jaz doma, moram na hitro pokomentirati tole še.

Mislim... jaz ne razumem od kje miti o nosečkah, ki bi kar naprej. Ene še nisem slišala, da bi pa res tooooliko več kot prej, kvečjemu obratno. Mah saj... v bistvu če ne paše ne paše, če nisi sproščen je bolje itak ne. Saj pravim... mi2 sva tudi bolj poredko in sem prav razmišljala nekaj časa kaj je narobe z mano... se mi zdi, da sem se šele zdaj sprostila, ko sem res "iz najhujšega" ven. Zadnje 3 tedne bomo pa tako kot zajčki, baje sproža in lajša porod (ja ja, še en mit) user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
18.6.2010 8:16:26   
lidik
jutro punce !

No naj se vam na hitro oglasim, da ne boste mislile kaj je narobe. Zdaj enkrat v kratkem bom mrknila dol - ampak ne iz lastne želje - bo tehnika posegla vmes. So nam pravkar sporočili da naj danes ne bi bilo elektrike pri nam v službi in sicer do enajste ure. Tako da do takrat bom lahko gledala samo črn računalnik. user posted image Se pa javim takoj ko pride elektrika nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
18.6.2010 8:18:16   
Anonimen
Jutro!

lidik: no vsaj povejo vam :)

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
18.6.2010 8:22:14   
lidik
ja vsaj enkrat za spremembo. Oz. povejo nam zdaj zato, ker smo že enkrat klicali dol, da naj prej pokličejo - smo imeli namreč ful sranja, ker je kar tako je zmanjkalo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
18.6.2010 8:38:22   
Anonimen
ja verjamem, da to pa ni lih luštno no... mislim... si ne predstavljam da mi na sredini ene pogodbe, ki jo sestavljam vzame sodelavec tok. ga menda tko kastriram...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
18.6.2010 8:40:24   
lidik
sem ti odgovorila na ZS - boš itak videla zakaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
18.6.2010 8:42:50   
Anonimen
mi je jasno ja :)

mene pa že 3 dni od jutra do večera glava boli user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
18.6.2010 8:45:06   
lidik
pa ne mi rečit, da še vedno ni nič boljše? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.6.2010 8:47:12   
Anonimen
čisto nič. pa še lekadol ne pomaga.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?