|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
15.6.2010 8:42:29   
lidik
uau, a pravo brco si že tako zgodaj začutila. Ooooo to pa še lepše. To pa še bolj komaj čakam. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, sej vem kako je ko so odnosi v službi slabi - sej da ne boš mislila da si edina. Kaj misliš da je pri nas kaj boljše. Mi smo ženski kolektiv - pol si pa zamisli 20 bab na kupu. Za znoret. In jaz imam v pisarni eno ki se že 3 leta uči dela z novim programom pa ga še sedaj ni osvojila, tako da po mojem ko bom šla jaz na porodniško bo šla ona v Vojnik, ker itak je sedaj od mene odvisna. In ko je največja gužva gre ona na dopust (tako kot ta teden), ko pa se malo sprosti pa tehinira in lenari tu. Ej ošpice včasih dobivam, ampak se tolažim da bo kmalu november in me ne vidjo več za eno leto!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
15.6.2010 8:46:52   
Anonimen
mah to z odnosi je sranje ampak saj... jaz odklopim takoj ko zapustim pisarno, ker sem ugotovila, da ni vredno mojih živcev.

večja peezdarija je to kar si tudi ti napisala - da določene stvari drugi ne obvladajo... ampak tudi to bo. menda. če ne se pa tudi ne bom sekirala. vse druga je na prvem mestu razen službe. majo dovolj mojega časa za sekiranje takrat ko sem v službi, ne bom jim še neplačane sekirancije namenjala. user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
15.6.2010 8:50:28   
lidik
hja to si pa čisto prav povedala ja. Ej jaz tudi ne razumem te moje sodelavke kaj ona zdaj razmišlja. Ve da nje ne bo cel avgust - ker ima dopust - ve da jaz grem prve 14 dni septembra na dopust in ve, da bom nekje konec oktobra, začetek novembra šla na porodniško, ampak ji na kraj pameti ne pade, da bi se pa slučajno kaj pozanimala kako se kaj dela. Nimam pojma kdaj se misli učit. Raje čas porabi za bedarije: kot npr. dela načrte kako bom jaz šla samo rodit, pa bom že kr prišla nazaj delat, ona mi bo pa tu otroka pazla. Mislim je včasih ima takšne bolane - pa da ti ne govorim, da je stara 50. user posted image Bi razumela kakšna mlajšo frkljo, ampak ta ženska bi po mojem že mogla biti pri pameti. Se pa tudi jaz vedno manj sekiram, pa mislim da vedno manj se bom. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
15.6.2010 8:55:49   
Anonimen
ej lidik takšne začne "nazaj medit". Ne morš pomagat. Pri nas tud kdaj kak neumesten komentar pade, da bom pa jaz tukaj pa saj lahko previjem v sanitarijah pa tako... pa se nasmejim pa si mislim svoje. Jaz še po enem letu nimam namena za 8h pridet nazaj ampak bom koristila pravico do krajšega delovnega časa. Če mi zakon omogoča - zakaj pa ne.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
15.6.2010 8:58:41   
lidik
ja sej imaš prav ja. Moj meni tudi pravi da se mi ne bo splačalo nazaj pridet, ker bova vmes že drugega naštimala - sam njemu pa tudi povem, da se le naj malo umiri. user posted image user posted image user posted image user posted image Čeprav jaz ne bi imela nič proti temu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
15.6.2010 9:14:34   
urskaf
Hej pupe, lep pozdravček!
Sem imela včeraj še dopust, pa nisem prišla do računalnika. user posted image
Vidim, da ste se že kr lepo razčvekale v novem tednu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 431
15.6.2010 9:19:47   
Arwenko
Ola, še tukaj malo pozdravim.

Pri meni nič kaj posebej novega, v petek sem imela malo krvavega izcedka, ampak je takoj minil, v bistvu je bilo samo 1x na wc papirju, drugače vse ok. Občasno me malo tišči spodaj, moram zdaj resnično začet magnezij pit. Včeraj sem si nabavila AS, ampak še nisem našla srčka. Sem bila malo razočarana, ampak pomoje je resnično še prezgodaj, po drugi strani ga je pa ena pri januarkah našla že v 9. tednu.

Vem, da je po svoje hecno o tem razmišljat že zdaj, ampak a ve boste vse v Ce rodile? Jaz se nekako na pol nagibam v MB, predvsem zato ker je tam 24/7 epiduralna. Drugače je pa menda v vseh pogledih CE porodnišnica bolj "prijazna", pa tudi ko sem bila tam recimo na HSG mi je bilo super, se vidi da je bolj mičkena in manj gužve.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 432
15.6.2010 9:21:31   
Anonimen
lidik: do tretjega leta starosti prvega otroka (in do šestega leta naslednjega otroka) ti pripada skrajšani delovni čas, za katerega ti prispevke do polnega krije sociala. to je tvoja pravica. jaz vem, da jo bom izkoristila, ker bom razliko v dejanski plači "dobila not" pri (ne)plačilu vrtca, ker mi bo lahko otroka do 3.leta pazila mami - za 4h npr. jo lahko obremenim; 8h pa se mi zdi preveč, ker mora imeti neko svoje življenje. No bomo videli kako se bom odločila, ko bom tako daleč.

urskaf: zdravooooooo!!!

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
15.6.2010 9:23:55   
Anonimen
Arwenko: joj upam, da bo še naprej vse ok no, tile izcedki so prav zoprni - če ne druga za psiho.

Glede porodnišnice pa se jaz bolj nagibam k Trbovljem, se še pa odločam... Kje pa piše, da je 24/7 na voljo EA v Celju? Mislim, da če je anastezist zaseden, da jo ne moreš dobiti - tako kot povsod drugje. Uradno je povsod na voljo 24/7 razen če ni anastezista ali pa če si preveč odprta ali pa.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
15.6.2010 9:30:03   
lidik
No sej glede vrtca bova tudi midva prišparala se že zdaj babice in dedki dogovarjajo kako si bodo delili varstvo, tako da mislim, da ne bo problema. Midva sva pa glede tega tudi razmišljala v tej smeri - en teden pri enih, drug teden pri drugih. Pa so se čisto strinjali s tem. user posted image

Drugače pa ja jaz mislim da bom ostala kar v CE, ker imam z njimi zelo lepo izkušnjo, ko sem bila na začetku nosečnosti tam zaradi izcedkov.

urskaf sem te že malo skregala pri decemberkah kje se skrivaš - no pa vzamem nazaj, ko vidim, da si imela dopust. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
15.6.2010 9:30:16   
Arwenko
T.Z. v Celju sploh ni na voljo, komajda en anestezist je na voljo, pa še ta je menda skoz zaseden, pa celjske babice ne marajo ea, v MB pa od začetka letošnjega leta je vseskozi na voljo in jo zagotavljajo vsem, razen če bi katera prehitro rodila, ker imajo reakcijski čas menda 1 uro v nočnem času. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
15.6.2010 9:32:34   
Anonimen
LoL ravno narobe sem prebrala. Aja, v Mb majo zdaj tako super? Vem, da v Celjski je EA še kar v povojih pa se mi zdi, da bo tako še tudi kar nekaj časa ostalo. Ne premaknejo razvoja ma ni za 3cm bolj naprej...

Drugače pa bom jaz poskusila brez EA... nočem kakšnih zapletov po porodu zaradi tega. No, če bo le šlo...

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
15.6.2010 9:35:25   
Arwenko
Jaz pa bi na vsak način rada EA, sem že razmišljala, če bi šla v Postojno user posted image

No, pa saj bomo videli, res je še ful časa do tja, tako sem pač okvirno vprašala, če je katera že razmišljala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
15.6.2010 9:36:03   
urskaf
Jst bom sigurno rodila v Celju. Sem prvič tudi, pa je bilo super. Res da nisem imela nobenih "pripomočkov", je šlo vse naravno. Nekak študiram, da se raje peljem 15 min do bolnice, če bi bila nuja, kot pa da bi se mogla še eno uro po avtu premetavat. user posted image Potem na koncu, ko si že fajn okrogla, ti ne paše kaj veliko se vozit. user posted image Pa sestre v Celju so bile tudi super. Čeprav nekatere tudi zelo jamrajo, sam jst nisem imela slabih izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
15.6.2010 9:40:45   
Anonimen
ja jaz slišim toliko slabih stvari čez SB Ce, da me je minilo karkoli imeti z njimi. Meni je tako vseeno kam zavijem - levo ali desno na križišču, ker imam morda 10min dlje do Trbovelj. Ma bomo videli kako se bo razvijalo... Je pa tako, da nekateri pa pravijo, da slišijo slabe stvari o Trbovljah, drugi pravijo to za Celje... mislim da bo na koncu prevladala jakost in pogostost popadkov...

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
15.6.2010 9:43:18   
lidik
meni se zdi, da v vsaki bolnici so slabe in dobre sestre in slabi in dobri zdravniki in slabe in dobre navade. je pa res odvisno na kaj naletiš, v kakšnem stanju si - mislim da je to od vsake posameznice odvisno. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
15.6.2010 9:44:55   
Anonimen
mhm se strinjam... ah saj imam še dovoooooolj časa, da se odločim user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
15.6.2010 9:48:13   
urskaf
Ja, malo je tudi odvisno od sreče. user posted image
Je pa verjetno tudi mal odvisno kak se ti obnašaš do njih. Verjetno imajo včasih kr poln kufer kakih tečk, ko jim nič ne paše,...  Jst moram rečt, da sem bila skoz dobre volje, pa prijazna, pa so ble vse tud take do mene. 3 dni ko si tam se jih kr neki zamenja, pa z nobeno nisem imela problemov.
Rojevala sem pa tudi čez dve izmene, pa so tud ble obe babici vredu, pa zdravnici tud. Saj pravim jst se nimam kj pritoževat, je pa možno, da naletiš na koga, ko ima slab dan. To je pa tako vsepovsod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
15.6.2010 9:57:14   
lidik
ja ursakf se strinjam s tem - tisto kar daš tisto dobiš. no vsaj v večini je tako. Sicer pa kot je T.Z. rekla, da ima še kar nekaj časa - mi ga imamo še velikoooooo za razmišljanje o tem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še T.Z. nam bo takrat sporočila in poročala kako je bilo. 

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 444
15.6.2010 10:01:11   
Anonimen
Ahahahahahahaha bom poročala ja. Verjetno nekaj v tem smislu: sma stala pri rdeči na križišču pa sem se zadrla "levooo" (al pa "desnooo") pa sem prišla v porodnišnico pa rodila, zdej smo doma pa je vse ok. user posted image
Ma preveč razmišljat po moje tud ni dobr...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
15.6.2010 10:13:24   
lidik
ha ha ha T.Z. imam občutek da se bom tvojemu poročanju še pošteno nasmejala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
15.6.2010 10:14:30   
Anonimen
huh meni se večina ljudi smeji že ko o nosečnosti pa zanositvi govorim. čeprav ni čist "gladko" vse na smeh obrnem user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
15.6.2010 10:17:07   
lidik
kaj si imela kakšne probleme pri zanositvi?

No v glavnem bistvo je to, da bo vse vredu!!!! Če pa na smeh obrneš pa še toliko boljše. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
15.6.2010 10:20:46   
Anonimen
pco, nič hujšega hvala bogu. ampak ti moraš slišati štorije o menstruaciji, ki je kar ni; pa o lažnih črticah (ja ene 5 sem jih pa videla in to kar takšnih... močnih) pa potem o pregledu pa... user posted image hvala bogu sem vse skupaj jemala tako... da če ne bo šlo bodo pa pomagal in eto, s klomifenom sem v drugem krogu potem zanosila. je pa Kuštrinova res hitro odreagirala in me ni pustila čakati leto ali več... edino ko me je res zvilo je bilo ko sem po prvem krogu klomifena dobila M, takrat sem pa jokala kot dež.
pa potem ko mi je ena rekla, da ne bom zanosila preden bom imela zmontirano kuhinjo... no 18.12. so mi jo zmontirali, naslednje M ni bilo user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
15.6.2010 10:37:02   
urskaf
Take imamo radi, da ne komplicirajo kr neki, ampak da vzamejo vse pozitivno. user posted image Jst sem tud med takimi. Se raje nasmejim, kot pa da bi tečnarila pa jamrala.
Sam da je zdaj vse vredu, pa da dočakamo še svoje pikice. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?