Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 10:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
mah ja glej, kaj naj paniko delam, saj nič ne pomaga. samo živci bi mi udarili ven in bi še težje zanosila. pa verjemi, da znam biti kar komplikator pri zadevah pri katerih vem, da lahko kaj pomagam ampak tukaj sem pač vedela, da moram tako ali drugače čez to. no pa še ena bučka iz sobotnega piknika: sestrična od mojga mi je pribila, da mi2 pa ziher nisva planirala otroka. jaz sem skoraj skupaj padla...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 10:48:12
|
|
|
|
urskaf
|
Se najdejo take cvetke!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 10:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ne, ona to men čist resno. kao da sma premal časa skup, da bi lahko planirala, glede na to, da sta ona2 fuuuull dlje skup pa jima otrok na kraj pameti ne pade. svašta no.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 10:58:17
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha. A veš da sva tudi midva to slišala. In da ti ne povem, da to nama je rekela ena, ki je maja rodila pa bosta s tipom decembra praznovala 2.obletnico. ja ok, sej priznam da midva nisva dolgo skupaj kot par je pa naneslo tako, da sva kr kmalu začela planirati. Kako dolgo pa sta vidva skupaj?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 11:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
avgusta bo 2 leti, planirati sva začela po dobre pol leta
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 11:05:25
|
|
|
|
lidik
|
zdej pa sam še reč da imata 15. avgusta obletnico pa padem kr dol. Ker če pa to rečeš pa ne morem verjeti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 11:11:48
|
|
|
|
Arwenko
|
Ugh, vidim, da sva midva prava oldtajmerja, jutri imava namreč 3. obletnico poroke, v petek pa 8. obletnico kar sva par
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 11:30:46
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. imam občutek, da si nam ti sedaj na malico pobegnila. Se bom jaz tudi počasi odpravila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 11:49:25
|
|
|
|
urskaf
|
Jst sem pa glih z malce. Kak je pasala kavica. Arwenko, midve sva pa na istem. Midva imava pa 23. junija 3. obletnico poroke in drugi mesec 8 let.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 11:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik zdej pa sam še reč da imata 15. avgusta obletnico pa padem kr dol. Ker če pa to rečeš pa ne morem verjeti. Zakaj?? A vi2 tud?? IZVIRNO SPOROČILO: lidik T.Z. imam občutek, da si nam ti sedaj na malico pobegnila. Se bom jaz tudi počasi odpravila. Res je, zdej sem pa nazaj. Dober tek!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 12:24:09
|
|
|
|
lidik
|
ja midva tudi imava letos 15.8. 2. obletnico Sej zato sem ti pa rekla, samo ne mi rečit, da imata 15. Sem pa tudi že jaz iz malice. Polna ko sod.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 12:29:42
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik no tole Dej povej... a si bla kaj mokra tist dan? Mi2 sva bla v šetnji pa naju je toča dobla
< Sporočilo je popravil T.Z. -- 15.6.2010 12:30:16 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 12:53:10
|
|
|
|
lidik
|
ne nisva bila mokra. Se pa spomnim, da je bilo potem kr hudo vreme ja. Samo takrat sva bila midva na suhem. Ej sej ne morem verjeti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 12:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja dobra, res. ampak ti povem še boljšo??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 12:58:33
|
|
|
|
lidik
|
no dej povej. Kaj je še lahko kakšen šok več? Sta bila v parku in za savinjo v šetnji? Ker midva sva bila tam - samo to potem ful pozno - okoli desetih al enajstih zvečer.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 13:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nistaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za bavaš?! ja, tudi tam nekje, okoli 23h...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 13:06:12
|
|
|
|
urskaf
|
Očitno je bila ljubezen v zraku.... Face!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 13:06:24
|
|
|
|
lidik
|
ja res sva ja. Ampak midva sva naredila ful velik krog. Parkirala sva v parku in potem sva šla čez park in čez most čez savinjo in skoz gor mimo bazena in pol prideš tam vem spet pri mostu. No nazaj sva šla pa po pločniku. Ha ha ha - ej sam veš kaj - potem je pa velika verjetnost da sva se midve že srečale.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 13:06:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, "štorija"... Mi2 sva oba zelo "neverna" (pardon vsi, ki so verni)... No... kot vemo 15.8. je cerkveni praznik in sva takrat začela; na božič sva pa otroka naredila (vem, ker točno vem kdaj sem imela O zaradi tablet) Tisti večer, ko sva "začela" sva naredila malce manjši krog kot vidva ampak nisva imela sreče, da bi ostala suha. Jaz lepo poštimana (kiklca, petke, makeup, vse pač kar spada), valda samo do toče. No potem me je pa peljal do Lj pa nazaj, da sem se posušila in da nisem šla mokra domov
< Sporočilo je popravil T.Z. -- 15.6.2010 13:12:49 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 13:07:28
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Očitno je bila ljubezen v zraku.... Face! ha ha ha ja sej sva kar nekaj parkčkov srečala. No dobro če se je pri vseh tako dobro izcimilo kot pri nama in pri T.Z. in njenim - ojejejeje pol bi bilo pa res luštno.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 13:09:18
|
|
|
|
lidik
|
a veš da midva sva se tudi hecala iz tega 15.8. In še zdaj naju hoče tašča na vsak način na ta dan spravi v cerkev - ker se pač spodobi no - ampak itak da nimava časa če imava pa obletnico. Hmmm vidva imata pa očitno cerkvene praznike za dneve D. Čaki grem gledat če je okol 18.9 kakšen cerkven praznik.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 13:13:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik a veš da midva sva se tudi hecala iz tega 15.8. In še zdaj naju hoče tašča na vsak način na ta dan spravi v cerkev - ker se pač spodobi no - ampak itak da nimava časa če imava pa obletnico. Hmmm vidva imata pa očitno cerkvene praznike za dneve D. Čaki grem gledat če je okol 18.9 kakšen cerkven praznik. Ni vsaj nekaj. Imam občutek, da bom na 15.8. rodila
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 13:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Očitno je bila ljubezen v zraku.... Face! ha ha ha ja sej sva kar nekaj parkčkov srečala. No dobro če se je pri vseh tako dobro izcimilo kot pri nama in pri T.Z. in njenim - ojejejeje pol bi bilo pa res luštno. podpis!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 13:15:05
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik a veš da midva sva se tudi hecala iz tega 15.8. In še zdaj naju hoče tašča na vsak način na ta dan spravi v cerkev - ker se pač spodobi no - ampak itak da nimava časa če imava pa obletnico. Hmmm vidva imata pa očitno cerkvene praznike za dneve D. Čaki grem gledat če je okol 18.9 kakšen cerkven praznik. Ni vsaj nekaj. Imam občutek, da bom na 15.8. rodila no to bi bil šele hec. Ampak naj mala bebika le še počaka tisti mesec v trebuščku.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 15.6.2010 13:16:54
|
|
|
|
Anonimen
|
se strinjam ja. btw: zgoraj sem dopolnila štorijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?