Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 10:24:13
|
|
|
|
lidik
|
hja no en moj sonček ima tudi takrat rojstni dan, pa bi bilo luštno ko bi ga imela skupaj....drugače pa ja 12.12. dober datum - super predlog, bom tega za drugi možni datum mu izbrala. Vidiš pa ima moj tudi tri datume: 8., 12., 15.,
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 10:30:48
|
|
|
|
lidik
|
ooo Arwenko ti pa še mičkeno pa greš !!!! Jupi !!! No v glavnem v torek držim pesti, da ti gre čimboljše, potem pa le pobegnita nekam daleč stran od vsega !!! Jaz pa še samo danes in dva in pol krat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 10:39:08
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik, super tudi zate. Samo žal mi je da samo za 1 teden, ampak žal jaz nimam več dopusta, mi potem samo še 1 teden ostane, ki ga rabim konec septembra kot sem že napisala... ampak ja, bomo naredili, da bo dopust kratek in sladek pa bo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 10:47:26
|
|
|
|
obcinarka
|
o punce čav, lep pozdrav.. danse prav fino malce ohlajeno.. jaz pa dans zaključujem dopust, sm se odločla da pospravim, moj bo skuhal... jutr gremo na dolenjsko na obisk k eni žlahti, pa me še niso vidli s trebuhom.. in zdej že kuhajo pa prpravljajo , ker pa ja seveda morm jest ( ja valjda)... v nedeljo bi pa rada šla domov k mojim strašem na kosilo... bejbica brca in dela salte menda... včeri sm posortirala cunjice ki jih že imava, pa morm zdej v škatle pospravit, ker še nimam previjalne... sm pa zadnjič v c&a na rudniku našla en kompletek za domov iz porodnišnice, ki mi je pa padel v oči, pa sva rekla, da če bo puža vzameva tistega.. bom vidla če ga majo v celju... zdej bom menda en kup stvari dobla od bratove nečakinje, ki je rojena 1.1.2009 in šparajo cunje, pa k bomo mi zdej menda pužo dobli... bo cunjic na polno.. ampak se pa težko uprem kakšni malenkosti v štacuni.. sploh ne vem kdaj sm si kej kupla .. vendar že vidim da bom rabla kej jesensko-nosečniškega za v službo... ste že kaj firbcale?' lidik, vzdrži še enmal, nadka+t.z. tud enako, arwenkica šila in kopita pa gasa.... urskaf.. javi se, držimo da bo vse dobro.. kaj zdaj naj grem najprej likat al pospravljat??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 10:52:32
|
|
|
|
nadka30
|
občinarka nič od tega idi raje malo poležavat .kaj pa imena imata kaj v ožjem izboru sedaj pa zastopim ja zakaj ti je 8.12. všeč
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 10:56:35
|
|
|
|
lidik
|
no jaz imam pa srečo imam skoraj še ves dopust - samo en dan sem do sedaj že letošnjega porabila. Se vidi to, da vedno cel kup prejšnjega v naslednje leto prenesem. Tako da zdaj imam še 24 ur dopusta. Sedaj ga porabim 12 dni, in mi ga potem še 12 ostane. Jupi !!! Mogoče mi pa le ne bo treba več novembra v službo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 10:59:09
|
|
|
|
Eruvande
|
Ste ve ene čveke celjanke :d Komi vas dohajam. Danes sem še zadnji dan na dopustu, potem vas pa itak lahko berem samo popoldne, ko pa že vse zamudim...zato pa ponavadi nič ne napišem :D Povejte mi...a ima celjska občina tudi kako nagrado za rojstvo? Druge baje imajo, za celjsko pa še nisem slišala. Ta teden sva bila v Ikei, nabavila stvari za otroško :) Zdej se bo počasi začela urejat. Barvanje, sestavljanje, urejanje. Drug teden bo pa kr težko it nazaj v službo...mi paše bit doma, sploh zdej, ko sva oba doma :) Pa spiš malo dlje, pa skupni zajtrki itd. Je pa imelo naše dete danes ponoči žurko. Kot da ji ne paše če ležim na boku in binca ? P.S. Mislim, da mene še nimate na seznamu. Rok imam 12.11. :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:01:05
|
|
|
|
nadka30
|
Lidik prav fajn bo ko bo zunaj snežilo ti boš pa lahko doma in ti ne bo treba nikamor.Ja danes je pa za mano že en tedn porodniške-marička hiter teče in danes sem po zadnjem roku noseča polnih 37 t po prvem roku pa polnih 38t , daleč sem prišla pa čeprav je na začetku kazalo da ne bo tako
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:15:45
|
|
|
|
lidik
|
Eruvande mislim da ima tudi Celjska občina to nagrado - vsaj dve leti nazaj mislim da jo sta jo bratranec in njegova žena dobila. Drugače pa ti kar piši, pa čeprav popoldan ali pa zvečer. Kr oglasi se, da bomo vedele da je vse vredu. nadka veš sej to imaš pa prav ja. Letos se mi pa res ne bo treba skoraj nič obremenjevati ali bodo ceste splužene ali ne. No razen do takrat da pridem v P in takrat ko pridem nazaj bi bilo fino da ne trepetam še zaradi cest. T.Z. KJE SI ?????????????????????????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:20:25
|
|
|
|
nadka30
|
ja točno tako, do P pa tudi nimaš tako daleč da ne bi prišla pravi čas.Mogoče pa leto sploh ne bo tako sneženo, no jaz vseeno upam da malo pa le bo,ker je full lepo biti noter na toplem zunaj sneži tebi pa ni potrebno nikamor iti
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:21:07
|
|
|
|
obcinarka
|
lidik.. vsaj pri dopustu še jaz vodim, ko se v pondelk vrnem v službo, mi ostaja še 24 dni dopusta, jah tud jaz sm ga prenašala vsako leto... glej no glej, kdo bi si mislil pa z državo delava.. a da bi počivala?? pa sej ne vem če res ne bom, bom bolj na easy... dans še, sam pospravit je pa vseen treba no enmal... imena?? jaz bi mela manco, pa brino, pa lizo al pa nušo al tinkaro, moj pa navija za mašo... kaj pa vem?? na koncu bo pa bine al pa nace.. hahhhhhhhhhh.. sam po mojem bo tak, da bo po očkovem tokrat obveljalo, glede na to da bi naj dobli pužo.. naj mu bo... eruvande, pridna, uhhhhhhh, ti boš novembrska .. lepo... pol za novo leto se pa dobimo in zažuramo...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:22:48
|
|
|
|
Arwenko
|
Za Celje nimam pojma glede tiste premije, ker mi ravno toliko da pademo pod Vojnik, ene 5 hiš nižje pa je Celje. Vojnik vem da ima nekih 150 eur, kar se mi zdi kr fajn.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:28:29
|
|
|
|
lidik
|
nadka ja jaz bi tudi imela malo snegeca pozimi. Sej upam da me takrat zagrabi ko bodo ceste lepe.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:32:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Hja, sneg, bomo videli kako bo...jaz tako računam da bom med božično-novoletnimi prazniki kr precej v Mariboru pri mojih, tako da ne bo problem hitro šibnit v Mb porodnišnico, ker je to itak 5 minut. Če pa ne, pa imam srečo, da sem doma ob glavni cesti in res hitro na avtocesti in te so ponavadi takoj splužene, tako da nebi smelo bit problem, prit v pol urce do Maribora.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:33:14
|
|
|
|
nadka30
|
lidik mislim da ne bo panike da ga ne bi bilo.Ja letos bo prav fajn naša družina bo povečana pri nas bodo babnice prevladovale tako da ja ati bo v manjšini, joj koliko štumfkov bo moral kupiti . Skoraj ne morem verjet da sem že na koncu in da bo naša pupa za božička že skoraj 4 mesece stara
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:35:55
|
|
|
|
nadka30
|
samo res kje se pa danes skriva T.Z, mogoče pa prehiteva po desni strani in se je odločila da bo kar avgusteka imela
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan čveke! Jaz sem pa danes (spet) potegnila spanec do malce čez 10, tako da... naj vas ne skrbi, sem še 2v1. Če ne druga bo lidik dobila sms, da sem na poti, ki se bo začelo dogajati. Pot v P... no skrbi, da bi me zasnežilo jaz nimam... ampak kaj pa veš pri teh vremenskih spremembah kako se lahko vremenu utrga.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:40:17
|
|
|
|
obcinarka
|
punce zdej bom jaz pametna, ne, ker delam pač tam.... no pri nas je tako... prvi otrok 132 eur, drugi 221, tretji 341, četrti 460... dobijo pa tud starši ob vstopu otroka v prvi razred 150 eur. ni slabo, ne?? kolk jih bomo mele, sam pol se morte k nam prijavit, hahahahah
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:42:27
|
|
|
|
lidik
|
nadka ja ja velika bo tvoja pupa že ja. Ufff ubogi ati bo imel pa res veliko dela. no no T.Z. tako se mu pa menda ja ne bo utrgalo da bi te zasnežilo že septembra. Pol je lahko že skoraj nadka v nevarnosti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 11:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik ja saj... zato pa pravim, da nimam skrbi. danes imam pa zadnji dan dopusta
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 12:31:43
|
|
|
|
maja1985
|
Pozdravljene! Mi smo se vrnili z dopusta, bilo je super, malo prekratko. Za šolo smo tudi vse nabavili, tak da zdaj še vse skup zložimo, pa bo V torek imam NS ... že komaj čakam. Drugače pa ... kakšen dan sem polna energije, kakšen je pa popolnoma izčrpajoč ... vsaj bruhanja ni več skoraj nič ... so pa še slabosti. Celjska občina tudi da pomoč pri rojstvu otroka ... sem preverila pri tašči, ki ima to čez Ooo, ene boste pa kmalu rodile ... lepo lepo ... je hitro minilo teh 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 12:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985 je hitro minilo teh 9 mesecev prehitro
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 12:35:13
|
|
|
|
lidik
|
ooo T.Z. sej res od ponedeljka naprej boš uradno na porodniški !!! Super !!!!!! maja1985 no samo da so se slabosti umirile, sej zdaj bo pa še počutje vedno boljše. Hmmm utrujenost ja - mi je znano. Kar pridno počivaj in pazi na pikico. No v torek pa le poročaj rezultate.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 12:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja lidik, uradno Baje gre zares takrat, ko nastopiš porodniško ali kako?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 20.8.2010 12:50:13
|
|
|
|
lidik
|
aha nekako tako so rekli ja. Sam veš menda bo kr držalo. Ej ne morem verjeti, da jaz grem zdaj samo še 2 in pol krat v službo in potem dopust in potem samo še 34-krat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?