Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 13:38:58
|
|
|
|
Oxer
|
Evo jst se oglašam po dooooooolgem času. T.Z. Vesela sem za tvojo 4,22 kg štruco. Bodi pozorna, da boš kljub temu jedla dovolj raznoliko hrano.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 13:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
bom, hvala za opozorilo :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 13:56:20
|
|
|
|
mami_1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka ja mami kje si pa ti???? Tukaj Berem vas redno, za pisat sem pa lena postala
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 13:58:28
|
|
|
|
obcinarka
|
o evola nas, živjo.... dans bom zaspala za računalnikom... do 16 ure še... bravo za kg... lepo rastete.. men se pa zdi da me dans se tiščiiiiiiiiiiiiiiii.. pa nč pametnega nimam za oblečt-mislim predvsem na vrhnja oblačila, nooooooooooo kaj novičk od lidik, pa od mami ??????????????????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 14:00:11
|
|
|
|
mami_1979
|
Kako me je danes razjezil že tretji klic:"A ti ne misliš še nikamor it!?" Haloooooo,kaj šele bo, kom bom čez rok
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 14:01:03
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. daaaaaan kje pa ste vse danes? nadka eto, tvoj zet je iz posvetovalnice - težek 4.220g in velik 55cm z malim je vse ok, refleksi so super edino mami se mora odpovedati izdelkom iz kravjega mleka... ja bravo za mojega zeta ima kar konkretne mere , kar tako naprej . Zakaj se moraš pa odpovedat izdelkom iz kravjega mleka, jaz v bistvu jem vse tudi čokoladico (ne vsak dan ampak kak košček pa tudi pojem). Mi smo ok, imamo pa sedaj že nekaj dni zaporedoma med 3 in 4 uro zjutraj budno urico, ko se melanie prebudi in ne pomaga nič da bi zaspala nazaj- je taka prava mala sovica.Drugače pa čez dan full malo spi oz to so bolj dremeži, ki trajajo največ pol urce, ponoči pa bedimo redno na 2.5 do 3 ure čist odvisno, se najemo to traja cca 5-10 minut in spimo do naše usodne ure DRugače pa uživamo na polno, nadja sestrico obožuje in hoče pomagat bolj kot je zmožna najrajši bi jo nosla že okoli ampak to še ne gre pa saj bo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 14:07:26
|
|
|
|
mami_1979
|
Lidik in Jan sta vedno boljše. (Podatki od 11.10.zvečer ) Jan nima več kisika, iz popka so mu vzeli kateterček, tako, da ga ima samo še v roki za infuzijo(še samo 14 dni) in sondico za hrano. Sedaj je važno, da se bo naučil jesti po cuclju, ker se baje tam okrog 34 tedna razvije sesalni refleks, da bo znal sesati in požirati hkrati. Naračunala si je, da okrog 40 dni še, potem pa domov Ker pa je mali Jan tak korenjak, pa upajmo, da še prej!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 14:09:08
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979 Lidik in Jan sta vedno boljše. (Podatki od 11.10.zvečer ) Jan nima več kisika, iz popka so mu vzeli kateterček, tako, da ga ima samo še v roki za infuzijo(še samo 14 dni) in sondico za hrano. Sedaj je važno, da se bo naučil jesti po cuclju, ker se baje tam okrog 34 tedna razvije sesalni refleks, da bo znal sesati in požirati hkrati. Naračunala si je, da okrog 40 dni še, potem pa domov Ker pa je mali Jan tak korenjak, pa upajmo, da še prej!!! to so besede, ki jih vsi čakamo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.10.2010 14:31:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 15:41:12
|
|
|
|
jona klara
|
lidik in jan pa držta se in čimprej domov k atiju.
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 19:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
wiiii vesela za lidik!!! in super za malega Jana, komaj čakam, da gresta domov in da začneta res uživati nadka: ne smem izdelkov iz kravjega mleka, ker so se mu spustili izpuščajčki - verjetno sem včeraj malce pretiravala in je danes res precej pikčast tako, da bom videla kako bo šlo nazaj...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 13.10.2010 20:23:23
|
|
|
|
Arwenko
|
Ojla bejbe, evo mene. Danes nisem bila v službi, smo imeli pogreb, je blo kr hudo,čeprav smo vsi pričakovali, da bo kmalu odšla in se je dejansko odrešila vseh muk zadnjega leta. No popoldne sva pa z mojim doma malo pospravila, pa spekla štrudl jabolčni, pa tak, pa je kr hitro minilo...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 7:41:56
|
|
|
|
mami_1979
|
Dobro jutro punce! Še kar dremate? Moji veliki mušketirji so že v šoli, mali še pa spi . Od 10-11.30 imam govorilne ure pri 4 učiteljicah (za najstarejšega sina, pri 3 učiteljicah, ker ima disleksijo in moram biti na tekočem), ter pri eni za drugega(4.raz). Upam, da mi bo plan uspelo uresničiti , ob 12-ih pa v Celju pregled pri G. Uživajte v dnevu in upam, da se prikaže kaj sončka!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 9:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Joj naš peb je tak zaspanec, da dol padeš! On kar spi in spi in spi... pa je že imel obdobja budnosti daljša včeraj je pa spet cel dan prespal pa celo noč in on še kar drema. Svašta no... ga grem zdle prav zbudit, da ga lahko spet previjem. Verjetno ga je posvetovalnica včeraj čisto izmučila...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 9:26:04
|
|
|
|
obcinarka
|
oooooooooo živjo.. ja mami tole je pa natrpano... klobuk dol.... jaz pa včasih ne vem kje mam glavo , tole bi se mi pa utrgalo menda... fajn zrihtaj na pregledu in poročaj jaz delam še dve dobri urci, pol pa domov kosilo skuhat in pop. greva v MŠ arwenko.... verjamem da je ob takšnih priložnostih ne glede na to da je kej prčakovano al pa ne... hudo.... bo minilo... sej vedno posije sonček
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 9:53:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Ojla punce...malo bom pojamrala, pa ne z nosečniškimi težavami. Dve stvari me pestita ful, kot prvo finančna, kot drugo pa službena. Finančno sva ta mesec čisto na nuli, sva imela kar nekaj izrednih izdatkov in sedaj bo spet šlo vse zelo na tesno. K sreči se meni ta mesec izteče en mini kreditek, plačam zadnji obrok, pa bo pol vsaj 100 eur na mesec več na razpolago, po drugi strani pa me je pričakal listek od davčne, sem tam kr nekaj dolžna, kar pa tudi moram poravnat, eh, naj gre vse skupaj nekam. Na drugi strani pa služba, počasi ne zmorem več, težko sedim, telo ne prenese več takšne obremenitve in me hočejo najmanj raztrgat, zamenjave še ni, ena je bila na vidiku, pa je odpovedala - v končni fazi razumeš, ker ima drugje redno službo, tu pa bi dobila samo za 1 leto, skratka, vse skupaj tak no...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 10:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Arwenko: tolaži se s tem, da boš "zgurala" finančno... nekaj časa bo še hudo (glede na to, da si ravno dobila od davčne), potem bodo pa boljši časi... Kar se pa službe tiče pa... te razumem. Pojdi v bolniško, čeprav vem, da je pri tebi druga situacija in da ne moreš kar iti... ampak bi se pa morda zato lažje dogovorila, da delaš manj oz. da kakšen dan delaš tudi od doma če imaš to možnost...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 11:36:05
|
|
|
|
obcinarka
|
oj, kar se financ tiče... jaz sm ta mesec spet... tam, nekje... približno podobno.. voziček sm vzela na obroke, pol morm nekje do konca mesca avto prodat..pa drugega vzet... to bo moglo bit... moj ma položnice.. pa kurilno olje bo vzel na obroke... hrano itak mam jaz, pa zavarovanje avto, kasko... je pa res da kar lovim akcije, pa to... pa kupujem rabljene stvari... tud za bejbico opremo... sicer se vse izpelje vednooooooooooooo... služba.. enako bom rekla tebi kot si ti meni.... daj si mal off, delaj na pol. del. čas al pa enostavno bolniška.... jaz ne vzdržim več 8 ur, delam dnevno nekje do 12.. sm se sprijaznila tud s tem, da že vedo kaj počnejo z nadomeščanjem, uvajanjem in kk bo to zgledalo.... bom itak uradno preklicala moja pooblastila in gesla, ter vse kar je povezano z mano, ker sm precej podpisana... probaj, bo šlo, boš vidla...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 11:55:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Na bolniško jaz ne morem it veš, dva razloga, prvič finančni, se mi preveč pozna, drugi pa, da je družinska firma ne in je to malo drugačen odnos, če bi bila kje drugje, verjemi, da bi se mi že davno fučkalo. To itak poskušam, da grem čim prej, ne ostajam več dlje v pisarni kot je potrebno, ipd. Zdaj še samo upam, da uspemo v 14 dnevih zamenjavo mojo poiskat, da se malo razbremenim in kr začnem predajat določene stvari tisti osebi...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 12:13:51
|
|
|
|
obcinarka
|
ja sej to je pa j.... družinska firma in odnosi, jah........ pol pa vsaj to da greš domov v normalnem času... vem, vsak evro je dobrodošel... zamenjava-katastrofa tud pr nas ... pa tolk časa so meli da to uredijo... in mi je kar slabo ka bo ko se vrnem, res... ... treba je pa vseen ločit in neko mejo določit kaj ja in kaj ne... ker itak več k delaš.... slabše je... no, glavo pokonci in naj te misel o bejbici ki ti miga tam spodaj... polepša prav vsak dan posebej!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 12:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto, sem prvo vprašala če sploh lahko povem pa sem dobila dovoljenje. Torej, imamo še eno mamico na naši temi! Znova eno presenečenje V ponedeljek ob 14:35 je urskaf rodila punčko Špelo, težko 1940g in veliko 45cm. Zgodilo se je podobno kot pri lidik, popadki prvo na 8min pa se je potem nehalo, naslednji dan na 6min pa "se je šla pokazati k zdravniku". No od tam pa z rešilcem v Celje pa potem v Ljubljano kjer je tudi rodila. Špela je ok, mal težav je z želodčkom zaradi plodovnice pa en dan je bila pod lučko zaradi zlatenice. Je stabilna, diha sama! Jan od lidik je prav tako ok, še malo pa bo na porodni teži. Sta pa bodoča mladoporočenca cimra in moje mnenje je, da imata zelo zelo svobodomiselni mamici, da jih tako kmalu pustita v isti sobi spat. Ampak urskaf pravi, da zdaj še lahko, kasneje bodo pa druga pravila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2010 12:49:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2010 12:56:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 12:56:54
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Eto, sem prvo vprašala če sploh lahko povem pa sem dobila dovoljenje. Torej, imamo še eno mamico na naši temi! Znova eno presenečenje V ponedeljek ob 14:35 je urskaf rodila punčko Špelo, težko 1940g in veliko 45cm. Zgodilo se je podobno kot pri lidik, popadki prvo na 8min pa se je potem nehalo, naslednji dan na 6min pa "se je šla pokazati k zdravniku". No od tam pa z rešilcem v Celje pa potem v Ljubljano kjer je tudi rodila. Špela je ok, mal težav je z želodčkom zaradi plodovnice pa en dan je bila pod lučko zaradi zlatenice. Je stabilna, diha sama! Jan od lidik je prav tako ok, še malo pa bo na porodni teži. Sta pa bodoča mladoporočenca cimra in moje mnenje je, da imata zelo zelo svobodomiselni mamici, da jih tako kmalu pustita v isti sobi spat. Ampak urskaf pravi, da zdaj še lahko, kasneje bodo pa druga pravila ja punce kaj vam pa je , kaj nobena noče počakat na svoj datum- malo heca, pa še kar v isti sobi skupaj spita to so pa res moderne mamice . Urskaf iskrene čestitke špeli pa čim hitrejšo pridobivanje gramčkov
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 14.10.2010 13:12:19
|
|
|
|
Arwenko
|
Aaaaa, daj nehaj no Čestitke urskaf za Špelo Ampak to ne more bit res ne, da se na tejle malo obljudeni celjski temi, enako zgodi kar dvema, saj ne vem ali je to grozno ali veselo No, vsekakor je veselo, da so vsi štirje ok, pa vseeno upam, da jaz kr počakam na kozorogeca odkrito povedano.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?