Arwenko
|
Saj ni bilo tak hudo T.Z. Mi je čisto jasno, da bom čez 3 mesece jaz na istem. Sem pa ravno mislila, da bi danes bilo za kak sprehod, pa je tak kislo Midva sva ravno na polno v opravkih, perem perilo, malo pospravljam stvari, morava v merkur skočit pol, da nabavimo šraufe za previjalno montirat, pa posteljico in baldahin bomo verjetno jutri rihtali. Včeraj sem ravno sestavljala seznam kaj še vse rabimo za bebiko, dejansko bi rada imela v začetku decembra, se pravi 1 mesec pred rokom bolj ali manj vse pripravljeno. Ugotavljam, da imamo od opreme bolj ali manj vse, od nege in higiene praktično nič, oblekce so pa vprašaj, nekaj imamo obljubljeno da dobimo, pa bomo pol videli. kljub temu, pa je res toliko malenkosti, da bo kr sigurno šlo svojih 200-300 eur, tako na oko ocenjeno, brez oblačilc. Od večjih stvari še rabim en termometer za telesno temperaturo, pa baby-fon, ostalo so pa vse malenkosti ranga 5 eur ali manj, samo ogromno jih je Zase pa ravno ugotavljam, da mi ful manjka toplih termo zoknov, pa kakšno jopico pa to za oblečt, nakupla sem si kratkih, pa kaj ko noben pulover razen enega ne dobim več čez, vsaj eno debelejšo jopico bo treba kupit. Zraven tega pa nujno še neke ski-bucke varianto za pozimi, tak nekaj vmesnega, športne, da so za doma, pa tudi da ni problema kam malo bolj tak z njimi it.
|