Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 8:59:38
|
|
|
|
kpmk
|
jajčka - jst sem jajčko skoz okol prevažala, ker mi je blo tudi lažje npr po stopnicah z jajčko, kot pa skoz ven in tudi zato, ker mi je vedno, ampak res VEDNO v avtu zaspal in sem ga v jajčki prinesla (do 4.andstropja) potem pa aja, aja... jst nimam isofixa in ga nisem prav nič pogrešala lažje mi je bilo z jajčko predvsem zaradi stopnic..... ki jih imamo..... in ker sem imela voziček v kleti (spet stopnice), da sem potem iz jajčke dala v voziček.... itd....
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 9:40:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, saj bom videla. Vnaprej ne bom te baze kupovala, še vedno jo lahko naknadno kupim, če ugotovim, da jo rabim. Imam pa drugače jaz garažo v hiši v pritličju, tako da če bom šla z avtom, beba sploh ne gre ven na mrzlo, ampak na toplem noter in ven, ker je garaža ogrevana, ko pa stopim skozi vrata, pa sem že v predsobi, tako da to je vsekakor lažje kot če je avto nekje zunaj na parkirišču in moraš v stanovanje ne vem kam. Vse kar bom pa drugje hodla, pa mislim otroka imet v košari globoki, tako da ga moram tako ali tako prestavit. Skratka hvala za nasvete, bomo pa videli resnično v praksi, lažje je pa stvar dokupit, kot se pa pol sikirat, ker si stran vrgel denar za brezveze.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 9:46:49
|
|
|
|
urskaf
|
kpmk, pa res imama skor isto situacijo. Sam da ti boš imela še manjšo razliko med škratekoma. Naš mali je pa rojen 26.3.2009. obcinarka, meni za zgago donat čisto nič ni pomagal, pa tudi zdaj mi ne. Jst si pomagam z Rupurut tabletami. Do 5 na dan jih lahko poješ. Ta pa v trenutku reši problem. Nikakor pa ne smeš jesti sode (to so mi vsi zabičali že v prvi nosečnosti!). Jajčka - jst sem jo uporabljala samo od začetka, ko je bil mali res še zelo majhen in si tudi ne predstavljam, da bi jo imela skoz v avtu. Jo je lažje odpeti in prenesti malega z jajčko vred v stanovanje, je veliko bolj zaščiten, pa še na začetku sem imela voziček, ko sem lahko jajčko namestila kar na podvozje, čeprav sem raje uporabljala košaro na vozičku. Pa itak ga lažje vzameš ven, če si jajčko obrneš proti sebi, kot pa da se tlačiš po avtomobilu.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 11:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! ja ja, še vedno 2v1, nadka kaj je zdaj to?! a sva obe zamudili "najin datum"?! obcinarka: jaz sem imela težave z zgago (hvala bogu šele) kakšen mesec nazaj in mi je pomagalo par požirkov mleka. pa je bilo res hudo, ker tudi spala par noči nisem zaradi zgage dokler nisem začela tega prakticirati. poskusi, morda ti pomaga.... jajčka: ja pri nas bo služila tudi kot prenosno sredstvo stanovanje-avto, ker sva v 2.nadstropju in ne mislim spodaj montirati otroka v jajčko pa potem spet ven pa... za sprehode se pa na začetku nagibam h košari; ne mislim prevažati otroka v jajčku če se bo le dalo. itak ni dobro, da je predolgo v njej. eto, jaz spim ko ubita. 12h v kosu (ok tisto ko se prebudim ko se obračam ne šteje) ni noben problem. še na wc mi ni treba, noro, res. pa so me vsi strašili, da naspala se pa zadnji mesec res ne bom. danes bi bilo dobro še kaj pametnega narediti ampak ni volje... katera mi jo malce posodi?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 11:42:23
|
|
|
|
Arwenko
|
Sprehode imam jaz absolutno namen prakticirat v košari, zato jo imam, tudi če bomo šli v nakupovalni center in to, ne v jajčki, ampak v košari. ima pa moja košara drugače tudi A-test in pasove za v avto, tako da jo lahko teoretično tudi v avtu uporabljam namesto lupinice, samo nimam namena, se mi vseeno zdi lupinicia bolj varna.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 11:46:50
|
|
|
|
obcinarka
|
jah sm šla po donat, ga zdej mal srkam, bom vidla kako bo.... jaz bom diplomirala od vozičkov, vam povem... moj je itak.. ehhhhhh ja fajni je, tega vzamiva... po moškoooooooooooooo itak pa še zdej kombinirava za en avto, ki ga bo treba menjat, ker moj avto pa res ni praktičen za bebo... in pol debate o isofixu... sploh ne vem a ga bom mogla spomlad spet začet prodajat, k zdej je že sezona mim... ehhhhh volja... jaz pišem določene posebnosti sodelavki, ki me bo nadomeščala, je dans glih tak dan, pop. se grem pa potepat po štacunah.. odločena... jutr zjutri pa pospravim... pol pa gremo menda na piknik... mal sončka bi pa lahk našle, a ne??... kaj pa misliš ti počet?? počivajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 12:10:00
|
|
|
|
Arwenko
|
jaz za prebavo ruknem tudi po liter donata naenkrat mi je ful dober za pit, ga pa prej malo "prezračim", da ni toliko mehurčkov. Liter donata je pri meni namreč tako kot pri komu drugemu en deci, komaj da me malo požene, če se hočem res spucat rabim spit vsaj 3 litre v roku dveh ur, da mi res sprazni vse.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 12:33:55
|
|
|
|
kpmk
|
Arwenko - donata pa jst ravno zato ne smem, ker sem pol skoz na wc-ju (amoak to samo zadnji mesec ki imam te težave )
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 12:37:31
|
|
|
|
kpmk
|
Ali katera ve ali je potrebno odločbo od CSD-ja dati delodajalcu???? A je to na novo???? Sicer še nič nisem dobila od centra, samo mi delodajalec teži da moram dat???? Pri prvem mi ni nič bilo treba...
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 12:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
obcinarka: lenariti mislim kpmk: ne, ti mu ne daješ ničesar. csd mu pošlje, vsaj "naši" so dobili isti dan kot jaz. naj se delodajalec pozanima pri tistem, ki sprejema pošto. od tebe on ne dobi ničesar.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 13:03:58
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Ali katera ve ali je potrebno odločbo od CSD-ja dati delodajalcu???? A je to na novo???? Sicer še nič nisem dobila od centra, samo mi delodajalec teži da moram dat???? Pri prvem mi ni nič bilo treba... ja jaz sem jo morala dati, sem dala kopijo takoj ko sem jo dobila mi pa sedaj težijo že kdaj bom drugi del prinesla ampak sem jim komaj razložla da ne prej kot sredi novembra ko mi prvi del poteče.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 13:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Ali katera ve ali je potrebno odločbo od CSD-ja dati delodajalcu???? A je to na novo???? Sicer še nič nisem dobila od centra, samo mi delodajalec teži da moram dat???? Pri prvem mi ni nič bilo treba... ja jaz sem jo morala dati, sem dala kopijo takoj ko sem jo dobila mi pa sedaj težijo že kdaj bom drugi del prinesla ampak sem jim komaj razložla da ne prej kot sredi novembra ko mi prvi del poteče. pa kako? a niso iz CSD poslali isto potem pošljejo 2.del! no... vsaj pri nas je takšna praksa...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 13:16:08
|
|
|
|
obcinarka
|
punce uradništvo je zapleteno, tralalalalal, verjemte, sm uradnik hahahahahahah.. pa znamo zakomplicirat!! bravo t.z. tko se govori... nadka, zate velja isto-zabušavaj, vse ostale, dejmo mal migat... jaz grem proti domu.... pol pa na banko, pa na teren!! vam javim če vidim, najdem kaj sladkega
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 3.9.2010 13:16:41
|
|
|
|
nadka30
|
ne jaz sem morala to sama uredit
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.9.2010 13:54:07
|
|
|
|
tanjusi
|
kaj je zdaj nadka? Še vedno doma? Čakam da bo vesela novica...
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.9.2010 13:55:28
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi kaj je zdaj nadka? Še vedno doma? Čakam da bo vesela novica... še pridno čakam in čičam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.9.2010 14:00:21
|
|
|
|
tanjusi
|
Ti kr čakaj , pa upam da hitro dočakaš sem pa v torek namenjena v celjsko porodnišnico ,moja prijateljica tam čaka na dojenčka in bi imela čas še tebe pozdravit, tak da se potrudi da se vidiva
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.9.2010 14:04:49
|
|
|
|
nadka30
|
se bom skušala potrudit samo ni veliko od mene odvisno
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.9.2010 14:08:17
|
|
|
|
tanjusi
|
e bom skušala potrudit samo ni veliko od mene odvisno
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.9.2010 10:40:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Kaj zdaj takšno zatišje tukaj nadka, t.z...še v enem ali kje slučajno v porodnišnici?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.9.2010 13:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
hej! ja saj za vikend je ponavadi zatišje. jaz še 2v1, domnevam da nadka tudi, ker ni bilo nobenega sms-a...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 8:26:22
|
|
|
|
nadka30
|
jutro nadka še kar v kindrejajčki stanju Sem pa ugotovila da komaj za volan zlezem kaj šele potem vozim ampak kaj mi pa drugega preostane nadjo moram spravit v šolo, se pa tako motovilim da je joj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 8:49:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro nadka in ostale :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 9:29:55
|
|
|
|
nadka30
|
mal v informacijo od 8.9. ima Leclerk akcijo otroških stavri(postelja, stekleničke, dude, razne pripomočke) pa tudi nosečniške oblačila, pa oblačila za otroke.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 6.9.2010 9:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! eto, še ena, ki je še vedno 2v1. sem pa že iz pregleda... me je "potolažila", da so zadnje čase vse čez rok sem rekla, da je slaba tolažba
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?