|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
16.6.2010 13:42:27   
Anonimen
lidik: no ta vzgoja je meni bolj pisana na kožo pa naj bo skregana z moderno vzgojo kolikor hoče biti.

hmmm malica... emm 2 mlečna rogljička, tekoči jogurt pa twix za sladico user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
16.6.2010 13:49:33   
urskaf
Jst se tudi z našo mamo večkrat kregam, ko hoče malemu vse pustit. Pa odpira vse predale pa omare,... jst ga kregam, ona pa: "Pa pusti ga, saj lahko." Jst pa nazaj: "Saj ni res. Ne sme doma, pa tudi tukaj ne bo." Doma ima en predal, ko ga lahko odpre (kuhle, pa take stvari), saj vsega mu tud ne morem prepovedat, pa potem iščem stvari po celem stanovanju... user posted image , ostalo mora pustit pa pri miru. Pa sma se nekak dogovorila in on tudi to ve. Vse seda, sam voljo moraš imet. Pa nikoli popuščat. Če se nekaj odločiš, moraš vztrajat pri tem.
Moj nečak ni hotel nikoli zaspati sam, je vedno moral nekdo zraven ležat. Naš mali je od 6. tedna v svoji sobici, zaspi samo, če ga pustiš čisto pri miru. Če ga hodiš gledat, ga sam zmotiš, ker misli, da si prišel po njega...
Ne vem no, jst sem zmeri jamrala kak so vzgojili nečaka (sestra je samohranilka, pa sta ji starša pomagala), pa so mi zmeraj rekli boš že vidla, ko boš imela svojega. Zdaj se pa sam čudijo, kak mam jst "čudežnega" otroka. Tak pridnega, mirnega, ubogljivega... Je pač tak, kot sem  si jst predstavljala, da mora otrok bit.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 552
16.6.2010 13:51:36   
urskaf
Madonca sem se razpisala, sem kr tri poste zgrešila.
T.Z. -> Še dobro da nisem več lačna, drugače bi ti bla kr fovš take dobre malice

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 553
16.6.2010 13:55:08   
Anonimen
urskaf: no saj če bi po pisanju sodeč starši pomagali vzgajati tvoj otrok ne bi bil nič drugačen od sestrinega... Tako da bravo za vztrajnost! user posted image Malica je pa pasala ja. Čeprav še malo pa domov pa kosilo. Se mi zdi, da merim čas samo še od obroka do obroka. user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
16.6.2010 13:55:20   
lidik
o super malica. Sploh sladica.

Mi smo imeli pa danes golaž in polento in sadno solato s smetano. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 555
16.6.2010 13:55:52   
Anonimen
uuuu menjam tvojo sladico za svojo!!!!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
16.6.2010 14:00:41   
lidik
hi hi hi....ne gre...je že v želodčku..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
16.6.2010 14:01:58   
Anonimen
mah pa drugič user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
16.6.2010 14:09:48   
lidik
sporoči malo prej ko prideš. Ti jo pripravim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 559
16.6.2010 14:17:54   
enček
Hoj čveke....

naj se pofočkam še tukaj, vidim da imete ta forum kar zase, kar se mi zdi čist super

A ste prav s CE al okolice? Spejemate tud okoliške? user posted image

hrana, hrana, hranica....tudi moja velika prijateljica user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 560
16.6.2010 14:18:07   
Anonimen
user posted image user posted image le glej, da te ne zagrabim za besedo!!!

babe a še katero danes glava boli? men se zdi, da mi jo bo razneslo

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
16.6.2010 14:18:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: enček

Hoj čveke....

naj se pofočkam še tukaj, vidim da imete ta forum kar zase, kar se mi zdi čist super

A ste prav s CE al okolice? Spejemate tud okoliške? user posted image

hrana, hrana, hranica....tudi moja velika prijateljica user posted image

ooooo še ena čvekaaa!! dobrodošla, s kje pa si? mislim, da nas je večino okoličank ;)

(odgovor članu enček)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
16.6.2010 14:20:31   
enček
okolica Konjic....pa ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
16.6.2010 14:21:14   
Anonimen
laško...

(odgovor članu enček)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
16.6.2010 14:25:31   
urskaf
enček -> dobrodošla!!! Sprejmemo vse, sam da so čveke! user posted image
Jst sem pa iz Grobelnega.

T.Z. -> Men je tud prej skor glavo razneslo. Drugače me pa trebuh boli že dva dni. Me v spodnjem delu skoz špika, se menda malo širim. user posted image

lidik -> Se še jst povabim na sladico!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
16.6.2010 14:26:59   
lidik
ja T.Z. ti me kar zagrabi za besedo - jo bom držala. user posted image Sam mi res pravočasno sporoči.

enček seveda sprejmemo. Sej smo same okoliščanke. Jaz sem šentjur. Tako da ti kr pridno čvekaj z nami in nam delaj družbo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
16.6.2010 14:27:50   
lidik
ha ha ha ursakf seveda tudi ti dobrodošla - ampak velja isto kot za T.Z. sporoči pravočasno. user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 567
16.6.2010 14:36:58   
urskaf
Ja, ja, pa še nekaj moram prinesit, da menjam. user posted image  user posted image  user posted image

T.Z. hvala za priročnik. Sem ga na hitrco preletela, pa se moram kr pohvalit, da je to čist moja vzgoja. user posted image Pa da vama povem: DELUJE!!! Vsaj pri mojem škrateku.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 568
16.6.2010 14:37:24   
enček
he he...pa še z različnih koncevsmo....fajn
si bomo lahko tud sporočale kakšno vreme je user posted image

Sesta v Mb študira, pa se mi na veliko hvali s soncem danes....
pri nas pa taka tuga, čeprav men paše mal hladnejše vreme...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 569
16.6.2010 14:40:11   
urskaf
Meni tudi tak paše tale ohladitev. Si bom vsaj stanovanje lahko prezračila. Imama mansardo, pa 27 stopinj not, ko je zunaj vroče. user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 570
16.6.2010 14:41:51   
enček
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Ja, ja, pa še nekaj moram prinesit, da menjam. user posted image  user posted image  user posted image

T.Z. hvala za priročnik. Sem ga na hitrco preletela, pa se moram kr pohvalit, da je to čist moja vzgoja. user posted image Pa da vama povem: DELUJE!!! Vsaj pri mojem škrateku.

jaz bi tud prosla tale priročnik, nikoli ni odveč, sva se lih z mojim pogovarjala kaka odgovornost je vzgoja, jst upam da bom vzgajala svoje sončke tako kot so moji mene.....se zdim seb ne preveč razvajena user posted image sam bi pa kaj več o tem znal kdo drug presodit user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 571
16.6.2010 14:43:18   
lidik
urskaf kaj bi ti menjevala? user posted image user posted image user posted image

enček
sej tudi pri nas je danes takšno čudno vreme... dežuje, pa se zjasni, pa se spet ulije, pa se hoče sonček pokazat, pa je že spet oblačno... v glavnem ne morem se odločit kaj bi naredilo user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 572
16.6.2010 14:44:19   
Arwenko
Jaz sem še najbližje Celju očitno, malo v smeri Vojnika user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 573
16.6.2010 14:44:21   
urskaf
enček -> T.Z. je pošiljala maile okoli, lahko pa tudi meni daš naslov na ZS, pa ti ga posredujem.

lidik -> ja sladico user posted image user posted image user posted image če sta se menile, da menjata user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.6.2010 14:46:38 >

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 574
16.6.2010 14:57:02   
lidik
ne ne urskaf za sladico sva ugotovile da ne moreva menjat, ker sta že obe v želodčkih, tako da sem jo/vaju povabila brez menjave. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?