Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 9.6.2010 13:05:32
|
|
|
|
Arwenko
|
Me je zdaj zanimalo in sem malo prebrskala, res se širijo, ampak okrog sramne kosti in še to je maksimalen razmak okrog 9mm, torej manj kot cm, vse ostalo piše, da je že ogrožujoče za plod. Je pa res, da se to ne dogaja vsem nosečnicam, ampak samo nekaterim, drugim se nekoliko razširijo šele tik pred porodom za 2-3 milimetre v povprečju. Tako da, četudi se širijo od tega sigurno nimaš 7cm širših bokov, ampak pač od maščobe, ki se tam nalaga.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 9.6.2010 13:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Tako da, četudi se širijo od tega sigurno nimaš 7cm širših bokov, ampak pač od maščobe, ki se tam nalaga. Joj ko bi ti videla moje boke... potem bi še lahko govorila o maščobi Govorima o bokih in ne o tistemu nad njimi. Boke imam že celo življenje same kosti. Žal tudi zdaj ni nič drugače.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 9.6.2010 13:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ahhh sem smotana. Ja, se razširijo boki ampak ne za toliko kot sem jaz napisala (res se malce kot posledica širjenja sramnice ampak toliko pa res ne). Valda sem širša čez boke, sej pa se mi trebuh tudi malce nižje začne sorry, sem bla brezveze pametna to tud da neki k obsegu ane
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 9.6.2010 13:30:38
|
|
|
|
Arwenko
|
T.Z. v katerem tednu si ti zdaj? Jaz sem pa tako nažrta od kosila, da bi samo še spat šla, ne vem kako naj zdržim vsaj do 15h, morala bi pa celo do 16h.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 9.6.2010 13:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
v soboto bo polnih 26.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 9.6.2010 20:49:10
|
|
|
|
lidik
|
Mene so pa prej klicali od dr. Strahove. So že izvidi. In rezultat za tveganje je 1:13321. Sej je že včeraj rekla, da je zelo dobra NS, ampak danes ko so mi pa to povedali mi je pa prav skala padla od srca.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 9.6.2010 22:09:01
|
|
|
|
Arwenko
|
Super lidik, čestitam za rezultat!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 8:03:09
|
|
|
|
lidik
|
hvala Arwenko. Zdaj pa še malo pa boš ti na vrsti za NS. Boš videla kako bo hitro 1.7. Kdaj se pa odpravljaš na dopust?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 8:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo lidik super za rezultate, res Eto mene v službi, sem ugotovila, da sem v ponedeljek narobe povedala kolikokrat še pridem - danes je namreč "še točno 30x" in komaj čakam da mine. Razmišljam kako in kaj z dopustom, sva imela z mojim včeraj en doooolg pogovor pa sva ugotovila, da si bova julija vzela teden dopusta, da prebeliva še dnevno pa vse poštimava "u nulo" če me slučaaaajno kaj prehiti. Avgusta pa kako vikend-varjanto pa bo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 8:39:29
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Hja, še 3 tedne do moje NS, saj bo Na dopust pa grem verjetno konec avgusta, ne vem še sigurno. Drug teden se bova zmenla in rezervirala. Šla bova v Sočo na eno turistično kmetijo, kjer sva bila že lani, pa za par dni k eni stari teti v Trst (seveda v kombinaciji s shopingom )
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 8:43:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Arwenko a ima ta turistična kmetija kakšno stran? Ali kaj podobnega? Če nima nič bi te prosila, če mi napišeš par informacij (kako je tam, kaj je blizu,....) - lahko tudi na ZS. Hvala tiiii!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 8:54:35
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. veš kako bo to šlo hitro mimo. Uau vidva bosta pa pridna, ampak vseeno nekaj časa za uživanje v "dvoje" si pa le vzemita.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 8:57:08
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko boš videla kako bo to hitro zletelo mimo, takoj bodo ti trije tedni okoli. Uau, to pa super ideja za dopust. No midva se odpravljava tudi v prvem tednu spetembra šele. Imava letos takšno smolo, da moj ne more julija it, jaz ne avgusta, tako da nama sedaj ostane edino še september. Mah bo že. Sva pa nekako neodločena kam bi šla. Jaz bi šla vseeno še na Hrvaško obalo, moj pa pravi da ven iz Slovenije letos ne gre.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 9:00:34
|
|
|
|
Arwenko
|
To je Turistična kmetija Jelinčič http://www.freewebs.com/turisticnakmetijajelincic/index.htm Drugače pa če pogooglaš najdeš še kaj. Nama je super všeč no, imajo tudi kamp zraven, če je kdo bolj za kampiranje pa to. Pa fenomenalno hrano, pa sir pa skute domače, sva tak za zraven nakupila še ful.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 9:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ja vse druga sva že prebelila v aprilu, ko je bilo lepo vreme, da se je sušilo; potem pa nama je zagodlo deževje - sva rekla, da ne bova belila takrat ko dežuje ali je mrzlo, ker se ne suši tako dobro. no pa je skoraj sredi junija, naju pa še vedno čaka tista dnevna. je pa veliko bolj zoprno zdaj, ko je vse opremljeno zaradi premikanja pohištva. ampak saj boma tudi to. opremo za malega imava skoraj vso - voziček (šp.del, košara, lupinica), previjalna, posteljica, omara že čakajo v otroški sobi; zibelka je pripravljena v spalnici (samo na mestu, da ne bo katera mislila, da je že vse postlano). sva vse razen vozička dobila. tako da manjkajo samo še "malenkosti" pa bo res vse :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 9:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Arwenko hvala!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 9:21:07
|
|
|
|
lidik
|
ma ja sej tako hitro ko čas teče, bo takoj tu september, ko se vama bo pridružila štručka. Tako da midva sva tudi rekla, da bova spetembra malo začela skupaj spravljati stvari za pikico. Sam veš problem je, ker ne vem če bom jaz tako dolgo zdržala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 9:32:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti dam kapo dol, če zdržiš. Jaz sem vozek imela že... mislim da konec marca Sem vzela rabljenega Quinny-a, kot nov (bil za "drugi vozek"); sem komplet dobila 500€ ceneje kot v BC in sem šla kar po njega. Tako da vidiš "kako se mi nikamor ne mudi"
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 9:50:13
|
|
|
|
lidik
|
ja rada bi zdržala vsaj do 19.7. ko imam drugi UZ. Čeprav pa je res, da imam že itak večino vse nagledano, tako da hja kaj pa vem, če bom zdržala tako dolgo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 9:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
čakaj a 2.pregled imaš tako pozno? kako pa to? jaz sem imela preglede na 4.tedne - torej prvega 2tedna pred NS, drugega pa 2tedna po NS...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 10:07:48
|
|
|
|
lidik
|
ne ne, ups. Sem narobe povedala. 2. pregled imam sicer že 23.6., ampak potem 2. UZ imam pa 19.7. In malo računam da bo mogoče pikec tam pokazal kaj sriva med nogicami.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 10:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaaa tako. pa saj če kupuješ nevtralne stvari ne rabiš vedet spola. jaz nobeni napovedi več ne verjamem, v 21.tednu je bila 99%punčka čez točno 2 tedna so mi pa lulčija kazal. naj se gre solit, kar bo pa bo. če bom še kdaj noseča sploh ne bom hotela vedeti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 10:25:49
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha...ja sej bom verjetno kupovala same bež, zelene in rumene stvari. Sam kaj pa vem, vseeno pa mičkeno upanja imam, da se bo videlo kaj bo - pa seveda da bom potem temu verjela. Pa moj je cel srečen, ker imam izgovor, da še malo počakam. Ga je namreč strah, da bi nama prostora zmanjkalo, če bi že zdaj začela kupovati.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 10:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
joj mi2 hvala bogu nimava problema s prostorom - zdaj bo verjetno malce tesno, ko bodo regali od dnevne povsod ampak to bo tako samo par dni...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 10.6.2010 10:39:45
|
|
|
|
lidik
|
no ja sej tudi midva nimava s tem problemov - samo moj rad glede tega vseeno pretirava. Drugače pa zaenkrat sva še pri meni, se bova pa drugo leto nekje takšen čas selila v hiško.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?