|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
9.6.2010 9:24:57   
Anonimen
Ej a veš kako je pasalo? Mmmmm user posted image si nisem mislila, da mi bo McD kdaj tako zadišal...

Ja, to pa poznam kako je s kovačevo kobilo... včasih je prav smešno kako dolgo lahko kaj traja user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
9.6.2010 9:42:30   
lidik
joj jaz sem takšna kura. Skoz dajem zdajle osveži stran in gledam kaj nič ne odgovoriš, to da bi pa pogledala, da pa je že ena nova stran to pa tudi ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ufff jaz imam pa še dve uri do malice. Tako da ja moram priznati, da že kr komaj čakam. Sej lačna še nisem toliko, samo mičkeno me ven na sončeka vleče. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
9.6.2010 9:42:36   
MojaV
Punce, a je katera pri dr. Benčič Torbici?
Morda veste, ali dobiš pri njej ob prvem pregledu sličico? Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
9.6.2010 9:45:01   
Arwenko
T.Z, štiri hlače so meni ravno za prvo silo, ker nisem imela praktično nič doma poletnega, same sive in črne hlače in v službo tudi ne morem samo v enih hodit non-stop. V bistvu sploh nebi potrebovala nosečniških še in tudi tisti pas mehki ima pač čisto dol zavit, sem jih pa vzela zaradi udobja. Da bi pa šla v bokih narazen, si pa ne smem kaj preveč privoščit, ker imam kakšni 30kg preveč in bilo idealno, da se ne zredim skoraj nič, oziroma do maksimalno 10 kg. Pa eno številko večje mi sploh ne pomaga, ker nimajo, ker sem že zdaj jemala največjo, ki obstaja nosečniška user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
9.6.2010 9:46:55   
mateja33
živio punceuser posted image
vidim že na velko čvekate men se pa nč neda,je že vročeuser posted image pa še internet mi neki ven mečeuser posted image

(odgovor članu MojaV)
Neposredna povezava do sporočila: 280
9.6.2010 9:47:55   
lidik
hja arwenko sej veš da imam jaz iste probleme - tako da ne ostane drugega kot da počasi res grem v lov za blagom in da kovačeva kobila doma končno pride na vrstouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 281
9.6.2010 9:48:31   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

vidim že na velko čvekate men se pa nč neda,je že vročeuser posted image pa še internet mi neki ven mečeuser posted image

ja babika pa kje mi ti hodiš !!!!!!! sem te že pogrešala !!!!!!!!!

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 282
9.6.2010 9:50:15   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hja arwenko sej veš da imam jaz iste probleme - tako da ne ostane drugega kot da počasi res grem v lov za blagom in da kovačeva kobila doma končno pride na vrstouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, 48 sem vzela user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 283
9.6.2010 9:57:38   
lidik
sej sem jaz tudi ene 48 probala - so mi bile prav - samo mi ni bil kroj všeč - pa še črne in debele so bile. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 284
9.6.2010 9:57:39   
mateja33

ma vse povsoduser posted image ,doma pa največuser posted image
js sm ugotovila da sm se v enem tednu zredila za 2kguser posted image ,če bo tak naprej ne vem ka bouser posted image
mam že staro zalogo tak da bo kr problemuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 285
9.6.2010 9:59:04   
lidik

ma vse povsoduser posted image ,doma pa največuser posted image
js sm ugotovila da sm se v enem tednu zredila za 2kguser posted image ,če bo tak naprej ne vem ka bouser posted image
mam že staro zalogo tak da bo kr problemuser posted image

joj draga moja, me smo že pri decemberkah ugotavljale, da nas je kar veliko takšnih ki imamo še staro zalogo. Tako da jaz si skoraj ne upam na tehtnico stopit. user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 286
9.6.2010 10:01:35   
mateja33
kar bo pa bo stradat pa dej ne smemouser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 287
9.6.2010 10:03:01   
mateja33
punce,js šibam v trgovino se kasnej tipkamouser posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.6.2010 10:03:07   
Arwenko
Jaz pa se striktno vsak dan tehtam, ker to mi je edini način, da se psihično kontroliram, da se ne redim. In zaenkrat uspeva, do zdaj se nisem zredila nič, kljub temu, da mi ful zastaja voda, tako da moja teža niha tudi za 3kg gor in dol, ampak vse skupaj k sreči ne pride na višje kot 100 do zdaj. In koliko sem z ginekologom govorila, bi bilo super, da tako ostane vsaj tam do 6. meseca. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.6.2010 10:08:09   
lidik
ojej, to pa je dolgo do 6. meseca se nič zredit. Hmmmm kak pa ti upseva? Kaj pa potem kaj ješ? 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.6.2010 10:12:03   
Arwenko
lidik, jem čisto normalno, nič ne "hujšam", samo pazim, da se ne prenažiram, pa da zvečer ne jem ogljikovih hidratov, ampak raje kakšno solatko ali pa kaj (to mi ne uspeva vsak dan), pa poskušam pojest malo več sadja in manj nekih štručk. Največji problem mi predstavlja še slano, čips in kokice in takšno, čemur bi se pa morala izogibat bolj zaradi zastajanja vode. Tak da večkrat na dan, malo manjše porcije, pač čim bolj zdravo, kolko gre. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.6.2010 10:16:10   
lidik
ja sej jaz sem se tudi trudila s tem, samo imam problem, ker meni se je skoraj vsa zelenjava in sadje ustavilo in bi jedla samo takšno hrano ki redi. No zdaj je že malo boljše, tako da zdaj že lahko jem sadje in solatke. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.6.2010 10:27:28   
Arwenko
Jaz tudi nisem nek ljubitelj zelenjave, sadje pa mi kr gre. Solatka mi drugače paše, no včeraj mi je vsaj pasala. Pa kaj pa vem, si naredim kak rižek z malo peteršilja, pa zelenjave, pa tak, ne vem, nič se preveč ne obremenjujem no, malo pač pazim. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.6.2010 10:42:02   
lidik
sej to se jaz tudi malo pazim da ravno ne mešam vsega skupaj. Pač kolikor gre. Samo se mi pa večkrat zgodi, da sem mi česa tako nenormalno zlušta, pol pač si privoščim, pa si mislim kvragu še kilogrami. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.6.2010 10:46:15   
Arwenko
Ja, saj jaz si tudi privoščim. Včeraj sem za kosilo ravno imela Chicken McNuggetse iz Mac-a, pa si kakšno čokolado privoščim in zmažem celo, itd. Ampak skupno pa le pogledam, da ni tega preveč. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.6.2010 10:47:59   
lidik
pa dajte no. Jaz bom šla zdajle iz Šentjurja v Celje med malico si v Mc po papico. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.6.2010 11:38:14   
Anonimen
joj kakšne lušte sem vam naredila :) boščike!

no glede bokov: koliko boš šla narazen sploh ni pogojeno s kg, ki jih boš pridobila. meni so se preprosto razširile kosti - vsa pridobljena teža mi je šla v trebuh in v prsi (dobila sem slabih 5kg do zdaj); v bokih sem pa 100% ene 7cm širša.

nekaj pametnega sem pa naredila danes v pisarni. še malo pa na kavo, potem pa še malo pa domov user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
9.6.2010 12:39:09   
lidik
evo sem zdaj ravno pospravila en super dober sendvič, tako da se lahko spet javim. So se mi prej tako sline cedile, da sem šla raje dol, da ne bi bilo treba tu kakšne posodice mi podstavljati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.6.2010 12:53:19   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

no glede bokov: koliko boš šla narazen sploh ni pogojeno s kg, ki jih boš pridobila. meni so se preprosto razširile kosti - vsa pridobljena teža mi je šla v trebuh in v prsi (dobila sem slabih 5kg do zdaj); v bokih sem pa 100% ene 7cm širša.

nekaj pametnega sem pa naredila danes v pisarni. še malo pa na kavo, potem pa še malo pa domov user posted image

Zanimiva teorija, prvič slišim. Mah, sikirala se ne bom, bo kar bo. Čeprav jaz jih poznam res veliko, ki niso nikoli večjih številk kupovale, ker so samo v trebuhu šle zraven in res samo enih par, ki so pa šle narazen kot sodi, ampak v celoti, tako da so vse kupovale po 3 ali celo 4 številke večje. Samo to s kostmi, kaj pa vem, ne morejo se ti kosti kr tako razširit no, kvečemu da imaš oblogice zraven. Kosti se lahko razširijo recimo med samim porodom od pritiska, ne pa med nosečnostjo. Ni mi logično to, res ne, ker kost se ne more kr tak širit, saj ni to mišica ki se razširi ali pa skrči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.6.2010 12:56:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Zanimiva teorija, prvič slišim. Mah, sikirala se ne bom, bo kar bo. Čeprav jaz jih poznam res veliko, ki niso nikoli večjih številk kupovale, ker so samo v trebuhu šle zraven in res samo enih par, ki so pa šle narazen kot sodi, ampak v celoti, tako da so vse kupovale po 3 ali celo 4 številke večje. Samo to s kostmi, kaj pa vem, ne morejo se ti kosti kr tako razširit no, kvečemu da imaš oblogice zraven. Kosti se lahko razširijo recimo med samim porodom od pritiska, ne pa med nosečnostjo. Ni mi logično to, res ne, ker kost se ne more kr tak širit, saj ni to mišica ki se razširi ali pa skrči.

Kosti se razširijo že med samo nosečnostjo ravno zaradi priprave na porod - tako je bilo vsaj meni rečeno. Ker vem, da nisem dobila nobenih oblogic (ne na nogah, ne na riti) ampak samo trebuh in prsi (te so šle iz B na E lepo prosim, če katera rabi kaj viška ji šenkam)...
Seveda kost ni mišica ampak mišice pripravljajo telo na porod in tako potiskajo tudi kosti narazen - po porodu gredo pa tudi boki nazaj skupaj.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?