|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
16.6.2010 8:27:07   
urskaf
Jst se pa že spravlam počasi štet dneve user posted image . lidik, midve bova tak šle skupi na porodniško. Ko bo ena preštela, boma vedle obe. user posted image
T.Z. -> vse najboljše tvojemu!!! Saj niso važna leta, je pa fajn, če lahko koga mal zafrkavaš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
16.6.2010 8:35:14   
urskaf
Če sem prav preračunala, grema na porodniško 17.11., to je čez 106 delovnih dni (prazniki že odšteti 25.6. in 1.11.). user posted image Še tak dolg? Odšteti moraš še sam svoj dopust.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 502
16.6.2010 8:38:41   
Anonimen
Hehe urskaf ti si šele hitra, jaz sem preštela pri točno 50 delovnih dneh user posted image

Ampak je pa luštno odštevati. Za vsako, ko me kaj razpee... si mislim: "sam še".

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
16.6.2010 8:40:32   
urskaf
Ja, jst komaj čakam, da bom spet doma. Sem marca šele začela delat po porodniški, pa že imam vsega vrh glave. Ko bi le imela še mal več dopusta. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
16.6.2010 8:43:36   
Anonimen
mnja, meni se zdi, da se mi bo ta zadnji mesec-pa-še-malo takoooo vlekel, da ni za nikamor. vzdušje je čedalje bolj kot tempirana bomba, vroče je,... ampak saj bo šlo. malo še malooooo.

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
16.6.2010 8:45:15   
lidik
uau T.Z. a res? Dvojčka imaš doma? Ja to je pa super. Vse najboljše za njega. No sej dvojčki so super, a ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
16.6.2010 8:46:30   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Če sem prav preračunala, grema na porodniško 17.11., to je čez 106 delovnih dni (prazniki že odšteti 25.6. in 1.11.). user posted image Še tak dolg? Odšteti moraš še sam svoj dopust.

urskaf super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tole je pa super novička. Hvala ti. Sedaj če odštejem teh mojih 25 dni dopusta, se pravi da delam samo še 81 krat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.6.2010 8:47:51   
Anonimen
huh jaz sem se že leta nazaj zaklela, da nobenega dvojčka več pa nobenega s tem imenom več. 2x sem probala "srečo" z dvojčkom pa se ni izšlo pa 6let sem bla z dvojčkom s "tem" imenom. no in... eto zarečen kruh user posted image

je pa tako, da sem jaz škorpijon in je z mano itak težko ne glede na to kakšno znamenje si, ker sem čista definicija škorpijona.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
16.6.2010 8:47:54   
lidik
o urskaf to pa super. Kar enega za drugim. Šele sedaj sem šla pogledat tvoj tikerček. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.6.2010 8:49:22   
lidik
ha ha ha ha....Pa daj no - dvojčki smo jo tako super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
16.6.2010 8:50:20   
Anonimen
aham... seveda ste ja user posted image
čeprav bivši pa zdajšnji sta si svetlobna leta narazen. saj to je tudi edini način, da sploh lahko shajava. kdaj imaš pa ti r.d.?

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
16.6.2010 8:53:38   
lidik
v petek se mi steče zadnja dvojka user posted image tak da če me kdo vpraša ga letos sploh nimam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
16.6.2010 8:56:34   
Anonimen
ah ne ga srat! mladi smo, mladi. kje je še 60 user posted image čeprav če gledam svojga fotra k ma sam še 2 leti do 60 je še tud čist mlad. tko da... leta sploh niso pomembna.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
16.6.2010 8:57:51   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

v petek se mi steče zadnja dvojka user posted image tak da če me kdo vpraša ga letos sploh nimam user posted image

user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Star si toliko, ko se počutiš!!!

< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.6.2010 8:59:34 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.6.2010 8:58:43   
lidik
ja sej vem da leta niso pomemba. Pomembno je kako se počutiš. In jaz se niti slučajno ne počutim stare 30 let, sam kaj ko me datum rojstva vedno znova spomne na to. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
16.6.2010 9:00:10   
urskaf
Glej samo datum, ne letnice!!! user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.6.2010 9:00:41   
Anonimen

Glej samo datum, ne letnice!!! user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra, dobra!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
16.6.2010 9:54:41   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra, dobra!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa je res dobra ideja. user posted image user posted image user posted image user posted image pa si mislim da je letnica 90 in ne 80 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.6.2010 10:05:52   
Arwenko
lidik...a te muči ful tale letnica? Jaz se spomnim ene kolegice, ki je bila čist depresivna, ko je imela 30 Rd, to je bilo eno najbolj depresivnih praznovanj na katerih sem bila.

Jaz imam sicer še malo časa do tja, ena 3 leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.6.2010 10:07:15   
urskaf
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ja pa je res dobra ideja. user posted image user posted image user posted image user posted image pa si mislim da je letnica 90 in ne 80 user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja, mi smo še mladi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj se nekateri tolk obremenjujejo s tem. Škoda živcev. Vsi gremo po istih stopinjah. Jst bom pa drugo leto tam. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.6.2010 10:09:12 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.6.2010 10:30:20   
lidik
eh ne pri meni ne bo nič depresivno praznovanje. Sam sem se pa res nekaj časa nazaj zamislila nad letami kako hitro gredo leta in da sploh nimam občutka da bo 30.

Ja urskaf itak da smo še mladi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.6.2010 10:38:40   
Anonimen
Ah dajte no dajte, kakšno depresivno praznovanje pri 30ih? Pa še pričakuješ? Itak da bo čaga kot se reče ane?

Meni je pa spet dolgčas. Groza.... nič dela.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
16.6.2010 10:41:19   
lidik
T.Z. z veseljem te povabim k meni v pisarno. Ti povem, da ti ne bo niti sekundo dolgčas in da boš imela ogromnooooooo dela !!!!!!!!!

Ja itak da bo nekaj praznovanja za 30, moj že cel mesec razglaša da ga bomo pili, ker bom imela 30. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
16.6.2010 10:46:27   
Anonimen
valda mi ne bo niti sekundo dolgčas, če bi pa mi2 čvekale. se tvoji sodelavki zmeša user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
16.6.2010 10:47:38   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

valda mi ne bo niti sekundo dolgčas, če bi pa mi2 čvekale. se tvoji sodelavki zmeša user posted image

ne ne, sej je na dopustu - je ni v službi, tako da sva lahko čisto same v pisarni in čvekave in čvekave in čvekave. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?