|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
9.6.2010 13:05:32   
Arwenko
Me je zdaj zanimalo in sem malo prebrskala, res se širijo, ampak okrog sramne kosti in še to je maksimalen razmak okrog 9mm, torej manj kot cm, vse ostalo piše, da je že ogrožujoče za plod. Je pa res, da se to ne dogaja vsem nosečnicam, ampak samo nekaterim, drugim se nekoliko razširijo šele tik pred porodom za 2-3 milimetre v povprečju. Tako da, četudi se širijo od tega sigurno nimaš 7cm širših bokov, ampak pač od maščobe, ki se tam nalaga. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.6.2010 13:09:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Tako da, četudi se širijo od tega sigurno nimaš 7cm širših bokov, ampak pač od maščobe, ki se tam nalaga. 

Joj ko bi ti videla moje boke... potem bi še lahko govorila o maščobi user posted image Govorima o bokih in ne o tistemu nad njimi. Boke imam že celo življenje same kosti. Žal tudi zdaj ni nič drugače.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
9.6.2010 13:19:51   
Anonimen
Ahhh sem smotana. Ja, se razširijo boki ampak ne za toliko kot sem jaz napisala (res se malce kot posledica širjenja sramnice ampak toliko pa res ne). Valda sem širša čez boke, sej pa se mi trebuh tudi malce nižje začne user posted image sorry, sem bla brezveze pametna user posted image to tud da neki k obsegu ane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
9.6.2010 13:30:38   
Arwenko
T.Z. v katerem tednu si ti zdaj?

Jaz sem pa tako nažrta od kosila, da bi samo še spat šla, ne vem kako naj zdržim vsaj do 15h, morala bi pa celo do 16h.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
9.6.2010 13:32:17   
Anonimen
v soboto bo polnih 26.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
9.6.2010 20:49:10   
lidik
Mene so pa prej klicali od dr. Strahove. So že izvidi. In rezultat za tveganje je 1:13321. Sej je že včeraj rekla, da je zelo dobra NS, ampak danes ko so mi pa to povedali mi je pa prav skala padla od srca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.6.2010 22:09:01   
Arwenko
Super lidik, čestitam za rezultat! user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 307
10.6.2010 8:03:09   
lidik
hvala Arwenko. Zdaj pa še malo pa boš ti na vrsti za NS. Boš videla kako bo hitro 1.7. Kdaj se pa odpravljaš na dopust? 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.6.2010 8:21:09   
Anonimen
Oooo lidik super za rezultate, res user posted image

Eto mene v službi, sem ugotovila, da sem v ponedeljek narobe povedala kolikokrat še pridem - danes je namreč "še točno 30x" in komaj čakam da mine. Razmišljam kako in kaj z dopustom, sva imela z mojim včeraj en doooolg pogovor pa sva ugotovila, da si bova julija vzela teden dopusta, da prebeliva še dnevno pa vse poštimava "u nulo" če me slučaaaajno kaj prehiti. Avgusta pa kako vikend-varjanto pa bo.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
10.6.2010 8:39:29   
Arwenko
Jutro.
Hja, še 3 tedne do moje NS, saj bo user posted image

Na dopust pa grem verjetno konec avgusta, ne vem še sigurno. Drug teden se bova zmenla in rezervirala. Šla bova v Sočo na eno turistično kmetijo, kjer sva bila že lani, pa za par dni k eni stari teti v Trst (seveda v kombinaciji s  shopingom user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.6.2010 8:43:17   
Anonimen
Arwenko a ima ta turistična kmetija kakšno stran? Ali kaj podobnega? Če nima nič bi te prosila, če mi napišeš par informacij (kako je tam, kaj je blizu,....) - lahko tudi na ZS. Hvala tiiii!!!!

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
10.6.2010 8:54:35   
lidik
T.Z. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš kako bo to šlo hitro mimo.
Uau vidva bosta pa pridna, ampak vseeno nekaj časa za uživanje v "dvoje" si pa le vzemita. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.6.2010 8:57:08   
lidik
Arwenko boš videla kako bo to hitro zletelo mimo, takoj bodo ti trije tedni okoli.

Uau, to pa super ideja za dopust. No midva se odpravljava tudi v prvem tednu spetembra šele. Imava letos takšno smolo, da moj ne more julija it, jaz ne avgusta, tako da nama sedaj ostane edino še september. Mah bo že. Sva pa nekako neodločena kam bi šla. Jaz bi šla vseeno še na Hrvaško obalo, moj pa pravi da ven iz Slovenije letos ne gre.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.6.2010 9:00:34   
Arwenko
To je Turistična kmetija Jelinčič http://www.freewebs.com/turisticnakmetijajelincic/index.htm

Drugače pa če pogooglaš najdeš še kaj. Nama je super všeč no, imajo tudi kamp zraven, če je kdo bolj za kampiranje pa to. Pa fenomenalno hrano, pa sir pa skute domače, sva tak za zraven nakupila še ful.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.6.2010 9:01:35   
Anonimen
ja vse druga sva že prebelila v aprilu, ko je bilo lepo vreme, da se je sušilo; potem pa nama je zagodlo deževje - sva rekla, da ne bova belila takrat ko dežuje ali je mrzlo, ker se ne suši tako dobro. no pa je skoraj sredi junija, naju pa še vedno čaka tista dnevna. je pa veliko bolj zoprno zdaj, ko je vse opremljeno zaradi premikanja pohištva. ampak saj boma tudi to.

opremo za malega imava skoraj vso - voziček (šp.del, košara, lupinica), previjalna, posteljica, omara že čakajo v otroški sobi; zibelka je pripravljena v spalnici (samo na mestu, da ne bo katera mislila, da je že vse postlano). sva vse razen vozička dobila. tako da manjkajo samo še "malenkosti" pa bo res vse :)

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
10.6.2010 9:02:21   
Anonimen
Arwenko hvala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
10.6.2010 9:21:07   
lidik
ma ja sej tako hitro ko čas teče, bo takoj tu september, ko se vama bo pridružila štručka. Tako da midva sva tudi rekla, da bova spetembra malo začela skupaj spravljati stvari za pikico. user posted image user posted image user posted image user posted image Sam veš problem je, ker ne vem če bom jaz tako dolgo zdržala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.6.2010 9:32:00   
Anonimen
Ti dam kapo dol, če zdržiš. Jaz sem vozek imela že... mislim da konec marca user posted image Sem vzela rabljenega Quinny-a, kot nov (bil za "drugi vozek"); sem komplet dobila 500€ ceneje kot v BC in sem šla kar po njega. Tako da vidiš "kako se mi nikamor ne mudi" user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
10.6.2010 9:50:13   
lidik
ja rada bi zdržala vsaj do 19.7. ko imam drugi UZ. Čeprav pa je res, da imam že itak večino vse nagledano, tako da hja kaj pa vem, če bom zdržala tako dolgo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.6.2010 9:51:33   
Anonimen
čakaj a 2.pregled imaš tako pozno? kako pa to? jaz sem imela preglede na 4.tedne - torej prvega 2tedna pred NS, drugega pa 2tedna po NS...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
10.6.2010 10:07:48   
lidik
ne ne, ups. Sem narobe povedala. 2. pregled imam sicer že 23.6., ampak potem 2. UZ imam pa 19.7. user posted image user posted image user posted image user posted image In malo računam da bo mogoče pikec tam pokazal kaj sriva med nogicami. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
10.6.2010 10:11:28   
Anonimen
aaaaa tako. pa saj če kupuješ nevtralne stvari ne rabiš vedet spola. jaz nobeni napovedi več ne verjamem, v 21.tednu je bila 99%punčka čez točno 2 tedna so mi pa lulčija kazal. naj se gre solit, kar bo pa bo. če bom še kdaj noseča sploh ne bom hotela vedeti. user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
10.6.2010 10:25:49   
lidik
ha ha ha...ja sej bom verjetno kupovala same bež, zelene in rumene stvari. Sam kaj pa vem, vseeno pa mičkeno upanja imam, da se bo videlo kaj bo - pa seveda da bom potem temu verjela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa moj je cel srečen, ker imam izgovor, da še malo počakam. Ga je namreč strah, da bi nama prostora zmanjkalo, če bi že zdaj začela kupovati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
10.6.2010 10:36:32   
Anonimen
joj mi2 hvala bogu nimava problema s prostorom - zdaj bo verjetno malce tesno, ko bodo regali od dnevne povsod ampak to bo tako samo par dni...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
10.6.2010 10:39:45   
lidik
no ja sej tudi midva nimava s tem problemov - samo moj rad glede tega vseeno pretirava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa zaenkrat sva še pri meni, se bova pa drugo leto nekje takšen čas selila v hiško. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?