|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
2.8.2010 19:45:38   
nadka30
hay

končno doma iz pregleda, pridobila sem 2 kg tako da sem sedaj na 61kg.
Ja punce naša bejbika se je obrnila na glavico tako da nas verjetno čaka naraven poroduser posted image user posted image user posted image in ja prav ste prebrale v našo družbo prihaja še ena curicauser posted image user posted image user posted image .
Tako da sedaj pa grem v šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem pa malo slabe volje ker moja g gre na dopust in je ne bo nihče nadomeščal tako da moram malo okrog poklicat da bom videla kam lahko grem na samioplačniški odvzem brisa za streptokok B.Ali katera ve kam bi lahko šla, ker moja g pride šele konec meseca takrat pa bo za ta test že prepozno, tako da punce rabim malo pomoči-torej kam.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
2.8.2010 20:59:20   
Arwenko
nadka čestitke za pregled in pupiko user posted image user posted image user posted image

Glede brisa pa nimam pojma...lahko pri mojem vprašam, glede na to, da je privat ambulanta, če ti samoplačniško naredi, drugače pa pomoje kar v porodnišnici v Celju, a misliš da ti nebi naredili?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.8.2010 21:35:05   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

nadka čestitke za pregled in pupiko user posted image user posted image user posted image

Glede brisa pa nimam pojma...lahko pri mojem vprašam, glede na to, da je privat ambulanta, če ti samoplačniško naredi, drugače pa pomoje kar v porodnišnici v Celju, a misliš da ti nebi naredili?

hvala za porodnišnico se bom pozanimala , če ti ni odveč vprašaj svojega g če bi naredil, ker ta bris je tako samoplačniški

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.8.2010 22:30:13   
obcinarka
oooooooooooo kk lepo!!!!!!!!! zdej bomo pa me stople v akcijo da dobimo kakšnega fantiča da bo mešal glavo tvoji bejbi... pridna, tud kg ok... kar se pa brisa tiče, pa ne vem.. probaj res porodnišnico..

javi se kaj jutri spet da nas razdražiš s kuhanjem, pa šopingom..

nočko vsem, arwenko pejt spat na novo blazino!!! jutr se tipkamo

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
3.8.2010 8:59:29   
nadka30
jutro oz. dannnnnnnnnnnnn

kje se pa skrivate danes, kaj ni še nobene v služžžžžžžžžžbiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image .
No naša punca je popolnoma navdušena nad tem da dobi sestrico in kar ne more govoriti da ima mamica v trebuščkuuser posted image punčko MELANIEuser posted image user posted image user posted image .
Naš ati je pa tako rekel da je punčko delaluser posted image user posted image user posted image .Torej teža punčke je nekje okoli 2.500g in naj bi ob rojstvu bila težka nekaj nad 3 kg, .In po napovedih moje G se lahko v kratkem začne akkkkkkkcija.
Tako da sedaj pa moram po zadnjih nakupih za našo user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
3.8.2010 9:13:09   
Arwenko
Jutro....sem v službi, ampak še bolj ležerno, ravno spila kavico pa to user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
3.8.2010 9:16:28   
urskaf
Jutro!!!
Čestitke nadka, za še eno user posted image . user posted image user posted image user posted image Ti kr mal zavidam, da si že čisto pri koncu. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
3.8.2010 9:39:52   
urskaf
Kje pa ste danes res vse? Tako zatišje je tuki.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
3.8.2010 9:44:43   
nadka30
ja urskaf to sem že jaz danes tudi ugotovila, zatišje že malo preveč sumljivo je tole zatišje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
3.8.2010 9:45:36   
urskaf
Ja, res je sumljivo.
lidik je pri zdravniku, čaka v čakalnici boga revica. 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
3.8.2010 9:49:37   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Ja, res je sumljivo.
lidik je pri zdravniku, čaka v čakalnici boga revica. 

aha to mi je pa všlo da ima lidik danes zdravnikauser posted image , saj bo nadoknadila ko pride nazaj.
Jaz pa moram počasi v zadnje nakupe da me na koncu res ne bo kaj še presenetilo, ampak po eni starni bi že najrajši videla da bi se počasi kaj začelo, no bom počakala še cca 22dni potem pa akcijauser posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
3.8.2010 9:49:39   
obcinarka
dan bejbe, smo tu, ampak pr nas je pa norišnica... jaz mam vsega pol kufer, res......... te tri dni še nardim, pol grem na dopust, ko pa pridem nazaj se pa odločim al bom sploh še kaj šla v službo, mam še fulllllllllllll dopusta, za ene 14 dni bi šla pa v bolniško, resno, ker tole je pa preveč stresa in vsega skup... pa ka mormo al ka sam eni delat??????.. al se pa od nas prčakuje ka pa vem ka vse še, kt da bom tri dni pred porodom še to pa ono in ono nardila... ja najbrž... sm razp.... do kraja ... .. in bi najrajš nekam šla...
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
3.8.2010 9:53:09   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

dan bejbe, smo tu, ampak pr nas je pa norišnica... jaz mam vsega pol kufer, res......... te tri dni še nardim, pol grem na dopust, ko pa pridem nazaj se pa odločim al bom sploh še kaj šla v službo, mam še fulllllllllllll dopusta, za ene 14 dni bi šla pa v bolniško, resno, ker tole je pa preveč stresa in vsega skup... pa ka mormo al ka sam eni delat??????.. al se pa od nas prčakuje ka pa vem ka vse še, kt da bom tri dni pred porodom še to pa ono in ono nardila... ja najbrž... sm razp.... do kraja ... .. in bi najrajš nekam šla...
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffuser posted image user posted image user posted image

te čist zastopim enako se je dogajalo z mano, ko so vsi mislili da bom na veke tam in da bom šla direkt iz šihta v porodnišnico pa so se malo zmotili.Če vidiš da ne moreš več in da te delo utruja idi vsaj za nekaj časa na bolniško da se malo spočiješ, ker ko te ne bo bodo pa glih tako uredili stvari ki jih morajo.Tako da ne preteguj in ne zmozgaj svojega telesa zaradi njih. To je moj nasvetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
3.8.2010 9:54:49   
urskaf
Ne, saj lidik nima pregleda, vročino je imela včeraj, pa je šla danes k zdravniku, zdaj se bo pa načakala v čakalnici.
Ti pa čisto verjamem, da bi rada, da se že kaj začne. Jst imam še vsaj 4 mesece do konca, pa mi je že zoprno, ko se ne morem več tak pripogniti. user posted image Bi že tudi najraje vidla, da bi bil decembr pred vrati. user posted image

obcinarka, jst te tudi čisto razumem. Isto sem jst imela dva tedna nazaj "overload". Sem enostavno "mogla" it na bolniško. Nič več ni bilo z mene, pa vsi so kr nekaj pričakovali od mene, kot da sem sama za vse.

< Sporočilo je popravil urskaf -- 3.8.2010 9:55:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2964
3.8.2010 10:00:54   
nadka30
kje sem pa jaz bila da sem to zamudilauser posted image da nič ne vem glede vročine, no jaz upam da se vseeno ne bo tako dolgo čakala.Ja bolj kot smo pred ciljem bolj si želimo da bi se končno nekja začelo.No jaz še vseeno upam da ne bom predolgo čakala in da bom konec meseca že mamica.user posted image čeprav nikoli se ne ve.No tolk bi še počakala da se mi porodniška prične to pa je drugi petekuser posted image user posted image user posted image .

Ja včasih pridejo trenutki ko čisto malo manjka da ti poči film in ko enostavno vidiš da ne moreš več, da telo noče več sodelovat.Važno ej da poskrbiš zase in za svojega otroka, vidva sta sedaj na prvem mestu

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
3.8.2010 10:04:36   
urskaf
lidik ni napisala na forum, sms mi je poslala.
Ja, to je fajn, da se ti najprej začne porodniška. user posted image Potem je pa fajn, da je čimprej. user posted image Držim pesti, da se ti bo izteklo tako kot si želiš. user posted image

Je pa res, ja. Ti moraš poskrbeti zase in za svojega otroka. Drugi ne bodo.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
3.8.2010 10:09:27   
Arwenko
Saj je lidik napisala že zadnjič, da neke sodelavke krehajo v njo skoz, tako da očitno se je nalezla.
Upam, da bo vse ok in da se čimprej pozdravi.

Pa kako ste drugače, kaj novega?

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
3.8.2010 10:10:17   
nadka30
no potem pa ok, upam da ji bo kmalu bolje, mogoče pa tudi lidik rabi samo malo počitka.

ja točno tako kot si rekla samo da se porodniška začne potem pa upaš da se čim hitreje začneuser posted image .
In kakos mo drugače, naj mi ena na seznamu popravi da imam sedaj +11kg in obseg 103cm.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
3.8.2010 10:12:50   
urskaf
Bom zdajle dala seznamček naprej in popravila. Obseg sem vrgla ven, tak ni skor nobena si merila bušija. Če pa hočete, ga pa lahko dam nazaj. Povejte. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
3.8.2010 10:14:17   
urskaf
user posted image

PDP     Ime(starost)  (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol,   +kg

SEPTEMBER
09.  luna2010(32)    (1user posted image , 0user posted image )    ?         Šentjur       user posted image        ?
10.  nadka30(30)     (3user posted image ,1user posted image )     ?      Slov.Konjice   user posted image     +11
18.  T.Z. (26)            (1user posted image , 0user posted image )   3.8.        Laško        user posted image     +7

OKTOBER

03.  arual2006(?)     (2user posted image ,1user posted image )     ?           Celje         user posted image     +9
28.  mami_1979(30) (5user posted image ,4user posted image )    ?      Šmarje/Jelšah user posted image    +10

NOVEMBER
10.  mateja33(34)    (1user posted image ,0user posted image )     ?           Žalec         user posted image     +5
23.  zalos(?)             (1user posted image ,0user posted image )     ?          Razgor       user posted image     +4
25.  pikamonca(31)  (2user posted image ,1user posted image )     ?           Celje         user posted image     +1

DECEMBER
15.  urskaf(28)         (2user posted image ,1user posted image )   11.8.      Grobelno    user posted image    +3
15.  lidik(30)            
(1user posted image ,0user posted image )   20.8.      Šentjur      user posted image   +2,5
26.  obcinarka(35)    (1user posted image ,0user posted image )   20.8.      Žalec         user posted image     +1

JANUAR
05.  Arwenko(27)     (1user posted image ,0user posted image )    31.8.      Arclin         user posted image    +0
05.  jmpolona(30)    (2user posted image ,1user posted image )      ?          Šentjur      user posted image       ?
14.  TMS82(28)        (1user posted image ,0user posted image )      ?          
Žalec         user posted image    +2

FEBRUAR
02.  Oxer (?)            (2user posted image ,1user posted image )     1.9.      Velenje       user posted image     +3

MAREC
09.  maja1985 (25)  (3user posted image ,1user posted image )10.8., 24.8. Celje         user posted image      ?
23.
JULIJ
26.  NADA79 (?)       (2user posted image ,1user posted image )        ?          Celje         user posted image      ?

< Sporočilo je popravil urskaf -- 3.8.2010 10:15:35 >

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
3.8.2010 10:16:40   
urskaf
nadka, lidik je rekla naj te lepo pozdravim. user posted image Zdajle še čaka na izvide iz laboratorija, potem mora še k zdravnici nazaj, potem je pa obljubila, da pride čvekat. user posted image

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
3.8.2010 10:19:36   
Arwenko
Jaz itak nisem upala obsega napisat, imam ga 108, pa se mi sploh trebuh ne pozna še nič user posted image

Eh, saj bo, nekako že. user posted image

Jaz sem pa danes ravno poslala povpraševanje za materinsko šolo v UKC Maribor, upam, da mi bodo čimprej odgovorili.

(odgovor članu urskaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
3.8.2010 10:21:43   
urskaf
Saj jst imam obseg že tudi 105cm, pa večinoma ni nosečniški trebušček. user posted image Smo pač ženske. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
3.8.2010 10:22:34   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

zatole bi te pa vseeno prosla če se boš pozanimala, ali pa eč katera druga kaj ve, kje bi še lahko šla na samoplačniški odvzem brisa.

tako sedaj ap se za kratek čas poslavljam letim v trgovinouser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
3.8.2010 10:27:50   
urskaf
Za odvzem brisa zal ne vem, moj G je pa tudi na dopustu še 14 dni. Žal.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?