Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.8.2010 11:01:46
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha nadka a malo straha ti je pa dal? No naj se njegove sanje nič ne uresničijo v celoti, pa kar lepo pojdi v celje rodit, tisto da bo šlo pa tako hitro pa le naj drži. ja malo pa res, da bi pa glih doma rodila ne tega pa nimam glih interesa, glede hitrosti se pa popolnoma strinjam to si pa po mojem vsaka želi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.8.2010 11:10:24
|
|
|
|
lidik
|
ja nadka verjetno si res to vsaka želi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.8.2010 11:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
urskaf: pojdi k dr. pa naj ti da kak dan bolniške, da si doma in v miru; ne pa da še v službi živce zgubljaš. čeprav po eni strani je pa spet ok, da ne misliš "samo na to". nadka: joj vidiš, tak porod bi jaz imela, samo z eno razliko - v porodnišnici hehehehehe. dober je tvoj s temi sanjami!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.8.2010 11:25:59
|
|
|
|
nadka30
|
ti čist verjamem T.Z. vse bi še šlo samo da bi bilo v porodnišnici ne pa doma, no jaz si sebe glih ne predstavljam da bi rojevala doma. Sem pa danes izvedela da je ena znanka rodila punčko, in ji je dala ime ANGELIKA, se mi zdi da full paše, ker imajo pa prvo punčko z imenom VERONIKA. . urskaf mogoče pa tale predlog od t.z. sploh ni tako slab, da bi bila kak dan doma
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.8.2010 12:45:05
|
|
|
|
urskaf
|
Sem raje v službi. Mi bolj paše, kot pa da doma čepim v stanovanju, tam bi še bolj študirala sam na to. Tu sem vsaj med ljudmi, pa čvekamo, pa se imamo fajn. Zdajle nimam pretirano dela in se bolj spočijem tu kot doma. (Redkokdo ima tak šiht)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 17.8.2010 14:00:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo mene doma iz lj...spet rahlo zgubljen čas, pa dobro, kar je treba je treba. Lahko pa malo prej zaključim službo, ker itak nihče ne kontrolira, kak dolgo sem dejansko v lj. Urskaf...super da si tak pozitivna, tako je treba. Saj pravijo, da toksa sploh ni tak bav-bav, če se jo le odkrije in zdravi, tako da mislim da bo vse ok pri tebi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 8:35:46
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro A še ni nobene?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 8:40:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Jaz sem tu :) Danes sem bila spet zgodna, tako da imam že nekaj stvari narejenih. Zdaj pa... heh zdaj grem pa mojemu nekaj prevajati...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 8:51:47
|
|
|
|
lidik
|
jutro. Evo mene tudi tu. Sem bila zjutraj že v laboratoriju, da sem dala kri in pa najprej za začetek dneva sem imela "cuker test". Mmmmm je bilo dobro.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 8:55:51
|
|
|
|
Arwenko
|
T.Z. ti si pa res že pridna Jaz sem tudi že od 7.15 v službi, smo hteli fotra presenetit za 50. rojstni dan, pa nam ni čisto uspelo no, ampak vseeno je bilo luštno. Zdaj pa imamo še eno presenečenje ob 12h, mislim da bo tudi fajn.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 8:56:58
|
|
|
|
lidik
|
uau Arwenko abrahamčka imate. To bo pa veselo danes pri vas.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 9:12:27
|
|
|
|
Arwenko
|
jap, danes imamo tak malo v službi, pa pol še popoldne doma...v soboto pa imamo družinsko kosilo pa to...v službi pa še en malo večji piknik pol septembra, ko pridejo vsi z dopustov.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 9:24:06
|
|
|
|
lidik
|
super. Arwenko, kaj ti si pa danes na polovici?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 9:36:32
|
|
|
|
Arwenko
|
A ni začetek 20. tedna polovica? To je blo pol prejšnji teden, zdaj bomo že 21. teden Eh, saj ni važno, hitro mineva cajt. Moram zdaj nekaj pojest, danes sem imela na tešče kavo in šampanjec.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 9:44:48
|
|
|
|
lidik
|
hmmm aja to pa ne vem. Jaz sem si polovico računala ko sem bila točno 20. tednov. Je pa možna tudi tvoja razlaga ja. aha hitro pa res gre ja. T.Z. kaj si se ti čisto v prevajanje potopila. Ku ku. Si kje blizu?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 9:47:36
|
|
|
|
nadka30
|
dan sem tukaj se javim samo malo na kratko še sem 2v1, sedajle pa počasi bežim ker imama z nadjo logopeda tako da se javim kasneje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 9:48:28
|
|
|
|
lidik
|
nadka dobro uredita, pa javi se ko prideš nazaj. Pridna punca, da poročaš, da še nisi šla.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 9:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Polovička je točno ko dopolniš 20t0d, tudi rok imaš postavljen na 40t0d.... Drugače sem pa "na obroke" tukaj, druače pa pridno prevajam eno računalniško literaturo. Me je moj malce izkoristil, ker imam čas doma on pa gužvo v službi - je pa za izpit, ki ga ima v petek :) Punce, jaz pa še točno en mesec do roka!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 10:04:34
|
|
|
|
lidik
|
oooo T.Z. pa res !!! Danes smo 18-tega. Juhej !!!! Zdaj bo pa 1,2,3.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 10:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
men se zdi, da bom pri 2 že rodila, ne bom do 3 zdržala
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 10:12:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Polovička je točno ko dopolniš 20t0d, tudi rok imaš postavljen na 40t0d.... Pol sem pa jaz 1 teden prehitevala z veseljem
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 10:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehe se zgodi :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 10:31:45
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi T.Z. si boš sredino zbrala. Super. Pridna ! No pri 1 le še počakaj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 10:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pri 1 ne grem nikamor. šele v ponedeljek uradno štartam porodniško (ker so mi upoštevali rok po NS, ki je v bistuv 20. in ne 18.), ne mislim dodatnih papirjev urejat če prej rodim
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 18.8.2010 10:54:27
|
|
|
|
lidik
|
aha. Torej še vseeno je tvoj uradni datum 20? No pol pa itak moraš še počakat !
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?