Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 13:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik: no ta vzgoja je meni bolj pisana na kožo pa naj bo skregana z moderno vzgojo kolikor hoče biti. hmmm malica... emm 2 mlečna rogljička, tekoči jogurt pa twix za sladico
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 13:49:33
|
|
|
|
urskaf
|
Jst se tudi z našo mamo večkrat kregam, ko hoče malemu vse pustit. Pa odpira vse predale pa omare,... jst ga kregam, ona pa: "Pa pusti ga, saj lahko." Jst pa nazaj: "Saj ni res. Ne sme doma, pa tudi tukaj ne bo." Doma ima en predal, ko ga lahko odpre (kuhle, pa take stvari), saj vsega mu tud ne morem prepovedat, pa potem iščem stvari po celem stanovanju... , ostalo mora pustit pa pri miru. Pa sma se nekak dogovorila in on tudi to ve. Vse seda, sam voljo moraš imet. Pa nikoli popuščat. Če se nekaj odločiš, moraš vztrajat pri tem. Moj nečak ni hotel nikoli zaspati sam, je vedno moral nekdo zraven ležat. Naš mali je od 6. tedna v svoji sobici, zaspi samo, če ga pustiš čisto pri miru. Če ga hodiš gledat, ga sam zmotiš, ker misli, da si prišel po njega... Ne vem no, jst sem zmeri jamrala kak so vzgojili nečaka (sestra je samohranilka, pa sta ji starša pomagala), pa so mi zmeraj rekli boš že vidla, ko boš imela svojega. Zdaj se pa sam čudijo, kak mam jst "čudežnega" otroka. Tak pridnega, mirnega, ubogljivega... Je pač tak, kot sem si jst predstavljala, da mora otrok bit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 13:51:36
|
|
|
|
urskaf
|
Madonca sem se razpisala, sem kr tri poste zgrešila. T.Z. -> Še dobro da nisem več lačna, drugače bi ti bla kr fovš take dobre malice
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 13:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
urskaf: no saj če bi po pisanju sodeč starši pomagali vzgajati tvoj otrok ne bi bil nič drugačen od sestrinega... Tako da bravo za vztrajnost! Malica je pa pasala ja. Čeprav še malo pa domov pa kosilo. Se mi zdi, da merim čas samo še od obroka do obroka.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 13:55:20
|
|
|
|
lidik
|
o super malica. Sploh sladica. Mi smo imeli pa danes golaž in polento in sadno solato s smetano.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 13:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuu menjam tvojo sladico za svojo!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:00:41
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi....ne gre...je že v želodčku.....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
mah pa drugič
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:09:48
|
|
|
|
lidik
|
sporoči malo prej ko prideš. Ti jo pripravim.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:17:54
|
|
|
|
enček
|
Hoj čveke.... naj se pofočkam še tukaj, vidim da imete ta forum kar zase, kar se mi zdi čist super A ste prav s CE al okolice? Spejemate tud okoliške? hrana, hrana, hranica....tudi moja velika prijateljica
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
le glej, da te ne zagrabim za besedo!!! babe a še katero danes glava boli? men se zdi, da mi jo bo razneslo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: enček Hoj čveke.... naj se pofočkam še tukaj, vidim da imete ta forum kar zase, kar se mi zdi čist super A ste prav s CE al okolice? Spejemate tud okoliške? hrana, hrana, hranica....tudi moja velika prijateljica ooooo še ena čvekaaa!! dobrodošla, s kje pa si? mislim, da nas je večino okoličank ;)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:20:31
|
|
|
|
enček
|
okolica Konjic....pa ostale?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
laško...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:25:31
|
|
|
|
urskaf
|
enček -> dobrodošla!!! Sprejmemo vse, sam da so čveke! Jst sem pa iz Grobelnega. T.Z. -> Men je tud prej skor glavo razneslo. Drugače me pa trebuh boli že dva dni. Me v spodnjem delu skoz špika, se menda malo širim. lidik -> Se še jst povabim na sladico!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:26:59
|
|
|
|
lidik
|
ja T.Z. ti me kar zagrabi za besedo - jo bom držala. Sam mi res pravočasno sporoči. enček seveda sprejmemo. Sej smo same okoliščanke. Jaz sem šentjur. Tako da ti kr pridno čvekaj z nami in nam delaj družbo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:27:50
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha ursakf seveda tudi ti dobrodošla - ampak velja isto kot za T.Z. sporoči pravočasno.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:36:58
|
|
|
|
urskaf
|
Ja, ja, pa še nekaj moram prinesit, da menjam. T.Z. hvala za priročnik. Sem ga na hitrco preletela, pa se moram kr pohvalit, da je to čist moja vzgoja. Pa da vama povem: DELUJE!!! Vsaj pri mojem škrateku.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:37:24
|
|
|
|
enček
|
he he...pa še z različnih koncevsmo....fajn si bomo lahko tud sporočale kakšno vreme je Sesta v Mb študira, pa se mi na veliko hvali s soncem danes.... pri nas pa taka tuga, čeprav men paše mal hladnejše vreme...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:40:11
|
|
|
|
urskaf
|
Meni tudi tak paše tale ohladitev. Si bom vsaj stanovanje lahko prezračila. Imama mansardo, pa 27 stopinj not, ko je zunaj vroče.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:41:51
|
|
|
|
enček
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Ja, ja, pa še nekaj moram prinesit, da menjam. T.Z. hvala za priročnik. Sem ga na hitrco preletela, pa se moram kr pohvalit, da je to čist moja vzgoja. Pa da vama povem: DELUJE!!! Vsaj pri mojem škrateku. jaz bi tud prosla tale priročnik, nikoli ni odveč, sva se lih z mojim pogovarjala kaka odgovornost je vzgoja, jst upam da bom vzgajala svoje sončke tako kot so moji mene.....se zdim seb ne preveč razvajena sam bi pa kaj več o tem znal kdo drug presodit
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:43:18
|
|
|
|
lidik
|
urskaf kaj bi ti menjevala? enček sej tudi pri nas je danes takšno čudno vreme... dežuje, pa se zjasni, pa se spet ulije, pa se hoče sonček pokazat, pa je že spet oblačno... v glavnem ne morem se odločit kaj bi naredilo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:44:19
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem še najbližje Celju očitno, malo v smeri Vojnika
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:44:21
|
|
|
|
urskaf
|
enček -> T.Z. je pošiljala maile okoli, lahko pa tudi meni daš naslov na ZS, pa ti ga posredujem. lidik -> ja sladico če sta se menile, da menjata
< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.6.2010 14:46:38 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 16.6.2010 14:57:02
|
|
|
|
lidik
|
ne ne urskaf za sladico sva ugotovile da ne moreva menjat, ker sta že obe v želodčkih, tako da sem jo/vaju povabila brez menjave.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?