|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
15.6.2010 13:34:02   
lidik
ha ha ha tale štorija je bila pa dobra ja. Hmmm samo midva sva se pa očitno toči zmuznila. Zdej pa ne vem, ali sva šla toliko prej ali toliko kasneje.

Ja naredila sva pa res velik krog. Še zdaj moj ne more verjeti, da sem ga uspela prepričati da je tako dolgo hodil. In da ti ne povem, to se je potem nadaljevalo še cel teden. In zdaj ko mu rečem, da greva na sprehod mi vedno reče, kaj nisi na začetku dost me zmozgala s hojo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 476
15.6.2010 13:36:53   
Anonimen
LoL
Moj me pa zafrkava, da je hotel videti kako zgledam brez makeupa preden bi se zbudil z mano user posted image Saj ne, da sva se prej poznala več kot eno leto in da sva bila kar dobra frenda in da me je prej že ene 100x videl "natur" user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
15.6.2010 13:39:42   
lidik
ha ha ha ta je tudi dobra ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej midva sva se prej že tudi dolgo poznala, zato pa je šlo tudi vse skupaj tako hitro.

Je pa res, da imaš 1000 različnih jezikov. Nekateri imajo veliko za povedat, da sva po tako kratkem času že začela živeti skupaj, drugi ko pa poznajo celo storijo se jim pa ne zdi nič čudnega. Tako da me prav zanima kaj bodo ti "ta pametni" imeli za povedat ko bodo zvedeli da čakava bebiko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
15.6.2010 13:41:47   
Anonimen
uuuuu točno, vi2 sta še bolj na začetku N in še nista vsem povedala... joooj ti povem kako je to zanimivo user posted image
Vedno se najde nekdo pameten. Pri meni jih je 101 vsak dan okoli ampak se ne sekiram. Stara sva dovolj, da znava sprejemati razumne odločitve in ne vem kdo daje "tretjim osebam" pravico komentiranja in vmešavanja. Madona, ko bi vsi pred svojim pragom pometal bi mel dost dela, ne pa da se za mene sekirajo.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
15.6.2010 13:56:17   
lidik
Ja pri nama vedo zaenkrat samo ti najbližji oz. sem spadajo tisti, ki poznajo okoliščine in se niso nič zgražali kako hitro sva šla. Za tiste "ta pametne" še hraniva to novičko. user posted image user posted image user posted image user posted image Bo pa zelo zanimivo videt njihove obraze ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeprav se mi zdi, da so me že skoraj vsi polosali da se nekaj dogaja. Ok, sej nisem nikoli bila suhica, ampak imam kar dosti preveč prtljage na sebi, samo je pa res, da jo imam v nogah in riti, trebuha nikoli nisem imela. No zdaj kar naenkrat je začel pa trebuh rasti. user posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 15.6.2010 13:57:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 480
15.6.2010 13:57:08   
Anonimen
čakaj čakaj... še ene 3 tedne pa ni varjante da skriješ pred komerkoli

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
15.6.2010 13:57:53   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

čakaj čakaj... še ene 3 tedne pa ni varjante da skriješ pred komerkoli

Ja sej moj si vsak dan oglejuje moj trebuh in skoz govori, no pa kdaj bo že orng zrastu, da se bo orng videlo. Veš kak je posrečen. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
15.6.2010 14:01:22   
Anonimen
uf ja verjamem. moj ponavadi med vikendom, ko lahko malo poleživa leži tako, da gleda trebuh kako se premika... pa se pogovarja pa ga boža. ampak to šele zdaj, prej mu še ni čisto "potegnilo", da sem dejansko noseča.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
15.6.2010 14:07:07   
lidik
ej a veš da se mi zdi, da je mojemu tudi šele na nuhalni potegnilo da je pa res bebica v trebuhu. Je pa res, da se mi zdi, da vsake toliko malo pozabi pa mu hitro sliko pred nos pomolim. Sej zato pa komaj čaka, da se bo začel trebuh večati in da bo se tudi kaj premikalo in brcalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 484
15.6.2010 14:09:02   
Anonimen
mah kar povej mu, da hitreje kot bo trebuh rastel bolj in prej boš imela z vsem težave in prej bo moral več stvari narediti za tebe user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
15.6.2010 14:17:01   
lidik

mah kar povej mu, da hitreje kot bo trebuh rastel bolj in prej boš imela z vsem težave in prej bo moral več stvari narediti za tebe user posted image

eh veš kaj, mu raje ne bom tega govorila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar naj ga preseneti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
15.6.2010 14:18:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

eh veš kaj, mu raje ne bom tega govorila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar naj ga preseneti. user posted image

ne, saj ni tako hudo... se pa definitivno pozna npr. pri sklanjanju pa takšnih zadevah....

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
15.6.2010 14:21:45   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ne, saj ni tako hudo... se pa definitivno pozna npr. pri sklanjanju pa takšnih zadevah....

ja to pa verjamem ja. No sej bomo videli kako bo šele to zgledalo. Me zanima potem ko bo šlo proti koncu če si bo še vedno želel še vsaj 3 otroke poleg tega. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.6.2010 14:23:11   
Anonimen
ahahahahaha mi2 sva dogovorjena za 2... ampak sem mu povedala, da bova ponovno preučila situacijo kakšne pol leta po porodu. user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
15.6.2010 14:25:03   
lidik
no sej moj je imel najprej željo 5, jaz pa 3, tako da sva potem pristala na zlati sredini 4. user posted image Bomo pa videli koliko nama jih bo namenjenih. Upam, da več kot eden bo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 490
15.6.2010 14:26:18   
Anonimen
vama privoščim.
čeprav npr. če bi bile vse nosečnosti takšne kot je bila do zdaj ta bi komot mela še kakega. če pa pogledam eno znanko, ki je bila celih 8mesecev v P me pa kar mine do vsega....

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
15.6.2010 14:38:33   
lidik
ja jaz sem tudi mojemu rekla, da če se bo tako nadaljevalo kot se je začela N, potem ni problema, greva tudi na 5. No je pa res, da me čaka še cele pol leta, tako da se še lahko marsikaj spremeni.

Ojej groza, uboga tvoja znanka. Takšne ženske se mi pa ful smilijo. Ker N je nekaj ful lepga, in da jo moraš celo preležati ali pa celo preživeti v bolnici si pa ne znam predstavljati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
15.6.2010 14:40:47   
Anonimen
ja, res se mi smili... je nonstop bruhala in krvavela, tako da zanosila je z nekje 58kg, pri 6mesecih je mela 5kg MANJ. Ampak je rekla, da glavno, da ima zdaj zdravega otroka. je pa po tistem še zanosila ampak je imela ss, pa pred otrokom mislim, da tudi en ali dva ss...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
15.6.2010 14:51:09   
lidik
ojoj ubožica. Upam, da ji uspe ponovno zanostiti in da pripelje nosečnost do konca brez zapletov da bo lahko uživala v nosečnosti.  Ma veš kaj po teh zgodbah pa vidiš da smo res srečke user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.6.2010 14:54:18   
urskaf
Babnice, lepo se imejte, pa se beremo kaj jutri. Jst grem počasi domov. user posted image Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
15.6.2010 14:55:44   
lidik
urskaf uživaj. Sej mislim da bo T.Z. tudi zdajle enkrat pobegnila.

Tako da ja se tipkamo in beremo jutri. Uživajte - T.Z. ti pa hitro v senčko bušija skrit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 496
16.6.2010 7:27:49   
urskaf
Dobro jutro!!! user posted image
Ste že kaj pokonci?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 497
16.6.2010 8:16:56   
Anonimen
Jutro!
Ja, jaz sem v službi. Šeeeeee 26x vstanem pa pridem sem. Sem se prejšnji teden za 1 dan uštela user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
16.6.2010 8:18:31   
lidik
Dobro jutro. user posted image

Ja, ja tudi jaz že pridna v službi. Sam veš T.Z. kolikokrat še pa pridem še pa vedno nisem preštela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
16.6.2010 8:20:01   
Anonimen
madona, same delovne nosečke.

lidik saj ko boš tako daleč kot sem zdaj jaz boš itak šla enkrat štet user posted image

danes se je pa moj postaral. mam pravo starino doma no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?