Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:07:41
|
|
|
|
lidik
|
ja T.Z. pridna mama si - ti le vadi. Sej bomo vsakega nasveta vesele. Samo urskaf ti pa res pazi nase in na pikico. Jaz imam pa srečo, da imam na vrtu od pete al šeste ure naprej senco - in letos me vidiš na vrtu samo takrat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe ma ja, sej se večkrat zalotim, da bi rada komu kaj po "mamino" pamet solila pa vem, da tega nikoli prej nisem delala. grem sama sebi na živce. včeraj sem dopovedovala eni tu spodaj, da NE, NE SMEŠ sončiti trebuha. Mislim... ona bi na mojem mestu cel dan trebuh soncu nastavljala, medtem ko zdravniki pravijo, da ga je treba zaščititi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:12:07
|
|
|
|
urskaf
|
Sej tak strašno tudi ne sije. Si pa luštna, ja!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
luštna... čakam samo še, da bom mojmu začela "ne ne ne, ne smeš to, to je ajs"
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:15:04
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. luštna... čakam samo še, da bom mojmu začela "ne ne ne, ne smeš to, to je ajs" Se kr hit navadiš, ja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ne se hecat, takrat je skrajni čas, da se ene parkrat zaletim z glavo v steno. pa a veš kaj mi je šlo veeeednoooo na živce? "mi smo pobrcal, mi smo to, mi smo ono"... no zdaj se pa včasih zalotim, da bi jaz tudi rekla "mi smo...." no pa ponavadi mi uspe zadržati besede preden jih izgovorim. še dete brca v moje rebre in ne brcamo vsi v mamine rebre
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:19:26
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. luštna... čakam samo še, da bom mojmu začela "ne ne ne, ne smeš to, to je ajs" ha ha ha...to bi bil pa hec ja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ok še ena "intimna tema" smo se na sosednjem forumu pogovarjale nosečke kako je s sexom v nosečnosti. ker pravijo, da naj bi bile ženske še bolj... pa da vidimo če mit drži ali ne
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:21:36
|
|
|
|
urskaf
|
Jst sem v prvi tud velikrat rekla midva brcava. Pa šele zdajle študiram, kak je to res hecno.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:24:22
|
|
|
|
urskaf
|
Meni do zdaj ni bilo neki bolj do tega, ker me je vedno kaj bolelo, pa utrujena sem bila,... Bomo vidli, če bo zdaj kaj boljše. V prvi je bilo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:24:47
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. ok še ena "intimna tema" smo se na sosednjem forumu pogovarjale nosečke kako je s sexom v nosečnosti. ker pravijo, da naj bi bile ženske še bolj... pa da vidimo če mit drži ali ne hja jaz bi ja...samo moj noče. Bolj kot mu razlagam da tisti izcedki od začetka so se končali, da zdaj je vse vredu, da je G reku, da lahko,..... mislim kot da bi steni govoirla. In moj še vedno pravi - NE DO 4. MESECA NIČ !!! Ufff še malo pa bo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
LoooL pri meni pa tako kot da bi gumb stisnil mi sploh ni bilo do sexa... šele zadnji teden me grabi, zdaj pa za nazaj "not spravljama" grem domov, fajn bodte!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:26:41
|
|
|
|
urskaf
|
Nič, pupe, lepo se imejte, moram it kuhat. Se jutri še kaj čujemo. pa pa
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 14:28:25
|
|
|
|
lidik
|
ja čaki, sej midva bova menda tud, ko bo moj enkrat ugotovil, da ni nič narobe. ok punce uživajte, jaz se pa tudi zdajle vržem v delo in se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 15:21:44
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. hehe ma ja, sej se večkrat zalotim, da bi rada komu kaj po "mamino" pamet solila pa vem, da tega nikoli prej nisem delala. grem sama sebi na živce. včeraj sem dopovedovala eni tu spodaj, da NE, NE SMEŠ sončiti trebuha. Mislim... ona bi na mojem mestu cel dan trebuh soncu nastavljala, medtem ko zdravniki pravijo, da ga je treba zaščititi. Vidiš, greš pa eno drugo knjigo pogledat, pa piše, da je zmerno sončenje trebuščka celo priporočljivo, saj skozi njo prehaja v telo, saj ne vem že kteri vitamin, vedno mešam ali D ali E, ki za ne vem koliko procentov zmanjšuje pojav zlatenice pri novorojenčkih. Tako da pomoje, zmerno, pa poslušat svoje telo kar mu paše pa je, in bo najbolj prav.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 15:26:35
|
|
|
|
Arwenko
|
Glede intimne teme, jaz sem tudi bolj anti nastrojena trenutno, nekako mi ni. Sva enkrat probala, pa ni šlo nikakor, to je bilo na začetku, malo po tem ko je bil test pozitiven, ker je mene ful bolelo. Pol sva pa še enkrat, pa je bilo boljše, pa naju je tast prekinil (zvonil na vratih ko munjen), ampak tudi takrat ni bilo nobenega feelinga pravega odkrito. Enostavno se nisem mogla sprostit, da bi res uživala. No, po tem pa je bil tisti izcedek, pa vnetje, pa svečke, pa nisva, vmes meni spet ni bilo, prejšnji teden pa spet malo izcedka in zdaj sem spet na svečkah (danes zadnja), pol pa bomo videli. Ampak tak sama pri sebi, sploh nimam nobene potrebe no.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.6.2010 16:45:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto jaz doma, moram na hitro pokomentirati tole še. Mislim... jaz ne razumem od kje miti o nosečkah, ki bi kar naprej. Ene še nisem slišala, da bi pa res tooooliko več kot prej, kvečjemu obratno. Mah saj... v bistvu če ne paše ne paše, če nisi sproščen je bolje itak ne. Saj pravim... mi2 sva tudi bolj poredko in sem prav razmišljala nekaj časa kaj je narobe z mano... se mi zdi, da sem se šele zdaj sprostila, ko sem res "iz najhujšega" ven. Zadnje 3 tedne bomo pa tako kot zajčki, baje sproža in lajša porod (ja ja, še en mit)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 8:16:26
|
|
|
|
lidik
|
jutro punce ! No naj se vam na hitro oglasim, da ne boste mislile kaj je narobe. Zdaj enkrat v kratkem bom mrknila dol - ampak ne iz lastne želje - bo tehnika posegla vmes. So nam pravkar sporočili da naj danes ne bi bilo elektrike pri nam v službi in sicer do enajste ure. Tako da do takrat bom lahko gledala samo črn računalnik. Se pa javim takoj ko pride elektrika nazaj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 8:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! lidik: no vsaj povejo vam :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 8:22:14
|
|
|
|
lidik
|
ja vsaj enkrat za spremembo. Oz. povejo nam zdaj zato, ker smo že enkrat klicali dol, da naj prej pokličejo - smo imeli namreč ful sranja, ker je kar tako je zmanjkalo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 8:38:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja verjamem, da to pa ni lih luštno no... mislim... si ne predstavljam da mi na sredini ene pogodbe, ki jo sestavljam vzame sodelavec tok. ga menda tko kastriram...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 8:40:24
|
|
|
|
lidik
|
sem ti odgovorila na ZS - boš itak videla zakaj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 8:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
mi je jasno ja :) mene pa že 3 dni od jutra do večera glava boli
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 8:45:06
|
|
|
|
lidik
|
pa ne mi rečit, da še vedno ni nič boljše?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.6.2010 8:47:12
|
|
|
|
Anonimen
|
čisto nič. pa še lekadol ne pomaga.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?