|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
18.8.2010 14:53:05   
Anonimen
ahahaha dobra taktika, res. jaz sem preprosto nekaj časa nazaj nehala spremljati te info oddaje, sem prebrala na netu kar me je zanimalo... ampak zdaj imam pa čas in... ah ja... user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: Celjske srečke nosečke
18.8.2010 14:59:14   
lidik
no sej še mičkeno, pa bo zmanjkalo časa. Te bo nekdo drug zaposlil in ti bo dal vsak dan sveže novičke. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
   RE: Celjske srečke nosečke
18.8.2010 15:05:51   
nadka30
sedaj pa ne vem ali sem jaz mal tum-tum ali je pa zdravstvo res v klincu.Z nadjo sma biel pri logopedu in to kar celih 15 minut in potem me vsakič in to res vsakič vpraša če gre v šolo-mislim no če je letnik 2004 ali ni normnalno da bo šla v šolo in potem mi še reče da boma morale bolj vadit, da pa se vidi da je kar malo razvajena in da zato noče prav govoriti pa najrajši bi jo nekam poslal in pol naju naroči kao čez skoraj 1 mesec, ker če bi bil po mojem tak problem mi midve morale biti pogosteje naročene in to po cca 45 minut ne pa  dobrih 15 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj ne vem več kdo je tukaj malo prismukjen.Najrajši bi jo nekam poslala in potem ona mene ja verjetno bo sedaj lubosumna in boste imeli probleme v glavnem bla, bla, bla pa kaj jo to briga,..V glavnem poslala bi jo najrajši nekam, pa en bi rekla če ne bi midve vadile doma in to res vsak dan sedaj ko sem pa doma pa še toliko bolj, pol pa ona meni reče to.

Ja to glede vegrada do babnco bi pa jaz tudi na prve vislice obsela, ker toliko kot si je pa ona denarja nagrebla sedaj pa nekaj po svoje dela, škoda besed, žal mi je le za delavce, ki so skoz delali on se pa iz njih norca dela, enako kot Jankovič in tist njegov štadion, kot da ga rabimo v tej recesiji.Ljudje pa neumni pa ga potem še pa volijo, on se jim pa v faco smeji.Ja mi imamo kar nekja teh smeškotov v Sloveniji

OOOOOOOOOO sedaj sem se pa mal spihala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
   RE: Celjske srečke nosečke
18.8.2010 15:15:19   
lidik
nadka ja tudi zdravstvo ni tisto kar bi moralo biti in tudi zdravstvo se vtika v vse drugo, samo v tisto kar bi se moralo ne. Tako da hmmm kaj ti naj rečem, verjamem da si jezna ko pes. Sem jaz tudi zadnjič zraven mojega okoli zdravnikov letala, ker je imel neke probleme in ti povem, da sem tudi jaz dva zdravnika skoraj v rit brcnila, da naj onadva naredita tisto kar jima je naloga, za ostalo bova že midva poskrbela da prideva do pravih ljudi. AMpak kaj moreš. So pač mali bogovi ki si lahko vse privoščijo.

Glede Vegrada pa ja kot si rekla, ni besed. Sej veš kaj, mogoče bi res morala dobiti kakšen šus v glavo (no vsaj en bi ga prej ko slej moral dobiti), pa bi potem ostali mogoče malo pomislili kaj lahko naredijo in kaj ne, in bi se mogoče vsaj zelo zamanjšala tale svinarija če že ne končala !!!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
   RE: Celjske srečke nosečke
18.8.2010 15:39:48   
nadka30
ja pa saj ne bi nič rekla če ne bi res vadile in me ne bi potem spraševala teh butastih vprašanj ali gre v šolo, če pa dober ve da gre, pa še na kartici piše da je letnik 2004 pa če res tako rabi vaje pa naj vadi ona več z njo ne ba da jo pripeljem za cca 15 minut, od tega se 5 minut meni z mano vse drugo samo to ne kar je treba. Ja res mislijo da so bogovi, ko pa vidiš si pa pišejo za vsakega otroka 45 minut,mislim no commentar.

Ja mogoče res ne bi bilo slabo da bi komi izprašili hlače potem bi se pa malo drugače vprašali in se pogovarjali tako pa vsak dan izveš za koga, ki tem revežem iz bivše YU ni plačeval tega, spijo kot zajci, v glavnem škoda vseh besed

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
   RE: Celjske srečke nosečke
18.8.2010 15:44:07   
lidik
hja sramota ja da se tako slabo posvetijo pacientom. Te čisto razumem da te razjezi. Kaj zdaj sta bile prvič pri njej?



(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
   RE: Celjske srečke nosečke
18.8.2010 15:48:16   
nadka30
ne hodima že od začetka leta ampak včasih je to trajole dlje sedaj pa kar naenkrta cca 15 minut.Imam včasih občutek da sma midve tam bolj za število, kot pa za govorne vaje.
Pa saj bo, user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
   RE: Celjske srečke nosečke
18.8.2010 15:54:52   
lidik
o ja sej je velika verjetnost da te občutek nič ne vara. Sej veš če hoče teta zdravnica everčke morata priti - če ne druga pa na obračanje. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
   RE: Celjske srečke nosečke
18.8.2010 19:03:49   
obcinarka
pozdravček vsem skupaj... morski oddih končan, še dva dni dopusta in-- hja nooo... vidim da ste načvekale, jaz bom kratka.. veliko spala, počivala,plavala, tudi jedla.. drgač pa fino fajn, tokrat sva bla res sama.. no z našo bejbico ki nežno, a vztrajno brca... sva se posvetola drug drugemu in tak dopust mi je manjkal.. danes po poti nazaj sva se oglasila na rudniku-v nakupovalnem središču in od tam sem prišla sam še bolj raztrešena kar se vozičkov tiče.. sem pa seveda mogla-ja seveda kupit par stvari za našega čmrlja-no copatke medo pu vsekakor..
urskaf... držim fige +pesti za tvoje dobro in pozitivnost..
t.z. ti si že čist ugnezdena-pohvalno, zdej pa mir daj
nadka.. hja, bomo čakale kdaj nas boš razveselila z novičko
arwenko.. spočij si, naj bo parket še kar moker al pa dvignjen..pejt na dopust
lidik.. tud mene so klicali od G... jutr imam morfo ob 14.15,in ne v petek,  cukr test pa v petek zjutraj... ampak glavno je da je najin zdravnik prisoten,kajne??
će sem ktero izpustila, naj ne zameri.. sem pozabljiva ko sam vrag...
grem cunje prat, pa vso kramo razpakirat..
lepo bodite in se tipkamo
aha.. kar pa se ga. hilde tiče-jaz bi jo zaenkrat zgolj in samo obstrelila, ker če jo kdo.... pol ne bo ne trpela in ne odgovarjala-to sicer v naši ljubi sloveniji itak ne bo.. da ne bom prepametna..
čav vsem skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 7:51:47   
lidik
oooo obcinarka a veš da sem študirala na kdaj so pa tebe prestavili. No jaz imam tudi danes morfologijo. Jupi !!!!!!!!! Samo še tri urce !!!!!!!!!!!!! In bom že tam !!!!!!!!!!!!! Drugače cuker test sem pa že včeraj delala. Tako da danes bodože izvidi. MOram pa priznati, da me je danes prvič strah it, pa nimam pojma zakaj. Sploh si ne znam razložit. Tak ful čuden občutek imam. user posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 8:39:37   
urskaf
Dobro jutro!
obcinarka, super, da sta si privoscila tak krasen dopust v dvoje!!! Izkoristita še zdaj take trenutke, ko lahko.

lidik, nič se ne boj pregleda danes, boš vidla, kak bo super, ko boš vidla svojega čmrlja, kako ti maha in telovadi po trebuščku. Pa prstke bosta štela, pa srček gledla in poslušala... Super bo!!! Pa mogoče izveš za spol. user posted image Le glej, da boš izčrpno poročala, ko boš končala.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 9:00:26   
lidik
urskaf hvala za pomiritev !!! Sej že res skoraj čakam. Sej pravim, česa se pa bojim pa nimam pojma. Malo mi je sicer zoprno zdaj to, ker imam prestavljen pregled, ker sem 14 dni mojemu težila, da si naj zrihta fraj, da bo šel zraven mene in je za jutri že imel, danes pa mislim, da mu zdaj res nikakor ne bo uspelo. user posted image user posted image user posted image

drugače pa sem spet jezna ko user posted image zdajle sem imela eno tu iz zgodovinskega arhiva, in ker pač sem jaz "deklica za vse" so mi tudi arhiv podturili. In pride baba in se pizdi tu nad mano da kaj se grem, da nimam nič pošlihtano in da imam srečo da je zdaj inšpekcija zatajila na tem področju in da se naj pripravim da ko bodo prišli sem na ene 2.000 eur kazni. Me je tak dvignilo - sem ji rekla, da jaz ne mislim niti centa dat - ko bom samo za arhiv ni problema, zdaj ko me pa za vsako ****rijo ponucajo pa niti slučajno. Naj plačuje kdo drug, jaz ne mislim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 9:25:30   
Arwenko
Jutro user posted image

Jaz pa sem danes zaspana, povožena, rahlo brez energije, pa naporen dan me čaka, samo še danes in jutri, potem pa 1 teden brez službe vsaj, čeprav bo vsaj do torka nafilan z učenjem.

Še vedno pa ne veva, kam bi se potem spakirala od srede do sobote...eno idejo sva imela, da bi šla na te Bavarske gradove, morava premislit.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 9:31:01   
lidik
ooo Arwenko sej to bo hitro. Kaj ti tudi imaš še kakšne izpite v mislih? Jaz imam namen drug teden v ponedeljek in sredo it na izpit. Pa upam, da mi bo uspelo se naučit. user posted image

Aja sem vam pa pozabla povedat vsaj eno dobro novičko danes. Jupi v ponedeljek pride sodelavka, tako da jaz v sredo pičim že predčasno iz službe in me ni do 13.9. v službo !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 9:40:45   
nadka30
dan
kako smo?, super lidik za odhajaš na dopust verjetno že komaj čakaš.
No jaz sem pa pravkar bila malo med septeberkami in mislim da bomo v roku parih dnevih dobili kar štiri nove bejbije tako da sezona je očitno odprtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 9:47:22   
lidik
aha nadka imaš prav ja. Komaj čakam! Sicer bo prvi teden dopusta kar precej naporen, ker bom imela obisk kolegice in njene družine iz Kopra tu, tako da bom mogla biti pridna gostiteljica. No potem pa si res oddahnem 2 tedna in začnem pripravljati za najinega čmrlja. Končno se bo začel tudi september ko bova začela s shopingi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj kar 4 bebike že od septemberk? Uffff ve ste pa hitre !!! Pa ne bi počakale na vaš mesec? user posted image No ok, za tebe že vem da ti si se itak odločila da bo zopet avgust tvoj mesec. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 9:51:40   
Arwenko
lidik, ja v torek imam izpit, pa pol še enega v sredini septembra, enega pa moram seminarsko naredit, ne vem kdaj bom odkrito :P

Jaz pa samo 1 teden dopusta, 1 teden pa si moram šparat za konec septembra, ko je v Celju evropska razstava psov, ko bom itak tam delala od jutra do večera.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 9:58:01   
lidik
no pa sej tudi 1 teden je boljše kot nič, a ne? Je pa itak res, da dopust mine ful hitro, pa naj bo to 1 teden ali pa 14 dni. Ko bi še v službi tako minilo. No čeprav meni zdaj itak teče hitro ko user posted image .

Še 20 minut in se odpravim na pregledeka. Ha ha ha moja produktivnost je pa trenutno izpod nule - globkovo v minusu, ker komaj čakam pregled. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 10:16:16   
Arwenko
lidik lep pregled ti želim, pa glej da poročaš tukaj kako in kaj, da nas nebo konec od firbca user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 10:18:28   
obcinarka
punce živjo.. ja lidik jaz sm tud enmal nervozna dans. tak da lidik sva že dve.... kar postopam po hiši.. ufff.. ampak se bom potrudila.. bolj me muči tisti cukr test k sva včeri z eno kolegico govorile, pa je čist enmal mela kao povečanega, pol pa takoj napotnica pa v bolnico, pa je tam presedela 6 ur, pa vsako uro so jo špikali pa čekirali, pa nč jest valjda... pol je dobla pa blalalalalalal pridigo pa nasvete, pa kontrolo in sledi dieta.. mislim pa da je dost od zdravnika odvisno...
lidik jah odgovarjajo naj nadrejeni ki morjo pošlihtat zadeve, tud pr nas je enako, verjem.... ampak jaz sm si že dala v glavo da mam pač še direktorja pa župana itak nad mano... tko da...
arwenko, lidik... a je skrivnost kje mata izpite.. v celju??? jaz namreč tud sam me je že sram k vlečem še kar neki iz drugega letnika, tak da sm že čist mim... modra stavba mogoče??

nadka, urskaf, t. z. halooooooooooooooo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 10:23:14   
Arwenko
obcinarka, jaz imam v lj izpit user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 10:36:08   
Anonimen
Jutro!!!
Joj eto, jaz sem pa danes "potegnila" in šele zdajle jem zajtrk pa pijem belo kavo user posted image Mmmmm je pasalo, danes me še mehur ni niti enkrat prebudil.

Lidik bejba poročaj!!!! Zdaj si 100% že videla pikico/pikeca!

Obcinarka: nič bat za cuker test. še vedno bolje, da ti ugotovijo rahlo povečanega pa potem normalnega kot da ti ne zraste pa je normalen na pregledu ti pa potem "fašeš" sladkorno pa je z otrokom kaj narobe. Pa saj ni 6h ampak 3h traja tadolg test.... prvič slišim za 6h!

Nadka: jaaaaa, pri septembrkah je že "ornk" akcija user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 10:42:46   
obcinarka
mogoč me je pa nasrala... ka pa vem... mogoč je štela vse skup k je rekla da je mogla nenormalno dolgo čakat.. pa je naračunala 6 h.. sej veš da smo enmal zmedene...
no tud jaz upam da dans vidimo kaj ma naša bebica med nogami.. zdej naju pa že pošteno firbec matra, mi smo na vrsti ob 14.15... ka pa veš, mogočl pa srečam lidik k bo kje tam okrog skakala v luft od veselja-je ne poznam, ampak sem pa enmal čarovnice, pa bi takoj ocenla.... hahahahah
zdej grem pa na eno mlečno-sladoledno rezino s keksom od lumpija.
kosilo bo pa sataraš.. na brzino...
pol pa tuš pa gremo do simonittija... vam pa seveda javim kaj uštimamo..
hmmmmmmmmm.. tista vadba za nas okrogle pa tud mene čedalje bolj mika... se še zmenmo..
t.z- a je vse zlikano?????????????user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 10:51:58   
nadka30
punce kdaj ima lidik morfologijo vem da danes ura mi je pa všlauser posted image user posted image user posted image
T.Z. ja pri septemerkah se je začelo, sedaj ap že jaz komaj čakam, jaz bi tudi imela že štručko v rokah, pa saj bom pridna in bom počakala da pridem na vrstouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Občinarka super da sta uživala, pa da hitro poročaš da izvemo kakšnega spola je tvoj podnajemnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
   RE: Celjske srečke nosečke
19.8.2010 10:57:28   
urskaf
lidik ima morfologijo ob 12.45

< Sporočilo je popravil urskaf -- 19.8.2010 10:58:19 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




dojenje
fantek712

zanima me kako ste vašega otroka odvadile od dojenja preden ste šle nazaj v službo?( problem je vrtec in nočno zbujanje-star je 9 mesecev). Prosim tudi za komentarje, hvala!

čaj namesto dojke ponoči (31%)

duda (19%)

pustim ga jokati (4%)

drugo (46%)


Število vseh glasov: 162

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!