|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
15.6.2010 10:39:24   
Anonimen
mah ja glej, kaj naj paniko delam, saj nič ne pomaga. samo živci bi mi udarili ven in bi še težje zanosila. pa verjemi, da znam biti kar komplikator pri zadevah pri katerih vem, da lahko kaj pomagam ampak tukaj sem pač vedela, da moram tako ali drugače čez to.

no pa še ena bučka iz sobotnega piknika: sestrična od mojga mi je pribila, da mi2 pa ziher nisva planirala otroka. jaz sem skoraj skupaj padla...

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
15.6.2010 10:48:12   
urskaf
user posted image user posted image user posted image
Se najdejo take cvetke!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
15.6.2010 10:49:09   
Anonimen
pa ne, ona to men čist resno. kao da sma premal časa skup, da bi lahko planirala, glede na to, da sta ona2 fuuuull dlje skup pa jima otrok na kraj pameti ne pade. svašta no.

(odgovor članu urskaf)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
15.6.2010 10:58:17   
lidik
ha ha ha. A veš da sva tudi midva to slišala. In da ti ne povem, da to nama je rekela ena, ki je maja rodila pa bosta s tipom decembra praznovala 2.obletnico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ok, sej priznam da midva nisva dolgo skupaj kot par je pa naneslo tako, da sva kr kmalu začela planirati. Kako dolgo pa sta vidva skupaj? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
15.6.2010 11:04:05   
Anonimen
avgusta bo 2 leti, planirati sva začela po dobre pol leta user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
15.6.2010 11:05:25   
lidik
zdej pa sam še reč da imata 15. avgusta obletnico pa padem kr dol. Ker če pa to rečeš pa ne morem verjeti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
15.6.2010 11:11:48   
Arwenko
Ugh, vidim, da sva midva prava oldtajmerja, jutri imava namreč 3. obletnico poroke, v petek pa 8. obletnico kar sva par user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.6.2010 11:30:46   
lidik
T.Z. imam občutek, da si nam ti sedaj na malico pobegnila. user posted image user posted image user posted image user posted image Se bom jaz tudi počasi odpravila. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.6.2010 11:49:25   
urskaf
Jst sem pa glih z malce. Kak je pasala kavica. user posted image
Arwenko, midve sva pa na istem. user posted image
Midva imava pa 23. junija 3. obletnico poroke in drugi mesec 8 let. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 459
15.6.2010 11:56:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

zdej pa sam še reč da imata 15. avgusta obletnico pa padem kr dol. Ker če pa to rečeš pa ne morem verjeti. 

Zakaj?? A vi2 tud?? user posted image

T.Z. imam občutek, da si nam ti sedaj na malico pobegnila.  Se bom jaz tudi počasi odpravila. 

Res je, zdej sem pa nazaj. Dober tek!!!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
15.6.2010 12:24:09   
lidik
ja midva tudi imava letos 15.8. 2. obletnico user posted image user posted image user posted image user posted image Sej zato sem ti pa rekla, samo ne mi rečit, da imata 15.

Sem pa tudi že jaz iz malice. Polna ko sod. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.6.2010 12:29:42   
Anonimen
lidik user posted image no tole user posted image

Dej povej... a si bla kaj mokra tist dan? Mi2 sva bla v šetnji pa naju je toča dobla user posted image

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 15.6.2010 12:30:16 >

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
15.6.2010 12:53:10   
lidik
ne nisva bila mokra. Se pa spomnim, da je bilo potem kr hudo vreme ja. Samo takrat sva bila midva na suhem. user posted image user posted image user posted image user posted image Ej sej ne morem verjeti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
15.6.2010 12:54:03   
Anonimen
ja dobra, res. ampak ti povem še boljšo??

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
15.6.2010 12:58:33   
lidik
no dej povej. Kaj je še lahko kakšen šok več? user posted image user posted image user posted image user posted image Sta bila v parku in za savinjo v šetnji? Ker midva sva bila tam - samo to potem ful pozno - okoli desetih al enajstih zvečer. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.6.2010 13:00:17   
Anonimen
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nistaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image
zauser posted image bavaš?! user posted image ja, tudi tam nekje, okoli 23h...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
15.6.2010 13:06:12   
urskaf
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image
Očitno je bila ljubezen v zraku.... user posted image user posted image user posted image
Face!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
15.6.2010 13:06:24   
lidik
ja res sva ja. Ampak midva sva naredila ful velik krog. Parkirala sva v parku in potem sva šla čez park in čez most čez savinjo in skoz gor mimo bazena in pol prideš tam vem spet pri mostu. No nazaj sva šla pa po pločniku. Ha ha ha - ej sam veš kaj - potem je pa velika verjetnost da sva se midve že srečale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
15.6.2010 13:06:56   
Anonimen
Aja, "štorija"...
Mi2 sva oba zelo "neverna" (pardon vsi, ki so verni)... No... kot vemo 15.8. je cerkveni praznik in sva takrat začela; na božič sva pa otroka naredila (vem, ker točno vem kdaj sem imela O zaradi tablet) user posted image

Tisti večer, ko sva "začela" sva naredila malce manjši krog kot vidva ampak nisva imela sreče, da bi ostala suha. Jaz lepo poštimana (kiklca, petke, makeup, vse pač kar spada), valda samo do toče. No potem me je pa peljal do Lj pa nazaj, da sem se posušila in da nisem šla mokra domov user posted image

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 15.6.2010 13:12:49 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
15.6.2010 13:07:28   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image
Očitno je bila ljubezen v zraku.... user posted image user posted image user posted image
Face!

ha ha ha ja sej sva kar nekaj parkčkov srečala. No dobro če se je pri vseh tako dobro izcimilo kot pri nama in pri T.Z. in njenim - ojejejeje pol bi bilo pa res luštno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.6.2010 13:09:18   
lidik
a veš da midva sva se tudi hecala iz tega 15.8. In še zdaj naju hoče tašča na vsak način na ta dan spravi v cerkev - ker se pač spodobi no - ampak itak da nimava časa če imava pa obletnico. Hmmm vidva imata pa očitno cerkvene praznike za dneve D. Čaki grem gledat če je okol 18.9 kakšen cerkven praznik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
15.6.2010 13:13:45   
Anonimen

a veš da midva sva se tudi hecala iz tega 15.8. In še zdaj naju hoče tašča na vsak način na ta dan spravi v cerkev - ker se pač spodobi no - ampak itak da nimava časa če imava pa obletnico. Hmmm vidva imata pa očitno cerkvene praznike za dneve D. Čaki grem gledat če je okol 18.9 kakšen cerkven praznik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni user posted image vsaj nekaj. Imam občutek, da bom na 15.8. rodila user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
15.6.2010 13:14:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Face!

ha ha ha ja sej sva kar nekaj parkčkov srečala. No dobro če se je pri vseh tako dobro izcimilo kot pri nama in pri T.Z. in njenim - ojejejeje pol bi bilo pa res luštno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis!!!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
15.6.2010 13:15:05   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Ni user posted image vsaj nekaj. Imam občutek, da bom na 15.8. rodila user posted image

no to bi bil šele hec. Ampak naj mala bebika le še počaka tisti mesec v trebuščku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
15.6.2010 13:16:54   
Anonimen
se strinjam ja. btw: zgoraj sem dopolnila štorijo user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?